⚫️درباره تلخی خیابان های شهر
چند عکس از برهنگی منتشر کرده و زیرش با ناامیدی نوشته است: روز به روز بدتر می شود.
بله. حق دارد. طبیعی است که مومنین از اباحه گری در شهر دلچرکین شوند.
👈اما ماجرا چنین نخواهد ماند.
📍به چند دلیل.
1⃣اول اینکه برهنگی وبی حجابی به جهت کمی بیشتر نشده است. عیان تر شده است. اینها که کشف حجاب کردند که قبلا محجبه نبودند. همین بودند کم و بیش. یک نمونه اش سلبریتی هایی که اخیرا کشف حجاب کردند. مثلا علیدوستی قبلا حجاب داشت؟!
2⃣دوم اینکه بخشی از این بی حجابی از سر برانگیختگی اعتراضی است. این هیجان می گذرد و عقلانیت حاکم می شود. مردم ما عفیف اند. فرهنگ شان که یک روزه تغییر نمی کند.
3⃣سوم اینکه این مارپیچ سکوت اجتماعی برای این روزهای برزخی است. این نیز می گذرد. نهی از منکر اجتماعی رها نخواهد شد. ولو در حد یک اخم ساده با ادبار اجتماعی مواجه خواهند شد. حتی از سوی محجبه های عرفی.
4⃣چهارم اینکه نظام از صیانت و مراقبت از ضرورت دین نخواهد گذشت. مدارای ناشی از التهاب ها می گذرد. قانون حاکم می شود؛ البته با تدبیر و درایت و اصلاح رویه های غلط گذشته.
5⃣و اما پنجمی را مطمئن نیستم. امیدوارم چنین شود؛ اینکه مدیران و مسوولین فرهنگی و حوزوی از این حوادث اخیر بهوش شوند و بار روزی زمین مانده 40 سال گذشته را بدوش بکشند. دعاکنیم این صحنه ها را ببینند و وجدان درد بگیرند...
✅یک حرف باقی ماند.
خیابان های شهر خیلی هم تلخ نیست. دقیق تر شویم. مگر بنا به ظاهر و گفته ضدانقلاب، بی حجابی آزاد نشده است؟ چرا اکثریت مردم بی حجاب نشدند؟ شاید من و شما کمتر متوجه این دارایی شویم. اما ضدانقلاب فهمیده تیرش به سنگ خورده است. او فکر می کرد شل حجاب ها فردای حذف قانون کشف حجاب می کنند. او نمی دانست مردم ما هر سطحی از حجاب شان را حجاب می دانند و پاسدار آنند.
کانال ملاصدرای سیاسی
@mollasadrasyasi
🔰 تحولات #عراق، ۲۳ آبان ۱۴۰۱
🔸به گزارش پایگاه تحلیلی خبری “تحولات جهان اسلام” مسرور بارزانی، نخست وزیر اقلیم کردستان عراق، حمله نیروهای مسلح ایران به مواضع گروههای تروریستی در کردستان عراق را تعرض به حاکمیت اقلیم دانست و آن را محکوم کرد.
۱- بغداد:
– در ۱۶ آبان ماه، افراد مسلح ناشناس به سوی خودرویی در منطقه الکراده در مرکز بغداد تیراندازی کردند که در پی آن یک تبعه آمریکایی کشته شد. گفته میشود این فرد از نیروهای آژانس توسعه بین المللی ایالات متحده (USAID) بوده است.
▪️بیشتر بخوانید:
قتل یک تبعه آمریکایی و مرگ مشکوک نظامی کانادایی در بغداد + تصاویر
– در ۱۷ آبان ماه، محمد شیاع السودانی، نخست وزیر و فرمانده کل نیروهای مسلح عراق، دستور تشکیل کمیته تحقیقات برای بررسی حادثه قتل یک شهروند امریکایی در بغداد را صادر کرد.
– در ۱۸ آبان ماه، آلینا رومانوفسکی، سفیر آمریکا در عراق در واکنش به کشته شدن تبعه این کشور در بغداد مدعی شد که این فرد به صورت وحشیانه کشته شده است.
– در ۲۱ آبان ماه، نیروهای امنیتی عراق تعدادی از تروریستهای داعش را در منطقه طارمیه واقع در شمال بغداد بازداشت کردند.
۲- صلاح الدین:
در ۲۰ آبان ماه، رزمندگان تیپ ۳۱ سازمان حشد الشعبی با همراهی نیروهای پلیس و ارتش عراق، یک عملیات امنیتی در منطقه “الصينيه” در حومهی “بیجی” جهت تعقیب و بازداشت عناصر داعش آغاز کردند.
۳- کرکوک:
در ۲۱ آبان ماه، در نتیجه حملات جنگندههای ارتش عراق به مخفیگاههای داعش در جنوب کرکوک، پنج تن از عناصر این گروه تروریستی کشته شدند.
۴- الانبار:
در ۲۲ آبان ماه، سازمان حشد الشعبی با انتشار بیانیهای از شهادت سه تن از رزمندگان تیپ ۴۵ این سازمان حین انجام ماموریت در استان الانبار خبر داد.
۵- در ۲۲ آبان ماه، دادگاه عراق، یک تبعه افغانستانی را به اتهام عضویت در گروه تروریستی داعش و تهدید ثبات خاک عراق به اعدام محکوم کرد.
۶- در ۲۳ آبان ماه، نیروهای مسلح ایران، مواضع گروههای تروریستی در حومه شهرک کویسنجق، جنوب سلیمانیه و ارتفاعات سیدکان را هدف حملات موشکی و پهپادی قرار دادند.
▪️بیشتر بخوانید:
حمله موشکی و پهپادی سپاه به گروههای تروریستی در اقلیم کردستان عراق + ویدیو و تصاویر
۷- در ۲۳ آبان ماه، مسرور بارزانی، نخست وزیر اقلیم کردستان عراق، حمله نیروهای مسلح ایران به مواضع گروههای تروریستی در کردستان عراق را تعرض به حاکمیت اقلیم دانست و آن را محکوم کرد.
۸- در ۲۳ آبان ماه، کنسولگری عراق در استانبول از مجروح شدن چهار شهروند عراقی در حادثه انفجار روز گذشته در این شهر خبر داد.
▪️بیشتر بخوانید:
وقوع انفجار در استانبول + ویدیو
۹- در ۲۳ آبان ماه، آلینا رومانوفسکی، سفیر آمریکا در عراق اظهار داشت “حمله ایران به کردستان عراق را محکوم کرده و از ایران میخواهیم که حملات خود را که ناقض حاکمیت عراق است، متوقف کند.”
کانال ملاصدرای سیاسی
@mollasadrasyasi
#آذربایجان
🔰 منتقد علی اف: “کمر نظام آموزش زبان مادری و اقتصاد آذربایجان شکسته است!”
سخنان الهام علی اف رئیس جمهور آذربایجان در اجلاس سمرقند ازبکستان و اجلاس سازمان کشورهای ترک تبار، واکنشهای بسیاری را در داخل این کشور برانگیخته است. وی از اعضا خواسته تا امکان تحصیل به زبان مادری را برای شهروندان ترک تبار در دولتهای غیر ترک فراهم کنند. وی همچنین از ۴۰ میلیون آذربایجانی ساکن در آن سوی مرزهای جمهوری آذربایجان و محروم از خواندن و نوشتن به زبان آذری نیز سخن گفته است. اما به نظر میرسد سخنان علی اف نتیجه معکوس داده و موجب رسوایی کاستیهای خود جمهوری آذربایجان شده است!
منظور علی اف از ۴۰ میلیون آذری محروم از زبان مادری، شهروندان ایران و گرجستان هستند که در کنار سایر اقوام این کشورها زندگی می کنند. این گفته در واقع به ضعف جمعیتی جمهوری آذربایجان اشاره دارد که فقط حدود ۱۰ میلیون هستند. جمعیتی ۱۰ میلیونی که مرکب از ۳۰ قوم که تعداد آذری ها (ترک و تاتارهای قفقاز) در آن به یک سوم جمعیت هم نمیرسد! سایر اقوام آن علاوه بر محرومیت از تحصیل به زبان مادری، حق سخن گفتن به زبان مادری در اماکن عمومی را هم ندارند و اصولا نام و تعداد واقعی جمعیت شان هم انکار می شود؛ اما در همه جنگهای قره باغ بیشترین تعداد کشته و مجروحان مربوط به آنهاست.
همچنین همهی این جمعیت ۱۰ میلیونی نیز در جمهوری آذربایجان ساکن نیستند! و در خوش بینانه ترین حالت، چهار میلیون شهروند به خارج از کشور مهاجرت کرده و اکنون این کشور تنها شش میلیون ساکن دارد. زبان رسمی و اداری این کشور آذری با الفبای لاتین است که حاکمیت آن را ترکی آذربایجانی مینامد و آمیخته ای از افعال ترکی، با واژگان عموما فارسی، عربی، روسی، ترکی و اخیرا انگلیسی است. زبانی که دولت در حالت رسمی بهکار میبرد با اصلاحاتی، میل به ترکی استانبولی پیدا کرده اما مردم این کشور گونه اصیل غیر ترکی استانبولی آن را بهکار میبرند. دومین زبان رایج این کشور هم روسی با الفبای سیریلیک است که همهی نسل گذشته در مدرسه آن را آموخته و بهکار میبرند. آموزش زبان روسی در مدارس این کشور همچنان رایج است و استانداردهای حاکم بر ساختار این کشور و حضور دو میلیون مهاجر در فدراسیون روسیه، این موضوع را تشدید هم میکند.
▪️بیشتر بخوانید:
معرکهگیری علی اف در سازمان کشورهای ترکتبار
🔹نابسامانی آموزشی در آذربایجان
جمیل حسنلی، نماینده پیشین مجلس ملی جمهوری آذربایجان و رئیس اپوزیسیون “شورای ملی” با انتقاد از سخنان الهام علی اف در اجلاس سمرقند گفته است: “رئیس حاکمیت طایفه ای حاکم بر جمهوری آذربایجان درباره حمایت از حق تحصیل آذری های ایران به زبان مادری، با عملکرد حکومت باکو در ایجاد وضعیت نابسامان تحصیل به زبان آذری در داخل جمهوری آذربایجان تضاد آشکار دارد.”
جمیل حسنلی با انتشار یادداشتی در سایت پایگاه خبری “آزادلیق” ضمن استقبال از سخنان ضد ایرانی علی اف افزوده است: “این شخص (الهام علی اف) هر بار به ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه گزارش می دهد که تعداد مدارس روسی زبان در جمهوری آذربایجان ۳۵ درصد است. یعنی طی دوره حاکمیت الهام علی اف، از هر سه کودک یک نفر به زبان روسی تحصیل می کند و زبان روسی مجددا به یکی از زبان های مسلط مردم در جمهوری آذربایجان مبدل شده است.”
وی با بیان سطح پایین آموزش به زبان آذری در این کشور اظهار کرده است: “آموزش و پرورش حدود پنج سال قبل (یعنی در دوره قبل از محدودیت های کرونایی) اعلام کرده بود که ۵۵/۸۵ درصد از کلاس نهمی های شرکت کننده در آزمون زبان مادری آذری، نمره ۲ ، دو و نیم یا ۳ گرفته اند. همچنین ۴۵/۶۷ درصد از کلاس یازدهمی های شرکت کننده در آزمون زبان مادری آذری، همین نمرات را گرفته بودند. حال آنکه آمار نمرات پایین در آزمون زبان آذری در دوره نظام شوروی که مورد قبول ما نبود، هیچ گاه بیش از ۱۰ درصد نبود.”
حسنلی با استقبال از سخنان علی اف درباره حق تحصیل به زبان مادری آذری ها در ایران تاکید کرده است: “مطالبه تحصیل به زبان مادری برای ۴۰ میلیون آذربایجانی (آذری های ایران) فکر پیشرفته ای است. اما ابتدا باید برای این ۵۵/۸۵ درصد دانش آموزان جمهوری آذربایجان که از تحصیل به زبان مادری خود محرومند چاره اندیشی کرد.”
این فعال سیاسی با اشاره به وضعیت نابسامان آموزش در جمهوری آذربایجان افزوده است: “بی تردید، افزایش شمار مدارس روسی زبان در جمهوری آذربایجان صرفا سیاسی نیست، بلکه ناشی از شکستن کمر آموزش در نظام آموزشی جمهوری آذربایجان است. نمرات پایین در درس ریاضیات نیز ثبت شده اند.”
کانال ملاصدرای سیاسی
@mollasadrasyasi
#ایران #عراق
🔰 فرمانده نیروی زمینی سپاه: مواضع تروریستها را با موشک، توپخانه و پهپاد منهدم کردیم
سردار محمد پاکپور، فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی جزئیات جدیدی از عملیات امروز نیروهای مسلح ایران علیه تروریستهای مستقر در اقلیم کردستان عراق اعلام کرد. وی پس از بیان جزئیات عملیات امروز، هشدار داد "اگر عناصر تجزیهطلب و تروریست بخواهند با فرصت در محلی تجهیز شده، تمرین و طرحریزی کنند و از طرف آمریکاییها پشتیبانی شوند و برای اقدامات ضد امنیتی در داخل و اقدامات تروریستی برنامهریزی کنند؛ همان طور که در سنوات قبل هم مطرح کردیم این را برنمیتابیم و این مقرها را در هر نقطهای که باشند مورد هدف قرار میدهیم."
👈 مشاهده جزئیات خبر:
✅ https://iswnews.com/82256
کانال ملاصدرای سیاسی
@mollasadrasyasi
#افغانستان
🔰 #یادداشت: برای طالبان، وزنه کدام یک سنگین تر است؟ آمریکا یا همسایگان؟!
وزاری خارجه هند و روسیه در ملاقات با یکدیگر گفته اند که طالبان، به تعهدات خود نسبت به این کشورها عمل نکردهاند. شاید مهمترین پرسشی که پیدا شود اینست که مگر طالبان، به غیر از آمریکا، به کس دیگری هم تعهدی داده بودند؟
آمریکا و طالبان، توافق نامه ای رسمی در دوحه امضا کردند.
براساس همان توافق نامه، آمریکا، جغرافیای افغانستان را با میلیاردها دلار تجهیزات پیشرفته نظامی در اختیار طالبان قرار داد و پس از آن نیز، به صورت هفتگی مبالغ کلانی پول نقد (تا این لحظه چیزی قریب به دو میلیارد دلار پول نقد) به طالبان تحویل میدهد و از نظر استخباراتی، همکاریهای وسیعی با این گروه به ویژه در زمینه سرکوب مخالفان دارد.
از آن سو، طالبان تعهد داده اند که تمام منافع آمریکا در افغانستان و منطقه را تأمین کنند و از هر اقدامی که خلاف منافع آمریکا باشد، خودداری کنند. این تعهد، شامل همکاریهای منطقه ای با کشورهای همسایه همچون روسیه، ایران و هند نیز میشود.
آنچه که روشن است اینست که تا این لحظه، هم طالبان و هم آمریکا، به تعهداتی که نسبت به هم داشته اند، عمل کرده اند.
حال، همسایگان بگویند که طالبان، دقیقاً چه تعهدی به همسایگان داده اند و این تعهدات، بر اساس چه سندی، ضمانت اجرایی پیدا کرده؟
اینکه چند فرمانده محلی طالبان، قول هایی شفاهی به برخی کشورها داده باشند، قطعا به اندازه معاهده ای که در قطر میان آمریکا و طالبان امضا شد، جدی گرفته نمیشود.
همچنین باید پرسید که آیا کشورهای همسایهها، قادرند برابر با خدماتی که آمریکا برای طالبان ارائه داده (جغرافیا+تسلیحات+پول نقد+ حمایت های سیاسی و استخباراتی)، از این گروه حمایت کنند تا کفه ترازوی انتخاب، به سمت آنها سنگینی کند نه آمریکا؟
نویسنده: سید احمد موسوی مبلغ
👈 یادداشت را در لینک زیر بخوانید:
✅ https://iswnews.com/82171
کانال ملاصدرای سیاسی
@mollasadrasyasi
تعدادی از بازداشتیهای سیستان و بلوچستان آزاد شدند
🔹دقایقی پیش تعدادی از افراد بازداشت شده در جریان اغتشاشات اخیر استان سیستان و بلوچستان به ویژه شهر زاهدان آزاد شدند.
🔹حجتالاسلام حاجعلیاکبری امروز در همایش «تحکیم وحدت و همدلی»: کسانی که در این قضایا خطاهای کمی داشتند و در بازداشت هستند بهزودی با محبت رهبری آزاد خواهند شد.
کانال ملاصدرای سیاسی
@mollasadrasyasi
💢اطلاعیه سازمان قضایی نیروهای مسلح درباره قتل یک خانم به دست مامور پلیس در قلعه گنج
🔹🔸جزئیات حادثه قتل یکی از شهروندان خانم به دست یکی از نیروهای پلیس در استان کرمان تشریح شد.
♦سازمان قضایی نیروهای مسلح استان کرمان در واکنش به خبر کشته شدن یک خانم در شهرستان قلعه گنج، اطلاعیهای صادر و جزئیات این حادثه را اعلام کرد.
در این اطلاعیه آمده است:
♦در تاریخ ۱۶ مهرماه امسال یک نفر از افسران پلیس در شهرستان قلعه گنج استان کرمان به دلیل اختلافات شخصی اقدام به کشتن یکی از شهروندان خانم کرده است.
♦حادثه در یکی از خیابانهای سطح شهر قلعه گنج و در خودروی تاکسی رخ داده است به نحوی که در پی بروز اختلافات شخصی زمانی که مقتول قصد ترک شهر را داشته، متهم با حضور در مقابل تاکسی مانع حرکت خودرو میشود و در حالی که ضارب قصد پیاده کردن مقتول از تاکسی را داشته به دلیل ممانعت وی از پیاده شدن، با شلیک گلوله کلت کمری او را به قتل میرساند.
♦اطلاعیه سازمان قضایی نیروهای مسلح استان کرمان می افزاید: متعاقب این اقدام مجرمانه، قاتل در کوتاه ترین زمان دستگیر و بلافاصله با قرار بازداشت موقت توسط قاضی کشیک دادسرای نظامی ناحیه جیرفت روانه زندان میشود و در نهایت با توجه به اظهارات متهم و دلایل و شواهد موجود و شکایت اولیاء دم، پرونده با صدور قرار جلب به دادرسی به اتهام قتل عمد در آستانه صدور کیفرخواست بوده و تا اواخر هفته به دادگاه نظامی یک کرمان ارسال خواهد شد.
کانال ملاصدرای سیاسی
@mollasadrasyasi
ظاهرا داستان آتش سوزی در نزدیک دیمونا مربوط به حمله ی مقاومت عراق به اسرائیل بوده است...
بله درست شنیدید
حمله مقاومت عراق به اسرائیل
طبق روایت رسانههای عبری، انفجار یادشده ناشی از برخورد اشتباهی یک فروند موشک ضدهوایی با یک پهپاد خودی در شرق دیمونا بوده است، ولی زمزمههایی به بیرون درز کرده که احتمال تعلق پهپاد به گروه عراقی تازهتاسیس "اصحاب الکهف" را تقویت میکند.
بر اساس این گمانهزنی، پهپاد مورد اشاره از تکنولوژی ایرانی بهره برده و با عبور از خاک اردن، وارد مناطق اشغالی در خاک فلسطین شده است./ منبع : رسانه ی نزدیک به حزب الله عراق
کانال ملاصدرای سیاسی
@mollasadrasyasi
♦️ آنچه مقابل ایران در پیش گرفته اند مدلِ "دار النَّدْوَه" است!
🔻 جمع بندی آنها این است: "اگر ایران تجزیه نشود، مرزها را کنار زده و حوزه ی تمدنی را احیا خواهد کرد"
🔻 ایران میتواند از قدرتهای آینده ی دنیا باشد، برای جلوگیری از آن باید فروپاشی از درون را محقق کرد.
.
مشرکان وقتی به این نتیجه رسیدند که دیگر هیچ کاری نمیتوانند با محمد(ص) پیامبر اسلام بکنند؛ جلسه ای در "دار النَّدْوَه" برگزار کردند.
در این جلسه دستور قتل پیامبر اسلام صادر شد.
با وجود صدور دستور قتل اما این ترس وجود داشت که یک نفر یا یک قبیله مجبور شود به خاطر اقدام علیه محمد(ص) هزینه ای سنگین را پرداخت کند.
در آن جلسه بنا بر این گذاشته میشود که هر قبیله یک مرد شجاع را بیاورد و همه در یک شب بر او یورش برده و درست زمانی که در حال استراحت است (از نظرِ آنها در غفلت است) کار او را یکسره کنند.
🔺 چندین سال است رژیم صهیونیستی و آمریکا کوشیده اند یک اتحاد #علیه_ایران با کمک دولت های حاشیه #خلیج_فارس ایجاد کنند.
به طوری که حتی ماجرای عملیات ترور #قاسم_سلیمانی را هم از چند پایگاه رقم زدند.
به عبارت ساده تر اگرچه آغاز گر و انجام دهنده جنایت آمریکا بود؛ اما از اردن گرفته تا سعودی و امارات، جنگنده هایی از پایگاه هایی بلند شدند.
در رفتار مشابه سعودی، امارات، بحرین، رژیم صهیونیستی و ... کوشیده اند یک سپر دفاعی را علیه ایران تعریف کنند.
اگرچه رونمایی ایران از تسلیحات جدید آنچه در ذهن آنهاست را در هم شکسته اما باز هم اینجا مدلِ "دار النَّدْوَه" آن چیزی ست که دیده میشود.
🔺 در مدلِ رفتاری دشمنان در حمایت از تجزیه طلب هایی که پشت هر کدام یک دولتِ منطقه ای و سرویس فرامنطقه ای است هم دقیقا همین است.
اگر مدلِ رفتاری همسایه هایی که علیه ایران گستاخی به خرج داده اند را بررسی کنید باز همین مدل رفتاری دیده میشود.
پروژه هایی از این دست معمولا زمانی تعریف میشود که دشمنان به این جمع بندی برسند که شخص یا گروه یا کشور مورد نظر از حد کنترل گذشته است...
🔺 زمانی که مشرکین چنین پروژه ای را برای حذف محمد(ص) روی میز میگذارند؛ او از علی بن ابیطالب یاری گرفته و از این توطئه نجات پیدا میکند
و سپس اسلام روزهای طلایی به چشم دیده و بر خلاف آنچه در ذهن تنگ نظرها بوده، بازیِ روزگار باب میل پیامبرِ اسلام رقم میخورد...
ایران تا قبل از بهمن 57 رسما در مسیر تجزیه و فروپاشی قرار داشته است.
نمونه ای بر تایید این ادعا جدایی بحرین از ایران (حدودا ده سال قبل از انقلاب 57) است که بدون کوچکترین اعتراض به موفقیت انجام شد.
پازلی که با بلند شدن صدای تجزیه طلبی در نقاط مختلف کشور و با الگوی بحرین اتفاق بعیدی به نظر نمیرسید.
🔺 ۵۳ سال بعد از آن فاجعه حالا ایرانی پیشِ روی منطقه قرار گرفته که دارد تمدن مشترک خودش با دیگر ملت ها را احیا میکند.
مرزها را کنار زده؛
در جغرافیای اطراف خود یارانی دارد که وزنی برای خودشان دارند
و رفتاری که در پیش گرفته نشان میدهد، در منطقه ای که آمریکا در آن به چالش کشیده شده، توانایی وصله پینه کردنِ مرزهایِ در هم شکسته ی تاریخی را دارد...
همه این حقایق در حالی پیش روی دشمنان در منطقه قرار گرفته که آنها قدرت مانور خود را از دست داده اند.
در کشورهای خود در غرب با چالش هایی اساسی رو به رو شده اند و به یقین رسیده اند که دولت هایِ تحت امرشان در منطقه توانی برای ایفای نقش منطقه ای ندارند
و البته در برابر هر دولتِ مرتجع ، یک نیروی مردمی موثر زیرِ پرچم مقاومت به وجود آمده است.
🔺 اگر شما یک سلطه گر باشید رفتار ایران دستِ کم از ۱۵ سال پیش به این سو ترسناک برایتان به نظر میرسد.
پس جمع بندی شما این خواهد بود که باید با تمام توان برای تجزیه و فروپاشی از درون تلاش کنید.
دست و پا زدن های این روزهای دشمنان از همین روست.
ما در حال حرکت به سمت تحولی عظیم هستیم که بخش اعظم از آن قابل بیان نیست.
دشمنان این را فهمیده اند.
و تکاپوهای اخیر از همین جهت است.
خبری در راه است...
#آقای_تحلیلگر
کانال ملاصدرای سیاسی
@mollasadrasyasi
جمهوری اسلامی جزء انگشت شمار، کشورهای دنیاست که توانسته در مدت بسیار کمی یک طبقه فقیر اکثریت را تبدیل کند به یک طبقه متوسط.
شما در هر جمعی از جوانان دهه پنجاه و شصت ایران بنشینید بدون تردید میگویند وضع ما از پدرانمان در سن ما، بهتر است.
مثلا پدر و عموهای من در یک اتاق ١٢ متری زندگی میکردند و امروز همهی آنها وضع بسیار بهتری دارند نسبت به قبل انقلاب (با شغل کشاورزی و نانوایی و ...)
یعنی علاوه بر اینکه حلبی آبادها جمع شد و آن وضع افتضاح قبل از انقلاب دیگر وجود ندارد، طبقه فقیر جامعه ما که برای تامین نیازهای اولیه زندگیاش دچار مشکل بود امروز تبدیل شده است به طبقه متوسط و دارای سرمایههای اولیه زندگی.
این حرف به این معنا نیست که فقیر نداریم. به این معنا نیست که مردم مشکل ندارند. به این معنا نیست که هیچکس وضعش بدتر نشده. اما چون داریم در مورد یک جامعه صحبت میکنیم، به جای اعداد و مثالهای فردی، درصدها حرف میزنند. یعنی مثلا نسبت جمعیت فقیر به جمعیت کل در کشور ما به شدت کاهش پیدا کرده است.
در این میان باید درود بفرستیم به روح و روان حسن روحانی که توانست برای اولین بار این درصد را افزایش دهد.
یعنی حتی در دوران جنگ این اتفاق نیفتاد. در تمام دولتها نسبت جمعیت فقیر به جمعیت کل، یا کاهشی بوده یا نهایتا ثابت مانده است. اما حسن روحانی توانست این روند را متوقف و معکوس کند و درصدی از جامعه را واقعا فقیر کند.
وقتی از سرطانی به اسم لیبرالیسم و نولیبرالیسم سخن میگوئیم یعنی همین.
یک نفر تلاشهای چهل ساله یک ملت را می تواند به باد فنا دهد.
در هر حال جمهوری اسلامی ایران در زمینه پیشرفت و عدالت نسبت به گذشته پیشرفت چشمگیر داشته اما به خصوص در زمینه عدالت نسبت به وضع مطلوب خود (نه وضع مطلوب تمدن غرب) عقب ماندگی دارد. وگرنه در این چهل سال در زمینه عدالت نسبت به سایر کشورهای دنیا وضعیت بسیار بسیار بهتری داشته ایم.
یک موردش همین مطلبی بود که عرض شد. طبقه ای را از طبقه زیر زمین و فقر مطلق کنده است و به بالا آورد است.
وقتی این مساله درست درک می شود که بدانیم مثلا در آمریکا با تمام استثمارها و استعمارها و قدرت چاپ پول بدون پشتوانه و ... امروز نسبت به سال 1968 قدرت خرید کارگرانش 20 درصد کاهش پیدا کرده است. (با شاخص حداقل دستمزد تعدیل شده با تورم) و از هر هشت آمریکایی یک نفر پول کافی برای تامین مواد غذایی مورد نیازش را ندارد. (منبع https://www.cbsnews.com/news/why-hunger-is-still-a-problem-in-america/)
در سال 57 از جمعیت 33 میلیونی ایران یک میلیون نفر کپر نشین بودند و 10میلیون نفر در خانه هایی زندگی میکردند که فقط یک اتاق داشته است. این وضع با وجود جنگ تحمیلی و ... به شکل شگفت انگیزی تغییر کرد.
⭕️ جنگ شناختیاقتصادی
☘️ دکترحمیدرضا مقصودی
کانال ملاصدرای سیاسی
@mollasadrasyasi
⛔️برگزاری نشست مجمع خشونت طلبان و تئوریزه کنندگان خشونت
🔹این عکس دیدار ۵آبان بعضی از اعضای نهضت آزادی با مجمع محققین و مدرسین است.
🔹حلقه سیاسی «جنگ ترکیبی» بهشدت فعال است و نهادها و مؤسسات انقلابی ما «بیرصد» و بعضا «بیخیال» با چشمهای خوابآلوده و پاهای خوابرفته مشغول ادامه زندگی روزمره خود هستند!
🔸 «مریدان منتظری» و «مریدان مهدی بازرگان» در یک قاب برای عملیات جنگ ترکیبی فعلی علیه انقلاب اسلامی و ملت ایران.
✍اکنون معلوم شد صدور بیانیه های خشونت آمیز با طعم براندازی علیه نظام اسلامی توسط مجمع اصلاح طلب محققان و اصلاح طلبان کشور و اظهارات مرتضی جوادی آملی و مصطفی پورمحمدی و انعکاس آن ها در سایت جماران از کجا آب می خورد.
در بعد از انقلاب اسلامی، حزب آمریکایی نهضت آزادی همواره از پادوهای استکبار بوده است.
✍ قاسم روانبخش
🇮🇷کانال ملاصدرای سیاسی
@mollasadrasyasi
مواضع سیاسی جدید و عجیب آقای #سیدجواد_شهرستانی!
[صفحه ۱ از ۲]
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
#اشاره
پس از بیانیه صریح دفتر مرجعیت اعلای عراق مبنی بر اینکه "ایشان در مسائل سیاسی نمایندهای ندارند"، اکنون خبرگزاری وابسته به دفتر آیتالله سیستانی در قم به نقل از آنچه دفتر آقای شهرستانی خوانده، توضیحاتی را منتشر کرده که از جهاتی جالب توجه و قابل تحلیل است!
🔻این مواضع به شرح ذیل است:
🔹در پی انتساب برخی مطالب، دفتر حجت الاسلام و المسلمین سید جواد شهرستانی در تماس خبرگزاری شفقنا اعلام کرد:
🔻 همگان میدانند سیاق ایشان مداخله در امور سیاسی نیست و در حوادث مهم دیگری که طی سنوات مختلف روی داده است همواره بدون هرگونه سوگیری سیاسی و حزبی، جانب اعتدال و اخلاق و حقوق مردم و حریم دین و مذهب را داشته و همه طیف ها را دعوت به گفت و گو کرده اند. این سیره ی چهل ساله ایشان است و مربوط به امروز و دیروز نیست.
🔻در نقل قول اخیر نیز مطالب متنوعی مطرح گردید. ایشان در بخشی از سخنانشان صرفا کسانی را مورد نقد و پرسش قرار دادند که تر و خشک را با هم سوزانده و در کوچه و خیابان به عمامه روحانیان بی گناه و چادر مادران مومنه این سرزمین حمله کرده و صحنه های غم انگیزی آفریدند. کما این که به هر خشونتی در حق مردم نیز نقد و اعتراض داشته و دارند.
اما سخنان ایشان در فضای رسانه ای غیردقیق و دگرگونه جلوه داده شد و در کمال تاسف مخاطب به سمتی سوق پیدا کرد که محتوای کلی اظهارات ایشان که دعوت به اخلاق، رعایت حقوق و تفکیک بین اعتراض و خشونت نسبت به بیگناهان از هر قشری بود، اشتباه برداشت شد و عدهای با اهداف خاص که بر همگان معلوم است، بر آن دمیدند.
کیست که مخالف حق مردم در بیان دیدگاههایشان باشد؟
ما شریک دردهای مردم هستیم و دعای ما و امید ما همواره خیر و صلاح و دوام ملت، کشور، مرجعیت و مکتب بوده و خواهد بود.
از رسانه ها و تریبون های جمعی نیز انتظار میرود که دقت و حقیقت را در انعکاس مطالب با توجه به سیره و ادبیات شناخته شده از افراد، مدنظر قرار دهند و مراقبت کنند که برای تیترسازی یا بهره گیری سیاسی کوتاه مدت، از دایره انصاف و مروت خارج نشوند.
🔶حاشیه روزنه
در مورد مطالب مذکور، نکاتی قابل ذکر است:
۱. نظر به صراحت متن بیانیه رسمی دفتر آیتالله سیستانی در نجف، مرجعیت اعلا نمایندهای در امور سیاسی ندارد لذا تمام اظهارات و رفتار سیاسی امثال آقای شهرستانی صرفا نشانگر مواضع شخصی اوست که طبیعتا برای فعالان سیاسی و مذهبی، اهمیت خاصی ندارد و لذا مسئولین سیاسی (در سطوح مختلف) و نیز ارباب جراید باید به این امر توجه داشته باشند.
این موضوع وقتی اهمیت مییابد که توجه داشته باشیم برخی عناصر سیاسی و رسانهای در سالهای گذشته تلاش کردهاند با انتشار جهتدار برخی مطالب، به روایتسازی وارونه سیاسی از مواضع و اندیشه سیاسی آیتالله سیستانی بپردازند که اقدامی ناجوانمردانه و خلاف اخلاق بوده است و مع الاسف تا قبل از بیانیه اخیر، با این پدیده زننده مواجهه صریحی صورت نگرفته بود.
مهمترین جلوه از این روایتهای ناروا، تلاش مذبوحانه #سکولارهایحوزوی برای #دوگانهسازی_کاذب بین مرجعیت اعلا و ولی فقیه بود.
اکنون به لطف خدا این خط رسانهای و سیاسی ناصحیح، افشا و رسوا شده است.
لذا اعلام عدم نمایندگی سیاسی آقای شهرستانی از آیتالله سیستانی را باید به فال نیک گرفت و در تمام اخبار مربوط با آیتالله سیستانی (از جمله همین توضیحات اخیر) جاری دانست.
۲. در متن فوقالذکر به رسانههای منتشر کننده خبر دیدار رییس حوزه خواهران با آقای شهرستانی (خبرگزاری حوزه و برخی رسانههای دیگر) صراحتا نسبت وارونهنمایی و تحریف داده شده است که اولا بعید به نظر میرسد و ثانیا قابل صحتسنجی است و لذا انتظار میرود با انتشار #فیلم یا #فایل_صوتی جلسه، حقیقت امر بر همگان روشن گردد!
۳. ادعا شده در ۴۰ سال اخیر سیاق جناب آقای شهرستانی بر "عدم مداخله در امور سیاسی" بوده و در حوادث مهم دیگری که طی سنوات مختلف روی داده است همواره بدون هرگونه سوگیری سیاسی و حزبی، جانب اعتدال را نگاه داشته و طرفین را دعوت به گفتگو نموده است.
اولا ۴۰ سال قبل که دوران حیات مبارک آیتالله العظمی خوئی را نیز شامل میشود، اساسا آیتالله العظمی سیستانی در مظان مرجعیت نبودهاند و طبعا مواضع سیاسی شخص ایشان نیز محل بحث نبوده است چه رسد به داماد و رئیس دفتر ایشان در قم. آنچه محل سوال است اقدامات جناب شهرستانی در دو دهه اخیر و خصوصا بعد از #فتنه۸۸ است!
پرسش مشخص آنکه دفتر آیتالله سیستانی در قم از ۸۸ به بعد محل رفت و آمد کدام طیف سیاسی بوده و چرا در مقابل دوگانهسازی کاذب این عناصر رادیکال بین مرجعیت اعلا و ولی فقیه اقدامی صورت نگرفت؟ آیا این رویه با ادعای اعتدال و عدم سوگیری سیاسی سازگار است؟!
#روانبخش
کانال ملاصدرای سیاسی
@mollasadrasyasi