حسینیه حضرت امام حجة بن الحسن العسکری (علیهما السلام تکاب)
سلام بچه ها امشب کلاس عمومی هست هم سنین زیر ۱۲سال میتونن بیان وهم بزرگترها ..بعداز چهارشنبه های امام رضایی شروع خواهد شد..بعداز برنامه گروهی به سمت مصلی (انس با قرآن)خواهیم رفتhttps://eitaa.com/mokeb_javanan_takab
مسابقه
🎁 ۲۰ هدیه ۱ میلیون تومانی 🎁
🎁 ۱۰۰هدیه ۵۰۰ هزار تومانی 🎁
🎁 ۱۰۰ هدیه ۱۰۰ هزار تومانی 🎁
✅️ شروع پاسخگویی وارد شوید 👇🏻👇🏻
🆔 https://app.epoll.ir/56291300
https://eitaa.com/mokeb_javanan_takab
🔸 فردا آخرین فرصت
🔸 حدیثی از رسول خدا نقل شده است که ایشان فرموده اند: اگر کسی میخواهد که خداوند مهربان از او خشنود و راضی باشد و از خشم و غضب الهی دور باشد و درهای جهنم به روی او بسته شود یک روز از ماه رجب را روزه بگیرد.
#ماه_رجب
#اعمال_منتظران
🌤 أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج
#امام_زمان_عجل_الله_فرجه_الشریف
#آخرالزمان
#ظهور
🪴❁═. 🪴https://eitaa.com/mokeb_javanan_takab
🔦 مردم ما جزئیات زندگی مختار رو میدونن ولی با زندگی پیامبر خدا ناآشنا هستند، معلومه ساخت سریال میتونه مردم رو با زندگی شخصیتهای مهم آشنا کنه.
🔻شهرک سینمایی داریم، کارگردان و بازیگرش رو داریم، اگه پولهایی که مدیران استقلال و پرسپولیس هدر میدن رو خرج ساخت سریال برای پیامبر کنیم اونوقت مردم با زندگی حضرت آشنا میشن.
@atayaa
🔦 دستمزد موسیمانه در استقلال؛ ساعتی ۴۸ میلیون تومان!
🔹موسیمانه از ۹۶ روزی که در ایران بوده، ۲۴ روز رو برای خودش تعطیل کرده، یعنی کلا ۷۲ روز بالا سر تیم بوده.
🔹یعنی در آمدش تو ایران بوده روزی یک میلیارد و ۱۶۰ میلیون تومان، که البته رقم دستیاراش هم محاسبه نشده.
🔹تقریبا هر امتیازی که بری استقلال گرفته ۵ میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان آب خورده!
https://eitaa.com/mokeb_javanan_takab
🔦 ماجرای بیت الطشت
🌀وسط حیاط مسجد کوفه یه جا هست بهش میگن بیتالطشت، داستان جالبی داره👇
🔻دختری برای استحمام میان نهر آب رفته بود، زالویی وارد بدنش شده و با مکیدن خون، کم کم بزرگ شده و باعث متورمشدن شکمش شد، برادران آن دختر به او بدگمان شده و تصمیم به قتل وی گرفتند و برای دانستن حکم آن، نزد امیرالمؤمنین (علیهالسّلام) آمدند، آن حضرت دستور داد در کنار دکة القضاء خیمهای زدند و دخترک را در آن خیمه نشاندند، آنگاه به قابله کوفه امر کرد که آن دختر را معاینه کند، قابله پس از معاینه گفت: این دختر آبستن است، حضرت برای اثبات بیگناهی دختر، دستور داد طشتی مملو از لجن آوردند و دخترک را روی آن نشاندند، زالو با استشمام بوی لجن از شکم دختر بیرون آمد و با این معجزه، امیرالمؤمنین (علیهالسّلام) بیگناهی آن دختر را ثابت کرد.
🔹این ماجرا اینجا نقل شده👇
📌طبری صغیر، محمد بن جریر، نوادر المعجزات، ص۱۰۷
@atayaa
https://eitaa.com/mokeb_javanan_takab
3.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عظمت متحیر کننده و دیوانه کننده خلقت .
یا هادی
https://eitaa.com/mokeb_javanan_takab
━━═━━⊰❀🦋❀⊱━━═━
هدایت شده از دفتر امام جمعه تکاب