فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قدر صلوات های خاص ماه شعبان بدانیم🌺
آیت الله جوادی آملی
#حدادپور_جهرمی
#دلنوشته_های_یک_طلبه
چرا این روزا مصرف لوازم آرایش کم شده؟🤷♂🤔
اونای که میگفتن برای دل خودمونه مگه الان دل ندارید😜
گلای تو خونه؟😂😂
😁 @mezahotollab 😁
با توجه به صحبت های زشت این دو دکتر فرانسوی، جا داره دوباره بخشی از کتاب
📚ما و اقبال؛ دکتر علی شریعتی
رو که قبلا اینجا منتشر کرده بودیم، بازخوانی کنیم.
👇👇👇
یک حقه باز فرانسوی در قرن ۱۹ با شیرخشک، یک مذهب درست کرد. اصلا قرن ۱۹ قرن خاصی است. در اروپا مکتب درست می کردند و در جامعه اسلامی مذهب. یازده عدد امام زمان در نیمه قرن ۱۹ در اسلام ظهور کرد. همه با هم معاصر! به فاصله سه چهار، تا دوازده سال، یکی از آنها همین دین شیر خشکی بود.
تازه در اروپا شیر خشک اختراع شده بود، چند کیلو برداشت، رفت افریقا گفت: ای مردم! خداوند گرسنگی شما را دید و بر فقر و گرسنگی شما رحمت آورد، مرا برای نجات شما فرستاده است. من معجزه ای دارم که مثل معجزه انبیاء دیگر نیست که شکم انسان را سیر نکند، یک معجزه ایدآلیستی نیست، ذهنی و متافیزیکی نیست، میخوری و میفهمی. آب که دارید، خداوند به من نیرویی داده که آب را در افریقا برای این مردم گرسنه شیر کنم. شیر طبیعی. هرکس که باور ندارد خودش برود آب بیاورد.
میرفتند و آب می آوردند و او، طی تشریفات و ذکر اوراد خاصی، کمی از این گرد شیر خشک مخفیانه در آب می ریخت و میداد همه میخوردند و می دیدند واقعا شیر است و واقعا هم ایمان پیدا می کردند.
الان نیایش ها و سرودها و دعاهای فراوان وجود دارد در تجلیل از همین پیغمبر که رسالتش شیر خشک بوده! بعد از اینکه کارش بالا گرفت، مثل همکار معاصرش در ایران که اعلام کرد من باب ام، مهدی موعود، پیغمبر، خود خدا در لباس بشر و آن نقطه اولی بعد می آید و من مبشّر اویم، من که رفتم او می آید، او هم بشارت ظهور بعدی را داد و سپس ژنرال گیوم آمد، فاتح آفریقا!
این ژنرال را آنها بعنوان همان پیغمبر که موعود آن یارو، شیرخشکی بود و منتظرش بودند گرفتند و الان سرودهای فراوان در تجلیل از حاج قیوم! بعنوان منجی وجود دارد که یکی از دوستان آفریقایی من از مردم موریتانی تزش راجع به این نهضت مذهبی نوشته است.
این افریقای دیروز بود، استعمار مثل گربه، راحت و بدون صدای پایی وارد افریقا شد، کسی نفهمید کی و از کجا وارد شد. وقتی فهمیدند که دیدند هزاران بچه زائیده است و نسل چهارم و پنجم و ششم است. وقتی فهمیدند که دیدند صحبت از این است که آیا برای حکومت بر کشور افریقایی خود افریقایی ها هم حق رای دارند یا نه ؟
امروز است که افریقا رهبران و متفکران بزرگی دارد. این ها متوجه شدند که این اجنه ازرق چشم فرنگی چطور آمدند و چطور در افریقایی حلول کردند. جوموکنیاتا رهبر دانشمند کنیا میگوید: "وقتی این اروپایی ها آمدند ما زمین داشتیم آنها انجیل، اما حالا آنها زمین دارند و ما انجیل"!
اما برخلاف افریقای سیاه غیرمسلمان، از سال ۱۸۱۲ تا ۱۹۶۱ نگاه کنیم، کدام سال در شمال آفریقا و در جامعه اسلامی افریقایی شمشیر به زمین گذاشته شده است؟ حتی صحراها و قبائل دوردست شمال افریقا بصورت صحنه جنگ دائمی، میان وفاداران و نگهبانان اصالت فرهنگ و استقلال ملیت و انسانیت و قومیت و مذهب و تمدن و زبان ملی و اسلامی، با مهاجمان یورش همه جانبه ی علمی و جامعه شناسی و فرهنگی و اقتصادی و نظامی فرانسه هوشیار و مقتدر و متمدن، درآمد. و پیش از فرانسوی ها، اسپانیایی ها و در مصر انگلیس ها نیز هم! آخرش اروپا شکست خورد.
این جنگ بیش از یک قرن، ۱۲۰ سال طول کشید، چهارپنج نسل آمد و رفت و این ها [افریقایی ها] فرانسوی نشدند. فرانسوی ها گفتند: " همانطور که رودخانه سن از وسط پاریس میگذرد مدیترانه هم از وسط فرانسه میگذرد" برای اینکه آنطرف مدیترانه الجزائر و تونس و مراکش است و اینطرف فرانسه! در افریقا که وارد میشدیم در برخی جاها یک مرتبه تابلویی می دیدیم که نوشته:(اینجا مرز فرانسه است!) هدف این بود که این ها چنان حل شوند در فرهنگ فرانسه که خودشان را فرانسوی احساس کنند.
چرا استعمار حاضر است که افریقایی بربر و عرب را که همواره نژادشان را تحقیر می کند و آنها را موش صحرایی می نامد فرانسوی بنامد؟ و دلش میخواهد او را در ملیت خودش محو کند، جزء نژاد برتر و آقا تلقی اش کند؟ اما او خود را مسلمان احساس نکند؟
برای اینکه اگر این بابا خودش را مسلمان احساس کرد، یکمرتبه خودش را متصل به هزار و سیصد سال تاریخ، اندیشه و تمدن و فرهنگ و هنر و نبوغ و حماسه می یابد و نمیشود بر او سوار شد، باید او را خلع فرهنگ کرد تا خلع شخصیت شود، یک فُکُلی متجددی شود که آرزویش شبیه شدن به فرنگی است، مسلمانی که فرهنگ و تاریخ و معنویت و شخصیّت غنی و عظیم فکری و مدنی و اخلاقی و حماسی خود را احساس میکند، هرگز عنتر لوطی فرنگی نمی شود.
اما مسلمانان افریقا که خود را وارث چنان تمدن و چنان گذشته تاریخی حس می کردند، رام استعمار نشدند، خیره جلال و جبروت فرنگی نشدند و همواره جنگ ضد استعماری وجود داشت.
📚ما و اقبال، دکتر علی شریعتی؛
@Habiliyan
دو پزشک فرانسوی دارن در یک برنامه زنده تلویزیونی بحث میکنن که هر درمان جدیدی برای #کرونا باید اول در آفریقا آزمایش بشه، همانطور که آزمایش درمان ایدز اول روی کارگران جنسی انجام شد!
بربریت برخی از این پرچمداران سفید آزادی و تمدن و حامیان حقوق بشر، در زمان بحران خوب میزنه بیرون!
° maysam behravesh °
@Habiliyan
🔵من اگر نویسنده پایتخت ۶ بودم!
🔻بابا پنجعلی را به جای گوشت قربانی کردن با آن شرایطی که در فیلم دیدیم (حتی کیسه صفرا و روده هایش هم اهدا شده بود!) بازنویسی شخصیت کرده و با توجه به ظرفیت بالای طنازی در علیرضا خمسه، برایش زنی از دیار علی آباد میستاندم.
به میمنت این وصلت محیرالعقول، زبانش را هم کمی بیشتر از یک ناهار نخِردم ساده باز می کردم و جان تازه ای در کالبد این کاراکتر می دمیدم.
این تغییرات تا حدی می توانست عجیب و تازه باشد که منجر به تعجب بیننده و حتی شخصیت های دیگر داستان شود. از طرفی با این اتفاق بامزه، به افراد مسن و پا به سن گذاشته ی این خاک نیز القا می نمودم که زندگی شما هنوز تمام نشده است!
🔻نقی را در مقام پدر و ستون خانواده معمولی (همان مقامی که پایتخت ۵ به او داده بود) در عوض کیف کشی برای یک نماینده مجلس، مربی تیم ملی پیشکسوتان کُشتی شرکت می دادم. البته قهرمان شان نمی کردم. داستان حضور تیم ملی پیشکسوتان کشتی ما در نیمه نهایی و با برخورد به رژیم غاصبی به پایان می رسید.
در خلال کش و قوسهای بازی کردن و نکردن با آن رژیم و سوالات فراوان ایجاد شده در ذهن مربی (نقی معمولی) وکشتی گیران، با خلق صحنه های شاد و مفرح، روایتگر دلایل منطقی و انسانی کشورم برای عدم حضور بر روی تشک در مواجهه با چنین رقیبی می شدم. (بالاخره یا باید بتوان با دلایل موجه مردم را قانع کرد و یا باید به این عدم رقابت با حریف پایان بخشید! )
🔻هما را، هما را، هما را تافت میزدم تا دقیقا همان بماند که مرحوم الوند نگاشته بود!
به جای تغییر ماهیت از یک مادر و همسر باهوش و مهربان و صادق به یک زن حسود و دروغگو و فریبکار، دقیقاً با همان فرمان مرحوم خشایار الوند به مقصد می رساندم.
🔻ارسطو را به جای نشاندن در جایگاه یک قاچاقچی فرار کرده از چنگال قانون.. خسارت دیده ای از میان بیچاره شده های پلاسکو به تصویر می کشیدم تا از زبان آن کسبه بدشانس و درد کشیده به نمایش وعده های توخالی برخی مسئولین بپردازم.
🔻بهبود خدا بیامرز را از قبر بیرون نمی کشیدم و در همان جایگاه والای خدا بیامرزی اش می نشاندم!
🔻رحمت را به فهیمه و فهیمه را به رحمت میرساندم. آخ که با این دو کاراکتر چه قبح های بیخودی که نمی توانست بشکند!
چه غباره بیخود نشسته ای که از ازدواج یک مرد مجرد با یک زن بچه دار زدوده نمیشد! چه راه هایی که برای ازدواج مجدد بیوه زنان جوان این کشور باز نمی شد!
🔻اما برای نقش بهتاش،
برای داستان این شخصیت از نویسندگان همین پایتخت ۶ درخواست کمک میکردم و حتماً از قلم شان در این یک بخش استفاده می کردم!
چون روایت بهتاش، تنها داستان درستی بود که به از هِچ بود!
🔻برای سارا و نیکا هم دیالوگ خاصی نمی نوشتم، فقط هر دو را به خلوتی بُرده و برادرانه متذکر می شدم که این کارهایی که شما در این سن انجام می دهید، در هیچ جای دنیا قفلش باز نیست!
(مهرداد کریمزاده)
#حسین_دارابی 👇
https://eitaa.com/joinchat/971833344C27493babe0
5.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وقتی از رها شدگی شبکههای اجتماعی مینالیم!
ببنید اینفلوئنسرها چگونه با زندگی مردم بازی میکنند، فرهنگ دوست پسر و دوستدختر را جایگزین خانواده کردهاند و خیانت به همسر را عادی جلوه میدهند؟!
متولیان فرهنگ و ناظران فضای مجازی، آقای آذریجهرمی و آقای فیروزآبادی با رها کردن فضای مجازی چوب حراج زدهاید به فرهنگ و کانون گرم خانوادهی مردم!
کی به خودتان میآیید؟
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔴 عضو شوید ⇩⇩⇩
🌸 eitaa.com/joinchat/3093102592Cc9d364a057
🔴اطلاعیه شـورای هماهنگی تبلیغات اسـلامی: طنین بانگ 'یا مهدی ادرکنی' در سراسر کشور همزمان با شب نیمه شعبان
🔹از همگان برای قرائت زیارت آل یاسین و دعای فرج «الهی عظم البلا...» همزمان با پخش زنده ساعت 20:45 شامگاه چهارشنبه بیستم فروردین مصادف با شب نیمه شعبان از مسجد مقدس جمکران و حرم ملکوتی ثامن الحجج حضرت اباالحسن علی ابن موسی الرضا (علیه آلاف التحیه و الثناء) در منازل و جمع با صفای خانوادگی دعوت می شود.
🔹رأس ساعت 21:00 طنین شعار «یا مهدی ادرکنی» و «یا حجت ابن الحسن عجّل علی ظهورک» در فضای عطرآگین اقصی نقاط میهن اسلامی از فراز بامهای منازل، پنجرهها و بالکنهای مجتمعهای مسکونی و مأذنههای مساجد و دیگر اماکن مذهبی توأم با نورافشانی دعوت به عمل آید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #آنونس | مستند "رویای ایرانی"
خبرنگاری آمریکایی رویای دیدن رهبر معظم انقلاب را دارد و همین مسئله دلیل سفرش به ایران میشود، او آمده تا نویسنده نامه به جوانان اروپایی و آمریکایی را از نزدیک ببیند.
#مستند #رویای_ایرانی درباره این خبرنگار و داستان سفرش به کشورمان است.
⏰ یکشنبه ۱۷ فروردین ساعت ۲۳ و دوشنبه ساعت ۱۶:۳۰ از شبکه افق
آب درکوزه وما تشنه لبان میگردیم
یاردرخانه وما گرد جهان میگردیم
🆔️ @ofogh_tv
@barnamehaearzeshi
لطفا رسانه باشید.📣📣
11.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پروژهی #قم_هراسی از کجا کلید خورد؟
افشاگری رئیس سازمان نظام پزشکی استان قم:
همزمان با قم در بیش از ۱۵ استان موارد مشابه به ابتلای ویروس کرونا بود
اولین تشخیص کرونا در کشور با اصرار پزشکان قمی و خلاف پروتکل های وزارت بهداشت انجام شد!
با قرنطینه قم هم دردی دوا نمیشد چون همزمان بیش از ۱۵ استان درگیر کرونا بودند
🆔 @Clad_girls