سروران غربگرا
لطفا ما را ببخشید
برادران انقلابی
با توجه به اینکه از این انتخابات به بعد ما سهتا حزب خواهیم داشت
1⃣جبهه متشتت انقلاب(جلیلی)
2⃣جبهه متشتت انقلاب(قالیباف)
3⃣جبهه متحد غربگرا
و چون تخریب کاندیدای انقلابی البته با عنوان روشنگری، برامون خیلی شیرینتر از تخریب کاندیدای غربگرا هست؛ توی هر انتخاباتی آنقدر میزنیم توی سر و کلهٔ هم که رایهامون فرار کنه و بره سمت غربگراها
و چون ما قرار نیست از این کار دست بکشیم؛ پس با این وضعیت، نتیجهٔ انتخابات ریاست جمهوری تا چند دوره آینده قابل پیشبینیه
پس حالا ما چکار کنیم؟
دوتا پلن داریم:
1⃣ از شورای نگهبان بخوایم که کاندیدای غربگرا کلا تأیید نکنه
2⃣ بیخیال انتخابات ریاست جمهوری بشیم
پلن 1⃣ بخاطر پایین اومدن مشارکت، که خیلی برای نظام مهمه، کنار گذاشته میشه
پس فقط پلن 2⃣ میمونه
کلا بیخیال انتخابات ریاست جمهوری بشیم
🔸اما مگه میشه
🔹بله که میشه
🔸یعنی خنثی باشیم
🔹نه لازم نیست؛ ما همینجا هم میتونیم دوتا پلن داشته باشیم
1⃣ اپوزیسیون دولتی تشکیل بدیم
یعنی مثل اپوزیسیون حکومتی که در خارج ۴۵ ساله دارن آب در هاون میکوبن؛ ما هم بشینیم دولتهای غربگرا رو تخریب کنیم تا جونمون در بیاد.
2⃣ دست دوستی به غربگراها بدیم و بهشون در راستای بهبود وضعیت کشور کمک کنیم
پلن 1⃣ نتیجش میشه تخریب و انتقادِ گاه و بیگاه از دولت و بالتبع ناامیدی مردم و پایین اومدن مشارکت که خواستهٔ ما نیست
اما پلن 2⃣ در صورتی که دستمون رو به نشانهٔ تسلیم بالا بگیریم طوری که دیگه غربگراها متوجه بشن ما چشمداشتی به جایگاه ریاست جمهوری نداریم، خیالشون راحت میشه و همکاری و مشورت ما رو قبول میکنن
این وسط شاید یک وزارتکی معاونتکی مدیریت یک دهات یا شهرک یا استانکی هم بهمون بدن
درسته که ما انقلابیها تحقیر و تصغیر میشیم و باید آرزوی تشکیل دولت اسلامی رو با خودمون به گور ببریم اما به نظرم معاملهٔ خوبیه
از بیکاری خیلی بهتره
حداقل نیروهای انقلابی بخاطر بیکاری از جبهه انقلاب به جبهه غربگرا مهاجرت نمیکنن و به امید رسیدن به همون پستهای پایین و مدیریتهای خرد، توی جبهه انقلاب میمونن
نظرتون چیه؟
از جلیلی و قالیباف عبور کنیم یا به غربگراها اعلام شکست کنیم و بهشون دست دوستی بدیم تا ما رو زیر پر و بال خودشون بگیرن
شاید نیم قرن دیگه ما هم ازشون یاد گرفتیم چطور سیاستورزی کنیم و با هم متحد باشیم
چکار کنیم؟
@yousofnaseri
📸 وقاحت نجومی در ماجرای کمبود برق!
🔹 با یک نگاه به نمودار سمت چپ میتوان به وضوح کمکاری دولت روحانی در ساختِ نیروگاه متوجه شد.
🔹 دولتی که در نیروگاهسازی هم منتظر غرب بود و در انتها دستش در پوست گردو باقی ماند.
🔹 اما دولت شهید رئیسی پس از آنکه بر سر کار آمد با زنده کردن ظرفیتهای خوابیده صنعت برق، در همان سال اول رکورد افزایش ظرفیت سالانه برق پس از انقلاب را شکست.
🔹 واضح است که کمکاری ۸ ساله را نمیتوان در ۳ سال جبران نمود.
✅ @Rajanews_com
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیخ حسین انصاریان در دیدار با پزشکیان خطاب به وی عنوان کرد؛
از کسانیکه شما را رنجاندند بگذر !!!
پ ن :
بزرگوار بیشترین گستاخی ها از جانب حامیان اقای پزشکیان علیه کاندیداهای رقیب صورت گرفته از طالبان خواندن چندین میلیون مردم جامعه تا توهین و جسارت به کاندیداهای رقیب. اون وقت جنابعالی از پزشکیان میخواین بگذرن؟؟ احیانا نصایح اخلاقی برای پاکسازی افراد مسئله دار و وقیح اطراف پزشکیان به ایشون نداشتید؟؟
#به_ویژه_ترین کانال خبری در ایتا بپیوندید 👇
https://eitaa.com/joinchat/4073259207Ce587f9582c
12.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
منافقترین فرد تاریخ را بشناسید...
♨️ تا به حال مثل چنین فردی ندیدهاید👆
💢 مرد هزار چهرهی واقعی!!!
#ما_ملت_امام_حسینیم
https://eitaa.com/joinchat/910361170C995d479438
شرط حفظ نابرابری، آزادی بازار است
همان طور که برای اشغال یک سرزمین بر خلاف عزم و اراده مردمش، راهی صلح جویانه وجود ندارد، برای ربودن ضروریات یک زندگیِ آبرومندانه از میلیونها انسان نیز راهی مسالمت آمیز وجود ندارد.
علاقه نظریه پردازان "بازار آزاد" به ایجاد بحرانها و فاجعهها از این روست که موقعیتهای عادی و غیر مصیبت بار با جاهطلبیهایشان ناسازگار است. آزادی عمل گسترده و امکانات فوق العاده برای آنها، فقط به هنگام تغییرات مصیبت بار فراهم میآید.
فریدمن ادعا میکرد که جنبش او "تلاشی برای آزاد کردن بازار از چنبره دولت" است. اما در سه دهه گذشته در هر کشوری سیاستهای مکتب شیکاگو (نئولیبرالیسم) پیاده شده، آنچه شکل گرفته، ائتلافی قدرتمند بین معدودی شرکت بسیار بزرگ و طبقهای از سیاستمداران اکثرا ثروتمند بوده است.
آری! هر جا سیاستهای اقتصادی گران کن پیاده شده، فاصله فقر و غنا را تشدید کرده است.
اگر نبود شوکهای بازار آزاد، حفظ این نابرابری ها چگونه ممکن بود؟
#دکترین_شوک 2⃣
@haad1442
.
آمار و ارقام چه می گویند؟
روند تولید و مصرف برق در کشور
🔻مصرف برق در کشور به بیش از ۷۷ هزار مگاوات رسیده و این در حالی است که در روزهای مشابه سال قبل، میزان مصرف ۷۱ هزار مگاوات بوده است؛ ۵ هزار مگاواتی افزایش.
🔹اهل فن می گویند: افزایش هر یک درجه دما در فصل تابستان، هزار و ۸۰۰ مگاوات به میزان مصرف برق در کشور اضافه می کند. روند افزایشی دما در کنار افزایش مصارف کارخانه ها، موجب افزایش مداوم مصرف برق در طول سال های اخیر بوده و حال آن که با بی تدبیر های دولت آقای روحانی، تولید برق به اندازه مصرف افزایش نیافت
🔻روند کل مصرف سالانه برق در کشور، از ۱۶۱۴۴۵ گیگاوات ساعت در سال ۱۳۸۷، به ۲۵۵۰۲۶ گیگاوات ساعت در سال ۱۳۹۶ رسید که نشاندهنده رشد متوسط سالانه ۲۵/ ۵ درصدی و رشد ۹۶/ ۵۷درصدی در طول یک دهه بود.
🔹در حالی که نیاز مصرف برق در سال ۱۳۹۸ به ۶۰ هزار و ۸۲۵ مگاوات رسیده بود، این میزان در سال ۱۳۹۹ با رشد ۵ درصدی، به ۶۳ هزار و ۸۵۴ مگاوات رسید و در سال ۱۴۰۰ به ۶۷ هزار و ۱۲ مگاوات افزایش یافت.
🔻همچنین ۳۰ مهر ۱۳۹۹ اعلام شد مصرف برق طی ۹ سال، رشد ۵۸ درصدی داشته است. اما متاسفانه تولید برق، در هشت سال دولت روحانی، به اندازه افزایش مصرف رشد نکرد و موجب ناترازی شدید و قطع گسترده برق در سال های پایانی دولت وی شد.
🔹آرش کردی مدیرعامل توانیر ۲۲ فروردین ۱۴۰۱ درباره وضعیت مصرف برق در تابستان گفته بود: "نیاز مصرف برق در تابستان امسال به ۷۰ هزار مگاوات خواهد رسید که نسبت به سال گذشته ۴.۴۶ درصد رشد نشان میدهد".
🔻همچنین تیر ۱۴۰۲ اعلام شد: میزان مصرف برق کشور در تیر سال قبل، ۶۲ هزار و ۶۰۰ مگاوات بوده و اکنون، ۵۷۰۰ مگاوات بر مصرف برق افزوده شده؛ ۹ درصد افزایش.
🔹۱۹ تیر ۱۴۰۳ هم اعلام شد که مصرف برق در کشور به ۷۶ هزار مگاوات رسیده که از رشد بیش از سیزده هزار مگاواتی نسبت به سال حکایت می کند.
🔻افزایش ظرفیت تولید برق در دوره روحانی فقط ۲۳ درصد بود، در حالی که در دولتهای نهم و دهم، ۸۵ درصد رشد داشت. عملکرد دولت روحانی، بدترین عملکرد دولت ها ظرف چند دهه گذشته بود
🔹برنامه ششم توسعه، دولت روحانی را مکلف کرده بود طی سالهای ۱۳۹۶ تا ۱۴۰۰، ظرفیت شبکه برق کشور را ۲۵ هزار مگاوات افزایش دهد، اما ظرفیت شبکه برق کشور در این مدت ۱۱ هزار مگاوات افزایش یافت؛ 14 هزار مگاوات کمتر!
🔻"همایون حایری" معاون وزیر نیروی دولت روحانی ۲۴ تیر ۱۴۰۰ در مجلس گفت: رشد مصرف انرژی در سالجاری نسبت به سال گذشته ۲۰ درصد افزایش داشته، در حالی که متوسط رشد مصرف چند چند سال گذشته زیر ۲ درصد بوده است. به ازای هر یک درجه افزایش دمای بیش از ۳۵ درجه، حدود ۱۵۰۰ مگاوات بر میزان مصرف برق افزوده خواهد شد.
🔹در این میان دولت شهید رئیسی با ساخت ۶ هزار مگاوات نیروگاه در سال اول فعالیت خود رکورد تاریخی افزایش ظرفیت تولید برق در کشور را که در سال ۸۹ به ثبت رسیده بود، ۱۰۶۵ مگاوات افزایش داد.
🔻آقای رئیسی تیرماه سال گذشته اعلام کرد: "از ابتدای شروع کار دولت با ناترازی برق مواجه بودیم و در این مدت، هفت هزار مگاوات برق تولید و به شبکه تزریق شد، همچنان ۱۵ هزار مگاوات کم داریم و باید تولید برق تا ۳۵ هزار مگاوات افزایش یابد".
🔹وزیر نیرو هم اردیبهشت امسال گفت گفت: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون بیش از ۸۵۰۰ مگاوات به ظرفیت تولید برق کشور افزوده شده است. از شهریور سال ۱۴۰۰ تاکنون، ۳۱ واحد نیروگاهی جدید به ظرفیت ۵۱۹۶ مگاوات ساخته شده که در کنار ارتقای واحدهای موجود، رقم افزایش را به عدد ۷۱۰۰ مگاوات میرساند.
@IMANI_mohammad
5.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بحرانی که تن رهبری را لرزاند!!
❌ ایران، زیر خط بقاء!!
🔰 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی به بهانه ۲۱ تیر، روز جهانی #جمعیت
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء
🆔 @soada_ir
✅مهاجرانی: در جهان امروز چند ساعت بعد از نتيجه انتخابات دولت جديد كار را شروع مى كند؛ در ايران دو ماه بعد اول بحث!
سید عطاالله مهاجرانی وزیر پیشین ارشاد نوشت:
🔹تسويف!؟
امام باقر (ع): اياكم و التسويف فانه بحر يغرق فيه الهكي
از كار را به امروز و فردا انداختن بپرهيزيد، دريايى أست كه در آن غرقه شدگان نابود مى شوند!
🔹٧ تير انتخابات در انگلستان انجام شد. روز بعد نخست وزير جديد كارش را شروع كرد. وزراء كليدى دولت از شنبه ٩ تير دفتر كارشان بودند.
🔹١٥ تير انتخابات رياست جمهورى انجام شد. قرار أست دو ماه بعد در شهريور بحث راي اعتماد وزيران در مجلس مطرح شود.
🔹در جهان امروز چند ساعت بعد از نتيجه انتخابات دولت جديد كار را شروع مى كند. در ايران دو ماه بعد اول بحث! عقب افتادگى از شتاب زمانه يعنى همين تسويف همان غرقابه أست!
@Sahamnewsorg
🔹پاسخ جالب احمدی نژاد به سخنان ظریف/ظریف ناظر خرید رنگ مو وعبا در دولت روحانی و خاتمی بود
♦️شنیده شده محمود احمدی نژاد در واکنش به سخنان ظریف که دولت احمدی نژاد را «دولت نکبت » خطاب کرده بود گفته : محمد جواد ظریف در وزارت امور خارجه سه کار را خوب بلد بود، یکی خرید رنگ مو تا سبیل و ریش های حسن روحانی را خوش رنگ کند و دوم خریدن عباهای شکلاتی رنگ برای سید محمد خاتمی تا در زیر سبیل و عبا به نوا برسد.
وی افزود: زمان ظریف ( دولت خاتمی )دولت نکبت و رخوت شکل پذیرفت که با عقد قرارداد ننگین نفتی کرسنت ،از زمان فتحعلی شاه قاجار تا به امروز هر چقدر اختلاس رخ داده است به اندازه نیمی از خسارت های این قرارداد به کشور نیست.
♦️ظریف ضعیف را هیچگاه در حد وزیر امورخارجه ندیدم که منافع کشور را دنبال کند بلکه او یک ناظر خرید خوب برای دولت خاتمی و روحانی بود که در هر سفر ، رنگ مو ، عبا و سوغات های خوبی ازجیب بیت المال برای این دو و نفرات دیگر خرید می کرد.
احمدی نژاد خاطر نشان کرد: در 16 سال دولت خاتمی و حسن روحانی به اندازه یک دهم دولت اینجانب برای مردم مسکن، راه وفضاهای ورزشی ساخته نشد و مردم عملکردها را دیده و قضاوت می کنند
♦️ این اظهارات ظریف برای دو قطبی کردن انتخابات است تا موج انتخاباتی برای جناب پزشکیان ایجاد کند اما خبر ندارند که خیلی وقت است که سیل خروشان مردم آنها را با خود برده و ناپدید کرده و عده قلیلی از آنها آن سوی پل و جدای از مردم افتاده اند و درک درستی از مطالبات بر حق مردم ندارند.
به #ویژه_ترین کانال خبری در ایتا بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/4073259207Ce587f9582c
از گروه مطالعاتی هاد خواستم کتاب دکترین شوک را مطالعه کنند و روزانه یک یا دو متن چکیده از محتوای آن منتشر کنند.
پیشنهاد میکنم در کانال هاد عضو شوید و مطالب را دنبال کنید. امروز، وظیفه تک تک بچههای انقلابی این است که سلاح آگاهی به دست گیرند و در این جبهه وارد شوند.
https://eitaa.com/haad1442
8.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اتفاقی که باعث شد زن یهودی مسلمان شود!
🔰 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی به مناسبت هفته عفاف و #حجاب
🔸 دریافت نسخه با کیفیت
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء
🆔 @soada_ir
🔻 ۷ مرداد؛ مراسم اعطای حکم رئیسجمهور چهاردهم توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی
🔹️ مراسم تنفیذ و اعطای حکم چهاردهمین دورهی ریاست جمهوری اسلامی ایران و آغاز بهکار رسمی رئیس جمهور منتخب، یکشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۳ با حضور رهبر انقلاب اسلامی و جمعی از مسئولان و کارگزاران نظام در حسینیهی امام خمینی(ره) برگزار میشود.
✅ @Rajanews_com