🌸شروع صبحی زیبا با
🌺صلوات بر حضرت محمد(ص)
🌸و خاندان پاک و مطهرش
🌺🍃اللّهُمَّ
🌸🍃🌺صَلِّ
🌺🍃🌸🍃عَلَی
🌸🍃🌺🍃🌸مُحَمَّدٍ
🌺🍃🌸🍃🌺🍃🌸وَ آلِ
🌸🍃🌺🍃🌸🍃🌺🍃 مُحَمَّدٍ
🌺🍃🌸🍃🌺🍃🌸🍃🌺وَ عَجِّلْ
🌸🍃🌺🍃🌸🍃🌺🍃🌸🍃فَرَجَهُمْ
@monadianalmahdi
6.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 روزمان را با قرآن آغاز کنیم/ ترتیل صفحه ۲۲۴ قرآن کریم ( آیات ۲۰ تا ۲۸ سوره مبارکه هود )
🍃🌹🍃
🌺 امام صادق (ع) میفرمایند: «ثَلاثَةٌ یَشکُونَ اِلَی اللهِ، عَزَّ وَجَلَّ، مَسجِدٌ خَرابٌ لا یُصَلّی فیهِ اَهلُهُ وَ عالِمٌ بَینَ جُهّالٍ وَ مُصحَفٌ مُعَلَّقٌ قَد وَقَعَ عَلَیهِ الغُبارُ لا یُقرَاُ فیهِ» سه گروه نزد خدا شکایت میبرند: مسجد ویرانی که مردم در آن نماز نخوانند، عالمی که بین جاهلان تنها بماند و قرآن رها شده و غبار گرفتهای که خوانده نمیشود. (اصول کافی ۲/۶۱۳)
🎙 استاد پرهیزگار
#روشنگری | #ثامن
@monadianalmahdi
1.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹تو همچون غنچه های چیده بودی
🌷که در پرپر شدن خندیده بودی
🌹مگر راه حیات جاودان را
🌷تو از فهمیده ها فهمیده بودی
🌹سالروز آزادسازی خرمشهر گرامی باد
@monadianalmahdi
3.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥#استوری| به مناسبت سالروز آزاد سازی و فتح #خرمشهر
🍃🌹🍃
❌ سخنان منتشر نشده از حاج #احمدمتوسلیان قبل از عملیات بیت المقدس
#روشنگری | #ثامن
@monadianalmahdi
9.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
📝#صرفا_جهت_اطلاع | یک میلیون کشته تقاص یک سیلی‼️
🍃🌹🍃
🔻در سالهای ابتدایی قرن ۱۹ فرانسه لشکرکشی های بسیاری در اروپا انجام می داد. آنها بخشی از گندم مورد نیاز ارتش را از الجزایر خریداری کردند اما بدهی خود را نپرداختند. حاکم الجزایر بارها به نپرداختن این بدهی توسط فرانسه اعتراض کرد ولی فرانسوی ها توجهی به این اعتراضات نداشتند.
🔸در ۱۸۲۷ در جلسه ای حاکم الجزایر در جریان بحث با نماینده فرانسه با بادبزن خود ضربهای به صورت او زد. این حادثه بهانه ای به دستان فرانسه داد تا به تلافی این ضربه ابتدا الجزایر را سه سال محاصره دریایی کند و پس از آن در سال ۱۸۳۰ مورد تجاوز نظامی قرار دهد.
🔹فرانسه با انجام جنایت های بسیار سرانجام الجزایر را اشغال کرد ولی خشونت پایان نیافت. مسلمانان شهروند درجه دو محسوب می شدند مگر اینکه حاضر به کنار گذاشتن دین وفرهنگ خود باشند و زمانی که مقاومت می کردند با خشونت سرکوب می شدند.
🔺 تنها در سه دهه ابتدایی اشغال حدود یک سوم جمعیت الجزایر یعنی چیزی نزدیک به یک میلیون نفر بر اثر اقدامات فرانسه کشته شدند.
#روشنگری | #ثامن | #خرمشهر
@monadianalmahdi