eitaa logo
منور
1.7هزار دنبال‌کننده
30.1هزار عکس
30.7هزار ویدیو
1.2هزار فایل
.
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سرخط خبرهای یکشنبه 18 شهریور ۱۴۰۳ از نگاه بی بی سی
مجله تایم «ایلان ماسک»؛ چهره سرشناس دنیای فناوری و هوش مصنوعی را از لیست سالانه «۱۰۰ فرد تأثیرگذار در هوش مصنوعی» حذف کرد، بااین‌حال امسال می‌بینیم که نام «اسکارلت جوهانسون»، بازیگر مشهور هالیوود در این فهرست قرار گرفته است. براساس گزارش تایم، ۹۱ نفر از اعضای لیست ۲۰۲۴ در لیست سال گذشته نبودند که نشان‌دهنده شتاب فزاینده پیشرفت هوش مصنوعی است. در دومین نسخه از لیست سالانه ۱۰۰ فرد تأثیرگذار در زمینه هوش مصنوعی از دید تایم، آدم‌های مشهوری مانند «سم آلتمن»، مدیرعامل OpenAI، «جنسن هوانگ»، مدیرعامل انویدیا، «ساتیا نادلا»، مدیرعامل مایکروسافت و «ساندار پیچای»، مدیرعامل گوگل، به‌عنوان رهبران این فضا معرفی شده‌اند. تصمیم تایم برای حذف نام مدیرعامل تسلا و اسپیس‌ایکس از لیست خود بازخوردهای زیادی در شبکه‌های اجتماعی داشته است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تعجب گردشگر استرالیایی از واگن مخصوص زنان در ژاپن و پاسخ قاطع شهروند ژاپنی
۱۵ هزار نفر رفتن کنسرت معین تو استانبول! ابا میانگین قیمت ۳۶ میلیون (۲۰۰ دلار بلیط+ ۲۴ تومن تور) میشه ۵۴۰ میلیارد تومن! با این پولا نمیشه به فقرا کمک کرد؟! فقط با پولای محرم میشه؟!
اشتباه پشت اشتباه معافیت از رفع تعهد ارزی یعنی فروش ارزهای حاصله در بازار غیررسمی و تسهیل تأمین مالی قاچاق، خروج سرمایه و تروریسم. این سیاست کمک به صنعت فرش نیست بلکه بازار خارجی این کالا را بشدت تخریب خواهد کرد.
بمبی که منفجر نشه برای کسی اهمیتی نداره. این بود گزارش عملکرد ما در دولت شهید رئیسی...
گفتگوی بی‌بی‌سی با دبیرکل کومله، کوتاه اما پر نکته است؛ اذعان به حضور پررنگ تروریست‌های کومله در آشوب‌های زن، زندگی، آزادی، اذعان به مسلح بودن و اذعان به قدرت ایران در مجاب کردن عراق برای برخورد با کومله.‌. حال غم چهره مهتدی از تخلیه اردوگاه و خلع سلاح بماند!
برنامه زنده "به اضافه یک" با موضوع "بررسی بازگشت اساتید و دانشجویان تعلیق شده به دانشگاه" مهمان برنامه: دکتر محمدمنان رئیسی (عضو هیات علمی دانشگاه و نماینده مجلس شورای اسلامی) دوشنبه ۱۹ شهریور ساعت ۱۹، شبکه سه سیما
رهبر معظم انقلاب: یکی از پایه‌های جنگ روانی دشمنانِ هر ملّتی و بیش از همه در زمان ما، ملّت عزیز خود ما و ایران اسلامی ما، این است که دشمنان این ملّت را بزرگ‌نمایی کنند؛ از اوّل انقلاب این وجود داشته. دائماً از طرق مختلف به ملّت ما تفهیم میشده، القا میشده و تزریق میشده که بترسید؛ از آمریکا بترسید، از صهیونیست‌ها بترسید، از انگلیس بترسید، از مانند اینها بترسید؛ دائم این‌جور بوده.
رهبر معظم انقلاب: یک عدّه‌ای هستند که وقتی حرف میزنند یا وقتی چیز مینویسند، افتخار میکنند که یک لغت فرنگی به کار ببرند؛ افتخار میکنند که تعبیر ایرانی‌اش را به کار نبرند، تعبیر فرنگی‌اش را به کار ببرند... یکی از نتایج بزرگ‌نمایی دشمن این است که فرهنگ او را، رسومات او را، آداب زندگی او را، سبْک زندگی او را قبول میکنیم، میپذیریم؛ ببینید، خب، این جنگ روانی دشمن است.
رهبر معظم انقلاب: در میدان سیاسی بزرگ‌نمایی دشمن موجب میشود انسان احساس کند که خودش در انزوا است، احساس کند که ضعیف است، احساس کند از عهده‌ی او برنمی‌آید؛ نتیجه‌اش این است که تسلیم خواسته‌های او بشود؛ [بگویند] این کار را بکنید، چَشم؛ آن کار را نکنید، چَشم... در حالی که همانها اگر به ملّتهای خودشان تکیه بکنند، اگر به توانایی‌های داخلی خودشان تکیه کنند، اگر حقیقت موجودیّت آن دشمن را بشناسند و بدانند که دستش آن‌قدرها که وانمود میکند پُر نیست، میتوانند نگویند چَشم.
روزنامه فرهیختگان نوشت: میزان صادرات نفت ایران به چین در ماه گذشته میلادی به یک میلیون و ۶۹۷ هزار بشکه در روز رسید و رکوردشکنی کرد؛ رقمی ۲.۵ برابر شرایط غیرتحریمی. از سال ۲۰۲۱ و با امضای سند همکاری ۲۵ ساله، تاکنون روند فروش نفت به چین صعودی شده و در سال ۲۰۲۴ به عدد یک میلیون و ۴۹۴ هزار بشکه در روز رسیده که ۴.۵ برابر میزان فروش در سال ۲۰۲۰ است. در سال ۲۰۲۴ سهم ایران از واردات دریایی نفت توسط چین به ۱۴.۱ درصد رسیده درحالی‌که سهم این کشور در سال ۲۰۲۰ فقط ۳.۳ درصد بوده است. در سال ۲۰۲۴ عربستان ۱۳.۶ درصد، روسیه ۱۲.۸ درصد و عراق ۱۱.۴ درصد از بازار واردات نفت چین از طریق دریا سهم داشته‌اند و ایران به بزرگترین تامین‌کننده نفت دریایی چین تبدیل شد.