در حدیث دیگری از حضرت ابو جعفر باقر (علیه السلام) است که فرمود: مؤمن برای همسایه اش شفاعت می کند در حالی که هیچ حسنه ندارد. عرضه می دارد: پروردگارا! همسایه من آزارها را از من دفع می کرد. پس در حق او شفاعت داده می شود، خدای تبارک وتعالی فرماید: من پروردگار توام ودر پاداش دادن به او شایسته تر من هستم. پس او را داخل بهشت گرداند وحال آن که برای او حسنه نیست، وکم ترین مؤمنین از حیث شفاعت، برای سی تن شفاعت می کند، در این هنگام اهل آتش می گویند: ﴿فما لنا من شافعین ولا صدیق حمیم﴾ (سوره شعراء: ۱۰۰)؛ پس برای ما شفاعت کنندگان ویا دوستان صمیمی نیست(۷۶۱).🌷💫🌷💫🌷💫🌷🌷
🔹🔷🔶قسمت1⃣9⃣
حضرت آقا بعد از مراسم شب اول به حاج مهدی رسولی فرمودند این مرثیهی شما (اشاره به مداحی بی_مردم) کار یک منبر نه بلکه کار چند منبر رو با هم کرد.
👆👆👆ظاهراروزشهادت حضرت بی بی دوعالم گذشت اما پای ولایت علی تامهدی تا ظهوربازاست وامام تنهایمان مارابه یاری فرامی خواند
📗#معرفی_کتاب📗
کتاب " مهدی (عج) ده انقلاب در یک انقلاب " متن پیاده شده ی سه سخنرانی از حسن رحیم پور (ازغدی) را در بردارد که هر سه درباره مهدی موعود(عج) و قیام اوست. این سه فصل عبارتند از : دولت عاشقی و عدل جهانی- مهدی نیمی شرقی ، نیمی غربی- جهانی شدن ، پایان تاریخ و مهدویت.
در این کتاب انقلاب مهدی، نه رخدادی ماوراء طبیعی و خارج از قوانین زندگی انسانی؛ که انقلابی کاملاً بشری است و در سازوکارهای جهان و جامعهی بشری به وقوع میپیوندد. این قرائت، برخلاف بسیاری قرائتهای دیگر که نگاهی جبرگرایانه به مسئلهی ظهور دارند، از چشماندازی ارادهگرایانه به ظهور نزدیک میشود و کاملاً سیاسی و اجتماعی است. در این قرائت از نگاه احساسی صرف به مهدی فراتر میرود و از چاشنی منطق و عقلانیت نیز بهره میگیرد.نکتهی دیگر دربارهی این کتاب، قرائت عدالتخواهانهی آن از جامعهی آرمانی مدنظر اسلام است؛ بهگونهای که در آن مسئلهی فقر، شکاف طبقاتی و توزیع عادلانهی ثروت در نقطهی کانونی تفاسیر و تعابیر قرار دارد.
@montazeraan_zohorr
Part01_مهدی ده انقلاب در یک انقلاب.mp3
16.54M
فصل اول؛ دولت عاشقی و عدل جهانی
@montazeraan_zohorr