✨﷽✨
✅ باب فیض
دری را كه خدا باز كند كسی نمی تواند ببندد و دری را كه خدا ببندد كسی نمی تواند باز كند.
اینها
ـ حرف های روز است،
ـ نیاز روز است،
ـ زندگی روز است،
ـ باور روز است!
ما موحد هستیم می گوییم: «لا هادی الا هو، لا مضلّ الا هو، لا فاتح الا هو، لا ممسك الا هو» که همه اینها در «لا اله الا الله» مندرج است.
اینكه می گویند «لا اله الا الله» بگویید، «اله» را كاملاً مشخص كرده است؛ فرمود دری را كه او باز كند، چه كسی می تواند ببندد.
اگر ما با «الله» رابطه داشته باشیم و او درِ رحمت را باز كند، نه غرب می تواند ببندد نه شرق می تواند ببندد.
مشكل ما این است كه ما نرفتیم به طرف «الله»! به تعبیر دوست عزیزمان #حاج_آقا_حسن_زاده که فرمود:
به مجاز این سخن نمی گویم
به حقیقت نگفته ای «الله»
این از اشعار لطیف ایشان است!
اگر باور كرده باشیم كه «لا كاشف الا هو» و «لا ممسك الا هو»، این «لا اله الا هو» را خوب با جانمان و با قلبمان عرض ارادت می كنیم.
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
📚 سوره مبارکه زمر جلسه 30
تاریخ: 1393/09/15
↶【به ما بپیوندید 】↷
┄┄┅┅┅❅🌼❅┅┅┅┄┄
https://eitaa.com/joinchat/1284702208C7c11ed722e
✅﴿يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اتَّقُوا اللَّـهَ وَ قُولُوا قَوْلًا سَدِيداً﴾
كلمه "سديد" از ماده "سداد" است، كه به معنای اصابت رأی، و داشتن رشاد است، و بنا بر اين، قول سديد، عبارت است از كلامی كه هم مطابق با واقع باشد، و هم لغو نباشد، و يا اگر فايده دارد، فايدهاش چون سخنچينی و امثال آن، غير مشروع نباشد. پس بر مؤمن لازم است كه به راستی آنچه میگويد مطمئن باشد، و نيز گفتار خود را بيازمايد، كه لغو و يا مايه افساد نباشد.
📚ترجمه #تفسیر_المیزان، جلد۱۶، صفحه۵۲۳
↶【به ما بپیوندید 】↷
┄┄┅┅┅❅🌼❅┅┅┅┄┄
https://eitaa.com/joinchat/1284702208C7c11ed722e
تماشاچی نباشید!
«روزنامه آگاه» در واکنش به حمله زمینی رژیم صهیونیستی به خاک سوریه نوشت:
ایران اسلامی بهعنوان طلایهدار مقاومت و امالقرای جغرافیای مقاومت باید در این عرصه پیشتاز باشد و نقشه شیطانی صهیونیستها را برای اضمحلال محور مقاومت برهم بزند. در این مسیر باید راهکارهای آفندی را اتخاذ و دشمن را غافلگیر کرد؛ در وهله نخست، عملیات وعده صادق ۳ را اجرایی کرد تا صهیونیستها را به لاک دفاعی فروبروند.
✍استاد جاودان :
عمر ما بهقدری نیست که اشتباه کنیم! راه، بینهایت است! وقت یک بار اشتباه را هم نداریم.
↶【به ما بپیوندید 】↷
┄┄┅┅┅❅🌼❅┅┅┅┄┄
https://eitaa.com/joinchat/1284702208C7c11ed722e
🔴 کودکان لبنانی در سرمای شدید لبنان نیاز ضروری به شیرخشک دارند؛مادران بیروتی را تنها نگذاریم😞
💢 کمکهای شما بطور مستقیم به این نوزادان مظلوم خواهد رسید. تمام برنامههای مجموعه شبابالمقاومة با هماهنگی دفاتر رسمی حزبالله لبنان در بیروت و قم صورت میگیرد.
🔸 کمکهای خود به مردم لبنان و امور اجتماعی مربوطه را به شماره زیر واریز کنید👇👇
🔻
6037997750004344بنام: «جبهه جهانی شباب المقاومة» 🔸 الجبهة العالمية لشباب المقاومة https://eitaa.com/joinchat/3545694224Ccf85b685fb
✨﷽✨
✅«البیتُ بیتُک و الحرّةُ زوجَتُک»
«تقوای بزرگ زنان»
بانوان محترم فریبتان ندهند! راهتان را به آن سرچشمه نور دورتر نکنند! زن باید هر چه زودتر و عمیقتر این حقیقت را درک کند که تنها از طریق خدمت و اطاعت شوهرش دربهای واقعی عالم معنا به رویش گشوده میشود. مهم نیست شوهرش چقدر لیاقت دارد! مسأله عمیقتر از این حرفهاست. تقوای این مساله در همینجاست.
این هم به معنای برتری معنوی مرد بر زن نیست. از مصالح خلقت است. اطاعت و خوب شوهرداری وسیله ی عروج زن و جهاد معنوی اوست. و درک این حقیقت و عمل به آن ریاضت بزرگ زنان است. اینکه خود را در برابر شوهرش تسلیم کند.
کسی که این اصل بزرگ معنوی را به بانوان نگوید یا آنها را از فضای تشکیل خانواده به کارهای دیگر مشغول کند به آنها خیانت کرده. یا اینکه از الفبای عالم معنا و شریعت الهی بیگانه است. بانوان چه خوششان بیاید یا نیاید باید بدانند راهشان چیست! ریاضتشان چیست! وقتی ازدواج میکنید ببینید چه کسی را میخواهید رئیس و مولای دنیایتان قرار دهید! اگر ازدواج کردید بدانید که دیگر او شریک زندگی نیست! رئیس زندگی شماست! پس رئیس خوبی برای خودتان انتخاب کنید!
و ای آقایان بدانید تعالی شما هم در ترحّم و مهربانی به بانوانتان است. اگر راه تعالی بانوان تقوای قبول ریاست شوهرشان است تقوای آقایان هم تقوای ریاست است. برخی این تعبیر نورانی «الرِّجالُ قَوَّامُونَ عَلَى النِّساء» را آنقدر قِر میدهند که دیگر چیزی تهش نمیماند! اینها ناصح بانوان نیستند! یک بانو باید بداند با تحمل و فرمانبری متواضعانه از شوهرش در حال ساختن عمیقترین ساحتهای روح خودش است.
↶【به ما بپیوندید 】↷
┄┄┅┅┅❅🌼❅┅┅┅┄┄
https://eitaa.com/joinchat/1284702208C7c11ed722e
✍قال امیرالمومنین (علیهالسلام):
در بلا و گرفتاری خرسند و در سختی ها شادمان باش.
📚تصنیف غرر / ۱۱۰۹۰
↶【به ما بپیوندید 】↷
┄┄┅┅┅❅🌼❅┅┅┅┄┄
https://eitaa.com/joinchat/1284702208C7c11ed722e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥آقایان دل هاتون قوی باشه
👤استاد مستجاب الدعواتی
↶【به ما بپیوندید 】↷
┄┄┅┅┅❅🌼❅┅┅┅┄┄
https://eitaa.com/joinchat/1284702208C7c11ed722e
✨﷽✨
✅چرا به گناه «اثم» گفته میشود؟
درباره گناه، در بعضی موارد تعبیر «اثم» گفته شده. «اثم» یعنی کاری که قلب انسان بالطبع آن را قبول نمیکند.خدا انسان را با فطرت پاک آفریده، لذا برخی چیزها را قلب انسان بالطبع قبول نمیکند و از آنها نفرت دارد گرچه گاهی انسان آنها را به خودش تحمیل میکند
ببینید قرآن مجید در مورد «غیبت» چه تعبیر زیبا و عجیبی دارد. میفرماید: «وَلایغْتَبْ بَعْضُکمْ بَعْضآ اَیحِبُّ اَحَدُکمْ اَنْ یأْکلَ لَحْمَ اَخیهِ مَیتآ فَکرِهْتُموه» (حجرات/۴۹). آیا یکی از شما دوست دارد گوشت برادر مردهاش را بخورد؟! فرض کنید انسانی قحطیزده باشد. در آن حال قحطی هر چه گیرش میآید میخورد، شخصی که غیبت میکند مثل گرسنه قحطیزدهای است که از شدت گرسنگی به صورت درندهای درآمده و گوشت برادر مردهاش را میخورد و لذت ظاهری میبرد.
ولی در عین حال آن نفرت معنوی هم سر جای خودش هست؛ هم لذت میبرد و هم نفرت دارد؛ لذت میبرد از جنبه خوی حیوانی و ملَکات بدی که پیدا کرده، و نفرت دارد چون هر چه هست انسان است و فطرت انسانیاش از این کار تنفر دارد. پس، از این جهت که گناهان، مورد تنفر فطرت انسان است قرآن از آنها تعبیر به «اثم» کرده است.
📗 استاد مطهری، آشنایی با قرآن، ج۱۲، ص۱۲۸-۱۲۷
↶【به ما بپیوندید 】↷
┄┄┅┅┅❅🌼❅┅┅┅┄┄
https://eitaa.com/joinchat/1284702208C7c11ed722e
✍آیت الله مجتهدی :
علت این که توفیقات از ما سلب شده ؛ این است که پدر و مادر صد در صد از ما راضی نیستند . اگر هم از دنیا رفته اند سر قبر آنها نمیرویم و برایشان خیرات نمی دهیم .
↶【به ما بپیوندید 】↷
┄┄┅┅┅❅🌼❅┅┅┅┄┄
https://eitaa.com/joinchat/1284702208C7c11ed722e
✨﷽✨
✅«شکری به نام ادب توجّه و حضور در نعمت»
«تقرّبی با طعم تنعّم: الطَّاعِمُ الشَّاكِرُ لَهُ مِنَ الْأَجْرِ كَأَجْرِ الصَّائِمِ الْمُحْتَسِب»
مهمانی بودیم و از سفره های رنگارنگ محبتشان بهره بردیم. دیدم وقتی شخصی را از روی محبّت مهمان میکنیم دوست داریم لذّت بردنش را سر سفره ی غذا ببینیم! اگر ببینیم خوشش آمده و از ما تشکّر میکند واقعا خوشحال میشویم. احساس میکنیم محبّتمان را درک و جذب کرده!
و همین باعث تقرّب بیشتر قلبها میشود. برعکس اگر کسی با بی میلی یا بی توجّهی بخورد احساس نوعی ناسپاسی یا توهین پیدا میکنیم. احساس میکنیم محبّتمان جذب نشده!
از همینجا حکمتی به ذهنم خطور کرد. یکی از ابعاد شکر نعمتها و محبّتهایی که به ما میشود اظهار اثر نعمت و لذّت بردن از آن و با توجّه و حضور استفاده کردن آن است. این خودش نوعی تشکر است. ادب تنعّم است.
عالم محضر خداست. و انسان از کتم عدم به سفره ی رنگارنگ نعمتهای خدا دعوت شده است. خدا میداند تا کنون چقدر کفران نعمت کرده ایم! چقدر بی توجّه و ناسپاس بوده ایم! این آداب غذا خوردن را در روایات دیده اید؟! برای اینکه با توجه و حضور باشد.
شاکر زیرکی است که در ظرف تنعّمش تقرّب پیدا میکند. اصل و سلطان ارزش افزوده ها اینجاست!
ما زندگی کردن هم بلد نیستیم! وقتی غذا میخوری حرف نزن! عجله نکن! آدابش را رعایت کن! صفا کن! به نعمت توجّه کن و در آن حاضر باش! بگذار لذتش را در وجودت آزاد کند!
احساس کن سر سفره ی خدا نشسته ای و دارد به تو تعارف میکند! گاهی در دلت بگو ممنونم! خجالتم ندهید! باشد حالا که اصرار میکنید این را هم میخورم!
↶【به ما بپیوندید 】↷
┄┄┅┅┅❅🌼❅┅┅┅┄┄
https://eitaa.com/joinchat/1284702208C7c11ed722e
✍از حضرت زهرا عليهاالسلام نقل شده كه فرمودند:
در آداب سفره دوازده خصلت است كه هر مسلمانى بايد آن را بداند. چهار خصلت واجب و چهار تا مستحب و چهار تاى ديگر از ادب است: شناخت (ارزش نعمت) و رضا (به روزى خداوند) و نام خدا بر زبان آوردن و سپاس او گفتن از واجبات است،
وضوى قبل از غذا و در حال نشسته غذا خوردن و نشستن روى طرف چپ و با سه انگشت غذا خوردن از مستحبات است،
و خوردن از غذايى كه نزديك و روبروى توست و كوچك گرفتن لقمه و زياد جويدن و كمتر نگريستن به روى ديگران از آداب غذا خوردن است.
📚عوالم، ج 11 ص 629
↶【به ما بپیوندید 】↷
┄┄┅┅┅❅🌼❅┅┅┅┄┄
https://eitaa.com/joinchat/1284702208C7c11ed722e