🔻دعوت به خروج از خطّ امام
🖋 مهدی جمشیدی
۱- چندی پیش آقای مرتضی جوادی در مصاحبه با پایگاه اطلاعرسانی جماران، نکتههایی را دربارۀ وضع حاکمیّت مطرح کرد. ایشان در همان ابتدا، نظام را به «استبداد در رأی» و «لجاجت» و «عدمعقلانیّت» متهم نمود، امّا مشخص نکرد که این حکم را از چه رفتار یا رفتارهایی استنباط کرده است. از بندهای دیگر سخن ایشان این طور فهمیده میشود که همگان در قدرت حضور ندارند و حرفهای دیگران شنیده نمیشود و نیروهای اصیل به حاشیه رفتهاند و وحدت، مخدوش شده است. ازاینجهت، وی تصریح میکند که نظام از تفکّر امام خمینی، فاصله گرفته است. تلخ و تأسّفبار اینکه اشارۀ ایشان به وجود «استبداد» در نظام، تکرار ادّعاهای اغتشاشگرانِ خیابانی است که شعار «مرگ بر دیکتاتور» سرمیدهند.
۲- مطلب نخست، این است که چنین «کلّیگوییها»یی، هیچ دردی را دوا نمیکند و هیچ گرهی را نمیگشاید. بیان «نسبتهای کلّی» در عین گریز از ارائۀ «شواهد عینی» و «مصادیق مشخص»، نهفقط مخاطب را متقاعد و همراه نمیسازد، بلکه حاکی از «مواجهۀ عالمانه و منطقی» با مسائل نیز نیست. مخاطبی که این سخن را میخواند، بر اساس کدام «دلایل» باید این سخنان را بپذیرد یا نپذیرد؟ البتّه مطرحکردن «ادّعاهای بدون دلیل»، کارکرد تبلیغی و رسانهای دارد و میتواند آنان را که سواد رسانهای ندارند، به چاله بیفکند.
۳- رهبر انقلاب از اوایل سال نودودو تصریح کرد که نسبت به «مذاکرۀ با آمریکا»، خوشبین نیست، امّا با وجود این، مجال مذاکره داد و در این راستا، دولت اعتدالگرا، هشتسال ایران را در مرداب برجام اسیر کرد. اینکه رهبر انقلاب در عین بدبینی به مذاکره، با آن مخالفت نکرد، حاکی از «استبداد در رأی» و «لجاجت» است؟! «شبکۀ ملّی اطلاعات» نیز با وجود آن همه تأکید ایشان، سالها در دولت اعتدالگرا پیش نرفت. «سند تحوّل بنیادین در نظام آموزشی» نیز به همین سرنوشت دچار شد و دولت اعتدالگرا از عملیاتیکردن آن شانه خالی کرد. این وضع، خاص دهۀ اخیر نبوده است، بلکه حتّی در دهۀ شصت و در زمان حضور امام خمینی نیز کسانی میکوشیدند انقلاب را از مدار اصلیاش خارج سازند. شخص هاشمیرفسنجانی و حلقههای اقماریاش همچون «مجمع عقلا» - که حسن روحانی در آن حضور داشت - همواره نقش «نیروی گریز از مرکز» را نسبت به انقلاب و نظرات شخص امام خمینی ایفا کردند؛ چنانکه هماینان در دورۀ پس از امام خمینی و در نسبت با رهبر انقلاب نیز به «نیروی تقابلِ پنهان» تبدیل شدند. با این همه، رهبر انقلاب با سعۀ صدر اعجابآور خویش، آنها را برتافت و طرد نکرد. واقعیّتهای تاریخیای از این قبیل، بهروشنی نشان میدهند که چه نیروها و جریانهایی، گرفتار «استبداد در رأی» و «لجاجت» بودند.
۴- نظام جمهوری اسلامی، بر طرد و نفی تأکید ندارد، امّا از آن سو، نمیخواهد به بهای عبور از ارزشهایش، دیگریها را در خویش بگنجاند. این منطق مکتوب و بیّنِ امام خمینی است - که آقای مرتضی جوادی برخلاف آن توصیه میکند - آنجا که امام مینویسد:
باید از تجربۀ تلخِ رویکارآمدنِ بهظاهر، «عقلای قوم» که هرگز با «اصول و اهدافِ اسلام»، آشتی نکردهاند عبرت گرفت که مبادا دلسوزیهای بیمورد و سادهاندیشیها، سبب مراجعت آنان به پستهای کلیدی و سرنوشتساز نظام شود. بعضی از تصمیمات اوّل انقلاب در سپردن پستها و امور مهم به گروهی که «عقیدۀ خالص و واقعی به اسلام ناب محمّدی» نداشتهاند، اشتباهی بوده است که «تلخی آثارِ» آن، بهراحتی از میان نمیرود. آنان به چیزی کمتر از «انحراف انقلاب از تمام اصولش» و «حرکت بهسوی امریکا» قناعت نمیکنند. ما هنوز هم چوب «اعتمادهای فراوانِ» خود را به «لیبرالها» میخوریم. آغوش انقلاب، همیشه برای پذیرفتنِ کسانیکه قصد خدمت دارند، گشوده است، ولی نه به قیمتِ «طلبکاری آنان از اصول»؛ که چرا شعار «نهشرقی و نهغربی» دادید؟! چرا «لانۀ جاسوسی» را اشغال کردید؟! چرا «مرگ بر امریکا» گفتید؟! چرا «جنگ» کردید؟! چرا نسبت به «منافقین و ضدّانقلاب»، حکمِ خدا را جاری کردید؟! تا من هستم نخواهم گذاشت حکومت به دست «لیبرالها» بیفتد(صحیفۀ امام، ج۲۱، صص۲۸۶-۲۸۷).
۵- «لیبرالیسمِ ایرانی»، گاه از سوی مهندس بازرگان و نهضت آزادی بهصورت «ضدّانقلابیگری» و «آمریکامداری» و «سازش» جلوهگر میشود؛ و گاه از طرف هاشمیرفسنجانی و کارگزاران سازندگی در هندسۀ «عملگرایی» و «فنسالاری» و «توسعهگرایی» نمایان میگردد؛ و زمانی از سوی محمد خاتمی و جبهۀ اصلاحات، جامۀ «سکولاریسم» و «روشنفکری شبهدینی» و «دموکراسیِ لیبرال» به تن میکند. اینان، «دیگریهای ایدئولوژیکِ نظام» هستند که از قضا، همگی در قدرت رسمی بودهاند و سیاستهای غلط خویش را یکی پس از دیگری به اجرا نهادهاند. اینک، زمانۀ «جوان مؤمنِ انقلابی» و «دولت انقلابی» است. آری، لیبرالیسمِ ایرانی، تمام شده است.
⚜️ دیشب در پی ترور یکی از فرمانده مقاومت در کرانه باختری برای اولین بار پس از درگیری جهاد با رژیم صهیونیستی به این رژیم حمله راکتی شد و بعد از ان رژیم صهیونیستی در پاسخ یک هدف مرتبط با مقاومت را در غزه مورد هدف قرا داد که گویا تلفاتی نداشته است.
🔶 طرفداران رییس جمهور سابق برزیل که از شکست در انتخابات عصبانی هستند دست به آشوب و تظاهرات زدهاند و از ارتش خواستهاند رییس جمهور را عوض کند.
🔸چرا هر وقت آمریکا در دموکراسی کم می آورد، دست به آشوب میزنند؟ مگر قرار بر دموکراسی نبود؟
🔸فانوس🔸
🇮🇷بازتاب راهپیمایی ۱۳ آبان در رسانههای غربی
♦️خبرگزاری رویترز با تیتر «ایران تسخیر سفارت آمریکا در سال ۱۹۷۹ را جشن گرفت» به بازنشر حضور مردم در خیابانها پرداخت.
♦️خبرگزاری آسوشیتدپرس با انتشار تصاویری از گردهمایی مردم در تهران به نشر سخنان رئیسجمهوری کشورمان در روز ۱۳ آبان پرداخت.
♦️پایگاه خبری هیل در خبری نوشت که راهپیمایی امروز در ایران در جهت گرامیداشت سالیانه بالا رفتن دانشجویان از حصار سفارت آمریکا بوده است.
♦️شبکه ای بی سی نیوز با بازتاب خبر راهپیمایی ۱۳ آبان نوشت که مطابق با تصاویر پخش شده از صدا و سیمای ایران، جمعیت کسانی که در تهران در این راهپیمایی شرکت کرده بودند زیاد به نظر میرسید.
♦️خبرگزاری صهیونیستی تایمز او اسرائیل در گزارشی با تیتر «ایران تجمعاتی را جهت یادآوری تسخیر سفارت آمریکا ترتیب داد» به انتشار تصاویری از راهپیمایی و سخنان سید ابراهیم رئیسی در این مراسم پرداخت.
♦️عرب نیوز نیز با تیتری مشابه نوشت که راهپیمایان با در دست داشتن عروسکهایی از امانوئل مکرون، رئیسجمهوری فرانسه و محمدبن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی شعار «مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل» سر دادند.
♦️یاهونیوز با انتشار عکسهایی از راهپیمایی یومالله ۱۳ آبان نوشت، دانشآموزان بنرهایی را در حمایت از حمله به سفارت آمریکا حمل کردند و پرچم ایران را به اهتزاز درآوردند.
♦️شبکه سی بی اس نیز با اشاره به راهپیمایی ایرانیان در یومالله ۱۳ آبان به انتشار سخنرانی رئیسجمهوری پرداخت.
♦️واشنگتن پست نوشت که ایرانیان در روز جمعه با داشتن پلاکاردهایی در دست در جشن تسخیر سفارت آمریکا شرکت کردند.
🔶امیر پوردستان: ما درگیر یک جنگ تمدنی هستیم/ جنگ احزابی به راه انداختند
🔹رئیس مرکز مطالعات راهبردی ارتش در مراسم یادواره شهدای دانش آموز استان قم: پرحجم ترین حملات رسانه ای را در اغتشاشات اخیر شاهد بودیم مشکلات اقتصادی و کوتاهی های مدیریتی نیز بستر ساز این آشوب ها بود. برنامه ریزی های وسیعی در اغتشاشات اخیر صورت گرفت و در واقع جنگ احزابی به راه انداختند.
🔹دشمنان قادر به حمله نظامی علیه کشور نیستند و به همین دلیل متوسل به حیله فتنه و آشوب شده است. ما درگیر یک جنگ تمدنی هستیم و انقلاب اسلامی با حضور خود نظریه تمدنی نوین اسلامی را ارایه کرده است و به همین دلیل که با منافع آنان همخوانی ندارد با این نظام مقابله می کند
⬛️ چرا داعش "حامد بدخشان" را با نام جهادی ابوعایشه العمری، معرفی کرد؟
◾️نام عامل #جنایت_شیراز را چه کسی انتخاب کرده؟!
▪️کدام سرویس پشت مهندسی این جنایت بوده است؟
.
در روزهای گذشته شاهد یک جنایت هولناک در شیراز بودیم.
جنایتی که تقریبا همه یقین دارند با هدایت شخصِ داعش نمیتواند صورت گرفته باشد و قطعا و یقینا یک #سرویس_اطلاعاتی کاملا هدفمند این عامل را به این محل هدایت کرده است.
سرویسی که قطعا و یقینا اطلاعاتی را از یک گروهِ ایرانی در شیراز (که برای #مهدی_حاجتی ) فرستادهاند؛ دریافت و به سرویس مورد نظر منتقل کرده است.
جنایت شیراز ابعاد مختلفی دارد.
از پیامدهای آن بگیرید تا کسانی که از آن بهره برداری کردهاند.
اما فارغ از تمام این بحثها بررسی چند نکته در خصوص عامل جنایت نشان میدهد که آن کسانی که داعش را در این مرحله جلو انداختهاند؛ به چیزی فراتر از یک جنایت فکر کرده و در واقع در حال تکمیل یک پازل در ابعاد منطقهای هستند.
◾️داعش عامل جنایت شیراز را "ابوعایشه العمری" انتخاب کرده است.
این در حالیست که برخی رسانهها پیش از این او را "حامد بدخشان" معرفی کردهاند.
فارغ از اینکه نام واقعی عامل جنایت چه بوده باشد، پر واضح است که گروهک تکفیری داعش همزمان با مغزشویی از عوامل خود، هویت آنها را هم دستخوش تغییر میکند.
به طوری که عمدهی افراد با نامهای جهادی؛ هویتی جدید و جدا از نام و فامیلی سابق، خود پیدا میکنند.
◾️به اسم عامل جنایت داعش در مسجد شیعیان در #قندوز_افغانستان نگاه کنید: محمد الاویغوری !
مشخص است که بخش دوم اسم وی به هویت وی که از مسلمانان کشور چین است اشاره دارد.
در ماجرای شیراز داستان متفاوت است.
هم در اسم و هم در پسوند، داعش از اسمهایی استفاده کرده که در یک پازل کلیتر تعریف میشود.
'ابوعایشه العمری'
اسمی که کاملا هوشمندانه برای دمیدن به آتش یک #جنگ_مذهبی در نظر گرفته شده است.
◾️سوال؛ آقایِ شیعه، خانمِ شیعه چه کسی در شیراز جنایت کرده؟
پاسخ: خدا لعنتش کند، ابوعایشه العمری عامل جنایت بوده...!
بازی کاملا هوشمندانه، در پازل قرار دادن شیعه و سنی مقابل هم است.
آن سرویس که داعش را برای این بازی به خط کرده میفهمد که شیعه و سنی متأثر از #وحدت به بلوغی رسیدهاند که هرگز آن را بخشی از مذاهب اسلامی ندانسته و جنایتش را پای هیچ کدام نمینویسند.
از همین رو در جنایتهایی که علیهِ #شیعیان_ایران انجام میدهد سعی کرده نامِ جهادی به عوامل #ترور بدهد که تداعی کننده نام چهرههای مطرحِ #اهلسنت باشد.
◾️چطور قرار است از این نامها در پازل #جنگ_مذهبی استفاده کند؟
هرگونه پاسخ در این خصوص (در حال حاضر) صرفا بخشی از اهداف گردانندگان این بازی را افشا میکند، پس خام و ناقص می باشد.
برای درک بهترِ اهداف این بازی از این اسم و فامیل بازی ها باید کمی صبر کرد تا مرور زمان حقایق بیشتری را عیان کند...
ماجرای حضور #داعش در #شاهچراغ ابعاد مختلفی دارد.
بخشی از آن پاس گل های اساسی به #غربگرایان بوده است.
بخشی در پازل سرویس هایِ پیش بَرَنده ی #جنگ_ترکیبی اخیر است.
◾️اما بخشی دیگر در پازلِ جنگ مذهبیِ بلند مدتی که در منطقه ای به وسعت خاورمیانه در نظر گرفته شده می باشد.
.
جنایت شیراز را باید فراتر از هفت تیرکشی یک تروریست دید.
یک سرویس، هادیِ داعش در این جنایت بوده است.
علاوه بر داعش، این گردانندگان بازی هستند که باید هزینه بدهند.
خیلیها بر این باورند که در گام دوم، پس از #اقلیم_کردستان ، فاکتورِ جنایات اخیر باید به نام سعودی صادر شود...
i
اعتراف ناخواسته رسانههای فارسیزبان به همراهی مردم با حکومت
🔹بیبیسی فارسی و اینترنشنال راهپیمایی امروز مردم و دانشآموزان در تهران و بیش از ۹۰۰ شهر کشور به مناسبت روز ۱۳ آبان (روز استکبارستیزی) را «حکومتی» خواندند.
🔹بیبیسی صبح امروز و در آغاز مراسم ۱۳ آبان در خبری نوشت که «هر ساله در شهرهای مختلف ایران مراسمهای حکومتی مختلفی به همین مناسبت برگزار میشود.»
🔹اما اکنون که تصاویر تلویزیونی و هوایی از این راهپیمایی منتشر شده و نشان داده میشود که نسبت به سالهای گذشته جمعیت بیشتری در تهران و سایر شهرها به خیابانها آمدند، سکوت کردهاند.
🔹البته بیبیسی فارسی برای بازنمایی واکنش رئیسجمهوری به سخنان بایدن مجبور شد گوشهای از حضور مردم را تصویر بکشد.
🔹با فرض پذیرش حاکمیتی بودن راهپیمایی ۱۳ آبان باید گفت که این رسانهها به صورت ناخواسته پذیرفته و اعتراف کردهاند که جمعیت بسیار زیاد مردم در شهرهای مختلف با دعوت حکومت به خیابانها آمدند و این نشان میدهد که برخلاف ادعاهایشان حکومت از پشتیبانی مردمی گستردهای برخوردار است.
🔹بیبیسی فارسی که مدعی رعایت اصول حرفهای و بیطرفی است، روز گذشته با انتشار فیلمی از کرج که عدهای اتوبانی را بسته بودند و شعار میدادند را «سیل بزرگ جمعیت» نامید، اما برای توصیف حضور گسترده مردم در سراسر کشور سکوت کرده است؛ گویا هنوز واژهای بزرگتر از «سیل بزرگ جمعیت» نیافته است!
همچنان با همان دشمنان قدیمی طرفیم
«علی صدرینیا» نوشت:
🔹حوادث این روزها انگار، دوره فشرده انقلاب اسلامی است! برای کسانی که نتوانستهاند در دهههای گذشته این حوادث را ببینند.
🔹ضدانقلاب هر نوع دشمنیای که به تدریج و کم کم در طول این چهل و چند سال علیه این ملت انجام داده بود را حالا یکدفعه دوباره به میدان آورده! از تلاشش برای جلوگیری از پیروزی این ملت قبل از ۲۲ بهمن ۵۷ با هر روش و فشاری، تلاش برای تجزیه طلبی شهرها بلافاصله بعد از انقلاب، حمله مسلحانه، ترور هر کسی که چهرهای مذهبی داشت یا فکر میکردند طرفدار انقلاب است، تحریم، جنگ رسانهای و عملیات روانی، سوءاستفاده سیاسی از دانشجویان، تلاش برای ایجاد دوقطبی در کشور و راه اندازی جنگ داخلی و... هر کاری در چهار پنج دهه گذشته انجام داده بودند را در این دو ماه بصورت فشرده دوباره انجام دادهاند.
🔹چیزی که مشخص است این است که ما همچنان با همان دشمنان قدیمی طرفیم؛ پیچیدهتر شدهاند؛ نقابشان شیکتر شده؛ اما همانهایند! تلاش بسیاری میکنند که خودشان دیده نشوند، از زخم داخلی ما استفاده کنند، پشت معترضِ داخلی ما پنهان شوند و اعتراض او را به حاشیه ببرند و اهدافشان را دنبال کنند... اما هر کس اندکی تصاویر تاریخ انقلاب را در خاطر داشته باشد، شباهتهای بسیار میبیند بین اتفاقات این روزها و حوادث دهههای گذشته.
🚨 فوری / مهم !
برآورد حضور ۱۸ تا ۲۰ میلیونی در راهپیمایی ۱۳ آبان در ۹۰۰ شهر و بخش کشور
راهپیمایی های ۱۳ آبان در سراسر کشور امسال در مقایسه با سالهای گذشته در مقیاس وسیع تری برگزار شدو از یک راهپیمایی و تجمع دانش آموزی فراتر رفت.
بر اساس برآوردهای تجمیعی از بخشداری ها و فرمانداری های سراسر کشور این راهپیمایی در ۹۰۰ شهر و بخش در ۴۵۰ شهرستان برگزار شده و جمعیت های چند صد نفره در بخش های کوچک تا چند صد هزار نفره در مراکز استانها و کلان شهر ها گزارش شده است.
بر اساس جمع بندی گزارش های آماری حدود ۱۸ تا ۲۰ میلیون نفر در راهپیمایی ضد آمریکایی امروز در ایران شرکت کرده اند.
حذف صرافان حضور دلالان را رقم میزند
«رحیم زارع» عضو کمیسیون برنامه، بودجه مجلس:
🔹موضوع افزایش سرمایه صرافیها اگر منجر به حذف صرافان و حضور گسترده دلالان در بازار شود، باید از دستور کار خارج شود.
🔹سوال اینجاست در حالی که کشور با مشکل تحریم مواجه است و این صرافان هستند که ریسک نقل و انتقال وجوه در شبکه غیر رسمی را به عهده گرفتهاند، چرا باید ریسک حذف این سربازان اقتصادی را به کشور تحمیل کرد؟
🔴 نماینده ولی فقیه در سپاه: فکر می کنند با چند کشف حجاب و فریب چند دختر می توانند نور خدا را خاموش کنند
🔻 حاجی صادقی: سیلی ها و ضربه های سخت در پیش است و جز با نابودی رژیم اشغالگر، آمریکا و برافراشتن پرچم حق و عدالت در دنیا آرام نمی گیریم
🔻 دشمنان فکر می کنند با چند کشف حجاب و فریب چند دختر می توانند نور خدا را خاموش کنند اما نخواهیم گذاشت ارتجاع شکل بگیرد؛ آنها می خواهند ما را به قبل از انقلاب بازگردانند اما ما در دفاع مقدس یاد گرفتیم که عبد خدا باشیم نه بندگان دنیا و یاد گرفته ایم شهادت فوز عظیم است./ فارس
🚨 مهمترین حضور انقلابی
🔰 چرا حضور پررنگ مردم در چنین روزهایی مهمتر از مناسبتها و ایام قبل است؟
جوابش این است که دهه هشتادی و نودیها باید حضور پرشور مردم و حامیان نظام را با چشمان خود ببینند باید جمعیت انبوه ملت ایران را ببینند که چگونه برای طرفداری از انقلاب خود فریاد میکشند، این مشاهده، معجزه به پا خواهد کرد و ناخودآگاه ذهن نسل جدید ما را که با فضای کاذب و کثیف فضای مجازی، اشغال شده است شستشو داده و واقعیت انقلاب و چهره حقیقی ملت شریف ایران در ذهن آنجا نقش میبندد.
مشاهده نمایشگاه مردمی در کف خیابانها سراب بودن آنچه را که دشمن برای جوانان ما ترسیم کرده است مشخص میکند.
و این حضور حماسی و پرشور، همان نقطهای است که ابلیس و لشکریان زمینیاش را خشمگین کرده و به ناله وا میدارد.