سلام
سواد رسانه ای داشته باشیم
به شدت مراقب تحلیلهای مایوس کننده باشید. مرگ ما در ناامیدی است. خاین و احمق کسی است که به این فضا دامن بزند.
لطفاً لطفاً دقت کنید. هم تحلیلهای ناامید کننده و هم تحلیلهای مست کننده و غفلت آور هر دو مرگبارند.
@mokbansaralmahdi
سواد رسانه ای داشته باشیم
مراقب اخبار فیک باشیم در این روزها صدها خبر فیک میبینید و می خوانید
در مواجه با این اخبار
اولا به تاریخ انتشار آن توجه کنید
دوما منبع انتشار را مورد توجه قرار دهید
سوما دریافت اطلاعات را فقط از منابع و سایتهای معتبر داخلی و منابع رسمی پیگیری کنید
چهارم دشمن کارش دشمنی کردن و ضربه به روحیه مردم هست پس امید داشته باشید ،توکل بر خدا ،توسل ،مناجات با خدا در سرلوحه امورمان قرار گیرد
و نهایتا چشم و گوشمان به امر ولی فقیه و نائب امام زمان عج تعالی فرجه الشریف حضرت آیت الله العظمی الامام خامنه ای باشد.
به امید پیروزی حق بر کفر جهانی
@mokbansaralmahdi
4.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌ببینید شهیدحاج احمد کاظمی رحمت الله علیه بیشتر از ده سال پیش راجع به نبرد #ایران و آمریکا چه می گویند!ببینید تا آرامش قلبتان شود.
#نشرحداکثری
#وعده_صادق
@mokbansaralmahdi
7.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❇️ سرودی که یمنیها برای ایرانی ها ساختن💐
#وعده_صادق
#مرگ_بر_اسرائیل
#اخبار_مقاومت_اسلامی
@mokbansaralmahdi
6.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴گردش در تلآویو بعد از
حماقت نتانیاهو بر علیه ایران...
🇮🇷 #نشریه_عبرتهای_عاشورا 🇵🇸
@mokbansaralmahdi
✳️ کشف بیش از ۷تن محموله روغن و مواد غذایی احتکار شده و مایحتاج مورد نیاز در توسط نیروهای اطلاعات سپاه شهرستان خمینی شهر
✅بعد ازظهر امروز پیرو گزارشات مردمی، با مجوز دادستان عمومی و انقلاب و هماهنگی قاضی تعزیزات شهرستان خمینی شهر، یک انبار احتکار مواد غذایی از جمله توسط نیروهای اطلاعات سپاه کشف شد.
این محموله پس از طی مراحل قانونی و مجوزات لازم به عرضه توزیع بازار شهرستان باز میگردد .
توزیع این محموله احتکار شده ، بخشی از نیاز شهرستان خمینی شهر را رفع خواهد کرد .
روند برخورد قاطع قانونی با محتکرین ادامه خواهد داشت .
🌺اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم🌺
💠 اللّٰهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّكَ ٱلْفَرَجَ 💠
@mokbansaralmahdi
نسخه دکتر سید علی خامنهای برای صهیونیستها:
- فتاح، هر ۱۲ ساعت ۱۲ عدد قبل از خواب
- شاهد ۱۳۶ هر ۸ ساعت ۲۰ تا
- شاهد و خیبر رو رندوم میدم بهت ویروسا(خودتون) غافلگیرشن(شید)
- جواب نگرفتی باز بیا برات خرمشهر مینویسم اون دیگه قوی تره زودتر جواب میگیری!
@mokbansaralmahdi
4.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هر کس نگرانه گوش کنه آرامش پیدا میکنه....
راهکار اهلبیت برای نجات از مهلکه آخرالزمان.
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
@mokbansaralmahdi
3.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠لَا تَحْزَنْ إِنَّ اللَّهَ مَعَنَا💠
✅خواننده لبناني: ايران ايران ايران.. سيف على الطغيان.
@mokbansaralmahdi
.
🔴 دیکته قدرت
⭕️ برخی از دوستان تحلیلگر و نگران و دوستدار ایران عزیز " از روی مهر و محبت و از روی تعصب و شجاعت و غیرت نسبت به سرزمین پاک ایران اسلامی " مکرر تاکید میکنند؛ که سریعا باید تنگه هرمز را ببندیم ، از NPT خارج بشیم ، سرزمین های اشغالی را کاملا شخم بزنیم ، سلاح هسته ای بسازیم و سریع رو کنیم و همه اینها البته با دور تند انجام بشود!
سوال بنده این است : این کارها را انجام بدهیم که چه بشود؟
این همه عجله و شماتت و هول کردن و زود باش بریم و اینجور بحث ها بابت چیه؟
و تاکید می کنم در یک جنگ که ممکن است طولانی مدت باشد و به درازا بکشد و هر لحظه ممکن است ضلعی به اضلاع صحنه نبرد اضافه شود ، رو کردن تمام توانایی ها و استفاده از تمام امکانات و داشته ها در روز اول کار بسیار بیهوده و از روی اضطراب و ترس و دلهره است .
ما نیازی نداریم که همه فهم و دارایی خود را سریع روی دایره قرار بدهیم ، ما نمی جنگیم که کشته نشویم ، ما می جنگیم که ؛ اولا از کیان تمامیت ارضی این مرز و بوم حفاظت کنیم . ثانیا بدنبال دستیابی به اهداف بلند مدت و منافع ملی تاریخی و مداوم هستیم. درون این جنگ فرصت های بیشماری برای دستیابی به اهداف بلند مدت وجود دارد ، اهدافی که می تواند چهارصد سال آینده ما را تضمین کند و ما برای دستیابی به این اهداف بلندمدت و رهایی از چنگ کاستی های گذشته باید بر منطقه و جهان دیکته قدرت کنیم .
( دیکته زمان مدرسه یادتان هست؟
کلمه به کلمه و با تاکید گفته می شد و دانش آموزان با تمرکز و مقداری اضطراب حرف به حرف و کلمه به کلمه پیش خود هجی می کردند و می نوشتند و یاد می گرفتند و با گوشت پوست و استخوان درک می کردند و در عمق وجودشان معنی و مفهوم کلمه و جمله نقش می بست ، طوری که تا آخر عمر معنی و مفهوم و شکل و حروف آن کلمه و البته جمله فراموش نمی شود.)
الان هم دقیقا همین مساله است ، معلم با چوبی در دست و با قدم های محکم و صدای رسا و کلمات شمرده شمرده ، دارد مفهوم قدرت و اقتدار را به جهانیان دیکته می کند و می داند که برخی از این دانش آموزان خنگ ، برخی لوس ، برخی لجوج ، برخی سربه هوا و از این دست هستند ، پس باید صبورانه و با تاکید دیکته کند تا همگان یاد بگیرند.
مضاف اینکه ؛ در پس نشان دادن این اقتدار، مساله اصلی به دست آوردن چیزی است که تا به امروز در دست دیگری بوده است و آن ابرقدرت بودن است.
ابرقدرت دیروز دارد چیزهای زیادی از دست می دهد و این درد و صدا دارد.
ما در حال کسب آن قدرت برتر هستیم و این زحمت و صبر و استقامت می خواهد.
ما در شرایط اضطراری نیستیم ، ما در شرایط خطیری هستیم ، بسیار خطیر و کمیاب و پر ارزش و حساس ، این شرایط با شرایط اضطراری کاملا متفاوت است.
اولین قدم این است ؛ که به عقلانیت و شجاعت مجموعه اعتماد داشته باشیم و صبر کنیم و گوش به فرمان باشیم و حاشیه را خط خطی نکنیم ، متن اینجاست !
جمهوری اسلامی ایران در حال دیکته قدرت بر منطقه و جهان است. و چشم همه دانش آموزان کلاس به تخته سیاه صحنه نبرد و سرانگشتان معلم است .
@mokbansaralmahdi