eitaa logo
منور
1.7هزار دنبال‌کننده
30.3هزار عکس
30.8هزار ویدیو
1.2هزار فایل
.
مشاهده در ایتا
دانلود
درسته یوزارسیف زلیخارو بخشید ولی جمهوری اسلامی کوتاه نیومد و دستگیرش کرد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساشا سبحانی قمارباز هم نمیره قطر چه میکنه این سایه اقتدار جمهوری اسلامی، همه زدن جاده خاکی از ترس‌شون
دیروز تروریست‌ها در مهاباد به خانه‌ای تجاوز کردند که از ایل منگور بوده‌اند امروز در مهاباد این ایل غیور مسلح به خیابان آمده‌‌اند تا بساط ترورویست‌های مسلح رو جمع کنند . طایفه منگور که اکثریت جمعیت مهاباد را تشکیل می دهند، سنی مذهب و دلبسته به نظام اسلامی ایران می باشند. ایل منگور به تعصب بر ناموس و غیرت شهره دارند و در دوره رضا خان نیزعلیه بی حجابی پهلوی قیام کردند (قیام ملاخلیل منگور)
شبکه‌ی آی-۲۴ اسرائیل : سخت است باور کنیم که ایران بعد از آمریکا، روسیه و چین به موشک فراصوت هایپرسونیک دست پیدا کرده؛ زیرا این موشک یعنی مقابله با تمام سامانه‌های پدآفندی در جهان.
پس از آنکه امروز مهران مدیری به همراه ناصر قدیر کاشانی (تهیه کننده و سرمایه گذار ده سال اخیر مدیری) در دادسرای صدر دیده شدند، با پیگیری بعمل آمده، شکایت سازمان صدا وسیما علت حضور این دو نفر در دادگاه عنوان شده است.
‏تو اسلام چیزی به نام وسط باز نداریم. یا باید تو حزب الله باشی یا حزب شیطان. اگه تو لشکر خدا نباشی بطور پیشفرض جزو سیاهی لشکر شیطان محسوب می‌شی. وقتی می‌بینی لشکر شیطان با شعار هرزگی به مقدساتت حمله کرده حق نداری بی تفاوت باشی. حالا هی نماز شب بخون و برو کربلا زیارت
‏از "سرنگونی" تا "سربگونی" فقط یه نقطه فاصله هست... خلاصه حواستونو جمع کنین
کاسب فقط سرویس اطلاعات فرانسه، سال ۲۰۱۹ پنج هزار دلار داد به روح الله زم، عوضش زم رو ۵۰۰ هزار دلار فروخت به جمهوری اسلامی، الانم مکرون ۱۰ هزار دلار داد به مسیح علینژاد و داره یک میلیون دلار میفروشتش به اطلاعات ایران.
یکی از وزرای قطر درباره ممنوعیت الکل در جام جهانی فوتبال به سی‌ان‌ان گفت: ما نمی‌توانیم دین و فرهنگ خود را به مدت چهار هفته تغییر دهیم.
جنگ روایت ها به زبان ساده فرض کنید سر چهار راهی ، یک ماشین با یک موتور تصادف می‌کند. پنج نفر از دوستان شما از سر آن چهار راه عبور کرده‌اند و هنگامی که شما را می‌بینند ‌، هر کدام میخواهند آنچه را که دیده اند برای شما تعریف کنند!!! اولی میگوید: یک موتور با یک ماشین تصادف کرده بود و راکب موتور غرق در خون شده بود! دومی میگوید: یک موتور با یک ماشین تصادف کرده بود و ترافیکی سنگین ایجاد شد! سومی میگوید: یک موتور با یک ماشین تصادف کرده بود و امبولانس خیلی زود خود را رسانده بود و راکب موتور را سریع به بیمارستان برد! چهارمی میگوید:یک موتور با یک ماشین تصادف کرده بود و ظاهراً راکب موتور مقصر بود! و پنجمی میگوید: یک موتور با یک ماشین تصادف کرده بود و من گمان میکنم راننده‌ی خودرو مقصر است چون سرعت خودرو بیش از حد مجاز بود! این پنج نفر در حال گزارش دادن از یک واقعه‌ هستند ، ولی از پنج زاویه‌ی مختلف ، و نتیجه‌ی آن می‌شود پنج قرائت متفاوت و پنج نتیجه گیری متفاوت... گاهی هر کدام از روایت ها ، بخشی از یک حقیقت واحد هستند و میتوان آنها را کنار هم قرار داد تا صحنه‌ی واقعه روشن تر گردد [مثل روایت های سه نفر اول] و گاهی برخی از روایت ها کاملا با هم در تناقضند ، مثل دو روایت آخر که یکی راکب موتور و دیگری خودرو را مقصر میداند. در چنین روایاتی باید تحقیق نمود که مدارک و منابع کدام روایت معتبرتر است. [مثلا در این صحنه‌ی تصادف برای اعتبار سنجی باید به گزارش پلیس و دوربین های ترافیکی مراجعه کنیم تا دریابیم روایت کدام فرد حقیقت دارد و روایت کدام یک نه] این یک مثال ساده برای درک چهارجوب جنگ روایت ها بود. باید دانست که جنگ روایت‌ها یکی از اصول بنیادی در خبرپراکنی و کار رسانه‌ای است و نکته‌ مهم در این امر این است که هر راوی و هر رسانه بنا بر سلایق ، اولویت‌ها ، جهت‌ها و منافع خود به روایتگری وقایع و تحلیل اتفاقات می‌پردازد و به همین خاطر است که ما در این عصر با روایات مختلف و بعضا متضاد روبرو می‌شویم ، چون رسانه های مختلف ، جهت ها و منافع مختلفی دارند و این اتفاق تکلیفِ مخاطبین در پیدا کردن روایت صحیح و کامل را سخت تر می‌کند. « میلاد خورسندی»
بومی‌سازی ۱۴۴ هزار قطعه صنعت برق با تشدید تحریم‌ها، فرآیند بومی‌سازی تجهیزات صنعت برق سرعت بیشتری گرفت و هم‌ اکنون ۹۵ درصد از قطعات این صنعت در داخل تولید می‌شود.
ثروت‌‌های غرب بر روی قبرهای شرق بنا شده است. پس از روی کار آمدن حکومت بریتانیا، به دلیل بهره‌برداری از منابع طبیعی کشور هند توسط انگلیسی‌ها قطحی‌های شدیدی این کشور را فراگرفت. اولین مورد از این قحطی‌ها در سال 1770 و به طرز خاصی وحشیانه شکل گرفت که در این قحطی تقریباً 10 میلیون نفر کشته شدند و یک سوم جمعیت بنگال از بین رفت. اگرچه همه این قتل عام‌ها به خودی خود مرگبار بودند، اما مرگبارترین قتل عام بعد از سال 1771 در سال 1943 بود، زمانی که سه میلیون نفر جان باختند و دیگران برای زنده ماندن به خوردن علف و گوشت انسان متوسل شدند. وینستون چرچیل، نخست‌وزیر بریتانیا به طور بی‌رحمانه‌ای منابع کمک‌‌های پزشکی و مواد غذایی را که برای قربانیان گرسنه ارسال می‌شد به سربازان اروپایی که برای استعمار هندوستان آمده‌ بودند، هدایت کرد. هنگامی که از او در رابطه با کمک به مردم هندوستان درخواست شد، گفت: «قحطی یا بدون قحطی، هندی‌ها مانند خرگوش‌ها رشد می‌کنند.» دولت دهلی برای او تلگرافی فرستاد و تصویری از ویرانی هولناک و تعداد کشته شدگان را ترسیم کرد. تنها پاسخ او این بود: «پس چرا گاندی هنوز نمرده است؟»