🔺مفروضات نظریه رئالیسم تدافعی:
1 ـ معتقد است دولتها در پی حفظ موجودیت خودشان در نظام اقتدارگریز بین المللی هستند.
2 ـ از جمله ویژگیهای این نوع رئالیسم تکیه بر انتخاب عقلائی می باشد و این وجه تعیین کننده، به این نظریه این امکان را می دهد که دست به پیش بینی های قطعی درباره سیاست خارجی بزند.
3 ـ آنان معتقدندافزایش قدرت در نهایت موجب نقض غرض می شود و با همین استدلال وقوع جنگ در دولتهای حافظ وضع موجود را تبیین می کنند.آنها با توسل به مفاهیمی نظیر معمای امنیتی مدعی اند که اقدامات تدافعی، اغلب به خطا رفتار تجاوزطلبانه تعبیر می گردند و لذا اغلب نمی توان رفتارهای دفاعی را از مقدمه چینی برای تجاوز باز شناخت.
4 ـ توجه به رابطه میان آنارشی و استلزامات نظام بین الملل از یک سو، و رفتار دولتها از سو ی دیگر.( فرضشان این است که آنارشی بین المللی معمولا" خوش خیم است یعنی امنیت چندان نایاب نیست و فراوان است.)
5 ـ واکنش به تهدیدات اغلب تنها در سطح ایجاد موازنه و بازداشتن تهدیدگر(نظریه توازن تهدید).
6 ـ بروز تعارضات به شکل جدی فقط در شرایطی که معضل امنیتی رخ دهد.
7 ـ اعتقاد به اینکه توسعه طلبی الزاما" به امنیت بیشتر منجر نمی گردد.
8 ـ اعتقاد به عدم موجودیت امنیت مطلق مگر با تبدیل شدن به یک هژمونی جهانی و چون احتمال نیل به این جایگاه اندک است و تاسیس دولت جهانی به منزله پایان سیاست بین الملل خواهد بود، دولتها همواره خواهان امنیت بوده و با معضل امنیتی مواجه می شوند.
9 ـ اعتقاد به تاثیر بیشتر ساختار ظریف قدرت( قدرت نرم) نسبت به ساختار خام یا زمخت قدرت( قدرت سخت).
10 ـ نقش تصورات و برداشتهای ذهنی رهبران ملی در تاثیرگذاری جنبه نرم قدرت بر رفتار دولتها.
11 ـ اعتقاد به اهمیت قدرت سیاسی ملی به معنای توانائی بسیج منابع مادی و انسانی.(استقلال دولت در برابر جامعه مدنی، ائتلافات سیاسی، عرصه سیاست سازمانی و روابط بین بخش های لشگری و کشوری تعیین کننده توانائی رهبران در بسیج منابع می باشد.)
12 ـ اتخاذ سیاست موازنه( اتحاد دولتها) در مقابل دولتی که آنها را تهدید می کند. اتخاذ این سیاست ممکن است هم از سوی دولت قدرتمندی که توانائی جلب حمایت متحدان بیشتری را داشته باشد و یا تهدید را بیشتر تلقی می کند، صورت گیرد و هم ممکن است از سوی دولتهای ضعیف و یا درگیر در جنگ بدلیل نگرانی از شکست، صورت گیرد.
در مجموع رئالیست های تدافعی معتقدند که دولت ها باید در پی دست یافتن به میزان مناسبی از قدرت باشند نه تمام آن.
🔰پنج فیلتر سازوکار رسانههای جمعی
📝به گفته #نوام_چامسکی، فیلسوف آمریکایی: «دموکراسی با کمک رسانهها، به یک ماشین تبلیغاتی صحنهسازی بدل میشود که از طریق پنج فیلتر عمل میکند:
1⃣ مالکیت
اندازه بنگاههای رسانهای مسلّط و ماهیّت اصالت سود در آنها موجب سوگیری در انتشار اخبار میشود. از آنجا که رسانهها در حال حاضر یا خودشان شرکتهای بزرگی هستند و یا بخشی ازشرکتهای ادغامشدهاند (مانند وستینگهاوس و ژنرال الکتریک) اطلاعاتی که آنها به عموم میدهند، در راستای سودی است که منافع این شرکتها را تأمین کند.
2⃣ تأمین منابع مالی
دوّمین چیزی که به عنوان منبع فیلتر برای رسانهها عمل میکند، بحث تأمین منابع مالی است. بسیاری از رسانهها برای اینکه هزینههای چاپ روزنامه خود را تأمین کنند مجبور به جذب تبلیغات هستند، در غیر این صورت آنها مجبورند هزینه روزنامه را افزایش دهند. در تمام رسانهها رقابت بیبدیلی برای جذب سفارشدهندگان آگهی وجود دارد.
3⃣ مراجع
سوّمین فیلتری که چامسکی به آنها اشاره میکند؛ به مراجعی مربوط میشود که رسانههای خبری به آنها رجوع میکنند. رسانههای جمعی به واسطهٔ نیاز اقتصادی و دادوستد منافع با منابع اطلاعاتی قدرتمند رابطههایی مبتنی بر همزیستی پیریزی میکنند. حتی شبکههای بزرگ خبری مانند بیبیسی استطاعت اینکه خبرنگارانشان را در همه جا قرار دهند، ندارند. بنابراین، آنها منابعی که از آنها خبر میگیرند را در مکانهایی مستقر میکنند که احتمال وقوع خبر در آنها زیاد است، مانند کاخ سفید، پنتاگون و جاهای دیگر.
4⃣ رگبار انتقاد
چهارمین فیلتر، «رگبار انتقاد» نامیده میشود. این فیلتر عبارت است از پاسخهای منفیای که به اظهارات مطرح شده در رسانهها یا در برنامههای تلویزیونی و رادیویی داده میشود. این پاسخها میتوانند در قالب نامه، تلگرام، تماسهای تلفنی، عریضههای حقوقی و سایر اقداماتی باشند که هدف آنها تهدید، ارعاب و یا تنبیه است.
▫️سازمانهای تجاری معمولاً با یکدیگر متحد میشوند تا «دستگاههای انتقاد» تشکیل دهند. یک نمونه آن «ائتلاف جهانی آب و هوا» بود که در آمریکا تشکیل شد؛ این ائتلاف از کمپانیهای خودروسازی و کمپانیهای سوختهای فسیلی مانند «اکسون، تگزاکو و فورد» تشکیل میشد. هدف این کمپانیها از گردهم آمدن در قالب این ائتلاف این بود که اعتبار سخنان دانشمندان علوم هواشناسی دربارهٔ گرم شدن هوای زمین را با حمله به آنها زیر سوال ببرند.
5⃣ ترس
آخرین فیلتری که خروجی اخبار رسانهها را کنترل میکند، کمونیسمستیزی و ترس است.
▫️در این نوع فیلتر، رسانهها تلاش میکنند در ذهن عموم مردم نسبت به گروههایی که احتمال میدهند خطری داشته باشند، هراس یا نفرت ایجاد کنند. در خلال دوران جنگ سرد، کمونیسم تهدید اوّلیهای بود که آمریکا احساس میکرد. در این دوران، رسانههای آمریکایی کمونیسم و سوسیالیسم را مکاتبی معرفی میکردند که مانع آزادی بیان، جنبشهای مدنی و آزادی رسانهها هستند. این تصویرسازی از این مکاتب، روشی بود که صداهایی که با منافع قشر برگزیدگان تضاد داشت، خاموش میشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
↯
سرنوشت این افراد چه شد؟
🏷 این روزها به بهانه انتشار خبر آزادی آقای #طبری این ویدئو محاکمه در حال وایرال شدن هست. و زبان انتقاد بسیاری از چهره ها خطاب به دستگاه قضا باز شده.
←اما بنده به شما میگویم مهمتر از خبر آزادی طبری، سرنوشت قاضی و نمایندگان دادستان شعبه ویژه جرائم اقتصادی است. افرادی که با تلاش و نقش آفرینی آنها در پروندههای بزرگ فساد اقتصادی ، امید به مبارزه با فساد در دل های مردم زنده شد و آقای رئیسی خودش را به عنوان چهرهای ضد فساد معرفی کرد و نهایتا پیروز انتخابات شد.
←اما پیشنهاد میکنم بروید سرنوشت قاضی مسعودی مقام و نمایندگان دادستان آقایان قهرمانی و شاهمحمدی را بررسی کنید. چهره هایی که تا همین چند سال پیش تقریبا هر شب در تلویزیون حضور داشتند و با زبانی صریح مفسدین دانه درشت را محاکمه میکردند. شخصیت هایی که در حال تبدیل شدن به الگو و نماد عدالتخواهی قوه قضائیه بودند ، اما ناگهان پس از تغییر دولت و رئیس قوهقضائیه همگی از جایگاه خود جابجا شده و تمام آن سر و صداها و مبارزات علنی با فساد متوقف شد.
● امین غفاری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایمانوئل مکرون: بازیهای ویدئویی ذهن نوجوانان را مسموم کرده و باعث شده تا شورش خیابانی کنند...
👆همین سخنان رئیس جمهور فرانسه برای رسوایی غرب پرستان ایرانی که جمهوری اسلامی را متهم به استبداد و سلب آزادی شهروندان کرده و می کنند، کافیست‼️
🎯 عجب صبری خدا دارد‼️
♨️بحران های فرهنگی_اجتماعی در کشورهایی که به مقدسات اسلامی توهین می کنند، مروج برهنگی و هرزگی هستند و در کشورما از آشوبگران حمایت می کنند، چنان گرفتار سیاستهای دین ستیزانه خود شده اند که راهی جز بازگشت به عقلانیت و دیانت و معنویت و عدالتی که جمهوری اسلامی پرچمدار آن است، ندارند...🇮🇷
✔️مکرون رئیس جمهور فرانسه، به دلیل اغتشاشات و آشوب های خیابانی در کشورش، سفر خود به آلمان را لغو کرد❗️
صفحات مجازی محمدعلی رامین👇
eitaa.com/maramin
✍️ حجتالاسلام دکتر سید محمود نبویان:
🔹️آتش زدن قرآن در سوئد حاکی از آن است که مشکل اصلی دنیای غرب با کشورهای اسلامی، اصل قرآن و اسلام است و مسائل دیگر مانند هسته ای و ... بهانه ای بیش نیست. کما اینکه قرآن میفرماید: تا ابد با شما (مسلمانان) می جنگند تا شما را از دینتان خارج کنند (بقره/۲۱۷)
📌 کانالهای رسمی حجتالاسلام دکتر سید محمود نبویان نماینده مردم محترم تهران
🆔️eitaa.com/nabavian
🔴 نخستوزیر آلبانی: اگر مجاهدین (منافقین) خلق میخواهند با ایران بجنگند باید خاک ما را ترک کنند
🔺«ادی راما» در اولین اظهارات پس از یورش پلیس آلبانی به مقر منافقین گفت: اگر آنها میخواهند از خاک ما برای جنگ با ایران استفاده کنند، باید خاک آلبانی را ترک کنند.
🔺آلبانی هیچ قصدی برای در جنگ بودن با ایران ندارد و دوست ندارد که هیچ کسی از مهماننوازی ما سوءاستفاده کند.
✅ ای هاشمی خائن این یعنی دوران موشک است نه دورلن مذاکره
لعنت خدا برتو وهم کیشانت
م ر محسنی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ از مکرون یاد بگیرید!
🔰حمید رسایی: مسئولانی که از حرف زدن درباره صیانت از فضای مجازی واهمه دارند، از مکرون یاد بگیرند! چرا با ابزاری که اختیارش دست دشمنان ماست تعارف داریم! فضای مجازی و شبکههای اجتماعی باید برای فریاد کشیدن بر سر مدیران نالایق، تنبل، ناکارآمد، دزد و اختلاسگر آزاد و مورد حمایت باشد، اما برای ترویج فساد و فحشا و تهمت و تشویش اذهان عمومی، باید به شدت صیانت شود.
حمید رسایی
8.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♻️ استانداردهای دوگانه اینترنشنال
تقلای کارشناس این شبکه برای تبهکار نشان دادن جوانی که به دست پلیس فرانسه کشته شد/ معترضین دارند زیادهروی میکنند/ آشوبها در فرانسه کار گروهی غارتگر است (کار مردم نیست!) / برای جلوگیری از این آشوبها، دولت باید تصمیم قطعی بگیرد! در حالی که این شبکه در اغتشاشات سال گذشته ایران، دقیقا بر خلاف همین موارد را پوشش میداد!
منطقتان چیست؟!
🔸کنشگری سیاسی، نوعی تکلیف است خصوصا برای افراد مذهبی و معتقد به دین اما این کنشگری اگر دقیق و با کیاست همراه نباشد، ممکن است انسان را به خطا بیندازد و بیشتر از آنکه موجب اعتلای دین شود موجب سرافکندگی افراد و احیانا وهن دین شود.
🔸افرادی که بعضا تحت تاثیر فضای مجازی یا ... برای هر مساله ی مربوط و نامربوط به نظام اسلامی می تازند اما بر سر مسائل مهم دینی که توسط دشمنان اسلام علیه دین صورت میگیرد، سکوت میکنند حتما باید در مبنای کنشگری سیاسی خود بازنگری جدی انجام دهد.
🔸برخی روحانیون و مادحین و... که در قضیه مهسا امینی معتقد بودند "اگر خلخال از پای زن یهودی درآورند، جا دارد انسان بمیرد."(!) این روزها در قضیه هتک حرمت به قرآن کریم با چه منطق و مبنایی سکوت کرده اند؟!
🔻#صراط را دنبال کنید.
┈┄┅═✾ serat ✾═┅┄┈