صوت «زیارت آل یاسین».mp3
19.79M
🔊 #صوت_مهدوی
🔖 زیارت #آل_یاسین
👤 با صدای علی #فانی
🌺 السَّلامُ عَلَيْكَ يَا مِيثَاقَ اللَّهِ الَّذِي أَخَذَهُ وَ وَكَّدَهُ...
#ٵݪݪہم_عجݪ_ݪۅݪێڪ_ٵݪفࢪج
منتظران ظهور🍃🌹🍃🌹
↙️بپیوندید↙️
╭━━❀🕊❀🌼❀🍃❀━━╮
@montazer_313_mhdi
╰━━❀🍃❀🌼❀🕊❀━━╯
فعالیت روزانه منتظران ظهور به نیت تعجیل در فرج مولایمان صاحب الزمان(عج):
#چهارشنبه← دوری از دروغ و
حسادت
#فعالیت_روزانه
منتظران ظهور🍃🌹🍃🌹
↙️بپیوندید↙️
╭━━❀🕊❀🌼❀🍃❀━━╮
@montazer_313_mhdi
╰━━❀🍃❀🌼❀🕊❀━━╯
🔴چرا انسان براي انجام بدي ها تمایل بيشتري دارد؟
✍️هر انساني، فطرتاً خواهان #ايمان و پاكي و #تقوا است و از كفر و #گناه بيزار است. #خدا مي خواهد همة انسان ها ، با ميل و ارادة خود راه حق را بپويند، از اين رو انبيا را با كتاب هاي آسماني مي فرستد. از سوي ديگر ، ايمان را محبوب انسان ها قرار مي دهد.
🔸چنان كه #قرآن مجيد مي فرمايد:" خداوند ايمان را محبوب شما قرار داده و آن را در دل هايتان زينت بخشيده و كفر و فسق و گناه را منفور شما قرار داده است".(1) اما متأسفانه در مراحل بعد، آب زلالي كه از آسمان آفرينش در وجود انسان ها ريخته شده، بر اثر تماس با محيط هاي آلوده و زرق و برق هاي ظاهري دنيا صفاي خود را از دست مي دهد و بوي نفرت انگيز گناه و كفر و عصيان گيرد.(2)
💠قرآن مجيد دليل گرايش انسان به گناه را در گريز از مسئوليت و محدوديت مي داند و مي فرمايد: انسان مي خواهد آزاد باشد و همه عمر را به گناه بگذراند".(3)
امور ناپسند با طبيعت غريزي و جسماني انسان موافقت دارد و نفس انسان خواهان انجام آن است. آدمي از #غيبت كردن ، #نگاه به #نامحرم نمودن، #دروغ گفتن ، #مال_حرام خوردن و غيره لذت مي برد، چون آن را آسان مي بيند و محدوديتي براي او ايجاد نمي كند اما تقوا و عمل صالح و پاكدامني، حفظ زبان و گوش و چشم و بالاخره گناه نكردن با رحمت توأم است. طبيعي است كه هر كس زير بار زحمت و رياضت نمي رود مگر افرادي كه ايمان به آخرت داشته باشند و به اميد ثواب اخروي و نعمت هاي بهشتي، از خوشي مقطعي و گذراي گناه صرف نظر نمايند.
🔹به عبارت ديگر: #گناهان و لذت هاي شهواني و نفساني، با جنبه جسماني و مادي انسان سر و كار دارد اما امور معنوي و خوبي ها با جنبه روحاني و بعد غير مادي انسان ارتباط دارد. جنبه مادي و جسماني وجود آدمي ، ملموس تر است و انسان ها غالباً با آن سر و كار دارند و راحت تر و نزديك تر است، اما جنبه روحاني و معنوي ، هميشه براي انسان محسوب و ملموس نيست، در عين حال براي رسيدن به لذت ها و امور معنوي ، بايد انسان از برخي امور و لذت هاي شهواني و مادي و خواهش هاي نفساني دست بكشد و آنها را از خود دور نمايد، براي انسان سخت تر و مشكل تر است. اما اگر انسان واقعاً به مراحل بالاي كمال دست يابد و لذت واقعي معنويات و با خدا بودن را احساس كند، و به فطرت پاك خود برگردد، به سوي گناهان و معاصي نمي رود و حتي براي او سخت خواهد بود كه به دنبال اين امور برود.
📚پي نوشت ها :
1 - حجرات (49) آيه 7.
2 - تفسير نمونه، ج22، ص 159.
3 - قيامت (75) آيه 5.
#امام_زمان
📌حسد، ظلم به نفس است.
🔺انسان حسود مثل کسی است که دستش را داخل آتش میکند تا آن دست آتشین را روی کسی که بر او حسد میورزدبگذارد تا از این طریق او را بسوزاند و زجر بدهد.
😔در اینجا به حسود چقدر صدمه وارد شده و به مَحسُود (کسی که به او حسد برده میشود) چقدر؟
🔺حسود دستش له میشود و گوشتهایش میسوزد؛ به علاوه تا بخواهد آن دست سوخته را روی محسود بگذارد، دستش سرد میشود. پس حسود به خودش چقدر ظلم کرده و به محسود چقدر؟
😥حسود به خودش صد ضربه میزند تا بتواند یکصدم آن را به محسود لطمه بزند. دست که فلز نیست تا ظرفیت حرارتیاش بسیار باشد.
💣 غیبت و ظلم نیز همینطورند. آن کسی که به دیگری ظلم میکند، به خودش صد درجه ظلم کرده و به دیگری یک درجه.
✍️ آیتالله حائری شیرازی
📚کتاب تمثیلات/ج۱/ص۳۳
--------------------------
#امام_زمان
✨﷽✨
🌼 #راههای_درمان_دروغ
✍آیت الله مجتبی تهرانی (ره): برای درمان دروغ, بزرگان ما دو راه علمی و عملی را سفارش می کنند. درمان از طریق علمی, با مطالعه ی آیات و احادیث وارده و کتب اخلاقی که در زمینه ی مذمت دروغ نگاشته شده, حاصل می شود. وقتی انسان به محرومیتها و خسارات ناشی از این صفت می اندیشد, می تواند با سعی و تلاش و تمرین این صفت زشت را از خود دور کند.
یاد آوری مداوم پیامدهای دروغ – محرومیت از هدایت الهی, ناتوانی از چشیدن طعم ایمان, قرار گرفتن در زمره ی کفار و منافقان, سقوط در آتش جهنم و ... انسان دروغگو را در درمان, کمک می کند.
یکی از مهمترین روشهای عملی در درمان دروغ آن است که انسان پیش از آنکه کلمه ای را بر زبان بیاورد, درباره ی درستی یا نادرستی آن بیاندیشد و به آثار و عواقب آن توجه کند.
📚اخلاق الهی
#امام_زمان
#دعای_بیست_و_دوم
┄┄┅═✧❁🌹💎🌹❁✧═┅┄
🌺اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ ، وَ ارْزُقْنِي سَلَامَةَ الصَّدْرِ مِنَ الْحَسَدِ حَتَّى لَا أَحْسُدَ أَحَداً مِنْ خَلْقِكَ عَلَى شَيْءٍ مِنْ فَضْلِكَ ، وَ حَتَّى لَا أَرَى نِعْمَةً مِنْ نِعَمِكَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ خَلْقِكَ فِي دِينٍ أَوْ دُنْيَا أَوْ عَافِيَةٍ أَوْ تَقْوَى أَوْ سَعَةٍ أَوْ رَخَاءٍ إِلَّا رَجَوْتُ لِنَفْسِي أَفْضَلَ ذَلِكَ بِكَ وَ مِنْكَ وَحْدَكَ لَا شَريِكَ لَكَ .
🤲 خدايا، بر محمد و خاندانش درود فرست و سينهى مرا از رشك و حسد تهى گردان، تا بر هيچ يك از بندگانت، به سبب احسان تو به ايشان، حسد نبرم؛ آنگونه كه اگر ببينم به يكى از بندگان خود در كار دين و دنيا و تندرستى و پرهيزگارى و توانگرى و آسودگى، نعمتى دادهاى، من نيز از تو و به يارى تو براى خود برتر از آن را آروز كنم؛ اى آن كه يكتا و بىهمتايى.
📗#صحیفه_سجادیه
#امام_زمان
┄┄┅═✧❁🌹💎🌹❁✧═┅┄
#نهج_البلاغه
💥أَيُّهَا النَّاسُ، اتَّقُوا اللّهَ فَمَا خُلِقَ امْرُؤٌ عَبَثاً فَيَلْهُو، وَ لاَ تُرِكَ سُدًى فَيَلْغُو
🌐اى مردم از خدا بترسيد، هيچ كس بيهوده آفريده نشد تا به بازى پردازد، و او را به حال خود وانگذاشته اند تا خود را سرگرم كارهاى بى ارزش نمايد.
📘#حکمت_370
#امام_زمان
[ختم ذکر صلوات برای هر نفردر طول یک هفته هزار تا می باشد]
بسم الله الرحمن الرحیم
دوستانی که در کانال منتظران ظهور عضو هستند کسانی که این پیام را می بیننداگه تمایل داشته باشند (در این کار هیچ اجباری نیست باید با رضایت خود شخص انجام شود) می توانند هر هفته چهارشنبه ها همراه گروه ذکر صلوات صاحب الزمان با انجام دادن ذکر صلوات با گروه ماهمراه شوند(هر تعدادصلوات که خودتان تمایل دارید انجام دهید یا اگر خودتان بر اثر مشغله کاری نمی توانید ذکر صلوات را انجام دهید خانواده و دوستان خود را دعوت کنید که با ذکر صلوات صاحب الزمان همراه باشند) شروع آن ازبعد اذان صبح روز چهارشنبه میباشد برای انجام دادن ذکر صلوات تا چهارشنبه هفته آینده زمان دارید صلوات های مان را هدیه می کنیم برای سلامتی و تعجیل در فرج مولایمان صاحب الزمان(عج) . به امید فرج مولایمان صاحب زمان ان شاءالله
(اللهم عجل لولیک الفرج)
#ذکر_صلوات
#صاحب_زمان
#مهدی(عج) منتظران ظهور🍃🌹🍃🌹
↙️بپیوندید↙️
╭━━❀🕊❀🌼❀🍃❀━━╮
https://eitaa.com/joinchat/1270022221C2d661b3536
╰━━❀🍃❀🌼❀🕊❀━━╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥آثار عجیب ذکر صلوات
👤 استاد مسعود عالی
#امام_زمان