بازداشت اکبرنژاد ضدانقلاب اقدام قاطع و انقلابی دادگاه ویژه روحانیت بود که باید زودتر انجام میشد.
این روزها شیخ ضدانقلاب اکبرنژاد با انتشار کلیپ های ویژه در حال تخریب عملی عملکرد و توهین به امام راحل و رهبر معظم انقلاب در فضای رسانهای کشور بود که متأسفانه شاهد سکوت برخی از نهادهای حاکمیتی و انقلابی بودیم.
بسیاری از افراد به دنبال گفتوگو و مناظره با او بودند تا ایشان اصلاح شود که در این بین چند مناظره برگزار شد که بعد از آن مناظرهها این شیخ ضدانقلاب نه تنها تغییر ریل نداد بلکه با قدرت بیشتر در فضای رسانهای شروع به تخریب شخصیت ولیفقیه جامعه با مغالطه و شگرد رسانهای کرد که باعث تشویش اذهان هزاران نفر در فضای رسانهای کشور شد.
... موضوع توهین یک دانشجو در جلسهای به حضرت آقا نیست که مورد بخشش قرار گیرد، بلکه موضوع تخریب و توهین اکبرنژاد در یک پروژه رسانهای در فضای مجازی بود که هر روز به صورت گسترده ادامه داشت که اینجا دیگر جای اغماض و بخشش نیست بلکه باید مدعیالعموم ورود قاطع و برخورد انقلابی نماید و بدون تسامح، مدعی العموم، دادستان وظیفه دارد مر قانون را اجرا نماید.
مسئولان کشور به خوبی میدانند تحمل دیدگاه مخالف یک موضوع است که نظام اسلامی بارها در عمل این موضوع را نشان داده است اما وقتی توهین به ولیفقیه یک پروژه رسانهای برای عادیسازی میشود آنهم در شهر قم، هرگز جای سکوت و عدم برخورد نیست، چرا که اگر قاطع ورود نکنید فردا روزی باید شاهد پرورش دهها اکبرنژاد ضدانقلاب باشید که در حال عادی سازی توهین به بالاترین شخصیت حکومت دینی ولی فقیه جامعه باشند
• حجتالاسلام رحیمی
11.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️#شبهه: رأی دادیم تورم چی شد؟ برا گرونی چه کردن؟
12.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔊این آقا در ژاپن زندگی میکند میگوید ای کاش در ایران میماندم گول #غربزدگی و جهان اول بودن را خوردم و به اینجا آمدم ولی اکنون در خانه ۱۸ متری زندگی میکنم خیال نکنید در ژاپن همه تویوتا سوار هستند، اینجا خیلیها داخل خانههای قوطی کبریتی زندگی میکنند.
#غرب_بدون_روتوش
26.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مناظره سیدنظام الدین موسوی، نماینده تهران در مجلس با صادق زیباکلام، استاد دانشگاه
زیباکلام: چهارماه بعد از انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۶، من سرم را پایین میگرفتم و نمیتوانستم در تخم چشمهای مردمی که آنها را دعوت به رای دادن به روحانی کرده بودم نگاه کنم.
موسوی: چطور سال ۸۸ به آن مشارکت عظیم ۸۵ درصدی انگ تقلب زدید و گرد ناامیدی پاشیدید، اما سال ۹۲ که روحانی با فقط 7 دهم درصد بیشتر از نصاب قانونی رئیس جمهور شد؛ هیچکس چیزی نگفت؟!
🔻 هدیه تحقیرآمیز کِندی
🔸فرح دیبا (همسر شاه)میگوید: موقع مسافرت ما به آمریکا محمد رضا دستور داد جواهرات متعلق به همسر ریچارد شیردل را که یک میلیون دلار ارزش داشت از یک حراجی عتیقه معروف در لندن خریداری کنند تا ما به ژاکلین کندی هدیه بدهیم!
🔶ژاکلین وقتی چشمش به هدیه سخاوتمندانه محمدرضا افتاد که علاوه بر میلیونها دلار جواهر، میلیونها دلار ارزش تاریخی داشت، از فرط خوشحالی محمد رضا را بوسید!
🔸اما کندی در برابر این هدیه گران بها، یک قطعه کروات پوسیده و رنگ و رو رفته به محمدرضا داد و مدعی شد که این کروات متعلق به جورج واشنگتن اولین رئیس جمهور آمریکا بوده است!
🔸سالها بعد وقتی یک شب در نوشهر به اتفاق ملک حسین پادشاه اردن نشسته بودیم و از هر دری صحبت میکردیم، این داستان را برای ملک حسین گفتم، و او با تعجب گفت: یک کروات هم به او داده و مدعی شدهاند متعلق به جورج واشنگتن بوده است.
🔸محمد رضا با شنیدن این مطلب فحش رکیکی داد و گفت: این پدر سوختهها هر چه کروات و جوراب دسته دوم و کار کرده دارند را به پادشاهان و رؤسای کشورهای جهان سوم میدهند و میگویند عتیقه است و متعلق به جورج واشنگتن و آبراهام لینکلن بوده است!
📚منبع :اسرار دربار پهلوی - هزار و یک روز من، خاطرات فرح پهلوی- در کنار شاه، خاطرات فرح پهلوی
30.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻مسئولین هرجا از ولی جامعه تبعیت کردند، پیشرفت کردیم
هر جا تبعیت نکردند، عقب ماندیم.
🔻 سخنرانی حجتالاسلام حاج قاسم روانبخش در جمع نمازگزاران مسجد امام صادق علیه السلام پردیسان
ـــــــــــــــــــــــ
🖋تحلیلهای حجه الاسلام دکتر روانبخش
http://eitaa.com/joinchat/2315059211Cdc06065a5f
5.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مسجد
#سنگر_اسلام،
#پایگاه_مسلمانان،
#پناهگاه_مستضعفان،
#کانون_مشاوره_نخبگان،
#خاستگاه_انقلاب_اسلامی،
#مرکز_تصمیمگیری و برنامهریزی جامعه مؤمنين،
📚اصیلترین تکیهگاه حاکمیت اسلامی که بدون دلیل شرعی، عقلی و قانونی، از چرخه انتخابات سرنوشتساز ملیما جدا شده است‼️
🌴"مساجد"، مردمیترین و خداییترین نقاط روی زمینند که میتوانند جامعه اسلامی را حولمحور مصالح مشترکشان به همدلی و همافزایی برسانند!
🇮🇷شناسایی حضوری داوطلبان شایسته به جامعهما که باید عصاره فضائل ملت باشند، فقط در فضای باز مساجد میسر میشود و بس!
🔺احزاب و جريانات و گروههای فعال سیاسی که میخواهند برای مردم، فهرست انتخاباتی تعیین کنند، در محضر مؤمنان و در فضای معنوی مساجد تصمیم بگیرند؛ درعین اعتماد متقابل و شفافیت کامل، بدون پردهپوشی‼️
🎯احزاب و گروههای فعال سیاسی، از پشت دربهای بسته بیرون بیایند، با مردم در مساجد بنشینند و طبق تصریح قرآن، ویژگی جامعه مسلمين را به جهانیان نشان دهند:
"و امرهم شوری بینهم"
🤲بزرگان جناحهای سیاسی، ۴۵سال جدای از مردم، برای مردم تصمیم گرفتید، هربار مردم به شما اعتماد کردند و به فهرستهای شما رأی دادند‼️
✍ببینید که مردم از عملکرد شما ناراضی و خسته شدهاند!
یکبار هم شما با مردم در مساجد بنشینید و در محضر مردم، شفاف و همدلانه تصمیم بگیرید!
چه ضرری دارد؟!
#مساجد_بجای_احزاب
#فهرست_انتخاباتی
💠مرکز صوتوتصویر مسجدولیعصر (عج)
جاه طلبیهای سیاست خارجی ترکیه چشمگیر است و آنکارا منطقه بزرگی از شرق بالکان تا مرزهای چین و حتی بیشتر را در حوزه نفوذ نرم خود گنجانده است. با این حال، نخبگان محلی در کشورهای آسیای مرکزی، ایده وحدت ترکان را بیشتر به عنوان بخشی از میراث فرهنگی و تاریخ می دانند تا به عنوان بستری برای همکاری عمیق اقتصادی، اتحاد نظامی یا سیاسی با آنکارا.
پتانسیل اقتصادی ترکیه برای تضمین رهبری کشورهای ترک، بویژه برای ترکتباران آسیایمرکزی کافی نیست. آنکارا منابع لازم برای بیرون راندن روسیه را که شریک اصلی اقتصادی، متحد و ضامن امنیت این منطقه است، ندارد.
آنکارا احتمالاً امیدهای خاصی به احیای سازمان کشورهای ترک (OTS) در سال 2021 و ساده سازی رویههای گمرکی برای تجارت متقابل داشت. با این حال، این سازمان با رقیبی همچون اتحادیه اقتصادی اوراسیا (EAEU) مواجه است که دارای یکپارچگی عمیقتر و سطح بالاتری از هماهنگی قوانین در کشورهای عضو است.
علاوه بر این، ترکیه به طور دورهای سعی می کند خود را در مسیرهای حمل و نقل و لجستیکی که از قرقیزستان می گذرد غرق کند تا متعاقباً آنها را تحت کنترل خود درآورد. اما از آنجایی که آنکارا بودجه لازم برای تامین مالی پروژه های بزرگ در خارج از کشور خود را ندارد، این تلاش ها ناموفق باقی مانده است. به نظر میرسد علیرغم تلاشهای ترکیه، مفهوم "توران بزرگ" در آسیای مرکزی بیشتر نمادین و یک شعار است.
برخی کارشناسان مانند ایگور شستاکوف، ترکیه را از نظر توان دفاعی و تضمین امنیت در منطقه به عنوان رهبر نمی دانند و معتقدند که سازمان های امنیتی منطقه مانند سازمان پیمان امنیت جمعی، با وجود مشکلات سیستمی که دارند، هنوز جایگزینی برایشان در منطقه نیست و سازماندهی دولتهای ترک با ایده ایجاد توران بزرگ نمیتواند با آن رقابت کند.
ترکیه از نظر مالی نمی تواند یک منطقه را رهبری کند؛ هم از چین و هم از روسیه در آسیای مرکزی عقبتر است. در مورد توان دفاعی، ترکیه از نظر مادی و فنی به قرقیزستان کمک می کند، اما باز هم این شاخص ها بسیار کم هستند.
با این حال، البته حوزههایی نیز وجود دارد که ترکیه در قرقیزستان پیشرو است؛ به ویژه در مسائل آموزشی. در حالی که شرکای استراتژیک ما در اتحاد جماهیر شوروی سابق با مسائل مربوط به استقلال خود سر و کار داشتند، ترکیه به سرعت یک جایگاه آموزشی را اشغال کرد و امروز همان دانشگاه ماناس احتمالاً پیشرفته ترین (از نظر تجهیزات و کادر آموزشی) موسسه آموزش عالی در این کشور است که آموزش با کیفیت بالا و اغلب رایگان را ارائه می دهد.
کار ترکیه در این زمینه برخلاف روسیه در سطح سیستماتیک انجام می شود و نفوذ در بخش آموزشی ابزار بسیار قدرتمندی برای قدرت نرم است، اما باید توجه داشت که آموزش باید جهانبینی جوانان را شکل دهد و این مسئله از مسائلی است که ترکیه دستش خالی است و پس از فارغ التحصیلی چیزی برای ارائه به مردم قرقیزستان ندارد.
واضح است که جاه طلبی های ترکیه از بین نخواهد رفت. همچنین برخی کشورها مانند آذربایجان که مفهوم توران بزرگ را در کتب درسی مدارس گنجانده اند به هر نحو ممکن ترکیه را در این مسیر تشویق می کنند. با این حال، واقعیت این است که سایر کشورهای ترک زبان منطقه آسیای مرکزی در سیاست خارجی خود ترجیح میدهند که بر اساس منافع ملی خود هدایت شوند و به جای یک امپراتوری افسانهای همکاری هایی را انتخاب کنند که حاکمیتشان را تضعیف نکند و بتواند ثبات و امنیت اقتصادی را به معنای وسیع آن تضمین کند.
نشر این تحلیل نظر به تأیید یا رد آن نیست و بمنظور آگاهی از تحلیلهای رایج منتشر شده است
♦️نگاه شهدا به انتخابات چگونه بود؟
شهید علی گودرزی: «مواظب ضربه منافقین باشید. اینها در نهادها و انتخابات، در اجتماعات نفوذ میکنند و ضربه میزنند؛ که امام عزیزمان فرمودند خطر منافقین از کفار بدتر است.»
شهید محمدعلی قیصری: «در انتخابات شرکت کنید که تکلیف الهی است. رأی شما دفاع از اسلام و قرآن است و مواظب باشید به کسانی که برای شهرت و قدرت خود را مطرح ساختهاند رأی ندهید.»
شهید قدمعلی عابدینی: «همیشه در صحنه باشید و پا بهپای مردم صحنهها را پر نگهدارید و در انتخابات فعالانه شرکت کنید و مواظب دشمنان داخلی و خارجی باشید.»
شهید علیرضا کریمی: «صحنهها را خالی نکنید و وحدت خود را حفظ کنید و با شرکت در نمازهای جمعه و جماعت و برنامه انتخابات چشم دشمنان اسلام را کور کنید.»
شهید فرجالله رضایی آدریانی: «برادران، هوشیار باشید، در انتخاب افراد مواظب باشید، غافل نشوید که در دام تبلیغات دشمنان اسلام بیفتید؛ حتی در رفت و آمدهای خود مراقب باشید که کسی شما را از مسیر رهبری خارج نکند.»
https://eitaa.com/mollasadrasyasi