فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مگر شهید ...
بعد از مرگ، هیچ مومنی دوست ندارد به دنیا بازگردد بجز #شهید
خاطرهای از حجتالاسلام محمدی شاهرودی که شهید مدافع حرم حاج حمید مختاربند، شهیدِ مدافع حرمِ شوشتری را در خواب دید و...
@Habiliyan
⭕️ فرمانده اصرار داشت توزیع ارزاق از روستاهای صعبالعبور هورامان شروع شود.شبانه هم باشد که آبروی محرومان حفظ شود. در گردنه کوه، گروهک پژاک آنها را به رگبار بستند. وقتی مسئولان برای گفتن تسلیت به خانه شهید جمال کریمی رفتند؛به چشم دیدند وسایل خانه چیزی بیشتر از خانه همان محرومان ندارد
دانيال معمار
@Habiliyan
از هر چه هست و نیست دگر بینیاز شد
دست کسی که پیش کریمان... دراز شد
در لطف با گدا چهکسی بهتر از #حسین؟!
لب، تَر نکردهایم... دَرِ خانه، باز شد
#علی_ناظمی
ولادت با سعادت امام حسین (ع) مبارک🌺
@Habiliyan
6.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📱ویژه #استوری
📌 دنبال راه درمان میگردی؟
🌺 ویژه ولادت امام حسین علیه السلام
✅ @Aminikhaah
#تربیت_کودک
ما امروز به بهانه این که اگر به بچّه ها محبّت کنیم، لوس و نُنُر میشوند، از محبّت کردن، شانه خالی میکنیم؛
امّا کسانی که با تفکّری مادّی گرا سعی دارند نوجوانان و جوانان ما را از مسیر دین خارج کنند، به این نتیجه رسیده اند که نباید دائم در گوش جوانان ما از دین، بد بگویند و تبلیغات منفی علیه دین داشته باشند. آنها راه را کوتاه کرده اند.
⚠️ دنیای مادّی گرای غربی، به این نتیجه رسیده به جای این که با دستور و #نصیحت ، مخاطبان را به سوی خود بکشانَد، باید کسانی را با عنوان اسطوره یا الگو به دنیا معرّفی کند.
او به کمک #رسانه ، مدّت ها روی یک فرد خاص، تبلیغ می کند تا آن شخص را به یک شخصیت محبوب، تبدیل کند.
وقتی این محبوبیّت اتّفاق افتاد، به راحتی هر چه تمام تر آنچه را که با چندین کتاب و چندین سال آموزش نمی توانست به خوردِ مخاطبان خود بدهد، در کوتاهترین زمان ممکن به جان آنان تزریق میکند.
دشمنان دین، از اصل #محبت ، نهایت استفاده را میکنند و به اهداف شوم خود دست می یابند؛ در حالی که ما نشسته ایم و تماشاچیِ صیّادی آنها هستیم و تنها برای صیدهایی که از ما و در میان ما بودند، آهی میکشیم ؛ امّا حالا در میان ما هستند، ولی از آنها شده اند.
📚 من دیگر ما
#استاد_عباسی_ولدی
─┅═ঊঈ🌸ঊঈ═┅─
@madaranee
کودک موجودی است استثنایی که باید به آن عشق دادوعشق
بزرگترین نیاز او نیاز به محبت است
از کنارخواسته های کوچکش نبایدآسان گذشت پاسخ به این نیازها, پاسخ به امنیت کودک است
فراتر از آن چیزی که فکرمیکنید میفهمد
وراحتر از آن چیزی که فکرمیکنید آرام میگیرد
با او حرف بزن هرچند که زبان تو را نفهمد
و او را لمس کن هرچندکه پاسخی نگیری
مطمئن باش پاسخ نگاه ها و مهربانی هایت را روزی به تو خواهد داد
زیباتر و حساستر از آن چیزی است که می اندیشی
او را دریاب چرا که او....""تنها یک کودک است
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
join @nooredideh
⭕️تاثیر محیط آموزشی بر فرزندان
اثر تربیت در محیط آموزشی حتی از محیط خانوادگی قوتیتر است. گوش کنید! منشاء روابط انسانها در محیط خانوادگی، غالبا محبت است. علاوه بر آن، جنبههای مادی و مسئله سرپرستی نیز در آنجا مطرح است که این روابط را تنگاتنگ میکند.
اما در محیط آموزشی، علاوه بر اینها یک رابطه دیگر نیز وجود دارد که عبارت از "برتری علمی استاد" نسبت به شاگردان است. وقتی این احساس با چاشنی محبت مخلوط شود، اثرگذاری استاد را خیلی بالا می برد. همین که انسان میگوید "استاد بهتر از من میفهمد" کافی است که تمام رفتارها، خلقیات و اعتقاداتش را هم از او میگیرد.
به همین دلیل وقتی انسان ره مدرسه میرود، اگر معلمش با یک چهره نامناسب وارد بشود، یاحرکات نامطلوب داشته باشد و حرفهای خاصی بزند، شاگرد همیشه خود را در مقابل او، تخطئه کرده و با خود میگوید: حتما کار او درست است؛ چون او بیشتر از من میفهمد.
بنابراین احساس برتری علمی، سبب افزایش تاثیر تربیتی میشود و شاگرد را به لحاظ تربیتی کاملا در مُشت وستاد قرار میدهد این عنصرِ "برتری علمی" همان چیزی است که در محیط خانوادگی وجود ندارد. حتی این را به شما عرض کن که ممکن است، فرزند معلم خود را بر پدر و مادرش مقدم کند.
من این مطلب را میگویم تا بدانید که محیط آموزشی با فرزندان ما چه میکند. بعضی از محیطهای آموزشی، زحمات هفت ساله پدر و مادر را در هفت سال دوم خنثی میکنند.
✍ حاج آقا مجتبی تهرانی
پ.ن: والدین در زندگی امروز، بیشترین توجه خود را برای معیشت و زندگی مادی فرزندان صرف میکنند. اما اگر خوب فکر کنیم خواهیم دید که درست است که رفاه فرزندان مهم است اما اولویتهایی مهمتر از آن هم هست، مثل پیگیری یک مدرسه خوب، توجه به معلمان مدرسه، بررسی وضعیت معلمان، گفتگوی روزانه با فرزندان و خیلی از موضوعاتی که شاید در هیاهوی زندگی روزمره به آن توجه نمیشود.
join @nooredideh
استقلال و مسئولیت داشتن به رشد تابآوری در فرزندان کمک میکند.
به کودکتان مطابق با سنش مسئولیت بدهید و او را برای انجام درست مسئولیتهایش تشویق کنید. به فرزندانتان سرویس بیش از حد ندهید و اجازه دهید تا آنجا که میتواند در انجام کارهایش استقلال داشته باشد.
حمایت افراطی از کودکان، آنان را ضعیف و شکننده خواهد کرد. یک مهارت اساسی که به رشد تابآوری در فرزندان کمک میکند، حل مسئله است و از همان دورهٔ کودکی، وقتی فرزندانتان با مشکلات حتی جزئی مواجه میشوند، به جای اینکه سریع مشکل را برای او حل کنید، سعی کنید با او گفتگو کنید و از او بخواهید در مورد روشهای حل مسئلهای که به ذهنش میرسد، صحبت کند.
@nooredideh
🔴حضرت عباس علیه السلام
🔹همسر و فرزندان و نسل ایشان
🔹مقام حضرت عباس در بهشت
🔹سختگیری امیرالمؤمنین درانتخاب مادرعباس
🔹عاقبت قاتل حضرت عباس
#حسین_دارابی 👇
http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0