eitaa logo
ملاصدرای سیاسی
304 دنبال‌کننده
5.2هزار عکس
4.2هزار ویدیو
41 فایل
«سیاست ما عین دیانت ماست» کانال روبیکا: https://rubika.ir/mollasadrasyasi
مشاهده در ایتا
دانلود
🔰عملیات شهادت طلبانه یک گردشگر اهل ترکیه در قدس 🔸پلیس رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای اعلام کرد یک گردشگر ترکیه ای پلیس صهیونیست را در قدس اشغالی با سلاح سرد مورد حمله قرار داده است. 🔸نیروهای امنیتی صهیونیستی به سمت این گردشگر شلیک کرده و او را به شهادت رساندند. 🔸همچنین منابع عبری زبان اعلام کردند مجری عملیات شهادت طلبانه قدس حسن کسلان گردشگر ۳۴ ساله اهل ترکیه است. 🔸به گفته این منابع این گردشگر روز گذشته از طریق اردن وارد اراضی اشغالی شده و نماز ظهر امروز را در مسجد الاقصی اقامه کرده سپس عملیات شهادت طلبانه خود را اجرا کرده است.
6.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ویدیو | طنین‌انداز شدن صدای اذان و نام مبارک حضرت محمد صلی‌الله علیه‌‌وآله‌وسلم در دانشگاه جورج واشنگتن آمریکا 🔹 دیروز: با ظهور پیامبر خاتم، کنگره‌های کاخ کسرا فرو ریخت. 🔹 طنین‌انداز شدن نام پیامبر در قلب سرزمینی که قرن‌ها برای خارج ساختن نقش خدا از زندگی بشر تلاش کرد. 👈یادتون باشه که در شوروی سابق پس از ۷۰سال مبارزه با دین و تعطیلی مساجد و تکایا ناگهان صدای اذان از گلدسته ها بلند شد و حالا.... 💥حجه الاسلام دکتر قاسم روانبخش👇 https://eitaa.com/joinchat/2315059211Cdc06065a5
💢 زنان در آخرالزمان 💐 امیرمؤمنان حضرت علی علیه السلام می فرماید: «یَظْهَرُ فِی آخِرِ الزَّمانِ وَ اقتِرَابِ السَّاعَةِ وَ هُوَ شَرُّ الاَزمِنَةِ نِسْوَةٌ کَاشِفاتٌ عَارِیاتٌ مُتَبَرِّجاتٌ مِنَ الدِّینِ دَاخِلاتٌ فِی الفِتَنِ مَائِلاتٌ اِلَی الشَّهَواتِ مُسرِعاتٌ اِلَی اللَّذَّاتِ مُستَحِلّاتٌ لِلْمُحَرَّمَاتِ فِی جَهَنَّمَ خَالِداتٌ.» 📚(من لا یحضره الفقیه، ج 3، ص 390.) 🔹در آخِرُالزّمان و نزدیک شدن قیامت که بدترین زمان ها است، زنانی ظاهر می شوند که برهنه و عریان هستند! زینت های خود را آشکار می سازند، به فتنه ها داخل می شوند و به سوی شهوت ها می گرایند و به سوی لذت ها می شتابند! حرام های الهی را حلال می شمارند و در جهنم جاودانه خواهند بود❗️» ⬅️ آقایان مسئول! قبل از اینکه خدای ناکرده زنان و دختران پاک و نجیب ما مصداق این فرمایش مولی قرار بگیرند، با اراده پولادین خود قانون مجازات اسلامی را درباره هنجارشکنان اجرا کنید و مروجین هرزگی را سرجایشان بنشانید❗️ 🔴 وگرنه لعنت خدا و بندگان مؤمن او در دنیا و آخرت دامن شما را خواهد گرفت و شما را به ورطه نابودی خواهد کشاند❗️
══════﷽🌺 ⃟⃟ ⃟🇮🇷 ⃟🌺 1⃣چرا میگویند امنیت دختران فقط با حجاب فراهم میشود در حالی که بدون حجاب هم میتوان امنیت داشت❓ 🔸امنیت موضوع عمیق و چند لایه ای است مثلاً وقتی می خواهید از اموالتان محافظت کنید و امنیت آن را تامین کنید متناسب با سرمایه تان احتیاط بیشتری میکنید. اگر مقداری پول خرد داشته باشید ممکن است روی میز آنها را رها کنید. اگر پول نقد داشته باشید آن را در کشو یا کمد قرار میدهید. اگر از یک مقدار بیشتر شود، برای آن اندیشه بیشتری میکنید تا از امنیت آنها مطمئن شوید. هر چقدر اهمیت سرمایه تان بیشتر باشد سعی میکنید از آن محافظت بیشتری داشته باشید. بنابراین امنیت یک مفهوم عمیق و چند لایه است. خصوصاً برای خانمها. قاعدتا وقتی سرمایه ای کمتر در معرض دید افراد مختلف قرار بگیرد دستبرد خیلی کمتری می خورد. 🔻البته فراهم شدن امنیت فقط با حجاب ممکن نیست ولی بدون شک حجاب یکی از مهم ترین ابزارهای تامین امنیت برای خانمها در تمام دنیاست. خوشبختانه آمار خشونت و ایجاد مزاحمت برای خانمها در کشور ما نسبت به کشورهای غربی (یا شرقی) بسیار کمتر است. در کشورهایی که قوانین پوشش برای خانم ها بازتر است، هر مقدار که میزان پوشش خانمها کمتر میشود امنیت آنها نیز کاهش پیدا میکند. آمار وحشتناک تجربههای خشونت و مزاحمت برای خانم ها در کشورهای غربی و شرقی چیز پنهانی نیست و با یک جستجوی ساده قابل مشاهده است. به عنوان مثال پویش mee-too# را جستجو کنید و ببنید چه کسانی بیشتر با آن همراه شده‌اند و میزان حجاب آنها چقدر بوده است؟!
🔘وهابی‌ها یک بانوی ژاپنی را پس از شیعه شدن به شهادت رساندند! ▫️خانم ‏پرنیا ماتسوشیما، دختر دورگه ایرانی‌-ژاپنی و قاری و حافظ کل قرآن که اخیرا شیعه شده بود توسط سه وهابی سعودی در توکیو به شهادت رسید. ▫️سه وهابی با تابعیت عربستان که از فعالین همان مسجد هستند که این شهیده در آن فعالیت می‌کرد پس از استبصار ایشان و ترویج فضائل و معارف اهل بیت علیهم السلام نقشه قتل وی را برنامه ریزی می‌کنند و زمانی که این نوعروس ١٧ساله به قصد ورزش صبحگاهی از منزل خارج می‌شود توسط خودرو زیرگرفته و از هوش می‌رود و وهابی‌ها رگ دست او را قطع می‌کنند. ▫️بنا به گفته پدر ایشان، هرسه نفر توسط پلیس ژاپن دستگیر شده و به این جنایت اعتراف نموده‌اند و ابعاد بیشتر این پرونده در دست بررسی هست. ‌‌
🔻در سال 1340 و در دوران نخست‌وزیری جعفر شریف امامی،دولت، لایحه «اِشِل حقوقی معلمان» را به مجلس شورای ملی ارایه داد. معلمان متقابلاً به دعوت باشگاه مهرگان و دراعتراض به این لایحه در 12 اردیبهشت 1340 در میدان بهارستان تهران تجمع اعتراضی آرامی را سامان دادند.نیروی های کلانتری به سمت معلمين شلیک می کنند و در نهایت دکتر ابوالحسن خانعلی،شهید می شود. گروه پژوهشی آرتا https://eitaa.com/joinchat/2525560832C7caee8d264
🔻از دستور آمادگی برای حمله به رفح اطاعت نمی‌کنیم 🔹گروهی از نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کردند که دیگر نمی‌توانند بجنگند و از دستورهای آمادگی برای حمله به رفح سرپیچی خواهند کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥بیگانگان در خلیج فارس مخل امنیت هستند فرمانده نیروی دریایی سپاه: 🔹️امروز روز پایان اشغال‌گریِ ۱۱۷ ساله پرتغالی‌ها در خلیج‌ فارس است. 🔹۴۰ درصد گاز و ۶۲ درصد نفت منطقه در خلیج‌ فارس است. امروز امنیت تنگه هرمز و تردد روزانه ۸۳ فروند کشتی را برقرار کردیم. 🔹راهبرد ایران در خلیج‌ فارس صلح، امنیت و دوستی است و بیگانگان در اینجا مخل امنیت هستند.
🔻کوبا مشتری کشتی‌های ایرانی شد مدیرعامل سازمان بنادر: 🔹️مذاکراتی در زمینه ساخت کشتی با کشور کوبا انجام شده که امید است از توان داخلی در این حوزه برای ساخت کشتی‌های مورد نیاز کشورهای آمریکای جنوبی به خوبی استفاده کنیم.
📸شام آخر! 🔹️تصویری از نیروهای لشکر ۹۹ ارتش رژیم صهیونیستی که روز گذشته در کمین گردان‌های قسام کشته و زخمی شدند. 🔹️در این عملیات طبق اعتراف رسمی صهیونیست‌ها ۳ نظامی کشته و ۱۱ نظامی دیگر زخمی شدند.
🔻استفاده رژیم صهیونیستی از سلاح گرمافشاری در غزه 🔹دیده‌بان حقوق بشر اروپا-مدیترانه در گزارشی خواستار تحقیقات بین‌المللی در خصوص احتمال استفاده رژیم صهیونیستی از سلاح‌های «گرمافشاری» (ترموباریک) در غزه شد؛ بمب‌های که موجب تبخیر یا ذوب شدن پیکر افراد می‌شود. در این گزارش آمده است: 🔹ما چندین مورد از قربانیانی را که در حملات ویرانگر اسرائیل به ساختمان‌های مسکونی جان خود را از دست داده‌اند، ثبت کردیم و هنگام تلاش برای بازیابی اجساد آنها مشخص شد که برخی از اجزا ناپدید شده‌اند یا ممکن است تبدیل به خاکستر شده باشند که این امر باعث ایجاد علامت سوال در مورد نوع بمب‌های مورد استفاده در این حملات می‌شود.
8.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹 یک کار‌ اثرگذار برای سرود فوق‌العاده زیبای «مردآفرین» پیامی برای یکایک بانوان ایران‌زمین 🎤شعر و نوای: عبدالحسین شفیع پور 👥همخوانی: گروه سرود محیصا و گروه سرود ساقی کوثر 🔸باید برای و عزت برای عفت و غیرت، حماسه آفرینی کنیم. برای اینکه دنیا بدونه، بانوی ایرانی مرواریدیه که از دامن پاکش حاج‌قاسم‌ها پرورش یافتند... نه یک ابزار...🔸