اطلاع رسانی
🇮🇷🇮🇷🇮🇷 " هو الحیّ " قسمت چهارم : ✅در قسمت قبل به مولفه ی قدرت نظامی اشاره
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
" هو الحیّ "
قسمت پنجم :
" ۷اصل اقتدار "
2️⃣ امنیّت داخلی
✅ایران ۴۰ سال پیش یکی از ناامن ترین کشورهای جهان بود . در سال ۶۰ و ۶۱ به موازات جریان یک نبرد نابرابر در مرزهای غرب و جنوب غربی کشور ، هزاران نفر از مردم عادی به اضافه رئیس جمهور ، نخست وزیر، عالی ترینمقام قضایی،نمایندگان محلس، وزرا،علما و ائمه جمعه ، استانداران، شهرداران، فرماندهان نظامی و انتظامی، استاد دانشگاه ، استاد حوزه و ... ترور شدند و به شهادت رسیدند .
✅اکنون وضعیت امنیت در داخل جمهوری اسلامی ایران چگونه است؟
" گلوبال تروریسم دیتا بیس" سالیانه عملیات های تروریستی دنیا را مشخص می کند . طبق آمارِ این نهاد رسمی با وجود قرار گفتن تمام تروریست ها در کنار مرزهای ایران ، کشور ما امن ترین مکان در نا امن ترین نقطه ی دنیاست .
اخباری که گاه و بیگاه از دستگیری گروهک های تروریستی پخش می شود ، اندکی از رشادت های سربازان گمنام امام زمان برای ایجاد امنیت در کشور است و اخبار بسیاری از این عملیّات ها هرگز منتشر نمی شود .
✅ نکته ی مهم این است که ما در شرایطی از نعمت امنیّت برخورداریم که دشمن تمام سعی و فشار خود را بر ایجاد تنش و آشوب و نا امنی در کشورما متمرکز کرده است . کشورهای اطراف ایرانهمچون انبار باروت به تجهیزات گوناگونمجهّز شده وسازمان های تروریستی مانند القاعده و داعش و .... کاملا مورد حمایت آمریکا هستند، نفوذ در پست های مهم کشور و رفتارهای ضد امنیّتی برخی مسئولین در سال های گذشته و سوء استفاده دشمن خارجی و پیاده نظام او در داخل ، از تجمعات اعتراضی گاه و بیگاه مردم ، و تهدیدها و اقدامات ستیزه جویانه نظامی و اقتصادی و فرهنگی و تبلیغاتی علیه ملت ایران و....برخی از ویژگی های سال های پس از انقلاب تا امروز می باشد و علی رغم همه ی این شیطنت ها ، ما جزء امن ترین کشورهای جهان هستیم !!
✅در سال های اخیر ، کشورهای مختلفی طعمه انقلاب مخملی شده و همه بلعیده شده اند به جز ایران. انقلاب مخملی چکسلواکی، انقلاب گل سرخ گرجستان، انقلاب نارنجی اوکراین و انقلاب گل لاله قرقیزستان نمونه هایی از این امر هستند که در تمام این کشورها ، هیئت حاکمه ، جای خود را به نیروهای غرب گرا دادند .
نمونه این توطئه که ازسوی آمریکا و طرفداران او طراحی می شود ، جریان فتنه ۸۸ در کشور ما به منظور تغییر نظام اسلامی بود که به لطف خدا و حضور مردم و هوشیاری رهبری ، ناکام ماند .
✅ بدیهی است که این امنیت در داخل کشور و مرزهای آن ، به راحتی تامین نمی شود . مدیریّت دقیق و هوشمندانه و تلاش های طاقت فرسا و شبانه روزی نیروهای امنیتی و انتظامی است که این تحفه گرانبها را در اختیار ملت نهاده است.
امروز دیگر با عنایت الهی ، این مولفه ی مهم اقتدار در کشور تثبیت شده و دشمنان قسم خورده ی مردم و نظام خود به این نتیجه رسیده اند که دیگر توانایی وارد کردن ضربه امنیتی به این مرز و بوم را ندارند .
🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️
#جهاد_تبیین
چرا انقلاب کردیم ؟
آیا به اهدافمان دست یافته ایم ؟
اکنون در چه موقعیّتی هستیم؟
چگونه میزان موفقیت و پیشرفت ایرانِ پس از انقلاب را بسنجیم؟
🔹️🔸️🔹️🔸️🔹️
به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ، بخشی از دستاوردهای انقلاب را مرور می کنیم .
براساسِ " ۷ اصلِ اقتدار "
با ما همراه باشید
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
🆔@nahjolbalagheiha
(۵)
8.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✋
چگونه بچهها را نمازخوان کنیم؟!
🎤استاد عالی
✅ به #موسسه_راهیان_کوثر بپیوندید:
👇
─┅═ঊঈ🌺🍃ঊঈ═
sapp.ir/rahiyankosarmarkazi🇮🇷
@rahiyankosar_markazi🇮🇷
─┅═ঊঈ🌺🍃ঊঈ═┅
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸نحوۀ مدیریت «مال» و «سلاح» در حکومت اسلامی🔸
مردم در 22 بهمن قیام کردند و زندانبان را برکنار کردند و امامِ زندانی را رهبر کردند و زندانیهایشان را به تخت نشاندند. خب، این مردم که قیام کردند دو چیز باید داشته باشند: یکی «مال»، یکی «سلاح». اما حساب شده.
مال نباید به انحصار سرمایه داری منتهی بشود وگرنه ما هم مثل آمریکا خواهیم شد. نه انحصار از نوع غربی و نه انحصار از نوع شرقی، نباید وجود داشته باشد. زمینها باید به مردم برگردد، آبها به مردم برگردد. اما نحوۀ انتقال آنها از دولت به مردم، باید به صورت سالمی صورت بگیرد. در دورۀ طاغوت، این اموال را روی پشت بام بردند. ما دوباره میخواهیم بیاوریم توی حیاط. اما از پشت بام نمیشود به پایین پرتاب کرد! باید برای [مالک کردن دوبارۀ مردم بر اموال]، مکانیزم داشت، راه حل داشت.
در تسلیح انسانهای صالح هم باید با دقت و گزینش بشود. به هر مدعی نباید سلاح داد. باید مطمئن بود که از این سلاح سوء استفاده نمیشود. من برای این که ببینید نه مطلقاً میتوانیم خلع سلاح کنیم و نه مطلقاً میتوانیم مسلح کنیم، دو مثال میزنم:
فرض کنیم دانش آموزی مسلح شده، معلم چقدر همه را نفرین میکند وقتی این بچه روی او سلاح میکشد؟ به نظام نفرین میکند، به اوّل تا آخر لعن میکند که چرا اینها را جمع نمیکنند.
اما آن کسی که آدم صالحی است و میتواند از خودش دفاع کند، وقتی که سارق مسلحی به خانهاش میآید و هیچ چیزی برای دفاع ندارد، حالا او چه میگوید؟ خودمان را جای او بگذاریم. سارق مسلح آمده توی خانهاش، میرود در اتاق، جلوی او به زنش تجاوز میکند!
او میپرسد که آیا علی (علیه السلام) هم در خانهاش اسلحه نبود؟ سلمان هم در خانهاش اسلحه نبود؟ اگر به خانۀ آنها میآمدند و تجاوز میکردند، کسی نبود از خودشان دفاع کند؟
ببینید؛ در خیابان، مردم با سلاح نیایند، توی بازار و اداره، مردم با سلاح نیایند. چرا؟ چون نیروی مسلح میتواند به آنجا بیاید. اما در آن جاهایی که نیروی حکومتی مسلح وجود ندارند چه باید کرد؟ اما در خانه [و محلهٔ] مردم که نیروی مسلح نمیتواند بیاید چه باید کرد؟!
@haerishirazi
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ببینید | سخنان صریح از تریبون نماز جمعه تهران
♨️ اگر درست تبیین میکردیم، مشارکت در انتخابات امسال ۱۰۰ درصد میشد
♨️ حدود ۳۵ سال فاصله طبقاتی را کاهش میدادیم اما در این ۸ سال...
♨️ افزایش فقر در دوره ای که بیشترین فاصله را از آرمانهای انقلاب گرفتیم!
______________________
🔶 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی، مدیر اندیشکده راهبردی سعداء و نویسنده کتاب #صعود_چهل_ساله
🔸پیش از خطبه های نماز جمعه تهران
#دهه_فجر ۱۴۰۰ (پانزدهم بهمن ماه)
💠 اندیشکده راهبردی سعداء
🆔 @soada_ir
🌸✨﴾﷽﴿✨🌸
📖 گفتمان مشترک نیازامروز جامعه ✨
💎شهید مطهری(ره)درکتاب حماسه حسینی می فرماید:در ماجرای کربلا سی هزارتایی که از کوفه آمدند محبان مرتضی علی (علیه السلام) بودندکه باامام حسین (علیه السلام) جنگیدند،برويم روی آن کارکنیم،چطور آدم محبوب خودش را می کشد⁉️وقتی محبوبی بالاتر داشته باشد،
📖 قرآن دراين باره می فرماید: « مٰا جَعَلَ اَللّٰهُ لِرَجُلٍ مِنْ قَلْبَيْنِ فِي جَوْفِهِ »خداوندبرای هيچ کس دو تا دل نیافرید،مردم کوفه یک دل به امام حسین(علیه السلام) داده بودند امایک دل بزرگ تر به دنيا، تاوقتی این ها با هم جمع می شوندخیلی خوب است،وقتي اين جلو ایستاده،دیگری را ذبح می کنند،
◀️وقتي فرزدق شاعر،داشت می آمد این سمتی وآقاامام حسین (علیه السلام )داشت مي رفت سمت کوفه[شاعردر زمان صدر اسلام یعنی یک جامعهشناس بزرگ ،مخصوصا در این تراز،چون شعرهای این ها دیگر چرندیات نبود،این ها وقایع رادرقالب شعرمی دیدند.] امام حسین (علیه السلام) ازیک جامعه شناس به اسم فرزدق در راه که به هم رسیدندپرسید؛احوال مردم کوفه راتوضیح بده،يعنی مردم کوفه در چه آینده ای سیر می کنند❓
⚠️خیلی قشنگ جواب دادگفت: «قلوبهم معک و سیوفهم علیک».گفت:حسین جان،دل هایشان باشمااست،اما شمشیرهایشان علیه تو تیز می کنند،
‼️امت به چه تناقضی می رسدکه گفتمان جامعه علی (علیه السلام) راعوض می کند.⛱
ادامه دارد.....
💕«برای شناخت مسیرسعادت وخوشبختی روزی "ده دقیقه" نهج البلاغه بخوانیم»💫
📚قرآن کریم/احزاب/آیه۴
🎤استادگرامی حجتالاسلام والمسلمین مهدوی ارفع
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
🆔 @nahjolbalagheiha
📒 لذت مطالعه (خلاصه کتاب)
📖 منشور حکومت علوی
(شرح نهج البلاغه) آیت الله خامنه ای
📚 انتشارات انقلاب اسلامی
8⃣3⃣ (قسمت سی و هشتم) ضرورت تقوا در همه جا و همه ی اوقات (خطبه۱۶۸)
🔻« أُوصِیکُمَ بِتَقْوَى اللَّهِ » ؛
شما را توصیه میکنم به تقوا و پروای از خدا .
🔹عجیب است ! همه جا توصیهٔ به تقوا است . تقوا را در محراب عبادت و در میان سجاده و در میان مسجد نباید خلاصه کرد ؛ تقوا را در آنچه به صورت و به ظاهر با ژست پرهیزکارانهٔ ذهن ما منطبق است ، نباید منحصر و متوقّف دانست.
🔹تقوا یعنی آن حالتی که وقتی در انسان به وجود آمد ، هرگز پیرامون گناه ـ آنچه او را از فرمان خدا دور می کند ـ نگردد. تقوا ، آن حالت واکسینه شدن در مقابل گناه است . یک وقت هست که انسان مریض می شود و در صدد معالجه و مداوای خود بر می آید ، اما یک وقتی در خود ، یک حالتی به وجود می آورد که مرض و بیماری در او اثر نبخشد ؛ این حالت ، حالت تقوا است. پرهیزکاری ، معادل خوبی نیست برای تقوا ، تقوا در هر کاری ، در هر شغلی ، در هر رشته ای از رشته های زندگی و در هر میدانی از میدانهای زندگی ، متفاوت است.
✅ تقوای در اولِ وقتِ نماز این است که انسان با خضوع و با خشوع و با طهارت ظاهر و باطن مشغول ذکر و عبادت خدا بشود.
✅ تقوای در معامله این است که انسان دزدی را به نام معامله و به صورت معامله به انجام نرساند.
✅ تقوای در مقابل دشمن این است که انسان فریفتهٔ او نشود.
✅ تقوای در میدان جنگ این است که انسان پشت نکند به میدان جنگ و برنگردد.
✅ تقوای در گفتار آن است که حقیقت را بگوید و کتمان نکند.
🔹در هر میدانی از میدانهای زندگی، تقوا یک مصداقی پیدا می کند و در همه حال معنا و مفهوم تقوا این است که در حاشیهٔ بعضی از روایات هم آمده : ان يراقب الله في كل فعل يفعله و في كل امریترکه ؛
در هر کاری که انجام می دهد و در هر کاری که انجام نمی دهد ، به دستور پروردگار و به تکلیف و مسؤولیت و تعهد الهی اش نظر و توجه داشته باشد.
🔻« أُوصِیکُمَ بِتَقْوَى اللَّهِ » ؛ مردم اگر تقوا داشته باشند ، اگر این حالت ضدّ ضربه شدن در مقابل گناه برای انسانها به وجود بیاید ، آن وقت است که شیطانهای گوناگون ، عوامل برون از وجود و شخصیت انسان که سعی می کنند با ریسمانهای مختلف او را به سمتها و جانبهای مختلف بکشانند ، از تکان دادن این صخرهٔ استوار عاجز خواهند ماند ؛ تقوا وقتی در انسان به وجود بیاید ، هیچ باد مخالفی او را نمی لرزاند . لذا امیرالمؤمنین می کوشد تا در مردم حالت تقوا را به وجود بیاورد.
↩️ ادامه دارد...