eitaa logo
منتظران نور
2.6هزار دنبال‌کننده
55.3هزار عکس
54.5هزار ویدیو
252 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
لامذهب فقط میخواد بین اقوام فاصله بندازه تا قبل ازاین کی بفکر اینجور چیزا بود مردم رو با اینجور چیزا سرگرم میکنه ظریف تمام ضد انقلاب وفتنه گرو برانداز رو سر پستهای حساس کشور میزاره
اگر قیام نکنید حکومت اسلامى از دست مى رود❗️ 💠امام علی(علیه‌السلام) فرمودند: 🌺إِنَّ اللهَ بَعَثَ رَسُولا هَادِیاً بِکِتَاب نَاطِق وَ أَمْر قَائِم، لاَ یَهْلِکُ عَنْهُ إِلاَّ هَالِکٌ. وَ إِنَّ الْمُبْتَدَعَاتِ الْمُشَبَّهَاتِ هُنَّ الْمُهْلِکَاتُ إِلاَّ مَا حَفِظَ اللهُ مِنْهَا. وَ إِنَّ فِی سُلْطَانِ اللهِ عِصْمَةً لاَِمْرِکُمْ، فَأَعْطُوهُ طَاعَتَکُمْ غَیْرَ مُلَوَّمَة وَ لاَ مُسْتَکْرَه بِهَا. وَاللهِ لَتَفْعَلُنَّ أَوْ لَیَنْقُلَنَّ اللهُ عَنْکُمْ سُلْطَانَ الاِْسْلاَمِ، ثُمَّ لاَ یَنْقُلُهُ إِلَیْکُمْ أَبَداً حَتَّى یَأْرِزَ الاَْمْرُ إِلَى غَیْرِکُمْ.🌺 🌳خداوند، پيامبرى راهنما با کتابى گويا و دستورى استوار براى هدايت مردم برانگيخت و اين کتاب به گونه اى است که جز افراد گمراه از آن روى گردان نمى شوند. بدعت هايى که به رنگ حق درآمده گمراه کننده است; مگر اين که خداوند حفظ کند بدانيد پيروى از حکومت الهى، حافظ امور شماست; بنابراين زمام اطاعت خود را بى آن که نفاق ورزيد يا ذره اى اکراه داشته باشيد به دست آن بسپاريد. 🌿به خدا سوگند! بايد چنين کنيد و گرنه خداوند، حکومت اسلامى را از شما خواهد گرفت; سپس به شما باز نمى گرداند، و به غير شما بر مى گردد. 📚نهج‌البلاغه. خطبه۱۶۹.
📸 وعده‌های دروغ خودرویی پزشکیان چه بود؟ چه شد؟ 🔹در حالی با مجوز دولت چهاردهم، محصولات دو کارخانه ایران‌خودرو و سایپا افزایش سرسام آور ۳۳ و ۲۳ درصدی داشت که مسعود پزشکیان در زمان انتخابات ریاست جمهوری ده ها بار به گرانی خودرو اعتراض و وعده های دروغی یه مردم داده است. 🔹️پزشکیان حتی وعده داد که واردات خودرو توسط مردم با ارز خودشان را هم آزاد می‌کند. مهمترین وعده‌های انتخاباتی پزشکیان درباره خودرو: 🔹️چرا نمی گذارید مردم خودشان خودرو به صورت آزاد وارد کنند؛ مردم خودشان دلار دارند. 🔹️مملکت را به کجا رسانده ایم که مردم حتی به واردات خودروی دست دوم هم راضی شده اند ولی همین را هم به مردم اجازه نمی دهند. من واردات خودرو را آزاد می کنم. 🔹️ماشین (خودرو) که مزیت ما نیست مرزها را برای آن بستیم. در حال حاضر، قانون نگذاشته واردات ماشین انجام شود. می‌گفتند ماشین دست دوم وارد کنیم. چیکار کردیم که به واردات ماشین دست دوم هم راضی شدیم، اما اجازه واردات ندادند؟ 🔹️همه ماشین ها را از چین وارد کردیم و قیمت ماشین ها را چند برابر در اینجا می‌فروشیم. ‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌ 🍃
7.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👌حتما تا انتها ببینید ؛ ❗️خودرو در یک شب ۳۸ درصد گران شد! وعده های بی عمل... دکتر، ♦️طبق حرف خودت مرد باش و ... 🪧
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
❌ حضور حاشیه‌ساز فائزه هاشمی در دیدار با رئیس جمهور 🔹رییس جمور صبح امروز با اعضای شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی دیداری را برگزار کرد. 🔸نکته قابل تامل حضور افراد مسئله دار سیاسی همچون فائزه هاشمی رفسنجانی در این جمع به اسم تقویت و تداوم وفاق است. 🔹این در حالی است که فضای سیاسی کشور هنوز هم مواضع رادیکال فائزه هاشمی را فراموش نکرده است.
1.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺رقص جنیفرلوپز بر فراز نماد کعبه در سرزمین وحی (عربستان !!!) و اهانت به خانه خدا 🔸سپس فرو رفتن نماد کعبه در زمین برنامه ای کاملا صهیونیستی بر اساس آموزه های شیطانی کابالا است! ❌می‌خواهند خانه وحی را نابود کنند اما زهی خیال باطل {وَمَكَرُواْ وَمَكَرَ ٱللَّهُ وَٱللَّهُ خَيرُ ٱلمَٰكِرِينَ}
🔻قابل توجه ابلهانی که می‌گویند، بهانه دست غرب ندهید! 👈 کلا سران وقیح غرب، کر هستند؛ حتی نیاز به بهانه هم ندارند، خودشان ادعا می‌کنند و بر اساس همان موهومات هم، عمل می‌کنند! 🔹 ۲۸ آبان ۱۴۰۳ | اتحادیه اروپا با ادعای کمک موشکی ایران به روسیه در جنگ اوکراین، کشتیرانی ایران را تحریم کرد! 🔻این در حالی است که خود زلنسکی هم منکر کمک موشکی ایران به روسیه شده است. 🔹 ۱۴ آبان ۱۴۰۳ | زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، اعتراف کرد: ایران، تا کنون، موشکی در اختیار روسیه قرار نداده است؛ البته شاید بعدا بدهد!
🔻 به زودی: ➖آب مان رفت، اما این بی آبی را به حکومت خشک مغزان ترجیح میدهم. ➖نان مان رفت، اما این گرسنگی را به حکومت بی نوایان ترجیح میدهم. ➖گازمان هم رفت، اما این سردی را به حکومت سرد رویان ترجیح میدهم. ➖خانه و ماشین و زندگیمان رفت، اما این را به حکومت بی مایگان ترجیح میدهم.
دلِ غافـــل! نرفتی راه دین را نکردی سجده ربّ العالمین را اطاعت از خدا هرگز نکردی نمـــودی امــرِ شیطانِ لعین را تو که ترک نماز خویش کردی نبردی بر زمین هرگز جبین را به یادآور که فرموده ست خداوند « فَوَيْلٌ لِّلْمُصَلِّينَ الَّذِين ...» را چو ویل است برنمازخوانانِ کاهل چه خواهی کرد روز واپسین را
🔺 25_آبان سالروز درگذشت علامه   از علامه جعفری میپرسند شما که میتوانید را بدون صحبت کنید، چرا را با صحبت میکنید.!؟ استاد میفرمایند: اگر تمجید از خود نباشد، میخواهم همه بدانند .