هدایت شده از اوای قلم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از معیار
9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠🍁
🍁
🎥 #کلیپ
💢موضوع: آیا انتقاد از شاه مجاز بود؟
👌پاسخ شاه را مقایسه کنید با پاسخ رهبر معظم انقلاب
🔸🌹🔹
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#جریان_تحریف
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
💠🍁
🍁
هدایت شده از اوای قلم
گویند مردی وارد کاروانسرایی شد تا کمی استراحت کند...
کفشاشو گذاشت زیر سرش و خوابید.
طولی نکشید که دو نفر وارد آنجا شدند.
یکی از اون دو نفر گفت: طلاها رو بزاریم پشت اون جعبه...
اون یکی گفت: نه اون مرد بیداره وقتی ما بریم طلاها رو بر میداره.
گفتند: امتحانش کنیم کفشاشو از زیر سرش برمیداریم اگه بیدار باشه معلوم میشه.
مرد که حرفای اونا رو شنیده بود، خودشو بخواب زد.
اونها کفشاشو برداشتن و مرد هیچ واکنشی نشون نداد.
گفتند: پس خوابه! طلاها رو بزاریم زیر جعبه...
بعد از رفتن آن دو، مرد بلند شد و رفت که جعبه طلای اون دو رو برداره اما اثری از طلا نبود و متوجه شد که همه این حرفا برای این بوده که در عین بیداری کفشهاش رو بدزدن!!
یادمان باشد در زندگی هیچ وقت خودمان را به خواب نزنیم که متضرر خواهیم شد...
هدایت شده از اوای قلم
تحجّر حجاریان
✍ دکتر رضا قاسمیان
آقای حجاریان که با نظریههای ناپخته و خوشخیالانه در سه دهه گذشته، هم جریان اصلاحات را به بنبست و سرگردانی کشانیده و هم ضربات و صدمات جبرانناپذیری را بر کشور وارد ساخته است، در یادداشتی تحت عنوان امتحانات رئیس جمهور، شرط گذاشته که رئیس جمهور آینده باید زبان انگلیسی بلد باشد و از شخصیتهای تحریمی نیز نباشد.
اولا" بهتر بود آقای حجاریان به عنوان عامل فلاکت جریان اصلاحات - با آنهمه نظریات هزینهسازی که از لابلای کتب سیاسی غربِ فریبکار، استخراج میکرد و نسخه مینوشت - باید آنچنان مورد مواخذه عقلای جریان اصلاحات واقع میشد که دیگر جرئت صدور شروط جدید را پیدا نمیکرد.
ثانیا" آقای حجاریان به جای تجویزات کشوری، بهتر بود ابتدا نسخههای اورژانسی برای نجات جریان اصلاحات از پارادوکسهای مازوخیسمی - سادیسمی مهیّا میکرد. از جمله:
جریان اصلاحات از یک طرف باید مردم را به لحاظ معیشتی راضی کند اما از طرف دیگر نیازمند مردمانی ناراضی و آماده شورش است.
اصلاحات از یک طرف شعار آزادیخواهی سر میدهد اما از طرف دیگر باید از توسعه روزافزون آزادیها جلوگیری کند تا همیشه بهانههایی برای شعارش داشته باشد.
جریان اصلاحات از یک طرف شیرینی قدرت و ثروت را مزمزه میکند و از طرف دیگر همواره باید بر اساس فلسفه وجودیاش، علیه قدرت و حکومت نقزنی کند.
و چندین موارد دیگر که واقعا" حجم عظیمی از نفاق و تزویر لازم است برای تشبّث و تنفس در میانه انبوه تناقضها و تضادهای جریانی.
ثالثا" در مورد یادگیری زبان انگلیسی، ای کاش کسی پیدا میشد که حجاریان را از قرن ۱۹ به قرن ۲۱ هدایت میکرد. ایشان را میفهمانید که ما هزاران شهید دادیم تا از انفعال تاریخی بیرون بیاییم و دنیا را وادار به یادگیری زبان فارسی بکنیم. مگر ایشان توئیتهای فارسی مقامات مورد نظرش در آمریکا را نمیبینند؟. در ضمن مگر نمیدانند که به برکت فناوری و تجهیزات ترجمه، دیگر همگان حرف همگان را در دنیا به راحتی میفهمند؟ از همه اینها گذشته، مگر الان دوران ریگان و گورباچف است که هر کدام با دهها پوشه وارد اتاق مذاکره میشدند؟ چرا نمیدانند که رئیس جمهورها دیگر با هم مذاکره نمیکنند بلکه نتیجه مذاکره کارشناسان را فقط جلوی دوربین به دست میگیرند و عکس یادگاری می سازند.
و اما آقای حجاریان باید این شعر انتباهی خواجه حافظ را تا خرداد ۱۴۰۰ بر دیوار اتاق خود نصب کنند:
هر چند کآزمودم، از وی نبود سودم،
مَن جَرَّبَ المُجَرَّب، حَلَّت بِهِ النَّدامَه.
یعنی ما در سالهای گذشته، افرادی که زبان انگلیسی را بطور کامل بلد بودند به مذاکره فرستادیم و آزمودیم و سودی نبردیم و متوجه شدیم که انگلیسیبلدان، اصلا" زبان انگلیس را نمیفهمند. لذا آزموده را هر کس دوباره بیازماید ندامت و پیشمانی، حلالش باد.
باید بدانیم که زبان دنیا، مقاومت و استحکام و استقلال است نه حروف و ظروف ادبی.
رابعا" فرموده است که نامزدها از شخصیتهای تحریمی نباشند و این یعنی اینکه عصب مرکزی مغز ایشان، به "خارج" متصل است نه ایران.
ما انقلاب کردیم که زورگویان و تحریمکنندگان را کنار بزنیم نه اینکه با شاخصها و شروط تحریمی آنها به خودزنی بپردازیم. واقعا" سوگیری در سیاستِ سوپرمارکتی، چقدر اندیشمندان خودباخته را بیچاره و ترحمانگیز مینماید که تحریم دشمنش را ملاکی برای تحریم خودش میگرداند؟!. غربیها، شخصیتهای لایق و شایسته ما را مرتب تحریم کنند و ما نیز شایستگان خود را برای پسند غربیها، به کنج عزلت بفرستیم. این روند حتی با قاعده عقلانیت ابزاری هم سازگار نیست تا چه رسد به عقلانیت ارزشی.
به آقای حجاریان برسانید که از لاک تحجّر بیرون بیایند و با حضور در قرن حاضر و حیات انبساطی انقلاب اسلامی، چند صباحی را آزاداندیشانه و عزتمندانه، نفس بکشند.
هدایت شده از معیار
🌠🍁
🍁
🌀#عکس_نوشت
♻️موضوع: #ایجادامید و مبارزه با دیو یأس
🔸🌺🔹
💠امروز مجاهدت جوانان و برگزیدگان در میدانهای دیگر لازم است:
🔻در میدان #علم و معرفت
🔹در عرصهی تلاش برای #خودسازی_معنوی و اخلاقی
🔸در ایجاد #امید و مبارزه با دیو یأس
🔻 در استوار کردن #وحدت_ملی و نزدیک کردن دلها به یکدیگر
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#اميد_آفريني
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍁
🌠🍁
هدایت شده از معیار
12.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌠🍁
🍁
💠#موشنگرافیک
💢موضوع: نبرد سنگین هکرها با دولت آمریکا
🔸🌹🔹
🌀#پنتاگون، #وزارتخارجه، وزارت خزانهداری، موسسه ملی سلامت، وزارت تجارت و وزارت امنیت داخلی #آمریکا از جمله نهادهایی بوده اند که هکرها به آنها حمله کرده اند.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#هکر
#افول_آمریکا
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍁
🌠🍁
هدایت شده از معیار
💠🍁
🍁
❇️سه صد روز باقیمانده!
🔻تقریباً دو فصل به موعد برگزاری انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری در 28 خرداد 1400 زمان باقی مانده است که با احتساب پایان کار دولت آقای روحانی در مرداد، میشود گفت تقریباً سه تا 100 روز دولت فرصت خدمت دارد. یکی از وعدههایی که دولتهای منتخب در دنیای امروز به مردمشان میدهند، وعده 100 روزه برای ساماندهی اولیه بههمریختگیهای دولت قبل از خودشان هست. پس اگر عزمی باشد و برنامهای، میشود در یک 100 روز هم کارهای تعیینکنندهای کرد. حال از عمر خدمتی دولت دوازدهم سه تا صد روز باقیمانده است. دولت در این فرصت باقیمانده برای حل نابسامانیها و رهاشدگیهای دوره خودش میخواهد چه کارهایی انجام دهد؟
💠نکات تحلیلی:
🔸 1- ابتداییترین مطالبه و درخواست از دولت در شرایط کنونی، این است که حاشیهسازی نکند. طراحی و تداوم برخی حاشیهها و استشمام پارهای لجبازیها با قوای دیگری که گاهی از زبان و قلم بعضی بهاصطلاح دلسوزان دولت در گوش دولتمردان نجوا میشود، حکم پوست خربزهای را میماند که زیر پای دولت انداخته میشود. تجربه مشترک دولت و مجلس در اعطای یارانه کمک معیشتی به 40 میلیون نفر، تصویری از همصدایی و همافزایی قوای کشور بود که بهرهاش را مردم بردند. تداوم این رویه حسنه، جلوی سوءاستفاده و خیالهای طمعورزانه دشمنان را هم میگیرد.
🔹 2- دولت بیش از هفت سال و نیم به انتظار سیب و گلابی آوردن درخت برجام نشست، اما حاصل چه شد؟! به تعبیر همین دولت؛ «تقریباً هیچ». ای کاش آقای روحانی این سه صدروزه را دریابد و برای امتحان هم که شده با ظرفیتهای موجود داخلی به رفع مشکلات بیندیشد؛ احتمال اینکه آوردهای باشد زیاد است؛ اما در گره زدن حل مشکلات به آمدن بایدن و اعتماد مجدد به آمریکا به غیر از نگرانی، هیچ نیست!
🔸 3- در این مدت باقیمانده میشود تصمیم بزرگی با توجه به تجربه برجام و اعتماد به آمریکا و اروپا گرفت که اگر آجری بر دیوار عزت و اقتدار این کشور گذاشته نمیشود، لااقل مؤلفههای قدرت کشور با کاهش و سایش هم مواجه نشود.
🔺نکته راهبردی: زمان را به بهانه اعتمادآفرینی غرب تلف نکنیم. غرب در پرتو نگاه استثناگرایانه به انقلاب و جمهوری اسلامی، هیچگاه به ایران اسلامی اعتماد نمیکند، مگر آن روز که از بنیانهای ایدئولوژیک اسلامی و انقلابی جدا شود؛ اما اسلام، انقلاب، رهبری و مردم این را نمیخواهند و تنها میخواهند مشکلاتشان حل شود و آن، با قوی شدن میسر است.
✍️نویسنده: فتحالله پریشان
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
💠🍁
🍁