بزرگداشت شهدای مقاومت
سخنران:
حجت الاسلام سعید شحیطاط
مداح:
حاج امیر عباسی
حاج حنیف طاهری
مجتبی قره گزلو
-
یکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳
بعد از نماز مغرب و عشا
تکیه نیاوران
در دولت پزشکیان اکثرا افرادی هستند که تا چند ماه قبل میخواستند نظام رو از طریق خرابکاری شرافتمندانه سرنگون کنند. الان هم تغییر عقیده نداده اند و در دولت مشغول همین کار هستند!
قطع برق و عدم واریز یارانه و قیمت دلار و موج تورم و... فعلا فقط شروع ماجرا است.
دلخوش به این مقدار نباشید.
یک نماینده مجلس خبر داد که جمعی از نمایندگان قصد مکاتبه با مراجع تقلید را دارند تا خرید خودرو از شرکت های خودروسازی داخلی به علت کیفیت پایین خلاف شرع و ربا تشخیص داده شود
رسانه نزدیک به نیروی فضایی روسیه:
به زودی حمله موشکی به همراه پشتیبانی هوایی و بمباران هوایی به وسیله بمب افکن ها، در لهستان شروع می شود.
بیانیه بیش از صد مجموعه و تشکّل انقلابی حوزههای علمیه خطاب به مردم سرافراز ایران اسلامی
👇👇👇
پرچمهای نفوذ را به آتش میکشیم
مدتی پیش امام المسلمین مدظلهالعالی هشدار دادند که مواظب نفوذیها و افراد فریب خورده باشید و نگذارید این ها پرچم دشمن را در ایران اسلامی برافراشته کنند.
با این وجود، آرامش حوزههای علمیه و جامعه دینی در برابر این هشدار امام، نگران کننده و مشکوک است.
سردار علی جعفرآبادی، فرمانده فضایی نیروی هوافضای سپاه پاسداران:
نقشه راه اعلامی حوزهی فضایی سپاه بر این مبناست که انشاالله در ۴-۵ سال آینده بتوانیم به ارتفاع ۳۶ هزار کیلومتری زمین برسیم. البته این مهم مستلزم این است که به ماهوارهبرهای با قدرت بیشتری دست بابیم که در نقشهی راه سپاه چهار گام را برای آن ترسیم کردهایم.
اتحاد جماهیر شوروی به وسوسه بازار آزاد فروپاشی شد
وقتی کمونیستهای روسیه تصمیم به انحلال اتحاد شوروی گرفتند، قدرت را با دارایی تاخت زدند. خانواده خود یلتسین هم مثل مربیاش پینوشه، ثروت فوقالعادهای گرد آوردند و فرزندانش و همسرانشان به سمتهای ارشد در موسسات بزرگِ خصوصیسازی شده گماشته شدند.
اعضای الیگارشی که داراییهای مهم دولت روسیه را سفت و سخت در اختیار داشتند، شرکتهای تازه تاسیسشان را به روی چندملیتیهای درجه یک گشودند. چندملیتیها نیز بخشهای بزرگی از این شرکتها را قاپیدند
در سال ۱۹۹۷ شرکت نفتی رویال داچ/شل و بیپی (شرکت نفت بریتانیا) با دو غول نفتی مهم روسیه یعنی گازپروم و سیداکو وارد مشارکت شدند. اینها سرمایهگذاریهای بسیار سودآوری بود، اما سهم اصلی ثروت در روسیه در دست بازیگران روس بود و نه شرکای خارجیشان.
این نکتهای بود که صندوق بینالمللی پول و خزانهداری ایالات متحده از آن غفلت کردند اما در حراجیهای خصوصیسازیِ بعدی در بولیوی و آرژانتین این اشتباه را با موفقیت اصلاح کردند و در عراقِ پس از تهاجم، ایالات متحده از این هم فراتر میرفت و تلاش میکرد دست نخبگان محلی را از معاملات سودآورِ خصوصیسازی کاملا کوتاه کند.
تحلیلگر ارشد سیاسی سفارت آمریکا در مسکو در سالهای ۱۹۹۰ تا ۱۹۹۴ اذعان کرد: "دولت ایالات متحده گزینه اقتصادی را بر سیاسی ترجیح داد. ما آزادسازی قیمتها، خصوصیسازی صنعت و ایجاد سرمایهداریِ واقعا لگامگسیخته و فارغ از مقررات را برگزیدیم. این گزینه متاسفانه خواست مردم را نادیده میگرفت"
Haftegi14030719[06].mp3
17.86M
نه دگر وقت صلح است نه تعلل نه تعجیل
میثم مطیعی
19 مهر 1403
Haftegi14030712[05].mp3
8.01M
نمیشه سرگردون نمیشه آواره
امیر عباسی و میثم مطیعی
12 مهر 1403
«زهره عالیپور» که در ماجرای واگذاری هفتتپه و پالایشگاه کرمانشاه بهاتهام اخلال عمده در نظام اقتصادی از گرفتن پستهای کلیدی منع شده بود، شهریور امسال توسط «عبدالناصر همتی» به سرپرستی سازمان خصوصیسازی کشور منصوب شد.
ظاهرا بعضی آقایان اصرار دارند که گوشت بیتالمال را بهدست گربههای اخلالگر نظام اقتصادی بسپارند!
سال۱۴۰۲ دولت برای صرفهجویی در هزینهها، تصویب کرد حق مأموریت سفرهایخارجی ریالی پرداخت شود.
متاسفانه امروز دولت آن مصوبه را لغوکرد و حق ماموریت های خارجی دوباره دلاری پرداخت خواهدشد
چرا؟!!
امروز یورو ۷۳ هزار تومان!
هر مدیر در ماموریت خارجی (علاوه بر پول بلیط، غذا، هتل و...) روزانه ۳.۶ تا ۱۴ میلیون تومان حق مأموریت میگیره! یک هفته ماموریت، ۲۵ تا ۱۰۲ میلیون تومان! به نظر میاد جادهی ماموریتهای خارجی پررفت و آمدتر میشه!
عبدالغنی برادر، معاون اقتصادی طالبان، اعلام کرد که طالبان برای «ترویج اسلام ناب» اقدام به تأسیس و تقویت مدارس جهادی کرده است.
وی تأکید کرد که طالبان تلاش دارد اسلام را عاری از خرافات به مردم منتقل کند.
پولدار شدن یه شبه تو ایران اینجوریه که طرف با رانت اطلاعاتی که داره قبل از ابلاغ گرانیها مطلع میشه و تو اون حوزه سرمایه گذاری میکنه
یه شب میخوابه صبح بیدار میشه پولدارتر شده
در حالیکه اونی که نداشته نادارتر شده و دست یافتن به چیزهایی که میخواست سخت تر!
یه موقعی بلال حبشی میرفت بالای خانه خدا اذان میگفت
الان خواننده زن فرستادن رو ماکت کعبه بخونه و برقصه
بن سلمانیسم داره از تایلند هم پیشی میگیره در فسق و فجور
قطعنامه ضد ایرانی در شورای حکام آزانس بین المللی انرژی اتمی
آرای موافق قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: (۱۹): آمریکا، انگلیس، فرانسه، آلمان، اسپانیا، آرژانتین، استرالیا، بلژیک، اکوادور، اوکراین، کانادا، گرجستان، ژاپن، کره جنوبی، مراکش، ایتالیا، لوگزامبورگ، هلند، پاراگوئه
آرای مخالف: (۳) روسیه، چین، بورکینافاسو
آرای ممتنع: (۱۲) آفریقای جنوبی، هند، پاکستان، اندونزی، برزیل، غنا، تایلند، الجزایر، ارمنستان، بنگلادش، کلمبیا، مصر
ونزوئلا به دلیل بدهی، از حق رأی برخوردار نبود.