نگاهی دیگر به قطعی برق👇
پرده اول، باید وزن انرژیهای نو در سبد انرژی کشور افزایش یابد.
پرده دوم، انرژی های نو گران هستند و مردم آماده پذیرش قیمتهای جدید برق که بسیار بالاتر از قیمتهای فعلی خواهند بود، نیستند.
👈قطعی منظم برق میتواند کمک فوقالعادهای باشد، آلودگی هم بهانهای موجه.
https://tekye.net/live/1660/%D9%87%DB%8C%D8%A6%D8%AA-%D9%85%D8%AD%D8%A8%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D9%87%D9%84-%D8%A8%DB%8C%D8%AA-%D8%B9%D9%84%DB%8C%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85
پخش مستقیم
هیئت محبین اهل بیت قم
با سخنرانی حجت الاسلام احمد پناهیان
عزاداری ایام فاطمیه
حجت الاسلام قنبریان
حاج امیر عباسی و حاج مهدی رسولی
هیأت دانشجویی اصحاب الحسین (ع)
مسجد دانشگاه تهران
پخش مستقیم
tekye.net/tekye/tekye/3846
Rubika.ir/ashabolhossein_ir
فحش دادن به پزشکیان، لگد زدن به مرده است و هزینه ندارد.
باید حرفهای هزینهدار زد و رفت سر اصل مطلب!
چرا روزنامههای رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با رسانهها و مطبوعات افراطی اصلاحات برای گرانسازی زندگی همدست شدهاند؟!
https://noorieh.ir/live/
پخش مستقیم
مراسم عزاداری مکتب الزهرا
با مداحی محمدرضا طاهری و حسین طاهری
آخرین درخواست یک قاتل
در سال 1340 شخصی به نام امیر زندی بعد از اینکه چهار تن از زنان محلههای بدنام تهران (که با برخی از آنها ارتباط داشت) را به قتل رساند، دستگیر و به اعدام محکوم شد. او در لحظات پایانی زندگی خود گفت که تقاضای بخشش نمیکنم و در پای چوبهٔ دار از مأمورین تقاضا کرد سیگاری برایش روشن کنند و به عنوان آخرین درخواست گفت سبیلم را شانه کرده و تاب دهید.
وزیر نیرو:
روز گذشته ۳ درصد کسری برق را تجربه کردیم. این موضوع برای مردم که سالها طعم شیرین انرژی را چشیدهاند، سخت است. از این بابت از مردم عذرخواهی میکنم
وزیر جنگ اسرائیل برای وضعیت جمهوری اسلامی ایران تعبیر جالب و دقیقی بکار برده است: ایران مثل تخم مرغ آب پز است و از بیرون سخت است اما از درون بسیار نرم است!
چرا از درون نرم است و قابل ضربه زدن؟!
خوشگذرانی اقتصاددانان بازار آزاد در شرایط سردرگمی مردم
در حالی که پارلمان روسیه در آتش میسوخت یک اقتصاددان غربیِ غرقه در شادمانی به نیوزویک گفت: "با از میان برداشتن پارلمان، زمان بسیار خوبی برای اصلاحات فرارسیده است. اقتصاددانان این دور و بر خیلی دلسرد بودند اما حالا روز و شب مشغول کاریم."
اقتصاددانِ ارشدِ مسئول میزِ روسیه در "بانک جهانی" به وال استریت ژورنال گفت: "هیچ وقت در عمرم اینقدر بهم خوش نگذشته بود." جای تردید باقی نماند که در روسیه دموکراسی همواره مانعی در مقابل طرح بازار بوده است.
و خوشگذرانیها تازه شروع شده بود. در حالی که مردم از حملاتِ پیدرپی گیج و سردرگم شده بودند، بچههای شیکاگوی یلتسین جنجالیترین تمهیدات برنامهشان را حقنه کردند:
_کاهش بسیار زیادِ ارقام مربوط به اقلام مختلف بودجه
_حذف کنترل بر قیمت مواد غذاییِ پایه از جمله نان
_خصوصیسازیهای باز هم بیشتر و سریعتر
یعنی اعمال سیاستهای استانداردی که چنان سریع باعث فلاکت گسترده میشود که برای پیشگیری از تظاهرات اعتراضآمیز ناشی از وضع بدِ مردم، باید حکومت پلیسی برپا کرد.
صندوق بینالمللی پول از "حرکت هر چه سریعتر در همه جبههها" دفاع کرد. دولت کلینتون گفت: "خصوصیسازی و لیبرالیزه کردن باید هر چه زودتر کامل شود"