هر کسی کو دور ماند از اصل خویش.
باز جوید روزگار وصل خویش.
از حمایت از روسپیگری و تنفروشی، تا اظهار ارادت به خاندان فاسد پهلوی
شهیندخت مولاوردی «روز ملی خلیج فارس» را با پرچم سلطنت طلبان تبریک گفت
مثل همیشه مواضع اصلاح طلبان به مرور با براندازان منطبق میشود.
📡حداقل برای یک☝️نفر ارسال کنید.
🌺🇮🇷 🔴 حوزه انقلابی کرمانشاه
🍐https://eitaa.com/joinchat/956235818Ce93ee296c8
✅ کارمند مجازی یک شرکت آمریکایی در تهران دستگیر شد! ساعتی ۳ دلار برای پیاده روی نیمه عریان در خیابان
🔹 یکی از دستمزدهای او برای مانور بی حجابی طی یک ماه حدود ۵۰ میلیون تومان بوده است. این فرد به وجود افراد اجاره ای برای گردش بدون حجاب با موتور یا ایستادن در ورودی متروها اعتراف کرده!
👈🏻 فردا از کسانی که روسری ندارند بپرسید: ساعتی چند ؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️روش مقابله رفسنجانی و پیروانش با امام راحل و رهبری از زبان تاجزاده ، نوچه هایِ جفتک اندازِ هاشمی😳☝️
🔻بعد مزدوران و سمپات هاشون😳 با فرار به جلو میگن درسته مملکت ۳۲ سال دست ما بوده ، ولی ما بی تقصیریم😡😡😡😡
پرو پرو 🤮
🔰
🅾 عوامل اصلی شهادت جوانان و درگیری مردم در معابر و اماکن عمومی به خاطر دفاع از ارزشهای اسلامی و غیرت دینی
🔸انقلابیزدایی مدیران حوزههای علمیه
🔹ائمه جمعه سفارشی تحت نفوذ مدیران امنیتی
🔸معممین فاسد و منحرف
#نهادهای_حوزوی_تعطیل
#انقلابیزدایی_از_حوزه
#قیچی_سکولارها_و_قبیلهگراها
❇️نجات تاریخ صدای رسای اُمت
👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1737359374C70e3695ffe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از " محمد علی کلی " میپرسه چرا خانومت #حجاب دﺍره!؟
جواب محمدعلی کلی خیلی تامل بر انگیزه
همین کلیپ برای جواب دادن به تمام شبهات حجاب بسه👌
•┈┈••✾❀🍃🇮🇷🍃❀✾••┈┈•
کانال ملاصدرای سیاسی
@mollasadrasyasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خاک توی سرت ماده روباه پیر!!!
منافق بهایی میگه
دخترانی که بدون حجاب در خیابان میآیند،
و بخاطر اعتقاداتشون حاضرند هزینه بدهند و روسری را از سرشون بردارند ! 😳😲☝️
این ها شیرزن هستند!😬🤐
من به آنها آفرین میگویم.😉🤔😳🙃༺⃟
🖌#یادداشت_روز
🔹کاسبان بیحجابی همان قاتلان معیشت مردمند
#مسعود_اکبری
تجربه ثابت کرده است جریانی که خود را مدعی اصلاحات و اعتدال میداند، در بزنگاهها در دام افراط و یا تفریط افتاده و با هر اقدامی که به نفع دنیا و آخرت مردم است، مخالفت میکند. یکی از اقدامات پرتکرار توسط این جریان سیاسی، گره زدن معیشت مردم به مسائل مختلف و ایجاد دوگانههای دروغین با محور اقتصاد است.
بهعنوان نمونه این طیف در سالهای اخیر هروقت قرار بود برای اجرای امری ضروری تحت عنوان ساماندهی فضای مجازی و مقابله با ولنگاری و کلاهبرداری در فضای سایبری، اقدام قاطعی انجام شود، به صف شده و به بهانه ضربه به معیشت مردم، در اجرای آن سنگاندازی میکرد.
همین طیف در سال گذشته در مقطعی که اوباش داعشی، گلوی مأمور پلیس را پاره و طلبه بسیجی را شکنجه کرده و حجاب از سر زنان میکشیدند و خانه مردم را- که زنان و کودکان در آن حضور داشتند- به آتش میکشیدند و مغازه مردم را تخریب میکردند، با این بهانه که نباید معیشت مردم تحت تأثیر قرار بگیرد، با پلمب مغازهها- و از جمله واحدهای تجاری متعلق به سلبریتیها- که حامی آشوب و اغتشاش و اعتصاب زورکی بودند، مخالفت کرده و آن را ضربه به معیشت مردم قلمداد میکرد.
حالا این روزها، این طیف که به ماهیگیری سیاسی به نفع مقاصد حزبی و قبیلهای معروف است، سراغ مسئله حجاب رفته و باز هم مقابل قانون گردنکشی میکند. در همین رابطه یکی از مقامات دولت قبل اخیرا در مطلبی نوشته است:«سیاست مقابله با عدم رعايت حجاب، به پلمب کردن بعضی رستورانها، فروشگاهها و مجتمعهای تجاری و نهایتا محدودیت در کسبوکارهاى خدماتى كوچك رسیده است. باید به سیاستگذاران چنین اقداماتی گفت با فشار به فعالان اقتصادی نمیتوان بهدنبال حل یا کاهش مسائل اجتماعی و فرهنگی بود.»
نکته قابلتأمل اینجاست که باز هم در این فقره، تعداد قابلتوجهی از مراکز تجاری قانونشکن در مسئله حجاب، متعلق به همان سلبریتیهایی است که سال گذشته از آشوب و اغتشاش دفاع کرده و دنبال اعتصاب زورکی بودند. همان سلبریتیهایی که پیش از این بارها از ولنگاری در فضای مجازی حمایت کرده بودند. همان سلبریتیهایی که اکثرا جزو قشر متمول و مرفه بوده و هیچ درکی از مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم ندارند.
ناگفته نماند بخشی از مراکز تجاری که در مسئله حجاب قانونشکنی کردهاند، سابقه ارتباط با مفسدان دانهدرشت اقتصادی را داشته و دقیقا مشابه عملکرد برخی سلبریتیها، در سال گذشته نیز در حمایت از پروژه آشوب فعال بودهاند و این گروه نیز هیچ درکی از مشکلات معیشتی مردم ندارد.
با این حال افراطیون مدعی اصلاحات همصدا با برخی سلبریتیها و همچنین همصدا با فعالین اقتصادی مرتبط با مفسدان دانهدرشت، در رویکردی عوامفریبانه در بزنگاهها اینچنین مدعی میشوند که «به جای بگیر و ببند در فضای مجازی، بروید اقتصاد را درست کنید»! یا «به جای بگیر و ببند در حجاب، بروید اقتصاد را درست کنید»! و «به جای بازداشت و دستگیری معترضان(بخوانید اوباش مسلح) بروید اقتصاد را درست کنید»! و...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/263955
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سخنان قابل تامل #آیتالله_جوادی_آملی در خصوص عدم خدمات دهی به بی حجابان و بدحجابان: وقتی فردی بی حجاب و بدحجاب وارد مغازه تان می شود چه اصراری دارید جنسی به او بفروشید؟؟
آنچه در نهی از منکر واجب کفاییست، تذکر لسانیست، برخورد هم با حاکمیت است. اما انزجار قلبی از گناه و ابرازش کفایی نیست، امر به معروف واجب عینیست. ملتی که امر به معروف نمی کند چه انتظاری دارد که دعایش مستجاب شود؟؟
شخصی با پوشش زننده به مغازه ما میآید بی تفاوت باشیم؟ مگر انزجار بر ما واجب نیست؟ بعد انتظار داریم دعایمان مستجاب بشود.
پن: مذهبی های صورتی و رسانه های معاند هیچ وقت این نظرات آیت الله جوادی آملی را بازنشر نمیدهند! این جماعت در اکثر مواقع برخی جملات تقطیع شده از این استاد برجسته حوزه را در راستای حمایت از یک جریان خاص و گرفتن نتیجه دلخواه خودشون منتشر می کنند. این هم تاکید مفسر بزرگ قرآن به ندادن خدمات به بی حجابان و بدحجابان و واجب بودن امر به معروف لسانی. باز بهانه ای برای فرار از تکلیف دارید؟؟؟؟؟
#نشر_حداکثری_واجب
.
♻️ کارمند مجازی یک شرکت آمریکایی در تهران دستگیر شد!
🔰 ساعتی ۳ دلار برای پیاده روی نیمه عریان در خیابان. یکی از دستمزدهای او برای مانور بی حجابی طی یک ماه حدود ۵۰ میلیون تومان بوده است. این فرد به وجود افراد اجاره ای برای گردش بدون حجاب با موتور یا ایستادن در ورودی متروها اعتراف کرده!
🔹بارها گفتیم که این بیحجابی و حرکت به سمت عریانی برنامهریزی شده است.
✨ دولت سیزدهم و خسارات خلاء گفتمانی
معمولا دولت ها به گفتمانشان شناخته میشوند. اما رواج عبارت «دولت سیزدهم» در ارجاعات به دولت در رسانهها، نشان میدهد آقای رئیسی نتوانسته خود را پرچمدار یک گفتمان به جامعه معرفی کند.
یکی از دلایل اینکه این دولت از همان آغاز کار زیر ضرب رفت، همین خلا گفتمانی است.
گفتمان، قدرت نرم ایجاد میکند. دولت فاقد گفتمان، از قدرت نرم محروم است و لذا در عرصه جنگ نرم، اولا توان حمله ندارد، ثانیا در برابر حملات نرم بی سلاح و سپر است.
گفتمان است که در قول و فعل کارگزاران، در رویکرد و عملکرد آنان، انسجام ایجاد میکند. گفتمان، عینک آسیبشناسانهای است که دولت به چشم میزند، مشکلات را از زاویه این گفتمان میبیند و از همین زاویه راهکارش را ارائه میدهد و اجرا میکند.
دولت فاقد گفتمان به شهرداری تقلیل پیدا میکند و این، یکی از جدیترین خطراتی است که دولت سیزدهم را تهدید میکند.
دولتی که ناکارآمدی گفتمانش عیان شود، گرفتار رکود می شود، اما دولت فاقد گفتمان، گرفتار روزمرگی میشود و خسارت این روزمرگی از رکود بیشتر است؛ چه، رکود با یک موفقیت گفتمانی -ولو کوچک- یا ناکامی گفتمان رقیب، شکسته میشود، اما بدون گفتمان از روزمرگی نمیتوان خلاص شد.
گفتمان یک شاخص برای انتخاب و ارزیابی مدیران نیز هست. در خلاء گفتمان، تیم دولت با بازیکنان قرضی از تیمهای دیگر شکل میگیرد و روشن نیست این تیم، به کدام اصول باید متعهد باشد و بر اساس کدام معیارها ارزیابی میشود. در خلاء گفتمان، خطای قابل اغماض مدیریتی ممکن است گناه نبخشودنی تلقی شده و منجر به برکناری مدیر شود، اما انحراف رویکردی اساسا به چشم نیاید. دولت حتی وقتی پیامی به کشور خارجی میدهید باید محور آن، گفتمانش باشد.
باید این خلا گفتمانی برطرف شود. اگر تلقی این است که «مردمی بودن» گفتمان دولت است، این سوال مطرح است که آیا اساسا مردمی بودن میتواند گفتمان باشد؟ گفتمان، یک دال مرکزی دارد که در حوزه ها و عرصه های مختلف تجلی و امتداد پیدا می کند. بر مبنای گفتمان می شود یک کلان پروژه تعریف کرد و پیش برد و پیشرفتش را سنجید. بر مبنای این کلان پروژه است که در سطوح میانی، پروژههای خردتر تعریف میشود. آیا «مردمی بودن» این ظرفیت را دارد که برای مثال در حوزه مالیات، در سیاست خارجی، در آموزش و پرورش، در بهداشت و درمان، در کشاورزی و... تجلی و امتداد پیدا کند؟ آیا میتوان مسائل این حوزهها را از زاویه «مردمی نبودن» آسیبشناسی کرد و از زاویه «مردمی شدن» برایشان راهکار ارائه داد؟ پاسخ بلاتردید خیر است، چون این مفهوم اساسا چنان عمقی ندارد؛ هرچند میتواند یکی از اجزاء و امتدادهای یک گفتمان باشد.
اما راهکار، تمرکز و تکیه بر روی عدالت به عنوان گفتمان دولت سیزدهم است که هم واجد مشخصات فوق است و هم با شخصیت آقای رئیسی تناسب و همخوانی دارد.
گفتمان عدالت نباید به لفظ عدالت محدود شده و تقلیل یابد. با صرف تکرار کلمه عدالت، گفتمان ایجاد نمی شود. مراکز فکری و دانشگاهی کشور و مشخصا مراکز فکری در دولت باید بسیج شوند و درباره عدالت ادبیات تولید کنند. رئیس جمهور درباره هر موضوعی و در هر زمان و مکانی صحبت و سخنرانی دارد، باید بتواند اولا بیعدالتیهای منجر به وضع موجود را بیان کند، ثانیا وضع مطلوب را از منظر عدالت توصیف کند، ثالثا اقدامات عادلانهای که دولت میخواهد برای گذار از وضع موجود به وضع مطلوب انجام دهد را شرح دهد. این اقدامات، همان پروژههای خُرد هستند که ذیل کلان پروژه عدالت، تعریف میشوند و باید نظام رصد و پایش و ارزیابی و گزارشدهی برایشان ایجاد شود.
هرچقدر ادبیات رئیس جمهور در این سه مرحله، اختصاصی و بدیع و دارای کلیدواژههای منحصر بفرد باشد، موفقتر خواهد بود؛ و البته بزرگترین تهدید برای گفتمان، این است که به ادبیاتهای وام گرفته شده از منابع دیگر، یا به اقدامات معمول و رایج، بخواهیم رنگ گفتمان خودمان را بزنیم.
دولت زمانی توانسته پرچم گفتمان عدالت را بلند کند که مخالفان اقدامات دولت را بتوان مخالفان عدالت توصیف کرد.
باید در پایان چهار سال اول دولت، کتاب عدالت آقای رئیسی برگرفته از مجموعه سخنرانیهای این چهار سال منتشر شود. همچنین دولت در پایان چهار سال باید بتواند گزارش دهد که چگونه با برقراری عدالت مشکلات را برطرف کرده است. آیا با نظر به کارنامه دوساله، چنین چشماندازی میتوان متصور شد؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 سالهای سال تشیع منفورِ لندنی برای آنکه هم صدا با وطن فروش های ضد شیعه (که نه غزه نه لبنان را می خواستند باب کنند) عمق راهبردی ایران را بزند فلسطینی ها را ضدِ شیعه معرفی کرد.
لجن پراکنی این وحوش را فراموش کنید و این ویدئو را ببینید.
این سخنان شهید خضر عدنان از رهبران حماس است که امروز در زندان به شهادت رسید: اگر حسینی نیستی در راه شهادت زینبی باش؛ در راه تبلیغ و اطلاع رسانی؛ و این کمترین کار است در راه دفاع از سرزمین و مقدسات
الحمدلله برخی سلبریتیها در مورد یک خبر منتظر ماندند تا ابعادش مشخص شود و بعد اظهار نظر کردند.
کدام خبر؟
خبر شهادت یک مرد در دفاع از ناموس.
منتظر چه بودند؟
منتظر اینکه آیا این مَرد جزو مردمان بسیجی هست یا خیر!
حال که مشخص شد جزو بسیجیان نبوده، مرد بودنش را اعلام کردند!
⚠️به استدلال این جماعت، اگر بسیجی بود، نیازی به پیام تسلیت آنها نداشت
بسیجی نبودن حمیدرضا الداغی پیام خیلی خوبی برای جماعت زن، زندگی، آزادی داشت که بدانند مردم عادی جامعه ما باغیرتند و ناموس برایشان خط قرمز است و این فقط مختص متدینین جامعه نیست و خیلی راه طولانی در پیش دارند تا حیا و غیرت را از مردم جامعه دور کنند.
حسیندارابی