eitaa logo
یا ابا صالح المهدی ، ادرکنا ...
695 دنبال‌کننده
24.6هزار عکس
32.8هزار ویدیو
299 فایل
ارتباط با ادمین👇 @ya_mahdi_adreknaa
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📸 امروز؛ ارتباط تصویری هفت مجموعه تولیدی با رهبر انقلاب اسلامی 💻 @Khamenei_ir
🔴مصوبه اخیر مجلس احراز صلاحیت داوطلبان را بی‌خاصیت می‌کند ♦️آیت‌الله جنتی، دبیر شورای نگهبان:در حالی که ما مدت‌ها و پیش از برگزاری انتخابات اخیر، درباره اصلاح قانون انتخابات فریاد زدیم و مطالبه کردیم، اما مجلس محترم هیچ توجهی به این امر نکرد و حالا و در روز‌های پایانی خود تازه به فکر اصلاح قانون انتخابات آنهم با این کیفیت افتاده است. ♦️متاسفانه طرح اخیر نه تنها هیچ نسبتی با سیاست‌های کلی انتخابات ندارد بلکه با هدف بی خاصیت کردن احراز صلاحیت داوطلبان طراحی و تصویب شده است.
4.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥⭕️در دارالمنافقین چه خبر است !!! هزینه تراشی مجلس در روزهای پایانی ... رائفی پور و محمود کریمی پرت کردند که خیانتهای جدیدی را تصویب کنند... . آنتی سکولار
🔴 طبق خبرهای رسیده، باز محمد جواد ظریف دوباره تهدید به استعفا کرده است! 🔹 ظریف گفته است گروه پزشکی سازمان پزشکان بدون مرز را وزارت خارجه دعوت کرده و من باید این اختیار را داشته باشم که از آنان میزبانی کنم. روحانی نیز به خاطر عدم استعفای ظریف گفته است این جاسوسان پزشک نما، به جای اصفهان در نقطه‌ای در مرز ایران و افغانستان، مستقر شوند و افغان‌های در حال بازگشت به کشور خود را مورد معاینه و آزمایش قرار دهند. 🔹 این گروه شبه جاسوسی از سوی بهرام قاسمی سفیر ایران در فرانسه برای حضور در کشور دعوت شده‌‌‌اند!
2.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴سخنگوی وزارت بهداشت: خیلی امیدواریم که تا عید فطر کرونا در کشور مهار شود
11.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚠️ماجرای عجیب مؤمنانی که در روز قیامت چیزی در پرونده‌شان ثبت نشده! 📹 خوبی‌های پنهان
15.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اِنرژی عشق تا آخر ببینید و اِنرژی بگیرید
کاش می‌شد یکبار از ته دل بگوییم برای بدبختی و بیچارگی ما ، نه!!! برای درمان دردهای ما ، نه!!! برای خوب شدن حال و اوضاع ما ، نه!!! فقط برای دل تنگ ما بیا ... دلمان برایت تنگ شده مهدی جان!!! اما اوضاع دل‌هایمان خرابتر از این حرف هاست ... تعجیل در ظهورش 🤲اللهم عجل لولیک الفرج
4.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
السلام عیلک یا علی بن موسی الرضا💗 دوستانتان را مهمان کنید
💠🔸 اخبار ویژه                 1⃣چین: باید برای درگیری نظامی با آمریکا آماده باشیم 🔻یک نهاد دولتی چین در گزارشی هشدار داد که موج فزاینده لفاظی‌های خصمانه علیه پکن به دلیل شیوع کرونا ممکن است رابطه این کشور با ایالات‌متحده را به سمت درگیری نظامی سوق دهد. خبرگزاری رویترز مدعی شده این گزارش را وزارت امنیت کشور چین تدوین کرده و آن را به رهبران این کشور ازجمله «شی جین‌پینگ»، رئیس‌جمهور چین ارائه کرده‌اند. خبرگزاری رویترز آورده است: «افراد آشنا به محتوای این گزارش گفته‌اند چین بعد از شیوع کرونا با موج احساسات چین‌ستیزانه‌ای روبرو است که ایالات‌متحده هدایت آن را بر عهده گرفته است.» در این گزارش رسمی تصریح شده چین در بدترین سناریو باید برای درگیری مسلحانه با آمریکا آماده باشد. یک اندیشکده وابسته به وزارت امنیت کشور چین (موسسه روابط معاصر بین‌المللی) هم این گزارش را منتشر کرده است ولی سخنگوی وزارت خارجه چین در گفتگو با خبرگزاری رویترز گفته است: «اطلاعی در این مورد ندارم.» 2⃣ تروریستی نامیدن حزب‌الله تحت فشار امریکا و رژیم صهیونیستی! 🔻 دبیرکل حزب‌الله در سخنرانی اخیر خود به ماجرای تروریست نامیدن حزب‌الله توسط آلمان پرداخت و گفت: «تروریستی خواندن حزب‌الله توسط آلمان قابل پیش‌بینی بود. تصمیم آلمان یک تصمیم سیاسی بوده و تحت فشار آمریکا و در راستای راضی کردن رژیم اشغالگر انجام شده است. آلمان هیچ دلیلی مبنی بر تروریستی بودن فعالیت حزب‌الله ارائه نکرده و این موضوع تأکید می‌کند که تصمیم آلمان تصمیمی کاملاً سیاسی است.» وی سپس بر ادامه مقابله با رژیم اشغالگر صهیونیستی، توجه به مسئله فلسطین و دفاع از ملت لبنان تأکید کرد.
اعمال شب سیزدهم رمضان شب سیزدهم اول لیالى بیض است و در آن سه عمل است: اول: غسل دوم: چهار رکعت نماز، در هر رکعت حمد و بیست و پنج مرتبه توحید سوم: دو رکعت نماز که در شب سیزدهم رجب و شعبان نیز خوانده مىشود، در هر رکعت بعد از حمد یس و تبارک الملک و توحید بخواند و در شب چهاردهم این نماز خوانده مىشود به چهار رکعت به دو سلام و در سابق در شرح دعاى مجیر گذشت که هر که آن را در ایام البیض ماه رمضان بخواند گناهانش آمرزیده شود اگر چه به عدد قطرات باران و برگ درختان و ریگ بیابان باشد ┄┅═✼🍃🌺🍃✼═┅┄ 🕊 اَلّلهُمَّـ عَجِّل‌لِوَلیِّڪَ الفَرج 🕊 ┄┅═✼🍃🌺🍃✼═┅┄