ز جان ای دوست
مهرِ تـو جدا کردن توان؟!
نتوان ..
|سردارقلبم❤️|
●➼┅═❧═┅┅───┄
بسم الله القاصم الجبارین
https://eitaa.com/Besmelahelghasemelgabarin
12.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️فیلمی جذاب از حاج قاسم، ماجرای کوهپیمایی، صبحانه و...
🔸شهید آوینی: «آن همه متواضع است که او را در میان همراهانش گم می کنی. اگر کسی او را نمی شناخت هرگز باور نمی کرد که با فرمانده لشگر مقدس امام حسین (ع) روبه روست. ما اهل دنیا از فرماندهان لشکر همان تصوری را داریم که در فیلم های سینمایی دیده ایم. اما فرمانده های سپاه اسلام امروز همه آن معیارها را در هم ریخته اند! افسوس که چشم ظاهربین راهی به سوی باطن اشیا ندارد، اگر نه سجده ملائک را در برابر عظمت او می دیدی و آن آیه مبارکه را دیگر بار می شنیدی: «إِنّي أَعلَمُ ما لا تَعلَمونَ»
💠…… مَکْتَبْ حٰاجْ قٰاسِمْ ……💠
→﴾ @maktab_hajghasem ﴿
#ای_شھید
تو
کمی کمتر برو
من کمی بیشتر میآیم...
باید برایِ دیدنِ هم کاری کنیم!
#شهید_حاج_قاسم_سلیمانی
🎐 #مکتب_حاج_قاسم| #حاج_قاسم | #سلیمانی_نیوز | #جان_فدا
🏷کتابهای حوزه کودک و نوجوان بنیاد حاج قاسم در سطح خوبی قرار دارند/ جای خالی کتاب رمان در بین آثار شهید سلیمانی مشهود است
▫️به گزارش روابط عمومی بنیاد مکتب حاج قاسم، پرستو عسگرنجاد نویسنده و فعال حوزه انیمیشن در بازدید از غرفه بنیاد مکتب حاج قاسم در هفتمین روز از نمایشگاه بینالمللی کتاب با ابراز خرسندی از حضور در غرفه بنیاد مکتب حاج قاسم، اظهار داشت: کتابهای خوبی در حوزه کودک و نوجوان در بنیاد مکتب حاج قاسم منتشر شده است.
▫️وی به شخصیت حاج قاسم اشاره کرد و افزود: شهید سلیمانی ابعاد شخصیتی بلندمرتبهای دارد و صحبت درباره این شخصیت محبوب کار سختی است.
▫️نویسنده و فعال حوزه انیمیشن با بیان اینکه جای خالی کتاب رمان در بین آثار بنیاد مکتب حاج قاسم مشهود است، خاطر نشان کرد بنیاد مکتب حاج قاسم در حوزه انیمیشن برای شهید سلیمانی ورود کند چرا که تاثیر زیادی در نسل جوان و نوجوان دارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 از قاسم سلیمانی به مردم ایران
#جان_فدا
✅مکتب نجاتبخش
🌷شهید حاج قاسم سلیمانی: همه ما باید خداوند را شاکر باشیم که ما را پیرو مکتب و مذهبی قرار داد که نجاتبخش بشریت بوده و خواهد بود و نیز شکر میگوییم که ما را از دو رهبر از سلاله پیامبر اکرم (ص)، بهرهمند کرد.
#حاج_قاسم
#سردار_دلها
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
و صدای تو در گوش ما جاودانه خواهد ماند و بر عرش قلبمان نشسته است..❤️
وسيبقى صوتك خالداََ في مسامعنا متربعاََ على عرش قلوبنا..❤️
#سليماني
🔻 از راه که میرسید، پدر را میبرد حمام. خودش لباسهای پدر را میشست. مینشست کنار بابا، دستهای چروکیدهاش را نوازش میکرد و میبوسید. جورابهای پدر را میآورد و موقع پوشاندن، لبهایش را میگذاشت کف پای پدر.
🔸 مادر هم که در بیمارستان بستری بود، از سوریه که آمد بیمعطلی خودش را رساند بیمارستان. همین که آمد توی اتاق، از همه خواست بیرون بروند؛ حتی برادر و خواهرها. وقتی با مادر تنها شد، پتو را کنار زد. دستش را میکشید روی پاهای خستۀ مادر. حالا که صورتش را گذاشته بود کف پای مادر، اشکهای چشمش پای مادر را شستوشو میداد.
🔺 کسی از حاجقاسم توصیهای خواسته بود. چند بندی برایش نوشت که یکیاش احترام به پدر و مادر بود: «به خودت عادت بده بدون شرم، دست پدر و مادرت را ببوسی. هم آنها را شاد میکنی، هم اثر وضعی بر خودت دارد.»
📚 از کتاب #سلیمانی_عزیز | گذری بر زندگی و رزم شهید حاجقاسم سلیمانی
شهید #حاج_قاسم_سلیمانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎼#نماهنگ: ســــردار دلــــ❤️ـــهـــا
🔹در قلب این مردم شدی مختار ایران.
🔹مالک شدی... اشتر شدی در راس میدان
⚘شهدا را یاد کنید با ذکر صلوات⚘
●➼┅═❧═┅┅───┄
بسم الله القاصم الجبارین
https://eitaa.com/Besmelahelghasemelgabarin