eitaa logo
یا ابا صالح المهدی ، ادرکنا ...
707 دنبال‌کننده
24.6هزار عکس
32.8هزار ویدیو
299 فایل
ارتباط با ادمین👇 @ya_mahdi_adreknaa
مشاهده در ایتا
دانلود
♦️چگونه «گوشت» را از آلوده شدن به کرونا حفظ کنیم؟ 🔹شواهدی در دست است که نشان می‌دهد، احتمال ابتلا از طریق گوشت و با شیر حیوانات بیمار، در سایر اعضای خانواده ویروس کرونا وجود دارد 🔹ویروس کرونا در گوشت حیوان بیمار و یا گوشت حیوان سالم آلوده شده با ویروس، پس از پخت در دمای بالای ۷۰ درجه سانتیگراد و بالاتر از بین می‌رود
🔴 مقتدی صدر خطاب به ترامپ: تو متهم به انتشار ویروس کرونا هستی ♦️مقتدی صدر، رهبر جریان صدر عراق در پیامی توییتری نوشت:این سخنان ترامپ مرا شوکه کرد: ما کاری بزرگ علیه ویروس کرونا انجام دادیم و اوضاع در صورتی که ما مداخله نمی کردیم، بدتر می شد. ♦️ای ترامپ، تو و امثال تو متهم به انتشار این بیماری هستید؛ خصوصا آنکه بیشتر افرادی که از آن رنج می برند، مخالفان آمریکا هستند. ♦️ای ترامپ، تو روز گذشته مدعی شدی آمریکا امپراطوری های بزرگی را سرنگون کرده و تروریسم را سرکوب کرده است، اما امروز در حال مبارزه با ویروسی هستی که با چشم غیرمسلح دیده نمی‌شود، آیا از خودت خجالت نمی‌‌کِشی؟ ♦️ای ترامپ، تو جهان را وارد جنگ، اشغالگری، فقر و درگیری کردی و امروز مدعی هستی که فردی درمانگر هستی. این بیماری جز به دلیل سیاست های احمقانه تو (در جهان) منتشر نشده است. ♦️ای ترامپ، هر درمانی که از سوی تو و هم پیمانانت صادر شود، ما به آن رضایت نخواهیم داد و آن را نخواهیم خواست. تو تنها دشمن خدا نیستی، بلکه دشمن ملتها و صلح هستی.
10.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴وزارت دفاع روسیه: پنتاگون، ویروس‌ها را با پهپاد به نقاط هدف منتقل می‌کند 🔷وزارت دفاع روسیه اعلام کرد آمریکا و مشخصاً وزارت دفاع این کشور (پنتاگون) عامل انتشار ویروس‌ها هستند. 🔶به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، رادیو عراق گزارش داد: 🔷وزارت دفاع روسیه اعلام کرد آمریکا و مشخصاً وزارت دفاع این کشور (پنتاگون) مسئول انتشار ویروس‌ها یا «سلاح‌های میکروبی» است که با پهپاد‌های حامل حشرات مبتلا به ویروس، بیماری‌ها به نقاط هدف منتقل می‌شوند. 🔶پیش از این نیز «ایگور نیکولین» یک دانشمند و زیست‌شناس روس در مصاحبه با روسیاالیوم، اعلام کرد ویروس کرونا، سلاح بیولوژیک آمریکاست که از آن برای کنار زدن دشمنان خود از جمله چین و ایران استفاده می‌کند. 🔷وزارت دفاع روسیه اخیرا ضمن هشدار درباره تهدیدات بیولوژیک از سوی آمریکا اعلام کرده بود آمریکا دستکم ۳۰ آزمایشگاه تحت کنترل خود در سراسر جهان دارد. 🕊 اَلّلهُمَّـ عَجِّل‌لِوَلیِّڪَ الفَرج 🕊 @montazerane_ghaem
868.7K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴رونمایی از تجهیزات جدید ضدعفونی شهری 🔸 دستگاه ضدعفونی کننده ۴ تنی جدید آتش نشانی تهران که می تواند کیلومترها را بدون توقف ضد عفونی کند
🔴ارائه مشاوره تلفنی رایگان با مشارکت ۴۰۰ روانشناس برای کاهش استرس کرونای شهروندان ♦️رئیس سازمان بهزیستی کشور :همین زمینه خط 1480 با استفاده از 400 روانشناس با مدرک کارشناسی ارشد و دکترا، آماده خدمت هستند و خانواده‌ها می‌توانند از ساعت 8 صبح تا 24 از طریق این خط تماس برقرار کنند. ♦️کارشناسانی که در این حوزه آماده خدمت هستند اطلاعات خوبی را در زمینه ویروس کرونا دارند ضمن اینکه تماس با این خط رایگان است همچنین کارشناسان در نظر گرفته شده در این زمینه تلاش خواهند کرد تا استرس و اضطراب تماس گیرندگان را کاهش دهند که طبق گزارش در این فرایند موفق بوده‌اند.
1.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴گاف کرونایی نخست‌وزیر هلند ♦️نخست‌وزیر هلند تنها یک ثانیه پس از صحبت کردن درباره ضرورت دست ندادن به‌منظور کاهش خطر ابتلا به ویروس کرونا، با یکی از مقامات بهداشت و درمان کشورش دست داد!
آخرین راهکار مازندرانی‌ها و گیلانی‌ها برای مقابله با مسافران شمال😁
🔴کدام مقامات کشور کرونا گرفته‌اند؟
3.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
"اسماعیل محمدنژاد" عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران: وزارتخانه باید تمهیداتی می اندیشید، مطمئن بودیم که کرونا از چین به ایران سرایت می کند. خلاصه عملکرد دولت این چند ماه اینجوری بوده که می‌دونستن کرونا میاد تو ایران و نه تنها برای ورودش پیشگیری نکردن بلکه وسائل موردنیاز رو هم انبار نکردن که به موقع به دست مردم برسونن و الان رئیس جمهور خوشحاله هفته‌ای دوبار تو هیئت دولت در مورد کرونا صحبت میکنن!
8.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایران طبق تحقیقات سازمان بهداشت جهانی در اعلام آمار کرونا بسیار شفاف عمل کرده ولی رسانه‌ها می‌خواهند القا کنند ایران در حال سانسور آمار کروناست! ولی جالبه که ببینید کشورهای دیگه چجوری آمار کرونا رو منتشر می‌کنند یا بعضی‌هایشان اصلا منتشر نمیکنند!
🔴هشدار دادستان کل کشور به اظهارات غیرمسئولانه برخی مدیران درباره آمار کرونا ♦️با توجه به برخی اظهارات و نقل قول‌های غیرمسئولانه و بعضا مغایر واقعیت روزهای اخیر توسط تعدادی از مدیران و مسئولین و سایر اشخاص حقیقی و حقوقی در بخش های دولتی و عمومی، در محافل و نشست‌های مختلف رسمی و اداری و نیز انتشار اینگونه مطالب در رسانه‌های عمومی و سایر رسانه‌های مکتوب، دیداری، شنیداری و شبکه‌های اجتماعی در فضای مجازی نسبت به آمار مرتبط با بیماری کووید 19 ( کرونا ) که موجب تشویش اذهان عمومی، برهم زدن امنیت روانی جامعه، تزلزل آفرینی در اعتماد و انسجام اجتماعی و اخلال در فرآیند ارائه خدمت در نظام سلامت و سایر عرصه‌های مدیریتی کشور شود، علاوه بر اینکه به موجب مواد 286 ، 698 و 746 قانون مجازات اسلامی (تعزیرات و مجازات های بازدارنده) عملی مجرمانه و مستوجب تعقیب قضایی و مجازات است، تبعات نگران‌کننده‌ای را به دنبال دارد.