💢ترکیب آراء قطعنامه ضد ایرانی شورای حقوق بشر
♦چین، پاکستان، اریتره، ونزوئلا، کوبا و ارمنستان ۶ کشوری بودند که به قطعنامه شورای حقوق بشر ضد ایران رأی مخالف دادند.
♦کشورهای بولیوی، برزیل، کامرون، ساحل عاج، هند، اندونزی، قزاقستان، مالاوی، مالزی، موریتانی، نامبیا، قطر، سنگال، سودان، امارات و ازبکستان به قطعنامه رأی ممتنع دادهاند.
♦آرژانتین، بنین، چک، فنلاند، فرانسه، گابون، گامبیا، آلمان، هندوراس، ژاپن، لیبی، لیتوانی، لوکزامبورگ، جزایر مارشال، مکزیک، مونتهنگرو، نپال، هلند، پاراگوئه، لهستان، کره، سومالی، بریتانیا، اوکراین و آمریکا رای مثبت دادند.
┈┈••✾•🌿🌺ح•✾••┈┈
کانال ملاصدرای سیاسی
@mollasadrasyasi
🔺 امیدوارم در اقلیم کردستان هم امروز شاهد چند رخداد مهم باشیم...
ما باید چرخه ی خشونت را متوقف کنیم.
تجزیه طلبها آن را در کشور ما به راه انداختهاند.
امثال محمود صادقی بارها گفته اند این چرخه باید پایان یابد.
ما باید به احترام مردممان که ضرورت پایان یافتن چرخه خشونت را درک کرده اند به دقیقترین شکل ممکن کمک کنیم این چرخه متوقف شود.
مطالبه ی محمود صادقی و دیگر غربگرایان در خصوص پایان یافتن چرخه خشونت رخ نخواهد داد جز با زدن ضربه ای هلاک کننده با اقلیم کردستان...
مغزِ تولید کننده ی خشونت در اقلیم از کار خواهد افتاد.
به یاری حضرت الله ...
┈┈••✾•🌿🌺ح•✾••┈┈
کانال ملاصدرای سیاسی
@mollasadrasyasi
✅ویژگیهای نظام بینالملل
1- مهمترین ویژگی نظام بینالمللی این است که عنصر و عامل اصلی تشکیلدهنده و بهوجودآورندهی آن کشور است. با توجه به اینکه تصمیمگیرندگان و برگزیدگان سیاسی در پویش سیاستگذاری نقش تعیینکنندهای دارند.
2- خصوصیت دوم آن این است که گاهی محور و هستهی اصلی نظام مزبور فقط دو یا چند کشور خاص است، که روابط و اعمال متقابل سایر کشورها را تحت نفوذ و تاثیر خود قرار میدهد و مرکز ثقل نظام و سیاست بینالمللی به شمار میآید.
3- خصوصیت سوم نظام بینالمللی ثبات یا عدم ثبات و یا به تعبیر دیگر تغییرپذیری و تحول آن است. نظام بینالمللی وقتی ثابت است که عاملین و اجزاء متشکله نظام معلوم و مشخص بوده و رفتار و اعمال متقابل آنها قابل پیشبینی باشد. وقتی که بعضی از شرکتکنندگان (کشورها) در نظام اهمیت خود را از دست داده و اعمال و کنش و واکنش آنها غیرقابل پیشبینی باشد، نظام بینالمللی غیرثابت است. این وضع معمولا وقتی روی میدهد که نظام بینالمللی جدیدی در حال تکوین باشد
.┈┈••✾•🌿🌺ح•✾••┈┈
کانال ملاصدرای سیاسی
@mollasadrasyasi
#روسیه #اوکراین #تکمیلی
در نتیجه حمله وسیع موشکی ارتش روسیه به شهرهای اوکراین، تأسیسات انرژی اوکراین مورد حمله قرار گرفته و برق ۱۵ شهر شامل کیف، خارکیف، اودسا، لویو، ریونه، لوتسک، سامی، میرگورود، خملینتسکی، ژیتومیر، کریوی ریح، دنیپروپتروفسک، پولتاوا، میکولایف و خرسون قطع شده است. طبق اطلاعات رسانههای اوکراینی، این حمله توسط بمب افکن های استراتژیک توپولف ۹۵ (Tu-95MS) و با استفاده از دهها فروند موشک کروز خا ۱۰۱ (Kh-101) از آسمان استان خارکیف انجام گرفته است.
طبق روال گذشته رسانههای اوکراینی، تصاویر و ویدیوهای مربوط به محل اصابت موشکها را سانسور کرده و تا این لحظه آماری از حجم خسارات و تلفات این حمله منتشر نشده است. اما قطع شدن جریان برق در چندین شهر و همچنین توقف انتقال برق صادراتی اوکراین به مولداوی نشان از ضربات سنگین روسیه به تأسیسات انرژی اوکراین دارد.
تصاویر مربوط به اصابت موشکهای روسی به سد نیروگاه برق آبی کرمنچوگ و نقطهای نامشخص در شهر کیف است.
┈┈••✾•🌿🌺ح•✾••┈┈
کانال ملاصدرای سیاسی
@mollasadrasyasi
#ایران #ترکیه #روسیه #سوریه #قزاقستان
🔰 برگزاری نوزدهمین نشست بینالمللی آستانه در پایتخت قزاقستان
🔸به گزارش پایگاه تحلیلی خبری “تحولات جهان اسلام” نمایندگان جمهوری اسلامی ایران، روسیه، سوریه و ترکیه در پایان نوزدهمین نشست آستانه در پایتخت قزاقستان بر لزوم اجرای کامل همه توافقهای موجود در شمال سوریه و حمایت از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی این کشور تاکید کردند.
در ۲ آذر ماه، جمهوری اسلامی ایران، روسیه، ترکیه و سوریه در پایان نوزدهمین نشست بین المللی آستانه در خصوص سوریه که به میزبانی قزاقستان برگزار شد، با صدور بیانیهای بر لزوم اجرای کامل همه توافقهای موجود در شمال سوریه تاکید نموده و وضعیت منطقه کاهش تنش ادلب در شمال این کشور را بررسی کردند.
این کشورها بار دیگر پایبندی قاطع خود را به حفظ حاکمیت ملی، استقلال، یکپارچگی و تمامیت ارضی سوریه اعلام کرده و با رد همه نقشههای جدایی طلبانه در سوریه تاکید کردند که امنیت و ثبات در شمال شرق سوریه، تنها بر اساس حفظ حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه محقق میشود.
کشورهای ضامن روند آستانه، اقدامات کشورهای حامی گروههای مسلح و گروههای تروریستی از جمله حمایت از گروههای جدایی طلب و سرقت نفت سوریه را که درآمدهای آن باید به مردم این کشور بازگردانده شود، محکوم کردند. همچنین حملات مکرر رژیم اسرائیل به اراضی سوریه را که نقض قوانین بین المللی و حاکمیت ملی و تمامیت ارضی این کشور است، محکوم کردند.
در این بیانیه با رد اقدامات اقتصادی یکجانبه علیه سوریه که مغایر با قوانین بین المللی و منشور سازمان ملل متحد است، لغو این اقدامات و افزایش کمکهای بشردوستانه برای همه سوریها بدون تبعیض و پیش شرط و سیاسی نکردن این کمکها را ضروری دانستند.
الکساندر لاورنتیف، نماینده ویژه رییس جمهور روسیه در امور سوریه در پایان نشست آستانه با اشاره به اینکه ممکن است به زودی گامهای جدی برای افزایش روابط میان سوریه و ترکیه برداشته شود، گفت: “همزمانی حملات ترکیه به خاک سوریه با نشست کنونی آستانه، بر پیشرفت مذاکرات تأثیر خواهد گذاشت و حملات آنکارا به شمال سوریه، به طور کلی اوضاع منطقه خاورمیانه را تشدید خواهد کرد.”
لاورنتیف با اشاره به اینکه مسکو پالسهایی از آنکارا و دمشق در خصوص آمادگی آنها برای برداشتن گامهایی نسبت به افزایش روابط دریافت میکند، گفت ما به زودی شاهد افزایش روابط سیاسی و نزدیکی سوریه و ترکیه خواهیم بود.
وی به نقش آمریکا در شرق سوریه اشاره کرد و گفت: “مواضع آمریکا در منطقه ویرانگر است و تسلیحات و تجهیزات شبه نظامیان کُرد را تامین میکند. خروج نیروهای آمریکایی از سوریه و اعمال کنترل بر مرزهای عراق، به بازگرداندن امنیت به سوریه کمک میکند.”
ایمن سوسان، معاون وزیر خارجه سوریه گفت: “اقدامات اشغالگران آمریکایی و ترکیه به منزله جنایات جنگی و جنایت علیه بشریت و نقض آشکار منشور سازمان ملل متحد است. اگر رژیم ترکیه به نتایج و تصمیمات خود متعهد بود، ما در مذاکرات آستانه به دستاوردهای بیشتری دست پیدا میکردیم.”
علی اصغر خاجی، مشاور ارشد وزیر امور خارجه ایران نیز از ترکیه خواست که وظیفه حفاظت از مرزهای خود با سوریه را به ارتش سوریه محول کند. وی بر حمایت ایران از یکپارچگی تمامیت ارضی سوریه و مخالفت این کشور از هرگونه اقدام نظامی که منجر به تشدید اوضاع در منطقه شود، تأکید کرد.
شایان ذکر است مذاکرات بین المللی آستانه جهت بررسی مسائل سوریه در اوایل سال ۲۰۱۷ میلادی در پایتخت قزاقستان آغاز به کار کرد و تاکنون نوزدهمین دور این مذاکرات پشت سر گذاشته شده است. در آخرین دور این مذاکرات که در تاریخ ۱ و ۲ آذر ماه در پایتخت قزاقستان برگزار شد، نمایندگان سازمان ملل، ایران، روسیه، ترکیه و سوریه و همچنین کشورهای ناظر شامل لبنان، عراق و اردن در این نشست شرکت داشتند.
┈┈••✾•🌿🌺ح•✾••┈┈
کانال ملاصدرای سیاسی
@mollasadrasyasi
#ایران #عراق #ترکیه
🔰 تصمیمات شورای امنیت ملی عراق برای مرزهای ایران و ترکیه با اقلیم کردستان
🔸به گزارش پایگاه تحلیلی خبری “تحولات جهان اسلام” شورای امنیت ملی عراق چهار تصمیم جدید جهت استقرار نیروهای عراقی در مرزهای اقلیم کردستان با ایران و ترکیه اتخاذ کرد.
در ۲ آذر ماه، شورای امنیت ملی عراق طی جلسهای به ریاست محمد شیاع السودانی، نخستوزیر این کشور، حملات اخیر ایران و ترکیه به مناطق شمالی عراق را مورد بررسی قرار داد.
بر اساس اعلام سرلشکر یحیی رسول عبدالله، سخنگوی فرماندهی کل نیروهای مسلح عراق، شورای امنیت ملی عراق چهار تصمیم جدید در خصوص حملات اخیر ایران و ترکیه به اقلیم کردستان عراق اتخاذ کرد که این چهار تصمیم به شرح ذیل میباشد:
۱- ایجاد طرحی جهت استقرار مجدد نیروهای مرزبانی عراق به منظور حفظ خط صفر مرزی با ایران و ترکیه.
۲- تأمین کلیه ملزومات موردنیاز برای پشتیبانی تدارکاتی از فرماندهی نیروهای مرزبانی و تقویت توانمندیهای انسانی، لوازم موردنیاز و پشتیبانی از آنها به همراه تجهیزات به منظور انجام مأموریتها توسط نیروها.
۳- اقدام با منابع انسانی وزارت کشور برای تقویت پاسگاهها و مقرهای مرزی.
۴- هماهنگی با دولت منطقه کردستان عراق و وزارت پیشمرگه برای عمل به بندهای یک و دو به منظور یکپارچهسازی اقدامات ملی برای محافظت از مرزهای عراق.
شایان ذکر است نیروهای مسلح ایران پس از هشدارهای متعدد ایران به دولت عراق و اقلیم کردستان مبنی بر خلع سلاح گروههای تروریستی و اخراج آنها از منطقه و بیتوجهی مقامات دولتی و محلی عراق نسبت به هشدارها، از ابتدای مهر ماه سال جاری تاکنون، چهار مرحله عملیات علیه مواضع گروههای تروریستی مستقر در اقلیم کردستان عراق ترتیب دادند که طی آن تعدادی از تروریستها کشته و زخمی شدند.
همچنین در اواخر آبان ماه، ارتش ترکیه نیز به بهانهی پاسخ به حادثه انفجار در خیابان استقلال در مرکز شهر استانبول، اهدافی در مناطق شمالی عراق را مورد هدف قرار داد.
حملات اخیر به اقلیم کردستان عراق به همراه رایزنیهای دیپلماتیک، شورای امنیت ملی عراق را مجاب کرده است تا تصمیماتی در خصوص مرزهای ایران و ترکیه با اقلیم کردستان اتخاذ نماید.
▪️بیشتر بخوانید:
▪️حمله موشکی و پهپادی نیروهای مسلح ایران به مواضع تروریستها در اقلیم کردستان عراق + ویدیو
▪️گروههای تروریستی در کردستان عراق زیر حملات دقیق موشکی و پهپادی ایران! + ویدیو
▪️حمله موشکی و پهپادی سپاه به گروههای تروریستی در اقلیم کردستان عراق + ویدیو و تصاویر
▪️حملات موشکی و پهپادی سپاه علیه گروههای تروریستی در اقلیم کردستان عراق + ویدیو
▪️عملیات پنجه شمشیر؛ حملات هوایی ترکیه به شمال عراق و سوریه + ویدیو و تصاویر
👈 مشاهده جزئیات خبر در:
✅ https://iswnews.com/82944
┈┈••✾•🌿🌺ح•✾••┈┈
کانال ملاصدرای سیاسی
@mollasadrasyasi
پایدار باقرزاده:
🔻فریادهایی در ستایشِ برهنگی:
برای «لذّتِ بدننمایی»!
🖋 مهدی جمشیدی
۱- فلسفۀ زندگی، «لذّت» نیست
انگارهای که حامی «برهنگی» است، از اصالت «لذّت» استقبال میکند و بر آن تکیه دارد. در اصالت لذّت، زندگی انسان به اندازهای مطلوب است که خوشایند باشد و خوشایندی نیز چیزی جز «لذّت» نیست. زندگی، برای لذّت است و لذّت، «هرچه بیشتر» باشد، بهتر است. ازاینرو، انسان، زندگیِ اجتماعی را برمیگزیند تا در سایۀ آن، خوشیها و لذّتهای بیشتری نصیبش شود. در این نگاه، هیچ سخنی دربارۀ «کمال» و «انسانیّت» و «ارزش» و «سعادت» و «معنویّت» در میان نیست؛ چراکه همۀ این امور، «توهمها» و «شبهواقعیّتها»یی هستند که در برابر «لذّتِ حداکثری»، مانعتراشی میکنند. تنها قیدی که پیش روی لذّت من است، لذّت دیگران است؛ یعنی لذّت من تا آنجا محترم و منطقی است که لذّت دیگران را نخراشد. بیش از این، هیچ معیار و قاعدهای وجود ندارد که بخواهد انسان را به سمتسوی خاصی «هدایت» کند، بلکه این «شهوت» و «میل» و «خواستۀ» خودِ فرد است که باید مبنا و اساس قرار بگیرد و فرمان بدهد.
۲- بدن، همۀ «وجودِ من» نیست
برهنگی، امری معطوف به بدن است و معتقدان به برهنگی، بدن را میستایند و تنها به بدن میاندیشند. بدن در این نگاه، همهچیز است و انسان جز بدن، هیچ نیست و اگر هم واقعیّت دیگری در میان باشد، این بدن است که اصالت دارد و باید به آن پرداخت و غیربدن را به حاشیه راند. انسان، مساوی است با بدن و تمام مناسبات اجتماعی نیز بدن تکیه دارند. از طرف دیگر، چون بدن، متعلّق به من است و تنها من میتوانم دربارۀ آن تصمیم بگیرم، میتوان رهاسازی بدن و برهنگی را انتخاب کنم. نفیِ غیربدن، یا فروکاهیدن آن، بر تحقیر روح و بُعد معنوی انسان را این رویکرد دلالت دارد؛ چنانکه بدن، فصل مشترک میان انسان و حیوان و انسان از جهت بدنی، همان حیوان است. آنچه که موجب تمایز، بلکه برتری انسان بر حیوان میشود همان شرافت روحی و لایۀ معنوی و قدسیِ وجود انسان است. تمدّن غربی از هر جهت، یک تمدّن بدنمحور و بدناندیشه است و این واقعیّت، ریشه در جهانبینیِ مادّی آن دارد؛ در متن این نگرش، معنا و معنویّت و امور قدسی، خیالات شخصی و بیپایه هستند که در بهترین حالت، دردها و خلاءهای درونی انسان را تسکین میدهند، بیآنکه هیچ بهرهای از حقیقت برده باشند.
۳- جامعۀ برهنه، «عفیف» نیست
فلسفۀ «پوشش»، حفظ «عفت» است و بدون پوشش، عفت و پاکدامنی و حیا و اخلاق به تاراج خواهد رفت. آنان که میان پوشش و عفاف، فاصله میافکنند و پوشش را «لازمۀ عفاف» قلمداد نمیکنند، میدانند که میان این دو، «پیوستگی قهری» و «ارتباط تکوینی» وجود دارد و جامعۀ برهنه، هرگز طعم عفاف را نخواهد چشید؛ چنانکه تمدّن غربی از آن هنگام که مسیر برهنگی را در پیش گرفت، در چالۀ «فحشا» و «هرزگی» و «فساد اخلاقی» فرو افتاد و تباه شد. پوشش، همچون «پوسته»ای است که از «هستۀ» عفاف، حفاظت میکند. اگر این پوسته شکافته شود، هسته نیز در امان نخواهد ماند. هیچ راه و روش دیگری برای عفاف و پاکدامنی اجتماعی، نمیتواند جایگزین پوشش شود و خلاء آن را برطرف سازد. بنابراین، عبور از حجاب، پایان عفاف و درنوردیدن مرزهای اخلاق و ارزشهای عالی است.
۴- برهنگی، برآمده از «میل جامعه» نیست
جامعۀ ایران چه در دورۀ پیشااسلام و چه در دورۀ پسااسلام، هیچگاه به سوی برهنگی حرکت نکرده و برهنگی را ارزش قلمداد نکرده است. در هیچ نقطهای از تاریخ ایران، نمیتوان رد پایی از برهنگی یافت و بر اساس آن ادّعا کرد که پوشش، پیشنهاد اسلام به زنان ایرانی بوده است. زنان ایرانی حتّی در دورۀ پیشااسلام نیز مایل به برهنگی و خودنمایی و بدنمحوری نبودند و جامعه را به طرف بیاخلاقی و پردهدری و هرزگی سوق ندادند. ازاینرو، باید گرایش به پوشش را جزو «تمایلات عمیقِ تاریخیِ جامعۀ ایران» دانست. بااینحال، در دورۀ تاریخی اخیر در اثر تماس فرهنگی با غربِ متجدِّد و حاکمیّت تجدّد آمرانۀ رضاخانی، جامعۀ ایران گرفتار «تکانههای فرهنگی» شد و برهنگی در لایههای از جامعه نفوذ یافت. پس برهنگی، امری «وارداتی» و «بیگانه» است. البتّه حتّی غرب نیز در دورۀ تجدّد به برهنگی رو آورد و آن را توجیه نظری کرد، وگرنه در دورۀ پیشاتجدّد، اینگونه نبود که برهنگی در غرب، رسم رایج و عمومی باشد. آنچه که امروز در غرب مشاهده میکنیم، حاکی از تحوّلات چند سدۀ اخیر است و نمیتواند گویای تمام تاریخ غرب باشد.
┈┈••✾•🌿🌺ح•✾••┈┈
کانال ملاصدرای سیاسی
@mollasadrasyasi
✅نحوهی توزیع قدرت در نظام بینالملل بر اساس ساختار نظام بینالملل
🔹ساختارهای سیاسی بر اساس سه مولفه تعریف میشوند:
1- اصل سازماندهنده (organizing principle)
2- تعیین کارکردهای واحدها یا اجزاء (differentiation functional)
3- توزیع توانمندیها (distribution of capabilities)
اصل سازماندهنده در جوامع داخلی، سلسله مراتبی و در نظام بینالملل آنارشی است؛ یعنی این نظام فاقد مرجع اقتدار مرکزی است. در نتیجه محیط بینالملل محیط خودیاری (self-help) است به این معنا که چون دولتی وجود ندارد که امنیت اعضا (دولتها) را تامین کند، همه فقط میتوانند به قدرت خود برای تامین امنیت تکیه کنند. نظام هنگامی تغییر میکند که در این اصل سازماندهنده تغییر ایجاد شود؛ یعنی مثلا ساختار آنارشیک جای خود را به ساختار سلسله مراتبی بدهد. پس تا زمانی که آنارشی اصل سازماندهنده نظام است، تحولی در نظام بینالملل ایجاد نخواهد شد. بر خلاف تمایز کارکردی میان واحدهای تشکیلدهنده در جوامع داخلی که بر اساس تعیین کارکردهای اختصاصی برای واحدهای مختلف وجود دارد، در نظام ببنالملل چنین تمایزی وجود ندارد. در نظام بینالملل توزیع توانمندیها در میان واحدها عامل تمایز آنهاست و تعیین میکند که هر یک تا چه حد از توانمندی لازم برای تامین امنیت برخوردار است یعنی اگر توزیع قدرت میان دو کنشگر پر قدرت باشد، نظام دوقطبی است و اگر قدرتهای بزرگ متعددی وجود داشته باشد نظام چندقطبی خواهد بود. با توجه به ثابتبودن آنارشی و عدم تمایز کارکردی واحدها، آنچه اهمیت دارد توزیع توانمندیهاست که تغییر در آن میتواند به معنای تغییر در ساختار نظام باشد. از آنجا که توزیع توانمندیها و تغییر در آن برای والتز اهمیت دارد، به تغییرات حاصل از آن که به شکل نظام های مختلف موازنه قدرت است میپردازد. او بر آن است که از میان انواع توزیع قدرت، ساختار دوقطبی باثباتتر است و در اینجا در مقابل مورگنتا قرار می گیرد که نظام چندقطبی همراه با یک عامل ایجاد توازن (balancer) را با ثبات تلقی میکند. به نظر والتز، در نظام چندقطبی ائتلافها بر اساس منافع مشترک کوتاهمدت صورت میگیرد که این بیثبات است چون تعیین دوست و دشمن در آن دشوار میشود و تعداد آن هم آنقدر زیاد نیست که خیانت یکی به دیگر اعضای ائتلاف لطمه نزند. اما در نظام دوقطبی، میزان وابستگی متقابل نظامی میان دوقطب پایین است و نابرابری شدید در قدرت میان دو ابرقدرت از یک سو و دیگران (از جمله متحدان) از سوی دیگر، به این معناست که هر یک از دو ابر قدرت باید متکی به خود باشد نه به دیگران.
┈┈••✾•🌿🌺ح•✾••┈┈
کانال ملاصدرای سیاسی
@mollasadrasyasi
🚨مابقی بیانات امام خمینی به جای خود، همین یک قلم ۴۴سال روی زمین مانده
🔹️این از حداقل حقوق هر فرد است که باید مسکن داشته باشد. مشکل زمین باید حل شود و همه بندگان محروم خدا باید از این موهبت الهی استفاده کنند. همه محرومان باید خانه داشته باشند. هیچ کسی در هیچ گوشه مملکت نباید از داشتن خانه محروم باشد. بر دولت اسلامی است که برای این مسأله مهم چاره ای بیندیشد و بر همه مردم است که در این مورد همکاری کنند...
با صرفه جوئی و دقت کامل خانههای ارزان قیمتی بسازند و در اختیار محرومان قرار بدهند و در این طرح به هیچ وجه پولی در برابر خرید زمین پرداخت نشود.
🗓۱۳۵۸/۰۱/۲۰
🔵
┈┈••✾•🌿🌺ح•✾••┈┈
کانال ملاصدرای سیاسی
@mollasadrasyasi
✴️ ادامه حملات ترکیه به شمال سوریه
🔸حملات ارتش ترکیه به مناطق تحت کنترل کردهای مزدور آمریکا و رژیم صهیونیستی در سوریه و عراق ادامه دارد و این حملات با تمرکز بیشتری بر مراکز حضور و استقرار این گروهکها در شمال سوریه در جریان است. در حالیکه ارتش ترکیه با آتش پرحجم هوایی و توپخانهای به مواضع شبهنظامیان حمله میکند این گروهک نیز با توجه به پشتگرمی به آمریکا با حمله به شهرها و پایگاههای تحت کنترل ارتش اشغالگر ترکیه و وابسته به اردوغان پاسخ میدهد.
🔸گفته میشود بیشتر پایگاههایی که در آن نظامیان اشغالگر ترک و تروریستهای تکفیری وابسته به آنکارا حضور دارند در طول روز گذشته چندین بار هدف حملات راکتی و خمپارهای قرار گرفته است. این در حالی است که شبهنظامیان کرد وابسته به آمریکا ساعتی پیش چند گلوله توپ را به شهرهای جنوبی ترکیه شلیک کردند که این گلولهها به مناطق غیر مسکونی در اطراف شهر غازی عنتاب اصابت کرد. این اقدام پکک دو پیام و پیامد در پی دارد:
🔸نخست دادن فضا و فرصت کافی به اردوغان برای توجیه حمله به شمال سوریه و مواضع پکک. اردوغان با این که در حال حمله به خاک ترکیه هستند مجوز کافی برای ادامه حمله به شماره سوریه و اشغال مناطق جدیدی را خواهد داشت اما موضوع دوم شامل این پیام است که پکک میتواند تمام مناطق جنوبی ترکیه تا عمق مشخصی را هدف حمله قرار دهد و اگر ارتش اشغالگر این کشور بخواهد ادامه دهد چنین اتفاقی روی خواهد داد.
🔸پکک و دیگر گروههای مسلح در حال حاضر در شمال و شرق سوریه در طول سالهای گذشته تجهیزات و امکانات خوبی از طرف ارتش تروریستی آمریکا دریافت کرده و همچنین در جنگهای خود با تروریستهای داعش موفق به دستیابی به راکتهایی با برد بیش از ۵۰ کیلومتر نیز شدند. این عناصر همچنین در این سالها در همکاری نزدیک با نظامیان اشغالگر آمریکایی آموزشهای خوبی هم دریافت کردهاند که اگر با فرماندهی دقیق و درست همراع شود میتواند برای نظامیان اشغالگر ترکیه و تروریستهای متحد آنکارا دردسر آفرین باشد.
🔸 اما این را هم باید اضافه کنیم که تجربه ثابت کرده کردها به هیچ عنوان جنگجویان خوبی نیستند، بیش از آنکه مرد نبرد باشند، اهل شو دادن و تبلیغات زورکی هستند و فقط خیلی خوب عقبنشینی و فرار میکنند. در طول نبردهای چند سال گذشته بیش از ۱۵ هزار کیلومتر خاک سوریه را که در اشغال خود داشتند به ارتش ترکیه و عناصر تروریست متحد اردوغان واگذار کرده و خود به حاشیه رفتند. هیچ بعید نیست که این بار نیز شاهد چنین رویدادی باشیم و فرار کردن عقبنشینی در دستور کار پکک باشد.
┈┈••✾•🌿🌺ح•✾••┈┈
کانال ملاصدرای سیاسی
@mollasadrasyasi
⭕️ ترکیه از کشته شدن 184 تن از اعضای پ.ک.ک در سوریه و شمال عراق خبر داد
🔹 به نقل از اسپوتنیک عربی، خلوصی آکار وزیر دفاع ترکیه در صحبتهایی گفت که در حمله هوایی و توپخانهای اخیر ارتش این کشور، 184 تن از اعضای پ.ک.ک در سوریه و شمال عراق کشته شدهاند.
┈┈••✾•🌿🌺ح•✾••┈┈
کانال ملاصدرای سیاسی
@mollasadrasyasi
محمدحسین رحیمیان:
♦️جانشین فرمانده سپاه قم: رئیس «پژاک» به دخترش تجاوز کرد و دخترش خودکشی کرد، حالا، شعار «زن، زندگی و آزادی» میدهد
سردار مهدی کبیری پور جانشین فرمانده سپاه امام علی بن ابیطالب(ع) قم:
🔹عبدالله اوجالان رئیس پ ک ک اولین شخصی بود که شعار زن، زندگی، آزادی را سر داد؛ اما همسرش که کثیره نام داشت به علت تحقیر، ظلم، فحاشی و کتکهایی که اوجالان در حق او داشت از دست او فرار کرد و در اروپا مقالهنویس شد.
🔹حاجی احمدی رئیس پژاک خودش به دخترش تجاوز کرد و دخترش به علت این مسئله خودکشی کرد و حالا شعار زن، زندگی و آزادی سر میدهد.
🔹دنیا دنیای اغواگری است باید در این شرایط مواظب بود که در دام نیفتیم عرصه اصلی جنگ امروز در فضای مجازی است، باطل در برابر حق مانند کف روی آب است که اجازه دیده شدن زلالی آب را نمیدهند.
┈┈••✾•🌿🌺ح•✾••┈┈
کانال ملاصدرای سیاسی
@mollasadrasyasi