👆روحانی می گوید «خدا نکند روزی بیاید که مردم حس کنند بدون آن ها و برای آن ها تصمیم بگیریم.»
😒آن روز آمد آقای روحانی! و شما بدون #مردم برایشان تصمیم گرفتید یکباره با #شوک_بنزینی آتش به دارایی شان بیاندازید. آن روز که مردم بی مسئولیت ترین رییس جمهور کشور را دیدند که بعد از بهم ریختن کشور با فتنه بنزینی، با خنده می گفت من خودم صبح جمعه فهمیدم!
♦️این حرف ها به هرکس بیاید به شما نمی آید که الهه نادیده گرفتن نظر و عزت مردم هستید!
#محمد_عبدالهی
5.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷توضیحات رئیسی: چرا در قوه قضائیه باقی نماندم؟
♦️کاندید انتخابات ریاست جمهوری: اگر پا به عرصه انتخابات نمیگذاشتم، دنبال راحتطلبی و شانه خالی کردن از مسئولیت بود.
♦️بخاطر جاه و مقام پا به عرصه انتخابات نگذاشتم.
♦️اگر دنبال راحتطلبی بودم، وارد صحنه انتخابات نمیشدم.
♦️مردم دچار ناامیدی و سرخوردگی شدهاند.
🔹 مواظب قلمها، كتابها، مقالات زهرآلود، تحريفگر و بدعتگزار باشيد و به هر عالمى اعتماد نكنيد. «يَكْتُبُونَ ... يَقُولُونَ هذا مِنْ عِنْدِ اللَّهِ»
◾️ ۷۲بقره ◾️
🔹 مردم به صورت فطرى علاقمند به مذهب هستند، لذا بسيارى از شيّادان، سخنان خود را به نام دين و مذهب به مردم تحويل مىدهند. «يَقُولُونَ هذا مِنْ عِنْدِ اللَّهِ»
#درسهای_قرآنی صفحه12
➖➖➖
🔸استاد قرائتی
🌐 #توئیت جدید دکتر سعید محمد
▫️آنچه که برای مردم مهم است ؛ تغییر تفکر حاکم بر کارگزاران از رویکرد غربزده و لیبرال به تفکر عدالت محور و مردم نهاد مبتنی بر ارزشهای الهی و منطبق با منظومه فکری رهبر معظم انقلاب میباشد که انشالله در این دوره از انتخابات با مشارکت مردم عزیز رقم خواهد خورد.
38.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🗳 پیام محمود احمدینژاد درباره تصمیم شورای نگهبان خطاب به ملت ایران
♦️جهانگیری: نامزد شدم تا بانیان وضع موجود را معرفی کنم/ کسانی که نگذاشتند مردم به صحنه بیایند باید پاسخگو باشند
اسحاق جهانگیری داوطلب سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری پس از اعلام نتایج بررسی صلاحیتها و عدم احراز صلاحیت وی برای حضور در انتخابات، عصر امروز در جلسهای با روسای ستاد انتخاباتی خود در استان های سراسر کشور گفت:
🔹من آمده بودم تا انتخابات پرشوری برگزار شود. کسانی که نگذاشتند مردم به صحنه بیایند و برای حل مشکلات داخلی و بین المللی در انتخابات شرکت کنند باید پاسخگو باشند.
🔹"برخی میگفتند: بانیان وضع موجود باید بیایند و جواب دهند" من اتفاقا ثبتنام کردم تا در انتخابات به عموم مردم بگویم چه کسانی بانیان وضع موجود هستند. بودم تا بگویم چه کسانی کشور را به اینجا رساندند که امروز در آن قرار داریم./ایلنا
بهترین راه مبارزه با آمریکا گره گشایی از مشکلات مردم است
#رئیسی