✅ #ختم_قرآن به نیت ختم به خیر شدن انتخابات و روی کار آمدن دولتی که #خادم_دین_و_دنیای_مردم باشد و در راه ظهور امام زمان علیه السلام قدم بردارد نه اینکه خودش مانع ظهور باشد.
🌸سهم هر نفر، نیم جزء
👈لطفاً کلمه ی "قرآن" رو به شماره 09195870597 ارسال نمایید(به صورت پیامک یا در پیامرسان ایتا یا واتساپ) تا نیم جزء شما تعیین و به شما اطلاعرسانی شود.
🌺🌺🌺🌺🌺🌺
این پیام رو برای دیگران هم ارسال کنید تا در ثواب تلاوت اون ها هم #شریک باشید.
🌷🌷🌷🌷🌷🌷
گروه : #ختم_قرآن_مهدوی_انس_با_ثقلین
https://eitaa.com/joinchat/3382968365Ce25f93d7df
گروه: #صلوات_شمار_امام_زمان_ع_
http://eitaa.com/joinchat/3204972562Cae49aed6f4
☝️نماز 1شنبه ماه ذی القعده☝️
🌺🌺🌺🌺🌺🌺
👇کانال «مختصر و مفید»👇
╭┅─────────────┅╮
🌹@mokhtasar_va_mofid🌹
╰┅─────────────┅╯
هدایت شده از مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی (المهدی عج)
نماز توبه در یکشنبه های ماه ذی القعده - که می توان در هر یکشنبه ای در طول سال خواند
🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹
انس بن مالک نقل می کند: رسول خدا صلّی الله علیه و آله در روز یکشنبه ماه ذی القعده فرمودند: ای مردم، کدام یک از شما می خواهد توبه کند؟ عرض کردیم: همه ما می خواهیم توبه کنیم.
فرمودند:
✨ غسل کنید، وضو بگیرید،
✨4 رکعت نماز بخوانید؛
✨در هر رکعت یک بار سوره حمد،
✨سه بار سوره توحید،
✨و یک بار دو سوره فلق و ناس؛
✨سپس70 بار استغفار کنید و آن را به ذکر
✨ «لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِيِّ الْعَظِيمِ»
ختم نمایید. آن گاه بگویید:
✨«يَا عَزِيزُ! يَا غَفَّارُ! اغْفِرْ لِي ذُنُوبِي وَ ذُنُوبَ جَمِيعِ الْمُؤْمِنِينَ وَ الْمُؤْمِنَاتِ، فَإِنَّهُ لَا يَغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلَّا أَنْتَ».
📌در ادامه رسول خدا صلّی الله علیه وآله فرمودند: هر بنده ای از امّت من که این نماز را بخواند، از آسمان به او ندا می شود:
«ای بنده خدا! عملت را از نو آغاز کن، زیرا توبه تو پذیرفته، و گناه تو آمرزیده شد».
و فرشته ای از زیر عرش ندا می کند: «ای بنده! بر تو، خاندان و فرزندانت مبارک باشد».
و فرشته ای دیگر ندا می کند: «ای بنده، دشمنان تو در روز قیامت از تو راضی خواهند شد».
و فرشته دیگری ندا می کند: «ای بنده! تو مؤمن از دنیا می روی، و دینت از تو سلب نمی شود، و (بعد از مردن) قبرت گشاده و نورانی خواهد شد».
پس منادی دیگری می گوید: «ای بنده! پدر و مادرت از تو راضی خواهند شد، هرچند از تو راضی نباشند، و به خاطر تو، پدر و مادرت و فرزندانت آمرزیده شدند، و روزیِ تو در دنیا و آخرت گسترده خواهد شد».
و جناب جبرئیل ندا می کند: «من (هنگام مرگ) با ملک الموت نزد تو می آیم تا با تو مدارا کند، و مردن بر تو خدشه ای وارد نسازد، و روح تو از بدنت به آرامی خارج شود». انس می گوید: عرض کردیم: ای رسول خدا! اگر بنده ای این نماز را در غیر از ماه ذی القعده بخواند، چه اثری خواهد داشت؟
فرمودند: همانند آنچه برای شما گفتم، برای ماه دیگر نیز خواهد بود. این مطالب را آن ایامی که به معراج رفته بودم، جبرئیل به من آموخت.
📚 (اقبال الاعمال، ص614)
📎📎📎📎📎📎
✍مرحوم محدّث قمی در مفاتیح الجنان می نویسد:
ظاهر آن است که این استغفار مذکور و دعای بعد را، بعد از نماز باید به جا آورد.
📚 (مفاتیح الجنان، در اعمال ماه ذی القعده)