eitaa logo
منور
1.7هزار دنبال‌کننده
30.7هزار عکس
31.3هزار ویدیو
1.2هزار فایل
.
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کواکبیان: برجام توانست ۷ قطعنامه قبلی شورای امنیت علیه ایران را لغو کند. ثابتی: این حرف یک دروغ بزرگ‌ است. قطعنامه مکمل برجام چه بود؟ یادتان هست؟ کواکبیان: بعد برجام هیچ قطعنامه ای علیه ایران صادر نشد ثابتی: پس قطعنامه ۲۲۳۱ چه بود؟ چطور یادتان رفته؟ کواکبیان: بله، ببینید در قطعنامه ۲۲۳۱ تحریم های موشکی هست! ثابتی: در قطعنامه ۲۲۳۱ هم تحریمهای موشکی هست، هم‌ تحریمهای تسلیحاتی، هم تحریمهای غنی سازی. تمام‌ مفاد اصلی قطعنامه های قبلی در این قطعنامه آمده بعد شما میگویید با برجام تحریمهای شورای امنیت لغو شد؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اذعان کارشناس شبکه اینترنشنال به نظارت‌های بی‌سابقه آژانس بر تاسیسات هسته‌ای ایران، بدون برداشتن تحریم‌های بانکی
7.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شنیدین میگن زمان شاه انقدر آزادی بود که باحجاب و بی‌حجاب کنار هم خوش و خرم زندگی می‌کردند؟
قیمت امروز دلار ۲۳۳۷۰ تومان هر گرم طلای هجده عیار ۱۰۱۶۰۰۰ تومان
ارتش اندونزی اعلام کرد یک فروند زیردریایی این کشور به همراه ۵۳ سرنشین در نزدیکی جزایر «بالی» گم شده است. این زیردریایی مشغول انجام تمرین نظامی بود که بعد از پایان تمرین، ارتباط مرکز تماس نیروی دریایی اندونزی با آن قطع شد.
درک چاوین پلیسی که با گذاشتن پا روی گردن جورج فلوید او را به قتل رسانده بود در دادگاه محکوم شد: قتل درجه دو غیر عمدی، و قتل درجه سه این اولین بار است که یک پلیس آمریکایی پس از کشتن یک فرد در دادگاه محکوم می شود.
محمد هاشمی‌رفسنجانی: من برای سیدحسن نامه نوشتم که نامزد انتخابات نشود و به چند دلیل مخالف بودم که ایشان نامزد انتخابات شود؛ شرایط امروز کشور سخت است؛ رئیس‌جمهور شدن او نمی‌توانست شرایط را عوض کند و با این فرهنگی که در رسانه‌ها حاکم است، او را سیبل می‌کردند؛ اصلاح‌طلبان می‌خواستند دولت حاج حسن آقا را مدیریت کنند؛ برخی اطرافیان حسن خمینی به دنبال سوءاستفاده سیاسی از ایشان بودند؛ می‌خواستند از وجهه بیت امام استفاده کرده و دولت را خودشان مدیریت کنند؛ من با این موافق نبودم
اسدالله بادامچیان دبیرکل حزب موتلفه اسلامی برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری اعلام کاندیداتوری کرد.
رئیس مرکز آمار: تورم نقطه‌ای به ۴۹.۵ درصد رسیده است که نشان دهنده رشد قیمت‌ها، نسبت به فروردین ماه سال قبل است؛ تورم سالانه هم رقم ۳۸.۹ درصد را نشان می‌دهد؛ تورم ماهانه هم به ۲.۷ درصد رسیده است، که نشان دهنده رشد قیمت‌ها نسبت به اسفند ماه است
براساس گزارش بانک مرکزی، مانده کل سپرده‌ها به رقم ۳۶۱۶ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان رسیده است که نسبت به مقطع مشابه سال قبل و پایان سال گذشته معادل ۴۳.۷ و ۳۳.۱ درصد افزایش را نشان می‌دهد
تیم‌ مذاکره‌کننده و آقای عراقچی اسم "طرح گام به گام" را عوض کرده و در مذاکران وین گذاشته‌اند "توالی احتمالی" این یعنی: ۱. به دست توانای مذاکره‌کنندگان، گنجشک در حال رنگ‌آمیزی است تا قناری جا زده شود! ۲. حرف قطعی مشخص است. فقط لغو تحریم‌ها. آن هم بالمرّه و با راستی‌آزمایی.
لیندا توماس گرینفیلد، سفیر آمریکا در سازمان ملل، عالی ترین مقام دولت بایدن بود که دیشب در کنفرانس سالانه ۲۰۲۱ لابی صهیونیستی شرکت کرد و بازگشت ایران به تعهداتش را پیش شرط آمریکا برای بازگشت به برجام عنوان کرد. وی در این کنفرانس بار دیگر بر اهداف مشترک دولت بایدن با رژیم صهیونیستی تاکید کرد.