eitaa logo
حسینیه مؤمنات :)
2.1هزار دنبال‌کننده
2.1هزار عکس
462 ویدیو
44 فایل
ֶָ֢ اگه دلت وصلِ آسمونه و رویاهای بزرگی تو سرته🤍ツ .دانش‌جو فلسفه‌خوان.  برای وقتایی که منُ رفیق بدونی🪷: https://eitaa.com/nashenas_app/app?startapp =link_rylqgo&btn=مومنه.میخونه @hadiseh_jalali 📌جواب ناشناسا: @momene_am
مشاهده در ایتا
دانلود
سلامم:)
ایران سه تا ماهواره پرتاب کرد فضا که اسم یکیشون کوثره پس روز دختر مبارک✨:)
جالبه بدونید تو دنیا فقط ۱۱ کشور هستند که چرخه فضایی کامل دارن،یعنی صفر تا صد ماهواره هاشون رو خودشون طراحی میکنن و می سازن و میفرستنش مدار و از روی زمین کنترلش میکنن و داده میگیرن. ایران یکی از همین کشورهاست، اونم در شرایط تحریم..!
اون بعضی‌ها که یکی از دغدغه هاشون پرتاب ماهواره است و براشون مهمه هم، دقیقا همه شون جزء همون قشر بیشتری از مردمن که در فکر آخر ماه و اقتصادن؛ و البته این دوتا هیچ ربطی به هم ندارن. یعنی شما میگید چون فکر معیشت‌مون داره ما رو از پا درمیاره، باید ایننن همه تلاش خستگی ناپذیر جوونای دقیقا شبیه خودمون که به خاطر بهتر شدن زندگی ماها، شب و روز زحمت کشیدن و دارن می‌کشن رو نادیده بگیریم و اسمشم می‌ذارید ماله کشی؟ نه، ما همه چی رو با هم قاطی نمی‌کنیم. هر چیزی جای خودش!
🛰 دختران جوان فضایی ایران 🔆 اینکه دختران جوان ما این‌جا ایستاده‌اند و ماهواره خودشان را به فضا می‌فرستند، موقعیت خاص و شگفت‌انگیزی است. یک تیم جوان با میانگین سنی زیر ۳۰ سال. یکی از دختران توی این عکس، متولد سال ۷۹ است. سالی که یادآور ماجرای جالبی‌ست که خواندنش، خالی از لطف نیست. یکی از پیشگامان صنعت ماهواره‌ای کشور تعریف می‌کرد: «سال ۷۹ به نمایشگاه تخصصی فضایی در کشور... رفته بودیم. نکته تلخی از اون نمایشگاه یادمه که حتی اجازه ندادن به بدنه ماهواره دست بزنیم که نکنه جنس و آلیاژش رو متوجه بشیم…» حالا ما از وضعیت حدود بیست و خورده‌ای سال پیش به این نقطه رسیده‌ایم. عکس: اتصال ماهواره کوثر به پرتابگر | ۲ دیماه ۱۴۰۴ روایت کامل «دختران فضایی» را در شماره دوم مجله سُها می‌توانید مطالعه کنید.