🔴نامگذاری يكی از معابر تهران به نام نادر طالب زاده
♦️نادعلی، سخنگوی شورای شهر تهران :
نادر طلب زاده، هنرمند مجاهد انقدر حق بر گردن هنر انقلاب اسلامی و مقاومت دارد كه حتما برای حداقل ادای دين نسبت به نام بلند او، برای تعيين نام معبری اقدام خواهد شد.
♦️گفتنی است درباره اين نامگذاری جلسهای تشكيل خواهد شد.
رئیسی درگذشت «نادر طالبزاده» را تسلیت گفت
رئیسجمهور:
🔹درگذشت این چهره موثر جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی، دل اصحاب فرهنگ و هنر را جریحه دار ساخت و اهالی هنر متعهد را داغدار کرد.
🔹این جهادگر جبهه جنگ نرم در مستندسازی، مجریگری، کارگردانی و برنامهسازی، آثار درخشانی از خود به جا گذاشت و در کسوت یک فعال رسانهای و همچنین مدیر فرهنگی و کارشناس مسائل بینالمللی، افقهای تازهای از آگاهیبخشی و مبارزه با تهاجم فرهنگی را گشود.
tn.ai/2703429
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تو دهنی زیبای خانم گوهر خیراندیش به منافقین بیشرف
حمله بی ادبانه به خانم خیراندیش بابت دفاع از پرویز پرستویی
خانم خیراندیش:
برادر آقای پرستویی توی جبهه برای من و شما شهید شد!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی پرویز پرستویی یه منافق تروریست وحشی رو سرجاش میشونه
پ.ن: همین فردی که داره فیلم میگیره و ادای آدم باادبا رو درمیاره، همونیه که توی انتخابات ریاستجمهوری ۱۴۰۰ به ایرانیان خارج از کشور حمله میکرد و فحششون میداد تا رأی ندن!
هدایت شده از حکمش چیه؟
💢کفاره و فدیه💢
کفاره روزه چیست و با فدیه چه تفاوتی دارد؟
کفاره در لغت بمعنی پوشش و پوشانندگی است و در اصطلاح فقهی جریمه برای ترک فعل و یا تأخیر و نقص در اتیان (انجام) آن است. فدیه به معنی عوض و جایگزین است. به عنوان مثال اگر شخصی به عذر شرعی (مانند مسافرت یا بیماری و ...) روزه ی خود را در ماه مبارک افطار کند، واجب است تا ماه رمضان سال آینده قضای آن را بگیرد. اما اگر بدون عذر آن را بجا نیاورد و یک رمضان دیگر از روی آن بگذرد علاوه بر قضای روزه، کفاره نیز بر او واجب می شود . این کفاره را کفاره تأخیر یا عذری می گویند.
اما فدیه مربوط به کسانی است که به دلایلی همانند پیری یا شیردهی به فرزند قادر به روزه گرفتن نیستند، این افراد مجاز روزه ی خود را افطار کنند و به جای آن فدیه بدهند. البته خانمهای شیرده و یا حامله ای که از ترس ضرر رسیدن به جنین و یا گرسنگی فرزند به خاطر کم بودن شیر و یا ناتوانی خویش افطار می کنند، بعد از رفع عذر باید روزه های خود را قضا کنند.
اما میزان کفاره و فدیه همانند هم است یعنی تقریبا هفتصد و پنجاه گرم از غذای معمول و یا قیمت آن که به فقیر داده می شود.
اما کفاره ی دیگری وجود دارد که آن را کفاره ی عمد می گویند. این کفاره جریمه برای کسانی است از روی عمد و علم و بدون عذر روزه ی خود را باطل کرده و یا می کنند. میزان این کفاره:١/ شصت روزه گرفتن است که سی و یک روز آن باید پشت سرهم باشد و فاصله ای بین آنها نیافتد.
٢/یا اینکه شصت فقیر را اطعام کند (حداقل به هر کدام از آنها به اندازه یک مُدّ طعام "همان هفتصد و پنجاه گرم غذا" بدهد). ٣/یا اینکه یک برده و بنده را در راه خدا آزاد کند.
⚜️ @Ahkaam ⚜️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📱استوری✨🌱
یَا مَنْ لاَ یَشْغَلُهُ إِلْحَاحُ الْمُلِحِّین
#ماه_رمضان
#ماه_مبارک_رمضان