eitaa logo
منور
2هزار دنبال‌کننده
42هزار عکس
43.4هزار ویدیو
1.2هزار فایل
.
مشاهده در ایتا
دانلود
مراسم عزاداری سخنران: حجّت‌الاسلام اسماعیل رمضانی مدّاح: حاج حنیف طاهری ‌پنج‌شنبه ۲۲ مرداد‌ماه ۱۴۰۵ از اذان‌ ظهر فرمانیه، دیباجی‌شمالی، نرسیده به بزرگراه صدر، مسجدالرضا علیه‌السّلام ‌
در یک رفت و برگشت سیاستی، اعلام شد که به صورت آزمایشی می‌خواستند نظام چهار نرخی را در ۲۰۴ جایگاه سوخت استان کرمان اجرا کنند: 1️⃣ ۶۰ لیتر ۱۵۰۰ تومانی 2️⃣۵۰ لیتر ۳۰۰۰ تومانی 3️⃣۴۰ لیتر ۵۰۰۰ تومانی 4️⃣ مابقی لیتری ۸۷,۲۰۰ تومانی به قول خودشان به قیمت پالایشگاهی (بخوانید فروش بنزین به قیمت دلاری به افراد دارای دستمزد ریالی) خوشبختانه عقلای قوم جلوی این سیاست کور قیمتی را گرفتند؛ ولی حتی مطرح شدن چنین طرح‌هایی آن هم در شرایط جنگی، تحریمی، تورمی و رکودی کنونی بیشتر به اقدامات انتحاری شبیه است؛ اینکه ما بعد شوک شدید ارزی دی‌ماه ۱۴۰۴ بخواهیم یک شوک هزینه ای سنگین به بدن نحیف اقتصاد ایران وارد کنیم، محصول ذهن‌های پوسیده کسانی است که حتی الفبای سیاستگذاری اقتصادی را نمی‌دانند؛ کاش اینها حداقل اقتصاد لیبرالی رایج را هم درست خوانده بودند!
اگر کمبود بنزین داریم باید برای همه‌ی مردم باشه، نه اینکه بنزین رو انقدر گرون کنید که قشر ضعیف و متوسط نتونن مصرف کنن و بنزین بمونه برای بچه پولدارا و آقازاده‌های خودتون تورم ناشی از گرونی بنزین هم باشه برای همون مردمی که از مصرف بنزین محروم میشن در شرایط کمبود عرضه‌ی یک کالا، باید با مدیریت صحیح و هوشمند، کالای مورد نظر به نیازهای ضروری جامعه اختصاص پیدا کنه نه اینکه با گرانسازی، کالای دارای کمبود رو به یک طبقه‌ی خاص اختصاص بدیم
هرکس موشک‌های آمریکا را از بی‌حجابی خطرناک‌تر می‌دونه هیچ درکی از انقلاب و جنگ نرم نداره ➖و البته فضای مجازی رها ، گسترش فرهنگ غرب ، ابلاغ نکردن قانون حجاب رو مقدمه حمله نظامی بدونید
محسن رضایی : امریکا باید قدم اول رو برداره اینکه با هم قدم ها رو برداریم دیگر در کار نیست
چرا برخی به اصطلاح کارشناسان ایرانی؛ افزایش قیمت انرژی (نفت، بنزین و گاز و...) در جهان و آمریکا را عامل تورم، رکود، فشار و سقوط اقتصاد آن‌ها می‌دانند؛ اما همین سیاست (گران‌سازی انرژی) را در داخل، نسخه رونق و رشد اقتصادی معرفی می‌کنند؟ اگر گران‌شدن انرژی آنجا موتور تورم و رکود و سقوط است که هست، اینجا چگونه قرار است پیشران تولید و رفاه و برقراری عدالت باشد؟!
ای‌بی‌سی به نقل از یک مقام آمریکایی: خارج کردن مخفیانه ترامپ از آنکارا پس از دریافت اطلاعاتی مبنی بر نفوذ یک هسته عملیاتی ایرانی مجهز به موشک دوش‌پرتاب انجام شد.
دیروز قانون مهم و جنجالی عفو عمومی لبنان تصویب شد. این قانون که برای رسیدگی به وضع زندانیان بود با مخالفت برخی احزاب ملی‌گرا مثل حزب‌الله و جریان ملی آزاد روبرو شد. چون در این قانون اعدام تروریست‌هایی که نظامیان ارتش لبنان را کشتند یا مزدوران اسراییل لغو می‌شود. حامی اصلی این قانون احزاب سنی هستند که زندانیانی ملقب به زندانیان اسلامی دارند. خصوصا زندانیان عبرا یا همان تروریست‌های تکفیری احمد الاسیر. جنجال تصویب این قانون آنقدر زیاد بود که روز قبلش در مجلس کار به دعوا کشید چون نگذاشتند وزیر دفاع (مسیحی) در مخالفت با قانون صحبت کند و نخست وزیر (سنی آمریکایی) با او داد و بیداد کرد و با خروج نمایندگان، مجلس از اکثریت افتاد. در نهایت هم پس از رایزنی‌های طولانی، کار به چهارشنبه موکول شد و بدون حضور نمایندگان حزب‌الله و جریان ملی آزاد و تعدادی دیگر، این قانون به تصویب رسید. یکی از نمایندگان گفت اگر شخصی در اسراییل، از ارتش مزدوران لحد نبوده و می‌خواهد برگردد، مشکلی ندارد فقط تابعیت اسراییلی را کنار بگذارد! یکی از فعالان لبنانی هم نوشت اگر مزدور اسراییل بودی و می‌خواهی برگردی، بدان کسی که قانون عفو تو را امضا کرده نمی‌تواند از جانت محافظت کند. مجلس لبنان در مدت اخیر بندرت جلسه تشکیل داده و اینبار سه قانون عفو عمومی، اصلاح قانون رسانه و بانک‌ها را در دست تصویب دارد که آنها هم علیه مردم و کشور است. در قانون جدید رسانه، نه تنها رسانه‌ها بلکه مردم حق اعتراض و انتقاد در فضای مجازی ندارند و آنچه از نظر مسئولان ناخوشایند باشد موجب بازداشت می‌شود. قانون بانک‌ها هم در اقدامی ضد مردمی، به بانک‌ها اجازه می‌دهد در صورت ورشکستگی از خزانه دولت بدهی خود را بپردازند یعنی صاحبان بانک، پول مردم را بالا بکشند، و از جیب مردم که دست دولت است بدهی را پرداخت کنند که یعنی عملا دزدی دیگری از مردم. کاملا واضح است آمریکا و عربستان در حال کودتا علیه لبنان هستند و متاسفانه بر عمده سیاستمداران تسلط دارند اما مدعی هستند می‌خواهند لبنان را از زیر سلطه ایران درآورند!
شهید آوینی: «امت حزب‌الله در سراسر جهان، اکنون خوب می‌دانند که ساحل نجات در کرانه‌ دریای خون است و راهی جز مقاتله با دشمنان اسلام وجود ندارد!»
5.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گزیده‌ای از مناظره ناصر هادیان و فواد ایزدی 4 فیلم کامل این گفت‌وگو در یوتوب : https://youtu.be/LqQ-RfN8mWQ
7.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گزیده‌ای از مناظره ناصر هادیان و فواد ایزدی 5 فیلم کامل این گفت‌وگو در یوتوب : https://youtu.be/LqQ-RfN8mWQ
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گزیده‌ای از مناظره ناصر هادیان و فواد ایزدی 6 فیلم کامل این گفت‌وگو در یوتوب : https://youtu.be/LqQ-RfN8mWQ