20.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☑️رحیمپور ازغدی در انتقادی تند از مقامات وزارت علوم گفت : وزیر علوم رییسی «نفهم» و «الاغ» است و مزخرف میگوید، پیداش کنم کتکش میزنم/ خلاف منویات رهبری در شورای عالی انقلاب فرهنگی حرف میزند؛ کار مملکت دست همینهاست که در دولت روحانی هم پُر بود در دوران خاتمی هم بود
🔹تا خارجیها نگویند، قبول نمیکنیم که یک نفر دانشمند است و بعد سریع میگوییم فرار مغزها! میگویم مغز برگرد! آخه الاغ؛ این آدم ۱۰ بار آمده وزارتخانه شما، ۳۰ بار آمده کارخانه شما، ۶۰ بار التماس کرد. در نهایت طرحش را دزدیدید
┅✿💠❀🇮🇷❀💠✿┅┅
🌍 #انتشار_حداکثری_با_شما
🌐 به #پایگاه_خبری_مرصاد بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/2273706174C41237230d4
این آقا یک امام زنده هست
امام رحیم آقاخان ساکن شهر ژنو سوئيس که بعد از پدرش پنجاهمین امام شیعیان فرقه اسماعیلیه شدهاست با ۱۵ میلیون نفر پیرو
رحیم آقاخان با همسر آمریکائی خود زندگی کاملاً لوکسی دارد
ثروت او ۳ میلیارد دلار است که بیشتر آن از طریق زکات و فطریه پیروانش که ساکن کشورهای فقیری مثل پاکستان، افغانستان و هند و ایران هستند بدست آمده است
پرنس رحیم آقا خان فرزند پرنس کریم آقا خان و نوه پرنس علی خان محلاتی هست و پدرِ پدر بزرگش را که صدو پنجاه کیلو وزن داشت در سال دوبار، یک بار در هند و یک بار در کنیا با الماس وزن میکردند و کادو میکردند بهش میدادند
در شیعیان اسماعیلیه که مسجد هم ندارند و به جای آن جماعت خانه دارند هر اسماعیلی موظف هست در سال یکبار یکششم دارائیش را جدا کرده و به آقا خان کادو کند و اگر کسی بخواهدکه حتماً به بهشت رود تمام دارائیش را کادو میکند به آقا خان و کاملاً مفلس میشود
به این شخص میگویند بهاراتی که کم هم اتفاق نمیافتد
جالب هست بدانید مغازههای قدمگاه کرمان وقف آقاخان هست و اسماعیلیان در کرمان جمعیت قابل توجهی دارند
@shomareshmakooszohor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوزاندن تورات صورت نگرفت
🔹یک کانال تلویزیونی عبری: شهروند سوئدی سوریهایالاصل که قصدش را برای سوزاندن نسخهای از تورات در مقابل سفارت رژیم صهیونیستی در این کشور اعلام کرده بود، با مراجعه به این سفارت گفت قصد چنین کاری را ندارد.
🔹احمد علوش که بعد از تهدیدش به سوزاندن تورات با موجی از محکومیت و مخالفت از سوی مقامهای رژیم صهیونیستی شامل رئیس و نخست وزیر این رژیم روبرو شد، امروز تهدیدش را عملی نکرد.
🔹او با حضور در محل سفارت این رژیم در شهر استکهلم اظهار کرد، قصد سوزاندن این کتاب را نداشته و صرفا میخواسته توجهات را به حادثه سوزاندن قرآن کریم در حدود دو هفته پیش در این شهر جلب کند.
✍او با این اقدام نشان داد که جهان غرب با سیاست یک بام دو هوا با مذاهب برخورد می کند، از نظر آن ها سوزاندن قرآن مانعی ندارد ولی سوزاندن تورات محکوم است!
#روانبخش
http://eitaa.com/joinchat/2315059211Cdc06065a5f
نباید حکم خدا را تا تصویب قانون تعطیل کرد
از فتنه سال 1401 که عده ای اغتشاشگر کشور را به آشوب کشیدند عده ای فرصت طلب نیز به بهانه دفاع از زنان وارد عرصه شدند و با شعار زن زندگی آزادی به دروغ به دفاع از زنان پرداختند. عده ای مردان بوالهوس که به دنبال بهره بردن رایگان از زنان بودند خواهان کشف زنان شده، زنان را به کشف حجاب تشویق می کردند. در آن زمان، صاحبان خرد و دلسوزان کشور هشدار دادند که در پس این ماجرا اولا دست دشمن قرار دارد و ثانیا مردان بوالهوسی که به دنبال لذت و بهروری رایگان از زنان هستند. آن ها پیش بینی می کردند که این برنامه حد یقفی ندارد و به سوی برهنگی و بردگی جنسی زنان پیش خواهد رفت. متاسفانه در سایه تساهل و تسامح مسوولان و مردم،این حرکت توسعه پیدا کرد و حکم خدا بر زمین ماند.همواره دلسوزان هشدار داده اند که اگر دیر بجنبیم و در انتظار تصویب قانون مجلس بمانیم دشمن به هدفش خواهد رسید. بنابر این باید با قوانین موجود به مبارزه بی حجابی رفت و از گسترش آن جلوگیری کرد. کاری که این روزها شروع کرده اند می بایست از همان سال قبل آغاز می شد تا شاهد بی بندباری ها اجتماعی امروز نباشیم .
امروز هم هر چند دیر است ولی باز هم بهتر از فرداست.
#روانبخش
http://eitaa.com/joinchat/2315059211Cdc06065a5f
🔺اتصال خلیج فارس به اروپا از طریق ترکیه و عراق
🔸عراق با کمک ترکیه قصد دارد، بندر فاو را به کشور همسایه خود یعنی ترکیه متصل کند. طراح این پروژه ۶ میلیارد دلاری یک شرکت ایتالیایی است و پیمانکاری آن را یک شرکت کرهای بر عهده گرفته است. اما این همه داستان نیست.
عراق از سرمایهگذاری کلان برای توسعه جنوب استقبال میکند. ضمن اینکه یکی از اهداف تصمیمگیران عراق این است که فاو را به قطبی اقتصادی – ترانزیتی در خاورمیانه تبدیل کنند. با تکمیل این پروژه، بندر جدید فاو بزرگترین بندر خاورمیانه حتی بزرگتر از بندر جبلعلی دوبی خواهد شد. بر اساس این طرح، قطارهای سریعالسیر با سرعت ۳۰۰ کیلومتر مسیر ۱۲۰۰ کیلومتری را میپیمایند تا کالا و مسافر را به «فیشخابور» در استان دهوک واقع در اقلیم کردستان و سپس به شبکه ریلی ترکیه برسانند تا از آنجا به اروپا برسد. شرکت ایتالیایی PEG این مسیر را طراحی و شرکت فرانسوی Alstom مجری است.
عراق سودای راهاندازی کانال خشک را نیز در سر دارد. گذشته از راهآهن جنوبی – شمالی، شبکهای پیچیده از بزرگراه و خطوط لوله نفت و گاز شکلدهنده این پروژه است که بندر فاو را به بندر مرسین ترکیه متصل میکند. این پروژه دستکم ۱۰ استان عراق را در بر میگیرد و میتواند خلیجفارس را به مدیترانه متصل کند. بازسازی بندر فاو، راهآهن عراق – ترکیه و کانال خشک بخشی از ابر پروژه ۱۷ میلیارد دلاری راه توسعه است؛ پروژهای که سالانه ۴ میلیارد دلار و بیش از ۱۰۰ هزار شغل تولید خواهد کرد. عراق این پروژه را رکن اساسی اقتصاد آینده خود برای تبدیل به مرکز ترانزیت کالا میان آسیا و اروپا میبیند. راه توسعه که با توافق اولیه میان امارات و ترکیه برای دور زدن ایران در حال تکمیل است، میتواند عراق را شریک زمینی – دریایی چین در BRI کند. واژه BRI به طرح «راه ابریشم جدید» یا طرح «یک کمربند و یک جاده» گفته میشود که یک طرح سرمایهگذاری در زیربناهای اقتصادی بیش از ۶۰ کشور جهان و توسعه دو مسیر تجاری «کمربند اقتصادی راه ابریشم» و «راه ابریشم دریایی» است که توسط چین در سال ۲۰۱۳ ارائه شده است.
16.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📚رازبقای آلسعود،
تغییرمدار از خصومت به رقابت، همراه با رفاقت و همگرایی، فرصتی تاریخی، جهت هماندیشی علماء و متفکران دو کشور برای همافزایی درون امت اسلامی و پیریزی تمدنی نوین است!
☘ رفتارحیرتانگیز رسانههای سعودی در تقرب به تشیُع و بازگشت از خصومت همیشگی آلسعود، جای تأمل فراوان دارد!
👆اقدام غیرمنتظره تلویزیون العربیه عربستان سعودی در تشریح واقعه #غدیرخم (تقریباً) منطبق با روایت شیعه هیچ سابقهای در تاریخ وهابیت ندارد!
🔰عوامل و دلایل ستودنی این چرخش ناباورانه، تاریخسازند:
✅ ۴۴سال ایستادگی پرافتخار انقلاب اسلامی مقابل گردنکشی استکبارصهیونی به رهبری آمریکا و گسترش «جبهه مقاومت» در کل منطقه و جهان، آمریکا را وادار به خروج گام به گام از منطقه و رها نمودن همپیمانان هشتادساله خود کرده است.
📌طرح «آبراهام» برای جایگزینی «اسرائیل بجای آمریکا»، با تشدید تخاصمات داخلی و گسترش مقاومت فلسطینیان از غزه تا کرانه باختری، شکست خورد و عربستان احساس «بیپناهی» کرد و به همپیمانان جمهوری اسلامی در شرق (یعنی چین و روسیه) پناه آورد و گام به گام از آمریکا و اسرائیل فاصله گرفت تا اعتماد جمهوری اسلامی ایران را به دست آورد!
📚برای نظام ولاییما که همواره در صدد «ایجاد امت واحده اسلامی» بوده، آن فرصت استثنایی برای تحقق همبستگی با همسایگان، بویژه مسلمانان را پیش آورده که نقشه مدیریت ظالمانهی جهان را تغییر خواهد داد.
✍رمز عبور از موانع ۴۴ساله و نیل به این توفیقات الهی، در یک کلام، «امامت ولیفقیه» است🇮🇷
صفحات مجازی محمدعلی رامین👇
eitaa.com/maramin
splus.ir/mohammadali_ramin
ble.ir/join/ZDA1ODBlZD
💠 يَا أَيُّهَا الْعَزِيزُ...
حضرت آیت الله مصباح(ره):
🔹دستهاى خودمان را خاضعانه به پيشگاه حضرت مهدی سلام الله علیه دراز كنيم و عرض كنيم يَا أَيُّهَا الْعَزِيزُ مَسَّنَا وَأَهْلَنَا الضُّرُّ وَجِئْنَا بِبِضَاعَةٍ مُزْجَاةٍ فَأَوْفِ لَنَا الْكَيْلَ وَتَصَدَّقْ عَلَيْنَا إِنَّ اللَّهَ يَجْزِي الْمُتَصَدِّقِينَ؛ آقا! بر ما منت بگذارید و گوشه چشمى[به ما بفرمایید]، اگر عنايت شما باشد مشكلات ما خيلى آسان حل مي شود.
البته خداوند متعال خواسته كه همه اينها از راه اختيار خودمان حل شود و الا اگر از راه اختيار نبود كه فلسفه خلقت تحقق پيدا نمي كرد. ما بايد دعا كنيم تا او ما را كمك كند تا ما با اختيار خودمان راه صحيح را پيش ببريم و به او، به هدف او و به رسالت او كمك كنيم؛ إِنَّ اللَّهَ يَجْزِي الْمُتَصَدِّقِينَ
بیانات مرحوم علامه مصباح (ره) در
همايش مهدويت و انتظار در تاریخ ۱۳۸۷/۰۵/۲۳
.
♻️ تبعات خالیبندی یک سفیر
🔰 حمید رسایی: بعداز انتشار خبر صدور بیانیهٔ گفتوگوهای راهبردی روسیه و شورای همکاری خلیجفارس و طرح ادعا دربارهٔ جزایر سهگانه ایرانی، روز جمعه خبر دیگری در رسانهها بازتاب پیدا کرد که بسیاری آن را اصلاح موضع روسیه درباره جزایر سهگانه اعلام کردند.
خبر به نقل از کاظم جلالی، سفیر باقیمانده از دولت حسن روحانی در روسیه بود. وی ادعا کرده بود که درملاقات با معاون وزیر خارجه روسیه، باگدانف بر مواضع ثابت کشورش در قبال ایران بهعنوان کشور دوست و همراه با احترام به حاکمیت و تمامیت ارضی ایران تأکید کرده.
اما نسخه انگلیسی خبرگزاری رسمی روسیه (تاس) به نقل از وزارتخارجه روسیه اعلام کرد که معاون وزیرخارجه روسیه هیچ اشارهای به تاکید روسیه بر تمامیت ارضی ایران نکرده و سفیر ایران به درخواست خودش به دیدار دیپلمات ارشد روس آمده!
این اقدام جلالی ضربه دیگری به حیثیت جمهوری اسلامی بود. درحالی برای بسیاری از خواص، موضع اخیر روسیه درباره جزایر سهگانه عجیب به نظر میرسد که اولا روسیه بدنبال منافع خودش است و ثانیا قرائن حکایت از سابقهدار بودن این موضع روسیه میکند. سؤال اینجاست که چرا سفیر ایران این واقعیتها را بدرستی به داخل منتقل نکرده است؟!
کاظم جلالی درحالی رصد سیاسی را رها کرده و خود را متمرکز بر مناسبات اقتصادی میداند که در آن حوزه هم موفق نبوده چراکه اعداد، سهم ایران از قریب به ۳۰۰ میلیارد دلار واردات روسیه را حدود ۸۰۰ میلیون دلار نشان میدهد. مبلغی که از حقوق یکساله برخی بازیکنان سرشناس فوتبال جهان، کمتر است!
👈 یادداشتهای حمید رسایی را (اینجا) بخوانید
.
#بخوانید #دلنوشت
🟢 این چهره ها، برایم «آشناست»
🖋 یکی از این چهره ها، کسی است که وقتی همسرش که دو قلو باردار بود و مبتلا به بیماری کرونا شد و از دنیای مادی رفت، او حتی اجازه نداد که اشکش در برابر بیماران مبتلا به کرونا سرازیر شود تا مبادا جهاد خدمتش به بیماران مبتلا به کرونا ناتمام بماند...
همو که روزها در بیمارستانی که همسرش در آنجا بستری بود، به بیماران مبتلا به کرونا خدمت می کرد و گاه همسرش را از گوشه درب اتاق نظاره می نمود و زیر لب برایش «ذکر» می گفت و «دعا» می خواند...
یکی دیگر از این چهره ها، کسی است که او در میان آب بود و «پیر مرد اهل سنت سیل زده» را بر دوش می کشید در حالی که شعر می خواند و ذکر می گفت...
سومین چهره ، کسی است که گِل های انباشته شده در «خانه ی عروس و داماد لر» را جمع می کرد...
چهارمین چهره از این چهره ها، کسی است که وقتی دختری از دختران این سرزمین، در حلقهی اراذل و اوباش گرفتار شده بود، تاب نیاورد و رگ غیرتش را در برابر قمهی اراذل و اوباش قرار داد تا ناموس این مردم «امان» یابد و «جوانمردی» و «غیرت» نمیرد...
پنجمین چهره از این چهره ها، کسی است که سه ماه متوالی، خانواده ی خویش را تنها گذاشت و در یکی از روستاهای سر پل ذهاب برای «اهل حق» کارگری کرد و خانه ساخت
ششمین چهره از این چهره ها، کسی است که وقتی رنج «کودک دیالیزی» و غم پدر وی را دید اشکش سرازیر شد و «بی تعلل»، برای اهدای کلیه اش اقدام کرد و «هیچ» نخواست
هفتمین چهره از این چهره ها، کسی است که هر چه از محرم و نامحرم شنید و طعنه خورد، حتی سرش را بلند نکرد تا از خود دفاع کند
ای که این دلنوشته را می خوانی!
آنها را شناختی؟
آری! درست حدس زدی!
«طلبه ها» را می گویم...
همان ها که دیروز، خاک زلزله زده ها را خوردند...
همان ها که دیروز، تا کمر در میان آب های سرد در کنار سیل زده ها بودند...
همان ها که همیشه، غصه ی رنج کشیده ها را می خورند...
همان ها که امروز انبان علمی خویش را پشت درب درمانگاه ها گذاشته اند و «شاگردی پرستارها» و «تیمار داری بیماران» را می کنند...
اینها «طلاب تربیت شده در انقلاب خمینی کبیر» هستند
آنها را به خوبی بشناس...
همان ها که «علم» شان برای «عمل» شان است، نه علمشان برای مدرسه و حجره
همان طلبه های نسل جهاد و شهادت را میگویم
همان ها که در سال های دفاع مقدس جانانه جنگیدند و پس از فراغت از جنگ، بی ادعا، در گوشه های حجره های حوزه های علمیه به درس و بحث اشتغال ورزیدند
همان ها که پا به پای سایر مدافعین حرم، از «ناموس خدا»؛ زینب کبری؛ همان قافله سالار کربلا دفاع کردند
همان ها که بلند شده اند تا بقیه دلباختگان انقلاب اسلامی را برای جهادی دیگر بلند کنند
همان ها که «قیام خویش» را در کنار «قیام ستمدیدگان» می سازند
همان ها که منبرشان بر دوششان است و خطبه هایشان در کردارشان
من #عمامه اینها را می بوسم و به این بوسه افتخار می کنم
من به وجود یکایک شما عزیزانم مباهات میکنم
نه به خاطر اینکه خیلی زحمت می کشید، که چون «بی ادعا» و «غریب» و «مخلص» هستید
تو نیز به آنان ارادتی از سر اخلاص داشته باش
تا «ایمان»، نمیرد...تا «حب گمنامی» نمیرد...تا «خوب زیستن» نمیرد
اگر در کنار «آنها» بمانی، راه را می یابی
بگذارم و بگذرم
چه کنم حرف دگر یاد نداد استادم...
✍ حجتالاسلام والمسلمین دکتر حاجمیرزا، بسیج اساتید، طلاب و روحانیون تهران بزرگ
•┈┈••✾••┈┈•
"سازمان بسیج اساتید، طلاب و روحانیون کشور"
💠 @basijtollab_online
به این ترتیب کشور عراق که در سال گذشته ماهانه دستکم ۹.۸ میلیارد دلار درآمد داشته هماکنون در جستوجوی راهی برای کاهش نیاز به کانال سوئز و البته تنگه هرمز است. در تهران اما ۱۳ سال است که دولتمردان از همکاری با بغداد برای راهاندازی مسیر شلمچه – بصره سخن گفتهاند ولی تاکنون اقدامی صورت ندادهاند. این مسیر ۳۲ کیلومتر و کوتاهتر از مسیر تهران – کرج است و تنها به ۲۵۰ میلیون دلار سرمایه نیاز دارد. هر چند ایران در این زمینه اقدام خاصی صورت نداده اما به نظر میرسد، عراق نیز تمایلی به راهاندازی این پروژه ندارد چون این مسیر از ارزش استراتژیک فاو میکاهد.
بندر فاو یک کریدور جدید و یک بازار دستنخورده است. پیش از جنگ، بنادر در عراق اقدام به ترانزیت کالا میکردند اما مسائل امنیتی باعث شد که بخشی از ترانزیت از این بنادر متوقف و به بنادر ایران شیفت شود. در حال حاضر عراق میخواهد این بازار دست نخورده را احیا کند و به نظر میرسد که در ترانزیت و تجارت ما این موضوع تاثیر بگذارد. عراقیها از مدتها پیش طرح توسعه بندر فاو را دنبال میکردند و در سال میلادی که گذشت، عراقیها با عرضه نفت در بازارهای جهانی مبالغ قابل توجهی از محل فروش نفت عایدشان شد و این موضوع به توسعه زیرساختهای آنها کمک کرد.
عراق مسیر کوتاهی به آبهای آزاد و خلیج فارس دارد و این مسیر منتهی به بندر فاو و امالقصر است و از آنجایی که بندر امالقصر امکان گسترش نداشت از اینرو بر توسعه بندر فاو متمرکز شدند.
عراق جزو اتحادیه عرب است و در اتحادیه عرب پیمانی در خصوص مسائل گمرکی، ترانزیت و حملونقل تعریف شده که مطابق با آن تعرفهها در برخی موارد صفر یا اندک است که این موضوع در راهاندازی این کریدور کمک به عراق میکند. همچنین عراق میتواند از این مسیر کالاها را به شرق سوریه، اردن و حتی عربستان انتقال دهد. باید دید که این بندر توانایی جابهجایی چه حجم از کالا را دارد. ظرفیت جابهجایی بنادر ما حدود ۳۵۰ میلیون تن است و ما دو بندر بزرگ شهید رجایی و بندر امام (ره) را در خلیجفارس داریم همچنین بنادر کوچکتر خرمشهر آبادان و بندرلنگه سالهای سال است که فعالیت میکنند. اما از سوی دیگر ورود عراق به بنادر خلیج فارس جزو حقوق آنهاست و ایران نمیتواند مانع آن شود و باید دید که عراق چه مقدار میتواند تخلیه و بارگیری در این بندر داشته باشد. با توجه به اینکه عراق به دنبال توسعه زیرساختهای حملونقل است، بدون تردید توسعه آن نقش منفی در بنادر ایران خواهد گذاشت.
🌀 لوازم مرتبه اول قرارگرفتن تبلیغ در حوزه
🔢 بخش نخست
🖋 حمید قدیری
🔸 مقام معظم رهبری در دیدار مسئولین حوزههای علمیه و حوزویان و مبلغین نکات خیلی مهمی از راهبرد تا عملیات، فرمودند که جا دارد نصب العین مسئولین و بزرگان حوزههای علمیه قرار گیرد.
✅ رهبر انقلاب نسبت به وضعیت تبلیغ ابراز نگرانی کرده و فرمودند: «امروز نگاه رایج در حوزههای علمیّه این است که تبلیغ در مرتبهی دوّم قرار دارد. مرتبهی اوّل چیزهای دیگر است [مانند] مقامات علمی و امثال اینها؛ «تبلیغ» در مرتبهی دوّم است. ما از این نگاه باید عبور کنیم. تبلیغ، مرتبهی اوّل است!»
🔺 امروزه به درس و تحقیق و مقامات علمی در حوزه علمیه چنان بها داده میشود که اگر یک طلبه از الفاظ و اصطلاحات علمی و عربی ثقیل استفاده کند نماد یک حوزوی عالم و دانشمند محسوب میشود ولو از جهت رتبه علمی مدارج عالی را طی نکرده باشد، و صِرف تحقیق و پژوهش و مقامات علمی فارغ از اینکه چه مقدار کاربرد میدانی و تبلیغی داشته باشد، در حوزه علمیه اصالت دارد و بخشی از طلاب حوزه علمیه گرفتار این نگاه شده و بعد از گذران عمر بیست ساله در حوزه هیچ کارکرد عملیاتی در جامعه امروز ندارند و اگر وارد جامعه شوند آسیب حضور آنها به مراتب بیشتر از فایدهها خواهد بود!
🔻 ناگفته نماند که این نکات، نافیِ لزوم اهل علم و تحقیق بودن طلبه نیست و اگر طلبه و مبلغ دارای بنیه علمی نباشد نمیتواند تبلیغ موفق و تأثیرگذاری عمیق داشته باشد، اما نگاهی که در حوزه وجود دارد و مورد نقد رهبری واقع شد اصالتدادن به علم و پژوهش بدون توجه به خروجی میدانی و اجتماعی آن است. در حالیکه طبق استدلال دقیق و کاملی که رهبر انقلاب بیان کردند باید ثمره همه تدریس و تدرسها، تحقیق و پژوهشها و عمق علمی پیداکردنها این باشد که آحاد جامعه و شاکله جامعه را به مقام خلیفةاللهی و انسان کامل برساند و در مرتبه کلانتر به تشکیل و یا تقویت حکومت اسلامی که ضامن اجرای دین خدا روی زمین است، منجر شود.
✅ طبق رهنمودهای مقام معظم رهبری حوزه علمیه باید در عین توجه به علم و پژوهش، تحقیق و تدریس، به تبلیغ نگاه ویژه و عمیقی داشته باشد و امیدواریم که برای تحقق امر امام خامنهای به یک سری فعالیتهای سطحی و روبنایی اکتفا نشود و عزم مدیریت حوزههای علمیه بر این باشد که تبلیغ را اولویت اول حوزه بداند و برای آن طراحی عمیق و دقیق داشته باشد.
♨️ بنابراین اگر بپذیریم که تبلیغ باید در مرتبه اول قرار گیرد -که باید بپذیریم- این نگاه لوازم اجتنابناپذیری دارد که متوجه سیستم و ساختار حوزههای علمیه است که در نوشتار بعدی به این لوازم خواهیم پرداخت.
#تبلیغ
#اولویت_اول_حوزه
@Manahejj
🌀 لوازم مرتبه اول قرار گرفتن تبلیغ در حوزه
🔢 بخش دوم
🖋 حمید قدیری
🔹 اگر تبلیغ بخواهد اولویت اول حوزههای علمیه قرار گیرد یک سری لوازمی دارد که حوزه علمیه باید به این لوازم پایبند شود که در غیر این صورت هرچه به تبلیغ بپردازد، تبلیغ اولویت یک حوزه نخواهد شد.
🔻 شاهد این مدعا وضع کنونی حوزه است که با وجود مراکز تبلیغی مردمی و غیرمردمی، اما همچنان تبلیغ اولویت یک نیست.
1⃣ اولین لازمه، تغییر این نگاه است که هرکسی که مُبَلّغ شد بیسواد است یا اگر کسی فرضا امام جماعت یک مسجد شد از سر بیکاری یا بیسوادی مشغول پرداختن به امر تبلیغ در مسجد شده و اگر کسی فعالیتهای تبلیغی را بطور کلی کنار گذاشت و شبانه روز به امر تحقیق و پژوهش و درس پرداخت روحانی باسواد و عاقلی به شمار میآید و اساسا فرصتهای تبلیغی مزاحم و مانع عالِمشدن تلقی میشود. بنابراین لازمه اول تغییر این نگاه است.
2⃣ دومین لازمه این است که ساختارهای تشکیلاتی حوزههای علمیه بازنگری شده و بر اساس محوریت تبلیغ و اولویتدار شدن تبلیغ بازطراحی شود، ساختاری که خروجی آن میشود طلبه درسخوانده دینشناسی که هیچ بهرهای از توان فرآوری و قدرت انتقال دانستهها به نسل جوان و نوجوان و جامعه خود ندارد، در واقع در حیطه تبلیغ ناکارآمد است.
3⃣ سومین لازمه این است که محتواهای درسی حوزه با حفظ تقویت بنیه علمی و رشد علمی و تحقیقی طلبه، در جهت رشد تبلیغی طلبه بازنگری و اصلاح شود تا خروجی محتوایی حوزه بعد از بیست سال طلبگی بشود یک طلبه ملّا و اهل علمی که در فعالیتهای تبلیغی و فرهنگی-اجتماعی سرآمد و نخبه باشد تا قدرت انتقال هنری و علمی معارف دین را داشته باشد، تا زمانیکه محتوای درسی و به تبع آن اساتید حوزه ساعتها به معانی مختلف یک حرف در ادبیات عرب میپردازند اما حتی یک ساعت به مسائل مربوط به تبلیغ و ارتباط طلبه با جامعه و نحوه انتقال معارف دینی به جامعه پرداخته نمیشود طبیعی است که خروجی حوزه دردی از تبلیغ را درمان نکند!
4⃣ چهارمین لازمه این است که غالب اساتید حوزه باید مبلغ شوند و در ایام تبلیغی به تبلیغ بپردازند و نسبت به مسأله تبلیغ اهمیت ویژهای قائل باشند تا با درک عینی و ملموس ضرورت تبلیغ، طلاب خود را به تبلیغ در ایام و مناسبتهای مختلف سال سوق داده و در بهترین حالت، استاد و شاگردان خود، یک گروه تبلیغی باشند تا در کنار فعالیت علمی به فعالیت تبلیغی نیز بپردازند!
5⃣ پنجمین لازمه این است که مرکز مدیریت حوزههای علمیه به فعالیتهای مراکز تبلیغی مردمی موجود بیش از پیش بها داده و این مراکز را با حفظ مردمیبودن زیر چتر حمایتهای مادی و معنوی خود برده و فعالیتهای آنها را همچون فعالیتهای رسمی حوزه به شمار آورد، بعنوان مثال اگر استاد یا محقق حوزوی از امکانات یا شرایطی خاص برخوردار است اساتید و پژوهشگران عرصه تبلیغ نیز مانند اساتید و پژوهشگران حوزوی کاملا از این امکانات و شرایط بهره مند باشند و قس علی هذا...!
6⃣ ششمین لازمه این است که بین مراکز حوزوی و تبلیغی تقسیم کار ستادی و میدانی صورت گیرد تا نابسامانی امر تبلیغ به پایان برسد، طبعا تربیت مبلغ کار حوزه است، پشتیبانی از مبلغ کار دفتر تبلیغات و مرکز خدمات حوزه و ساماندهی میدان تبلیغ به عهده سازمان تبلیغات اسلامی است و تا زمانیکه این تقسیم کار عملا صورت نگیرد امر تبلیغ به سامان نخواهد شد.
7⃣ هفتمین لازمه این است که علما و بزرگان حوزه با هدف جریانسازی نسبت به امر تبلیغ و بالابردن اهمیت آن و رایج کردن مسأله تبلیغ در حوزههای علمیه در مناسبتهای مختلف با هجرت به شهرستانها و پرداختن به تبلیغ دین، طلاب و روحانیون حوزه را به سمت تبلیغ سوق داده تا تبلیغ در جایگاه خود که اولویت اول باشد قرار گیرد.
✅ با توجه به اینکه خطاب رهبر معظم انقلاب، حوزه علمیه و بزرگان حوزه بود و نه مراکز تبلیغی، در صورتیکه بصورت عمیق و در متن و ساختار حوزه به مسأله تبلیغ پرداخته نشود امر امام محقق نخواهد شد، و موفقیت زمانی حاصل خواهد شد که خروجی و ثمره درسخواندن در حوزه علمیه مبلغ شدن طلاب باشد و هر طلبهای در هر رشتهای تحصیل میکند دست کم یک مبلغ عمومی باشد نه اینکه جامع علوم معقول و منقول باشد اما در تبلیغ هیچ سررشتهای نداشته باشد.
#تبلیغ
#اولویت_اول_حوزه
@Manahejj