eitaa logo
یا ابا صالح المهدی ، ادرکنا ...
695 دنبال‌کننده
24.6هزار عکس
32.8هزار ویدیو
299 فایل
ارتباط با ادمین👇 @ya_mahdi_adreknaa
مشاهده در ایتا
دانلود
تفاوت مردم انقلابی و خدا پرست با مسئولان منافق و کدخدا پرست برخلاف شکم برخی مسئولان؛ سُفره مردم هر روز کوچک تر می‌شود
مؤمن واقعى، تنها از خدا بيم دارد. «فَاللَّهُ أَحَقُّ أَنْ تَخْشَوْهُ إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ»👇۱۳توبه👇
6.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این سهم که تموم نداره ... سکانس زیبا و قابل تامل از زندگی شهدا خدایا طعم تلخ دولت لیبرال رو در کام مردم ما با طعم شیرین بازگشت به سیره چنین شهدایی عوض کن ...
🌹محل تدفین شهید فخری زاده - امام زاده صالح
8.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مراسم تشییع پیکر مطهر شهید هسته‌ای «محسن فخری‌زاده»
🔴آیت الله رئیسی: دعوت به خویشتنداری چراغ سبز به تروریستهاست ♦️رئیس قوه قضائیه:در انجام اقدامات بازدارنده نسبت به دشمن، نباید کوتاهی کرد چراکه دشمن فقط منطق قدرت را می شناسد. ♦️ تحریم و ترور دو روی یک سکه هستند؛ غربی‌هایی که در مقابل ترور دعوت به خویشتنداری می کنند، در واقع به تروریست‌ها چراغ سبز نشان می‌دهند. ♦️امید بستن به رفع تحریم با مذاکره خطاست؛ تجربه نشان داده که در مقابل اهل «تحریم و ترور»، فقط باید قوی شد. ♦️دادستان کل کشور کارگروه ویژه ای برای تعقیب عاملان و آمران ترور تشکیل دهد.
🔴العالم: مدارک لازم برای اثبات مشارکت اسرائیل در ترور اخیر وجود دارد/سلاح بکار رفته با ماهواره کنترل شدهاست ♦️بخش عربی شبکه العالم در خبری فوری به نقل از منبع آگاه اعلام کرد: مدارکی به دست آمده است که نشان می دهد رژیم صهیونیستی در ترور محسن فخری زاده دست دارد. ♦️این منبع افزود: رژیم صهیونیستی عناصر معاند ضد انقلاب اسلامی ایران را برای این عملیات به کار گرفته که نقش پشتیبانی و تدارک عملیات را بر عهده گرفته بودند. ♦️این منبع همچنین تاکید کرده است که سلاح مورد استفاده در عملیات ترور دانشمند هسته ای ایران، ساخت رژیم صهیونیستی بوده است و از طریق ماهوارهای کنترل می شد.
1.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴سرلشکر سلامی: دشمنان منتظر پاسخ‌ها باشند ♦️فرمانده کل سپاه در مراسم تشییع شهید فخری‌زاده: دشمنان منتظر پاسخ‌ها باشند؛ زمان و مکان و کیفیت عمل را ما تعیین می‌کنیم. ♦️اصل مجازات آمران و عاملان به قوت خود باقی است.
📸 پرس تی‌وی: سلاح استفاده‌شده در ترور شهید فخری زاده ساخت اسرائیل است 🔹شبکه پرس تی‌وی به نقل از منبعی آگاه اعلام کرد بقایای سلاح استفاده‌شده در ترور روز جمعه دانشمند برجسته هسته‌ای ایران نشان می‌دهد که این سلاح در سرزمین‌های اشغالی ساخته شده است
1.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴سخنگوی کمسیون امنیت ملی مجلس: ♦️با دستور رهبری آژانس اجازه مصاحبه با شهید فخری زاده را پیدا نکرد ♦️ما با چشم چرانی بازرسان آژانس در داخل ایران مشکل داریم و برخورد خواهیم کرد
2.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تا کی باید ''روایت اول'' رو از دست بدیم!؟ ✔️چند روزه از ترور گذشته، هنوز مردم نمیدونند چه اتفاقی افتاده. ✔️ همه جا صحبت از ترور هست، ولی تو صدا و سیما هیچ خبری نیست، فقط شبکه خبر یه زیرنویسی رفت 📡داریم مردم رو کوچ میدیم به شبکه‌های ماهواره‌ای.