بخشی از یادداشت حسین شریعتمداری :
این بیانیه در پایان سفر سه روزه «شین جینگ پین» رئيسجمهور چین به عربستان صادر شده و در بند دوازدهم آن آمده است « رهبران ( چین و کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس ) از تمامی تلاشهای مسالمتآمیز برای رسیدن به راهکار صلحآمیز برای حل مسئله سه جزیره تنب بزرگ، تنب کوچک و ابوموسی، از راه مذاکرات ۲جانبه بر مبنای قوانین بینالمللی حمایت میکنند.
پیش از این در یکی از یادداشتهای کیهان با عنوان «آواز کوچه باغی» به اسنادی اشاره کرده بودیم که از مالکیت قطعی و بلا منازع ایران بر جزایر سه گانه حکایت دارد.
دو نمونه از این یادداشتها:
در حقوق بین الملل حاکمیت یک کشور بر یک منطقه از چند راه به اثبات می رسد. از جمله «مالکیت تاریخی»، حاکمیت موثر- یعنی افراشته بودن پرچم، نصب حکام، حضور نیروی نظامی و…- که تمامی این ملاک ها و معیارهای حقوقی از حاکمیت قطعی ایران بر جزایر سه گانه حکایت دارند.
در سال ۱۸۸۶ دایره اطلاعات دولت انگلیس نقشه ایران را با رنگ یکسان جزایر و خاک ایران تهیه کرده و در ۱۲ ژوئن همان سال این نقشه از سوی وزیر مختار انگلیس در تهران به ناصرالدین شاه تحویل میشود.
اصلی ترین- و تنهاترین- سندی که امارات برای اثبات ادعای خود ارائه میکند نامهای است که شیخ یوسف فرماندار ایرانی بندرلنگه در سال ۱۸۸۲ به شیخ حمید القاسمی حاکم رأس الخیمه مینویسد و در آن به عنوان تعارف و ابراز ادب- که آن هنگام بسیار متداول بوده و در بسیاری از نامه های مشابه دیده می شود- نوشته بود؛ ابوموسی از آن شماست (در خدمت شما هستیم!)
کاش وزیر خارجه کشورمان در واکنش به این بیانیه روی دو نکته نیز تاکید میکردند:
اول آن که به دولت بحرین به عنوان یکی از امضاء کنندگان بیانیه گوشزد کند که بحرین بخش جدائي ناپذیری از خاک ایران است و رژیم آمریکائي پهلوی حق واگذاری آن را به آل خلیفه که در بیابان های نجد به راهزنی مشغول بوده اند، نداشته است.
دوم آن که از رئيسجمهور چین بپرسد: شما با کشورهای هم پیمان آمریکا در تردید نسبت به حاکمیت مسلم و قطعی ایران بر جزایر سه گانه همصدا شده اید! آیا این همصدائي به مفهوم و معنای آن نیست که به آمریکا نیز حق میدهید حاکمیت چین بر تایوان را مورد تردید قرار داده و قابل مذاکره بداند؟! آقای جینگ پین! مطالعات شما در جغرافیای سیاسی ضعیف است و یا مشاوران غیر قابل اعتمادی دارید؟!
جنایت جنگی در اتیوپی با گاز خردل !
ایتالیا با وجود پروتکل ژنو، معاهدهای که استفاده از چنین مواد شیمیایی را ممنوع میکند، برای حمله به اتیوپیایی ها از گاز خردل استفاده کرد!
ایتالیا از گاز خردل علیه روستاهای اتیوپی و اردوگاه های صلیب سرخ استفاده کرد !
اجساد حدود ۱۰۰۰۰۰ اتیوپیایی دفن شد، اما بسیاری از آنها به دلیل درگیری شدید دفن نشدند.
این گاز باعث مرگ بسیاری از مردم شد!
یکی از کهنه سربازان (اتیوپی) Demissie Tsegaye میگوید:
«بسیاری از مرده ها دفن نشده رها شدند و تبدیل به غذای کرکس ها و کفتارها شدند.»
«هنوز وقتی یاد اجساد غیرنظامیان و میهن پرستانی که دفن نشده اند را به یاد می آورم، احساس درد می کنم.
با وجود گذشت بیش از ۷۰ سال،
هنوز از استرس پس از سانحه رنج می برم»
رئیس سازمان بازرسی: برای ۴ شرکت دارویی به اتهام اخلال در نظام دارویی، احتکار و گرانفروشی پرونده تشکیل دادیم.
شمار زیادی از کودکان یمنی با تحصن مقابل ساختمان سازمان ملل در صنعاء، سکوت جامعه بینالملل در قبال تجاوز و محاصره یمن را محکوم کردند
میگویند استاد با لگد به کمر دختر دانشجوی بی حجاب زده است
تعدادی از دانشجویان دانشگاه بینالمللی امام خمینی قزوین کارزاری را علیه استاد دانشگاه راه انداخته و میگویند که این استاد با دانشجو برخورد فیزیکی کرده است.
بر اساس گزارش مرکز پژوهشهای مجلس از عملکرد بودجه در نیمه اول سال ۱۴۰۱؛
🔹نسبت تشکیل سرمایه ثابت ناخالص به تولید ناخالص داخلی که در سال ۱۳۹۰ بیش از ۲۶ درصد بوده است، طی یک روند کاهشی به کمتر از ۱۵ درصد در سال ۱۴۰۰ رسیده است.
🔹نسبت تشکیل سرمایه ثابت ناخالص در ماشین آلات به تولید ناخالص داخلی در سال ۱۳۹۰ بیش از ۱۰ درصد بوده است، طی یک روند کاهشی به کمتر از ۷ درصد در سال ۱۴۰۰ رسیده است.
🔹همچنین نسبت تشکیل سرمایه ثابت ناخالص در ساختمان به تولید ناخالص داخلی از ۱۷ درصد در سال ۱۳۹۰ به ۱۰ درصد در سال ۱۴۰۰ رسیده است.
🔹تشکیل سرمایه ثابت خالص در سه سال اخیر منفی بوده است. درنهایت براساس روندهای قابل پیش بینی تشکیل سرمایه ثابت ناخالص و استهلاک، تشکیل سرمایه ثابت خالص برای سال ۱۴۰۱ نیز منفی برآورد میشود.
مدیرکل دفتر آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی: وضعیت مناسبی در زمینه فرسایش خاک نداریم.
میزان فرسایش خاک در ایران سه برابر میانگین جهانی است.