🔷❇️🔷 خاطره ای جانسوز از لحظه های فراق
❇️✴️❇️ وصیت نامهء رسول الله صلی الله علیه وآله
⚫️🔴⚫️ امیرمؤمنان علیه السلام میفرماید:
وقتی رسول خدا صلی الله علیه و آله در مریضی آخر خود، در بستر بیماری افتاده بود من سر مبارک وی را بر روی سینه خود نهاده بودم و سرای حضرت انباشته از مهاجر و انصار بود و عباس عموی پیامبر روبروی او نشسته بود و رسول خدا زمانی به هوش می آمد و زمانی از هوش میرفت.
اندکی که حال آن جناب بهتر شد، خطاب به عباس فرمود: «ای عباس! وصیت مرا در مورد فرزندان و همسرانم قبول کن و قرضهای مرا ادا نما و وعده هایی که به مردم داده ام به را جای آور و چنان کن که بر ذمه من چیزی نماند.»
✅عباس عرض کرد: «ای رسول خدا من پیرمردی هستم که فرزندان و عیال بسیار دارم و دارایی و اموال من اندک است [چگونه وصیت تو را عمل کنم] در حالی که تو از ابر پرباران و نسیم رها شده بخشنده تر بودی [و وعده های بسیار دادهای]
✅ خوب است از من درگذری و این وظیفه بر دوش کسی بنهی که توانایی بیشتری دارد!»
رسول خدا فرمود: «آگاه باش که اینک وصیت خود را به کسی خواهم گفت که آن را میپذیرد و حق آن را ادا مینماید و او کسی است که این سخنان را که تو گفتی نخواهد گفت!
🌸یا علی علیه السلام بدان که این حق توست و احدی نبایست در این امر با تو ستیزه کند. اکنون وصیت مرا بپذیر و آنچه به مردمان وعده داده ام به جای آر و قرض مرا ادا کن. یا علی! پس از من امر خاندانم به دست توست و پیام مرا به کسانی که پس از من می آیند برسان.»
1. مرحوم کافی.mp3
9.05M
روضه_پیامبر_اسلام
(صلی الله علیه و آله وسلم)
مرحوم_کافی
⚫️آخرین وداع پیامبر(صلی الله علیه و آله) با یاران...
🌸پیامبر اکرم (صلی الله علیه وآله) روزهای آخر بیماری در حالی كه سرش را با پارچهای بسته بود، سه روز پیش از شهادت خود، به مسجد آمد و شروع به سخن نمود و در طی سخنان خود فرمود:
🖤 هر كسی حقی بر گردن من دارد برخیزد و اظهار كند، زیرا قصاص در این جهان، آسانتر از قصاص در روز رستاخیز است!
✳️در این موقع سوادة بن قیس برخاست و گفت: موقع بازگشت از نبرد "طائف" در حالی كه بر شتری سوار بودید، تازیانه خود را بلند كردید كه بر مركب خود بزنید.
🔰اتفاقا تازیانه بر شكم من اصابت كرد، من اكنون آماده گرفتن قصاصم.
🌺درخواست پیامبر یك تعارف اخلاقی نبود؛بلكه جداً مایل بود حتی یك چنین حقوقی را جبران نماید.
☘گذشته از این، چون اصابت تازیانه بر شكم سواده عمدی نبود، از این نظر او حق قصاص نداشته است، بلكه با پرداخت دیهای جبران میگردید. مع الوصف پیامبر، خواست، نظر وی را تامین كند...
🌷پیامبر دستور داد، بروند همان تازیانه را از خانه بیاورند، سپس آماده قصاص شدند.
♦️یاران رسول خدا با دلی پر غم و دیدگانی اشكبار ونالههایی جانگداز، منتظرند كه جریان به كجا خاتمه میپذیرد؛ آیا سواده واقعا از در قصاص وارد میشود؟
🔆 ناگهان دیدند سواده بی اختیار،بجای قصاص، شكم و سینه پیامبر را میبوسد؛
🌹در این لحظه پیامبر او را دعا كرده، فرمود: خدایا! از سواده بگذر، همانطور كه او از پیامبر اسلام در گذشت...
▪️صلی الله علیک یا رسول الله...▪️
💠💠▪️▪️💠🌸💠▪️▪️💠💠
https://eitaa.com/joinchat/1965162593Cbe8736d84c
💠شرایط ظهور از دیدگاه قرآن کریم💠
✅ شرایط مربوط به عموم مردم
✨آمادگی معرفتی
🔷طبق وعدههای مکرّر قرآن، پیروزی نهایی با اسلام است و مردم سراسر جهان در آینده به سراغ اسلام میآیند و حکومت حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف تشکیل میشود؛ اما این وعدهها شرایطی دارد و آن عبارت است از: توجه دنیا به اسلام و شناخت آن؛ علاوه بر آن، شناخت اجرا کنندۀ قوانین اسلامی، یعنی حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف از جمله آمادگیهای فکری و معرفتی است که مردم باید به آن دست پیدا کنند. کسانی که امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف و عدالت
و رحمت او را نمی شناسند، چگونه تن به حکومت او خواهند داد و به او اعتماد خواهند کرد؟!
🔷امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وقتی ظهور میکند که آمادگی از هر جهت در میان مردم وجود داشته و مردم به معارف و اندیشههای قرآن و اسلام آگاه و آمادگی حکومت امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف را داشته باشند.
✨تبعیت عملی✨
🔷بزرگ ترین مشکلی که در طول تاریخ زندگانی امامان معصوم علیهم السلام دیده میشود آن است که با وجود محبت به آن ها، مردم عملاً از آنها حرف شنوی نداشتند؛ این در حالی است که اگر انسانها خواستار ظهور امام عجل الله تعالی فرجه الشریف هستند، باید آمادگی عملی و اطاعت پذیری از ایشان را داشته باشند تا رضایت خدای متعال جلب شده و اذن ظهور فرماید.
🔷در سخنی از امام باقر علیه السلام میخوانیم: ذِرْوَةُ الامْرِ وَ سَنَامُهُ وَ مِفْتَاحُهُ وَ بَابُ الاشْیَاءِ وَ رِضَا الرَّحْمَنِ تَبَارَکَ وَ تَعَالَی الطَّاعَةُ لِلامَامِ بَعْدَ مَعْرِفَتِهِ؛ اساس دین اسلام و کلید همه خزائن رحمت و فضل کبریایی و نیز وسیله معرفت اشیا و فلاح و رستگاری و ایمن بودن از سخط و غضب ساحت کبریایی، بر اطاعت امام مفترض الطاعه استوار خواهد بود، پس از این که او را شناخته و به ولایت عامه او معتقد باشد. خداوند نیز حتماً اگر این آمادگی را که نشانۀ صداقت در درخواست فرج است مشاهده کند، امر ظهور را نزدیک میفرماید.
📚 #شرایط_ظهور از دیدگاه قرآن کریم
استاد_ملایی
امام_زمان (عج)
https://eitaa.com/joinchat/1965162593Cbe8736d84c
.
🏴🖤🏴شهادت یا رحلت حضرت رسول صلی الله علیه و آله!؟
.
🔷یکی از مظلومیتهای حضرت رسول این است که معمولا به کیفیت شهادت ایشان توجه نمیشود. و معمولا میگویند رحلت حضرت رسول !!!
.
⭕️قصد داریم در رابطه با کیفیت شهادت آن حضرت صحبت کنیم:
.
♦️کتابهای سیره و حدیث مرگ رسول خدا بوسیله سم را تایید کرده اند و آن را با احادیث متواتر ذکر کرده اند از جمله:
.
💠ابن سعد میگوید در روایتی آمده است: پیامبر ص مسموم درگذشت و شصت و سه ساله بود. این قول ابن عبده است. (۱)
.
💠شیخ مفید میگوید: او در مدینه روز دوشنبه دوشب باقیمانده از ماه صفر در سال دهم هجری درگذشت درحالیکه شصت و سه سال داشت. (۲)
.
💠علامه حلی شهادت رسول خدا را به وسیله سم ذکر میکند. (۳)
.
💠در کتاب جامع الرواه آمده است: پیامبر ص در مدینه مسموم درگذشت.(۴)
.
💠شیخ طوسی میگوید: رسول خدا دو شب باقیمانده از ماه صفر در سال دهم هجری مسموم درگذشت. (۵)
.
💠بیهقی از عبدالله بن مسعود روایت کرده است که وی گفت: اگر ۹بار قسم بخورم که رسول خدا کشته شده اشت برایم محبوبتر است از اینکه یکبار قسم بخورم که او کشته نشده است به جهت اینکه خداوند او را پیامبر شهید قرار داده است. (۶)
.
💠حاکم نیشابور کشته شدن رسول خدا را تایید کرده است. آنجا که میگوید: شعبی گفته است: بخدا قسم رسول خدا و ابوبکر با سم کشته شدند و عمر و عثمان و علی بن ابیطالب با شمشیر کشته شدند و حسن بن علی با سم و حسین بن علی با شمشیر کشته شد. (۷)
.
💠ابن مسعود کشته شدن پیامبر در سنه ۱۱ هجری تایید و تاکید کرده است. (۸)
.
💠رسول خدا ص فرمود: هیچ پیامبری یا وصی او نیست مگر آنکه شهید میشود. (۹) و همچنین فرمودند: هیچ کس از ما (اهل بیت) نیست مگر آنکه مسموم یا مقتول خواهد بود. (۱۰)
________________________________
📓📕📓
اسناد:
۱-المجدد فی الانساب. محمد بن محمد علوی ص۶
۲-المقنعه شیخ مفید ص۴۵۶ و منتهی المطلب حلی ج۲ص۸۸۷
۳-منتهی المطلب حلی ج۲ ص۸۸۷
۴-جامع الرواه محمد علی اردبیلی ج۲ص۴۶۳
۵-تهذیب الاحکام ج۶ص۱ و بحار الانوار ج۲۲ص۵۱۴
۶-السیره النبویه ابن کثیر دمشقی ج۴ص۴۴۹
۷-المستدرک. ج۳ص۶۰
۸-السیره نبویه ابن کثیر ج۴ص۴۴۹ و البدایه و النهایه ج۶ص۳۱۷و۳۲۲
۹-بصائر الدرجات ص۱۴۸و بحارالانوار ج۱۷ص۴۰۵و ج۴۰ص۱۳۹
۱۰-کفایه الاثر-خراز قمی ص ۱۶۲ و وسائل الشیعه ج۱۴ص۲ و بحارالانوار ج۴۵ص۱ و من لایحضره الفقیه ج۴ص۱۷
https://eitaa.com/joinchat/1965162593Cbe8736d84c