eitaa logo
منور
1.7هزار دنبال‌کننده
29.5هزار عکس
30.1هزار ویدیو
1.2هزار فایل
.
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
محمد حسین پویانفر در بیروت، آشپرخانه امام رضا(ع)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایران و اسرائیل صلح کنن، چی میشه؟ براساس طرح ارض موعود یا «نیل تا فرات»، اگه ما حتی یک گوشه هم بنشینیم، باز اسرائیل میاد سمت ما!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مسئولین کشور در دولت‌های مختلف حتیٰ یک دستور از ۴۴ دستور کتبی امام خامنه_ای را از سال ۱۳۹۰ تا امروز انجام نداده‌اند ولی همۀ ده فرمانِ رییس جمهور رژیم صهیونیستی آمریکا را در این اجرا کرده‌اند… «روح‌الله مومن نسب»
https://live-hajmansourarzi.ir https://live-heyat.ir https://livekadeh.com/official/hajmansourarzi پخش مستقیم مراسم عزاداری حسینیه صنف لباس فروشان با مداحی حاج منصور ارضی
سخنگوی وزارت خارجه روسیه : توافقنامه جدید مشارکت راهبردی جامع روسیه و ایران، همانطور که پوتین در دیدار با رئیس جمهور ایران اعلام کرد، آماده است و قرار است طی یک مراسم رسمی به امضا برسد. هماهنگی‌ها در مورد زمان امضای آن بین دو کشور در حال انجام است.
یک دادگاه استیناف در آمریکا ، حکم پرداخت ۱.۶۸ میلیارد دلار از سوی بانک مرکزی ایران به خانواده‌های سربازان آمریکایی که در بمب‌گذاری پادگان تفنگداران دریایی آمریکا در بیروت در سال ۱۹۸۳ کشته یا زخمی شدند را لغو کرد. همچنین، دادگاه ادعای وکلای قربانیان مبنی بر اینکه قانونی در سال ۲۰۱۹ برای تسهیل مصادره دارایی‌های ایران در خارج از ایالات متحده، مصونیت حاکمیتی بانک مرکزی را لغو کرده است، رد کرد.
وضعیت چیدمان کابینه‌ ترامپ نشون میده اونا برای یک پیروزی بزرگ در غرب آسیا دارن آماده میشن . به نظر میرسه ترامپ اولوینش نابودی حماس و حزب الله؛ تثبیت اسرائیل ؛ و ضربه‌ بازدارنده به ایران است . به نظر میرسه شیطان بزرگ فعلا از نجات اکراین صرف نظر کنه و با تمام قوا در غرب آسیا متمرکز بشه .
روزنامه کیهان
روزنامه همشهری
روزنامه فرهیختگان
روزنامه هم میهن
روزنامه شرق
روزنامه جوان
روزنامه عصر ایرانیان
روزنامه وطن امروز
صحبت های صریح و کم سابقه بن سلمان در اجلاس سران کشورهای اسلامی در حمایت از ایران، قوی تر از متن بیانیه پایانی سران است. تحلیل: تحقیر چند باره سعودی توسط ترامپ علیرغم قرادادهای هنگفت، باعث شده عربستان چشم‌ انداز آینده را به ترامپ نشان دهند که همراهی مانند قبل چشم بسته نخواهد بود. «عبدالله گنجی»
علی لاریجانی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام به سوریه رفته است. اوضاع و احوال سوریه و شرایط مقاومت در این کشور خیلی مناسب نیست. سوری ها در تردید سختی به سر می برند و فشار اجتماعی به طرفداران مقاومت تشدید شده است. ظاهرا علی لاریجانی ماموریت دارد تا با گفتگوی مستقیم و اقناعی، اوضاع را کمی سامان دهد. البته بدون اقدامات میدانی، کارزار سیاسی در شرایط موجود ناکافی است.
با پایان کار احسان محمد حسنی، ساسان زارع مدیریت سازمان هنری اوج را در دست گرفت و این یعنی آغاز اتفاقات تازه. گفته میشود بیشتر جریان‌های انقلابی و مردمی سابقه کار با این چهره جدید را دارند و کمتر کسی در بدنه فعالین انقلاب تا این اندازه نام آشنا است. دکتر زارع قبل‌تر به عنوان رئیس دانشکده مدیریت دانشگاه امام صادق، معاون راهبردی مجموعه قرب و از حلقه ابتدایی و پرچمداران راهیان نور بوده است‌‌. همچنین از محور های اقدامات بزرگی مانند جشن ده کیلومتری غدیر و پویش‌های مختلف، دکتر زارع بوده است. این ها بخش‌هایی از گذشته وی به عنوان نیروی جوان انقلابی است ورود وی به سازمان هنری اوج موجی از امیدواری را در بدنه نیروهای انقلاب به وجود آورده است.
کاش مسئولین شورای عالی امنیت ملی به این سوالات مهم پاسخ دهند: آیا این دوهفته بدنبال تغییر محاسبات رژیم صهیونیستی درباره جمهوری اسلامی ایران بودند و هستند؟ آیا خاموشی‌های گسترده، اعلام کمبودها و ناترازی‌ها با صدای بلند و افزایش نارضایتی مردم در راستای تغییر محاسبات رژیم است؟!‏ آیا ارسال پالس مذاکره و اینکه ما بدنبال کاهش اختلافات با آمریکا هستیم در حالیکه دیپلمات‌های آمریکا مدام ایدئولوژیک‌ترین مواضع را علیه ایران اتخاذ می‌کنند، در راستای تغییر محاسبات رژیم است؟ جداً طرح‌شان برای تغییر محاسبات رژیم چیست؟ نمود این طرح‌شان در جامعه چیست؟
‏فضای کنونی، دقیقا شبیه ماه بعد از ترور شهید هنیه است. یکماه از وعده انتقام گذشته بود که همه مشغول اخبار گوناگون بودیم که به یکباره با سیلی دشمن از خواب بیدار شدیم! حافظه تاریخی پیش‌کش! همین دو ماه پیش را فراموش کردیم و مشغول روزمرگی هستیم!
تلاش برای تعیین ارز تک نرخی در اقتصاد با رهبریت بازار آزاد قاچاق (سیاست الف) بارها در کشور تجربه شده، ولی سیاست (ب) هیچگاه کامل اجرا نشده است! سیاستگذاران سالهاست دنبال کاهش اختلاف نرخ ارز دولتی و آزاد هستند، تلاش بی‌ثمری که تبعاتش فقط کوچک شدن سفرۀ مردم و وارد شدن شوکهای مداوم به اقتصاد بوده است.
خانم مریم امینی همسر شهید آوینی: یک خصوصیت واحدی می‌گویم که دو مرحله‌ زندگی آقامرتضی یعنی قبل از انقلاب و بعد از انقلاب تا شهادت را به‌هم وصل می‌کند. از وقتی من مرتضی را شناختم دنبال حقیقت بود. تحولات کوچک و بزرگ سیاسی، اجتماعی حتی هنری و ادبی قبل از انقلاب، جست‌‌وجوی او را بی‌جواب می‌گذاشت، ولی میل به پیدا کردن حق و حقیقت در این جست‌و‌جوها زیاد بود. آنقدر در این مورد پافشاری می‌کرد که حتی از خودش هم می‌گذشت. در این جست‌و‌جوها خیلی هم سرش به سنگ خورد. خیلی چیزها را تجربه کرد. همین تجربه‌ها بود که وقتی با حضرت امام(ره) آشنا شد، ایشان را شناخت و به سرچشمه رسید؛ چیزی که سال ها به‌دنبالش بود و در وجود مبارک حضرت امام(ره) پیدا کرد. یک ذره هم کدورت در دلش نبود که نفس خودش را با این یافتن مقدس قاطی کند. وقتی شناخت، دیگر فاصله‌ای نبود. به یک معنا به واقعیت رسیده بود. به همین دلیل و به خاطر این واقعیت هرچه را که نشانی از نفس داشت، سوزاند. تمام زندگی‌اش وقف انقلاب شد. خودش هم می‌گوید از طرف جهاد رفتیم بیل بزنیم، دوربین به دستمان دادند. برايش فرقی نمی‌کرد. با تمام وجود خودش را وقف انقلاب کرد و آنچه از او انتظار می رفت را انجام ‌داد. زمان جنگ ایشان را خیلی کم در خانه می‌دیدیم؛ هرچند شب یک بار. تمام دغدغه‌ ذهنی‌اش جنگ بود.
سه سکانس از کارگردانیِ ضدّ انقلاب در ماجرای خودکشیِ کیانوش سنجری: - قبل از توئیت: تحریک - بعد از توئیت: سکوت - پس از مرگ: موج‌سواری
میزان هزینه استقلال برای قرارداد بازیکنان و کادر فنی این تیم برای فصل بیست‌و‌سوم لیگ برتر اعلام شد؛ ۴۴۳ میلیارد تومان!
‍ ترامپ به‌سوی جنگ خیز برداشته یا برای رعب حداکثری؟! بخش‌هایی از تحلیل صابر گل‌عنبری درباره کابینه ترامپ: فکر نکنم نیازی به گفتن باشد که اعضای تیم سیاست خارجی ترامپ یکی از دیگری تندروتر است. تیم معرفی شده تقریبا در سه چیز اشتراک نظر دارند؛ دوستی افراطی با اسرائیل، دشمنی افراطی با ایران و مواضع تند علیه چین. در این میان، این چهره‌ها هر چند بعضا مواضعی در گذشته علیه روسیه هم داشته‌اند، اما به ضدیت با آن شناخته نمی‌شوند. در کل تیم جدید ترامپ بیشتر به کابینه جنگ شباهت دارد. اما پرسش اینجاست که آیا ترامپ چه با ایران چه با چین به دنبال جنگ است؟ پاسخ نگارنده منفی است. ترامپ بیشتر از روسای جمهوری پیشین آمریکا به هزینه اقتصادی جنگ می‌اندیشد و جنگ را در ترازوی تجارت و اقتصاد سبک و سنگین می‌‎کند. علت اصلی توافق با طالبان برای خروج از افغانستان نیز همین بود و تلاش برای پایان دادن به جنگ اوکراین و رسیدن به توافق با کره شمالی نیز از این منظر است. ترامپ تا لب مرز جنگ پیش می‌رود و فشار می‌آورد، اما بعید است که جنگی را شروع کند. جدا از هزینه‌های جنگ برای اقتصاد آمریکا، سیاست اقتصادی خود ترامپ و نگرش انزواطلبانه‌اش با تعریف خاصش از دکترین «نخست آمریکا»، اما هزینه‌های سنگین جنگ برای منافع شخصی و سرمایه‌گذاری‌های کلان خود او و میلیاردرهای معروفی چون ایلان ماسک که او را احاطه کرده و وارد کابینه‌اش هم شده و می‌شوند، ‌در بازارهای مالی جهان نیز مانع دیگری است. به نظر می‌رسد که رویکرد ترامپ در سیاست خاورمیانه‌ای آمریکا در قبال ایران همان «فشار حداکثری» تا لب مرز جنگ به ویژه در مرحله نخست ریاست جمهوری‌اش باشد. اما برای جلوگیری از گسترش جنگ در منطقه و همچنین بسترسازی برای عادی‌سازی روابط اسرائیل و عربستان احتمالا ابتدا تلاش کند که دو جنگ غزه و لبنان تمام شود. همچنین احتمالا همان راهبرد «فشار حداکثری» علیه ایران فصول جدیدی در مرحله نخست دور دوم ترامپ به ویژه در قبال برنامه هسته‌ای ایران داشته باشد که در یادداشت دیگری به آن و همچنین احتمال شروع مذاکرات با او خواهم پرداخت.