eitaa logo
"ممهدین"
258 دنبال‌کننده
4.9هزار عکس
3.6هزار ویدیو
84 فایل
🕸باطل همیشه در لباس حق می آید،اما اگر استقامت ببیند باطن اصلی خود را نمایان خواهد کرد،قالوا ربنا الله ثم استقاموا مبارزه با استکبار : تقویت جبهه حق .
مشاهده در ایتا
دانلود
🌷 پیامبر اعظم (ص) : ✍️ هر لحظه‌ای بر انسان بگذرد و به یاد خدا نباشد، در قیامت حسرت آن لحظه را خواهد خورد. 📚 نهج الفصاحه
در رواق تو تمامی جهان جا می‌شود زودتر از گفتن حاجت گره وا می‌شود
🌸🍃 🍃 🔖امام على عليه السلام: كسى كه در كودكى نياموزد، در بزرگ سالى پيش نمى افتد مَن لَم يَتَعَلَّم فِی الصِّغَرِ لَم يَتَقَدَّم فِي الكِبَرِ غررالحكم حدیث8937
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⟨🎥⟩↵ از حاج قاسم به امت📣 «۱۴ سال است، تمام علمای شیعه و سنی را میشناسم» ✨ امــــــــــا ... ✨ ❤️🌹ای تنها وصیت حاج قاسم🌹❤️ 💞💞 سرت سلامت💞💞 « سر خـم مـی سـلامـت، شـکنـد اگـر سـبـویـی»
@dars_akhlaq (1).mp3
3.31M
‍ 🔊كليپ صوتی 🎙حضرت آيت الله محمد تقی (ره) 🔸موضوع : اصلاح نفس1
@dars_akhlaq (2).mp3
3.14M
‍ 🔊كليپ صوتی 🎙🌸حضرت آيت الله محمد تقی (ره) 🔰موضوع : اصلاح نفس( قسمت2)
@dars_akhlaq.mp3
9.36M
🔊 🎙 آیت الله دستغیب (ره) 🔵 موضوع: دوری از گمان بد..
🔰حضرت علی(ع) به فرزندشان می فرمایند: «وَ قَوِّهِ بِالْيَقينِ» قلبت را با يقين قوّت بخش. 🔵نكته ی بسيار مهم در این توصیه اين است كه متوجه باشیم قلب با چه چیز محکم می شود و از تزلزل و اضطراب رهایی می یابد. اول باید بدانیم قلب با دنيا و امور دنیوی قوی نمی شود، چون دنيا همواره ناپایدار است. هيچ كس نمی تواند به يك ساختمان پوسيده اطمينان كند و در آن آرامش داشته باشد، دنيا همان ساختمان پوسيده ای است كه هيچ چيزِ آن را نمی توان تا ابد داشت؛ نه بدن دنیایی ما پایدار می ماند و نه خانه و عنوان های دنيايی ما پایدار است، از این رو قلب نمی تواند با داشتن آن ها محكم باشد. قلب با يقين به حقیقتِ حضرت حق استحكام می يابد چون به چیزی تکیه کرده که عین پایداری و کمال است. 🔵 يقين يعنی توجه قلب و تکیه بر حقایق پایدار عالم غيب و اتحاد با آن ها. انسان يک موجود ملکوتي است، اگر خودش را آنچنان که هست بشناسد، با عالم ملکوت آشنا شده و عالم ملکوت را شناخته است و وقتی انسان خود را بشناسد عملاً به عالم ملکوت پی برده است، و اگر هنوز ما به ملکوت عالم پي نبرده ایم به دليل اين است که خود را آنچنان که بايد نشناخته ایم. 🔵 در داستان حضرت ابراهيم(ع) مي خوانيم: «وَ كَذلِكَ نُري إِبْراهيمَ مَلَكُوتَ السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ وَ لِيَكُونَ مِنَ الْمُوقِنينَ» و بدين سان ملکوت آسمان ها و زمين را به ابراهيم نشان داديم تا از اهل يقين شود. ملاحظه می فرمایید وقتی صحبت از ارائه ی ملکوت پيش مي آيد موضوع یقین ظهور می کند و حضرت به فرزندشان می فرمایند: قلب خود را با یقین قوت ببخش یعنی قلب خود را آماده ی ارتباط با عالم ملکوت بگردان که این از طریق خودشناسی ممکن می شود. استاد اصغر طاهر زاده
🔰خصوصيت روزگار اين است 🔸حضرت در ادامه می فرمایند: «وَ حَذِّرْهُ صَوْلَةَ الدَّهْرِ وَ فُحْشَ تَقَلُّبِ اللَّيالی وَ الاَيّامِ» فرزندم! قلب خود را از يورش و حمله ی روزگار و دگرگونی های شب ها و روزها برحذر دار. 🔸خصوصيت روزگار اين است كه به همه حمله می كند و البته به هركس به گونه ای. به فقير به شكلی حمله می كند و به غنی به شكلی ديگر و تاریخ آینه ی نمایش حمله ی روزگار به انسان ها است. انسان بايد همواره آماده چنین حمله ای به خود باشد و خدا را در هر حال از دست ندهد. همه ی ما مورد هجوم روزگار قرار گرفته ايم و اگر نتوانيم اين هجوم را ببينيم و جنس روزگار را نشناسيم مشكلمان دو برابر شده است. 🔶 كسی كه جنس روزگار را نمی شناسد قبول ندارد كه قرار دنيا همين است. پس هر مشكلی كه برای او به وجود می آيد باعث ناراحتی او می شود. مثلاً اگر در كنكور قبول نشده است تقصير را به گردن فقيربودن پدرش می اندازد و آن دیگری اگر در ازدواجش موفق نبوده گناه آن را به حساب پدر ثروتمندش می گذارد.
🔰سخن رسول خدا(ص) به جناب اباذر را متذکر می شوم که حضرت به اباذر می فرمایند: «یا أَبَاذَر وَالَّذي نَفْسُ مَحَمَّدٍ بِيَدِهِ، لَوْ انَّ الدُّنْيا كانَتْ تَعْدِلُ عِنْدَاللهِ جناحَ بَعُوضَةٍ اوْ ذُبابٍ، ما سَقِيَ الْكافِرَ مِنْها شَرْبَةً مِنْ ماءٍ» 🔸ای اباذر سوگند به آن كسی كه جان محمّد در دست اوست اگر دنيا در پيش خداوند به اندازه ی بال پشه ای يا به اندازه ی بال مگسی ارزش می داشت يك جرعه از آن را به كافر نمي چشاند. بحار الأنوار ، ج 61، ص 319. 
🔹 آیت الله حائری شیرازی 🔹 🔸سبکِ حرف زدن اهل بیت (ع) با همدیگر در خانه🔸 ❤️امامان ما در وسط جهنم جامعۀ‌شان، خانواده‌ای مثل یک بساط بهشتی پهن کردند. خانۀ اهل بیت، بهشت است. می گویید نه؟ به حدیث کساء نگاه بکنید! رابطۀ اعضای خانواده به اندازه‌ای صمیمی است که پدربزرگ وقتی می‌آید و شمدی رویش می‌کشد، نوه وقتی می‌آید نمی‌گوید من این طرفش بنشینم. قانع نمی‌شود، بلکه می‌گوید: اجازه هست من هم بیایم زیر شمد؟ این شدت علاقه‌اش است. با همدیگر، ارتباط بهشتی دارند. ❤️ حرف زدن آنها را با هم ببینید! فرزند به مادر می گویند: «السلام علیکِ یا اُمّاه»: [سلام مادر جانم]. مادر هم جواب می‌دهد: «و علیکَ السلام یا قرَّه عینی و ثمره فوأدی»: [سلام بر توای روشنی چشمم و میوۀ دلم]. این رابطۀ بهشتی‌ها با هم است. این الگویی است که ما با بچه‌هایمان اینگونه رفتار کنیم.