✅ روز نیمهی رجب و اعمال امّ داود
اعمال اُمّ داود یکی از عبادات و ادعیهی معروف است که در ایام البیض ماه رجب به انجام آن تأکید شده است. #دعای_استفتاح را امّداود، مادر داود بن حسن بن حسن بن علی بن ابیطالب علیهمالسلام، که مادر رضاعی #امام_صادق علیهالسلام هم بود، از ایشان برای خلاصی فرزندش داود از زندان #منصور_دوانیقی لعنةاللهعلیه آموخت و روایت کرد. حضرت به او فرمودند: «چرا تاکنون از دعای إستفتاح غفلت کردهای؟ مگر نمیدانی که به وسیله این دعا، درهای آسمان گشوده میشود و فرشتگان الهی، دعاکننده را مژدهی اجابت میدهند و هیچ حاجتمند و دردمند و دعاکنندهای مأیوس نمیشود و خداوند هم پاداش خوانندهی این دعا را بهشت قرار داده است.» پس از انجام اعمال توسط امّداود در نیمهی رجب، چيزی نگذشت كه فرزندش از حبس منصور ملعون در عراق رهایی يافت و نزد مادرش در مدينه حاضر گشت.
#محدث_قمی رحمةاللهعلیه در مفاتیحالجنان ذیل اعمال نیمه رجب، این دعا را به عنوان پنجمین عمل آورده و مینویسد:
🌿 «عمدهی اعمال این روز است و برای برآمدن حاجات و رفع گرفتاریها و دفع ظلم ظالمان، مؤثر است و کیفیت آن بنا بر آنچه در مصباح المتهجّد شیخ طوسی آمده، آن است که چون خواست این عمل را به جا آورد، روز سیزدهم و چهاردهم و پانزدهم رجب را روزه بگیرد؛ پس در روز پانزدهم هنگام ظهر غسل کند و سپس نماز ظهر و عصر را بجا آورد در حالتی که رکوع و سجودشان را نیکو کند و در موضع خلوتی باشد که چیزی او را مشغول نسازد و انسانی با او تکلّم ننماید. پس چون از نماز فارغ شود، رو به قبله کند و این اعمال را به جا آورد:
➕ صد مرتبه سوره حمد؛
➕ صد مرتبه سوره توحید؛
➕ ده مرتبه آیة الکرسی؛
➕ قرائت سورههای مبارکهی انعام، اسراء، کهف، لقمان، یس، صافّات، فصّلت، شوری، دخان، فتح، واقعه، مُلک، قلم، انشقاق و سورههای بعد از آن تا آخر قرآن؛
➕ دعای إستفتاح مشهور به دعای امّداود.»
📚 بحارالانوار (علامهمجلسی)، ج۴۷، ص۳۰۷
مفاتیحالجنان (محدثقمی)، ص۲۱۰ (اعمال نیمه رجب)
📝 انجام اعمال امّداود در برآورده شدن حاجات، بسیار مجرّب است؛ حتی برای کسی که این سه روز یا روز نیمهی رجب را هم موفق نشده #روزه بگیرد، ظهر به نیّت رجاء، غسل کند و پس از خواندن نماز ظهر و عصر، مشغول به این اعمال و اذکار شود.
🍃 رمزی برای استجابت دعاها...
مولایمان صاحبالزّمان عجّلاللهفرجهالشریف در توقیع شریف به اسحاق بن یعقوب مرقوم فرمودند: «برای تعجیل در امر فرج زیاد دعا کنید، چرا که گشایش کار خودتان نیز در همین دعاست.»
💠 «وأكثروا الدعاء بتعجيل الفرج، فان ذلك فرجكم.»
📚 بحار الانوار، ج۵۲، ص۹۲، ح۷
📢پخش زنده مراسم ام داوود از تلویزیون
👈مراسم معنوی ام داوود از ساعت ۱۴:۳۰ امروز از شبکه قرآن سیما پخش خواهد شد.
👈همچنین پخش زنده مراسم ام داوود از حرم حضرت معصومه(س) از صفحه اینستاگرام حرم مطهر از ساعت ۱۳:۳۰ پخش خواهد شد.شبکه های اجتماعی آستان مقدس حضرت معصومه سلام الله علیها به نشانی astanqom@ نیز این مراسم را پخش خواهد کرد.
👈مراسم ام داوود در حرم مطهر رضوی هم از ساعت ۱۲:۴۵ با قرائت قرآن کریم آغاز و تا اذان مغرب ادامه خواهد داشت.
4_5994628082869208649.mp3
9.75M
😭ببین دلِ زار زینب..
🎤حاج_محمود_کریمی
🏴شهادت حضرت زینب
╭━═━⊰❀🕯❀⊱━═━╮
🖤اَلّلهُمَّـ عَجِّللِوَلیِّڪَ الفَرج🖤
╰━═━⊰❀🕯❀⊱━═━╯
10.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ذکر مصیبت
میرزا محمدی ...
🙏التماس دعای فرج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری
▫️ ای دل...
محمود کریمی ...
🕊🖤خطبه
حضرت زینب در کوفه
ای مردم کوفه،ای مردمان حیله گر و خیانت کار! گریه میکنید؟ اشک چشمانتان خشک نشود و ناله هایتان آرام نگیرد. همانا که کار شما مانند آن زنی است که رشتۀ خود را پس از محکم یافتن، یکی یکی از هم میگسست، شما نیز سوگندهای خود را در میان خویش، وسیلۀ فریب و تقلب ساخته اید.
آیا در میان شماجزوقاحت و رسوایی، سینههای آکنده از کینه، دو رویی و تملق، همچون زبان پردازی کنیزکان و ذلت و حقارت در برابر دشمنان چیز دیگری نیز یافت میشود؟ یا همچون سبزههایی هستید که ریشه در فضولات حیوانی داشته یا همچون جنازۀ دفن شدهای که روی قبرش را با نقره تزیین نموده باشند؟ چه بد توشهای برای آخرت فرستاده اید؛ توشهای که همان خشم و سخط خدا است و در عذاب جاویدان خواهید بود. گریه میکنید؟ زار میزنید؟ آری به خدا سوگند که باید گریه کنید، پس بسیار بگریید و کمتر بخندید. چرا که دامان خود را به ننگ و عار جنایتی آلوده اید که ننگ و پلیدی آن را از دامان خود تا ابد نتوانید شست.
وقتی حضرت زینب خطبه کوفه را خواندندوبسیار گریه می کردند
امام زین العابدین(ع) رو به عمه اش کرد و فرمود: «عمه جان آرام بگیر، سرگذشت گذشتگان براى آنان که ماندهاند مایه عبرت است. خداى را سپاس که تو عالمه تعلیم ندیده و خردمندِ خرد نیاموزیدهاى. گریه و زارى، آنان را که رفتهاند به ما باز نمى گرداند» با این سخنِ امام چهارم(ع)، زینب(س) آرام گرفت و حرفی نزد.
حضرت زینب (س) پس از واقعه کربلا از هر فرصتی برا روشنگری و معرفی حق و باطل تلاش کردند و برای خارج کردن مردم از توهم دینداری ، خطبه های استوار و مستحکم ارائه می کند. ایشان علاوه بر کوفه، در شام و در مجلس یزید ملعون هم بر طبل ظلمت، غفلت و تزویر و جهل مرکب آنها می کوبد تا شاید چشم ها کور نشود و گوش ها کر نگردد. اما این جماعت همان اهل «صم و بکم و لا یعقلون» هستند و فقدان بصیرت.
منبع: بحارالانوار، علامه مجلسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢تصاویری از باز کردن درب حرم مطهر حضرت زینب کبری(س) توسط حاج قاسم سلیمانی