eitaa logo
حسینیه حضرت امام حجة بن الحسن العسکری (علیهما السلام تکاب)
266 دنبال‌کننده
11.1هزار عکس
7.6هزار ویدیو
218 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از کانال خبری فتح
❌ عبدالحمید هنوز فرق یهودیا و صهیونیست‌ها رو نمیدونه 😕 بعدنمازجمعه هم برگزار میکنه ! 🤥 📡@news_fath
ساده‌لوحانی که حرفهای براندازا رو باور میکنن دقت کنن این جمعیت دیشب تا صبح بیدار بوده، الانم روزه هستن، تشنه، گشنه، ساندیس هم نمیدن بهشون😂 بلند شدن اومدن برای دفاع از یک کشور دیگه که مورد ظلم واقع شده. برای دفاع از خاک کشوری که غصب شده. حالا به نظرتون این جماعت برای خاک کشور خودشون چیکار میکنن؟
*❣️بر کوه دلم نام علی قائمه ایست* *بر غصه و غم مهر ولی خاتمه ایست* *احمد بودش یار و علی یاور او* *هر کس که محب علی خامنه ایست*
هدایت شده از مدار 01:20
5.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هیچکس بی‌حجاب دخترامو ندیده! ‏📌از دو سالگی دخترام حجاب کامل داشتن ‏ @madare0120
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
Menshavi24.mp3
زمان: حجم: 6.15M
🎧 جزء بیست و چهارم قرآن کریم با صدای مرحوم محمد صدیق منشاوی
PART-24_0.mp3
زمان: حجم: 12.93M
🎧 جزء بیست و چهارم قرآن کریم با صدای استاد پرهیزگار
🌸 🌸 1- با حرف های بیهوده ، جار و جنجال راه  نیندازید، تا با آن حقیقت را پایمال کنید. (غافر: 5) 2- دو شرط برای ورود به بهشت ایمان و عمل صالح است. (غافر: 40) 3- کسانی که در دنیا از ناحقی ها لذت برده و شادی می کنند؛ در قیامت عذاب می شوند. (غافر: 75) 4- خدا به پاس درستکاری بندگان، بدترین کارشان را نیست و نابود کرده و پاداششان را بر اساس بهترین کارشان می دهد. (زمر: 35) 5- آگاه باشید که در قیامت گوش، چشم و پوست بدنتان علیه شما شهادت می دهند. (فصلت: 20) 6- ای کسانی که با آلودگی به گناهان، به خودتان جفا کرده اید، از لطف خدا نا امید نشده و توبه کنید که خدا  همه گناهان را می آمرزد. (زمر:53) 7- قرآن برای مؤمنین، مایه راهنمایی و درمان و برای بی دین ها که گوششان سنگین است، نامفهوم، گویا از جایی دور صدایشان می زنند. (فصلت: 44) 8- در مقابل بدی با بهترین روش خوبی کن که دشمن را به دوست صمیمی تبدیل می کند. (فصلت: 34) 9- برخی وقتی عذاب خدا را می بینند، ایمان می آورند ولی این ایمان دیگر به دردشان نمی خورد و سرمایه عمرشان را باخته اند. (غافر: 84و85)