eitaa logo
مدرسه علمیه حاج ملاصادق مجتهد قمی
935 دنبال‌کننده
2.4هزار عکس
317 ویدیو
70 فایل
مدرسه علمی تربیتی حاج ملاصادق مجتهد قمی(ره) قم - ابتدای ۴۵ متری عماریاسر - جنب کوچه ۲ با مدیریت حجت الاسلام #مجتبی_وافی #اطلاع_رسانی #اخبار #علمی #فرهنگی #تربیتی #فعالیت_اجتماعی #تبلیغ #ملاصادق #مصباح_الهدی #جهاد
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📣📣📣اطلاعیه📣📣📣 ✅ فعالیت جهادی رفقای طلبه مدرسه ملاصادق مجتهد قمی 👈《راه اندازی مسجد🕌 مدرسه》👉 دوستانی که تمایل دارند، با حضور خود یک کار بزرگ را رقم بزنند. منتظر شما هستیم. ♦️فردا ساعت 8.30 صبح♦️ @mojtahedeqomi
✅ تصویری از کار جهادی تعدادی از طلاب پایه های مختلف در آماده سازی مسجد🕌👇
هدایت شده از خبرگزاری رسا
🔸توصیه‌های آیت الله مکارم شیرازی در آغاز سال تحصیلی حوزه حضرت آیت الله در ابتداء مراسم آغاز سال تحصیلی حوزه‌های علمیه: 🔹اگر می‌شود کلاس‌ها را به صورت حضوری برگزار کرد، حضوری برگزار کنید؛ من قصد دارم با 10 نفر درس را در منزل برگزار کنم و محتوا را ضبط کرده و منتشر کنم. 🔹کلاس‌ها خواه مجازی باشد یا حضوری، برادران سعی کنند هر روز یا هفتگی یک حدیث اخلاقی بخوانند و شرح دهند. 🌐 rasanews.ir/002mM7 🆔 @rasanewsagency
🔔 مراسم افتتاحیه سال جدید تحصیلی در مدرسه علمیه حاج ملاصادق مجتهد قمی امروز؛ یکشنبه ۹۹.۶.۱۶ با سخنرانی مدیر محترم مدرسه برگزار شد.
⏰ این برنامه از ساعت ۸:۳۰ صبح با نام و یاد خداوند و توسل و استغاثه به امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) و زمزمه دعای فرج آغاز شد و پس از خوش آمد گویی و خیر مقدم به طلاب توسط معاونت تهذیب مدرسه؛ حجت الاسلام رمضانی نماهنگی در رابطه با راه و رسم طلبگی در بیان مقام معظم رهبری پخش شد.
📝 مهمترین نکات سخنرانی مدیر محترم مدرسه؛ حجت الاسلام مجتبی وافی در مراسم افتتاحیه 👇👇
⚫️ محرم؛ ماه انتخاب ها حجت الاسلام وافی در ابتدای سخنان خود در جمع طلاب قمی پایه های اول تا ششم ضمن تسلیت ایام عزاداری سرور و سالار شهیدان، ماه محرم را ماه انتخاب ها دانسته و گفت: در روز عاشورا انتخاب های بزرگ و زیبا و همچنین انتخاب های خسارت باری انجام گرفت. ◼️مدیر مدرسه علمیه مجتهد قمی در ادامه سخنان خود با توجه به شرایط امروز کشور گفت: انسان و به طور ویژه نوجوان با گروه ها و جمع ها بیشتر همراه میشود و این، گاهی خطرناک و گاه خسارت بار است. 🔸یکی از درس های عاشورا این است که گرفتار فریب جمع و جمعیت نشویم. 🔸یکی از ضعف های بزرگ این است که اراده ما با جمع ها و جوها به حرکت دربیاید. زیرا در اینصورت به محض اینکه جمع ها متلاشی و جوها آرام بگیرد، اراده نیز از کار میفتد. ◼️وی راهکار تقویت اراده را همراهی اراده با معرفت، عشق و ایمان عنوان کرده و افزود: اگر کاری را با معرفت و شناخت انتخاب کردیم و این معرفت با عشق و ایمان همراه شد هیچ چیز نمی تواند مانع آن شود و از بین رفتن جمع ها و جوها تاثیری بر آن نخواهد داشت.