eitaa logo
یا ابا صالح المهدی ، ادرکنا ...
695 دنبال‌کننده
24.6هزار عکس
32.8هزار ویدیو
299 فایل
ارتباط با ادمین👇 @ya_mahdi_adreknaa
مشاهده در ایتا
دانلود
تجلیل امروز مردم تهران از مدافعان امنیت
7.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چرا دشمن روی ذهن دهه هشتادی‌ها کار می‌کند؟ ◀️ حاج حسین، نکته بسیار مهمی را بیان میکنند که بسیاری از ما ازش غافل هستیم حتما ببینید ـــــــــــــــــــ
8.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴ممکنه بعضی ها از دیدن این کلیپ ناراحت بشن!!! رِجالٌ لا تُلْهِيهِمْ تِجارَةٌ وَ لا بَيْعٌ عَنْ ذِكْرِ اللَّهِ وَ إِقامِ الصَّلاةِ وَ إِيتاءِ الزَّكاةِ يَخافُونَ يَوْماً تَتَقَلَّبُ فِيهِ الْقُلُوبُ وَ الْأَبْصارُ «37نور» مردانى كه هيچ تجارت و معامله‌اى، آنان را از ياد خدا و برپاداشتن نماز و پرداخت زكات، به خود مشغول نمى‌سازد، آنها از روزى كه در آن، دلها و چشم‌ها دگرگون مى‌شود، بيمناكند
4.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | رهبرانقلاب: خدا با ماست؛ اگر... 🔹 در این چهل سال، دشمنان ما هر کاری میتوانستند کردند. حالا بعد از چهل سال، آنها ضعیف‌تر از روز اوّلند، ما قوی‌تر از روز اوّلیم. این نشان‌دهنده‌ی این است که «اِنَّنی مَعَکُما»، خدای متعال با ما است، «اَسمَعُ وَاَرى»؛ امّا یک شرط دارد: شما با خدا باشید: اِن تَنصُرُوا اللهَ یَنصُرکُم وَ یُثَبِّت اَقدامَکُم.
7.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👌حکومت جهانی معلومه که درد سرها داد خرمشهرها در پیش است
كفّار، اگر چه باشند، امّا در برابر قدرت خدا خواهند خورد. لا تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ كَفَرُوا مُعْجِزِينَ‌
⚠️ فتنه چیزی جز نتیجه ترکیب شدن جهل عوام و نفاق خواص نیست!!!
⭕️مجموعه ای از تناقضات!! 🔻حتی خود مجسمه آزادی سر تا پا پوشیده‌ست! اون وقت اینا میگن برای به دست آوردن آزادی باید برهنه بشیم!!
4.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آی خانمی که هر جور میخوای میگردی و میگی به کسی مربوط نیست اشکال نداره اصلا به من مربوط نیست ولی آیا وجدانت قبول میکنه به آدمایی هم که به خاطر من و تو فداکاری کردن بگی به شما مربوط نیست؟
2.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نظر علامه مصباح (ره) درمورد ‌‌⭕️ تمام مکاتب متمدنِ دنیا قبول دارند که اگر چیزی موجب ضرر برای عموم مردم بشود؛ باید جلوی آن گرفته شود. 
🔆 زنگ عبرت: 🔴 می‌گویند امنیتی‌ها سرکوب کردند ♦️اما در همین تهران یک نفر از آنها در تجمعات یا اغتشاشات کشته نشده درحالیکه تاکنون ۵ بسیجی در تهران و ده‌ها نفر در شهرهای محل اغتشاش کشور با سلاح سرد و گرم به شهادت رسیده‌اند حقا که جمهوری اسلامی مظلوم مقتدر است... شهدای مدافع امنیت را فراموش نمی‌کنیم «عبدالرضا هادیزاده»