eitaa logo
یا ابا صالح المهدی ، ادرکنا ...
729 دنبال‌کننده
24هزار عکس
31.8هزار ویدیو
291 فایل
ارتباط با ادمین👇 @ya_mahdi_adreknaa
مشاهده در ایتا
دانلود
13.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مجموعه‌ی توحیدی ! امداد ویژه‌ی آدمها زمانی به یکدیگر تعلق می‌گیرد؛ که چشم‌انداز و مسیر مشترکی را دنبال می‌کنند. نصرت ویژه‌ی خداوند نصیب چه کسانی می‌شود؟
اۍ دیدنت بھانھ‌ترین خواهش دلمـ فڪرے بڪن براے من و آتش دلمـ.. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
🍃🌟معراج پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم ) 🗓 در روز هفدهم رمضان  بنا به روایتی، پیامبر گرامی اسلام (ص) شبانگاه به امر خداوند از مکه به بیت المقدس سیر کرد و به آسمان‌ها عروج نمود. 📖در اولین آیه ازسوره اسراء این معجزه بزرگ چنین توصیف شده است: ♦️«سُبْحَانَ الَّذِی أَسْرَ‌ىٰ بِعَبْدِهِ لَیْلًا مِّنَ الْمَسْجِدِ الْحَرَ‌امِ إِلَى الْمَسْجِدِ الْأَقْصَى الَّذِی بَارَ‌کْنَا حَوْلَهُ لِنُرِ‌یَهُ مِنْ آیَاتِنَا ۚ إِنَّهُ هُوَ السَّمِیعُ الْبَصِیرُ‌: پاک و منزه است خدایی که بنده خویش را شبانگاه از مسجدالحرام تا مسجدالاقصی که اطراف آن را برکت داده است، سیر داد تا نشانه‌های خود را به او نشان دهد و خدا شنوا و بیناست.» ♦️به این ترتیب، باتوجه به این آیه و سخنان حضرت محمد (ص)، ایشان در معراج با بسیاری از اسرار الهی، رموز جهان آفرینش و سرنوشت انسان‌ها در جهان دیگر آشنا شد. این حادثه از معجزات بزرگ پیامبر گرامی اسلام (ص) به شمار می‌رود و حاکی از جایگاه رفیع ایشان است.
8.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 مهمترین فرمولی که خدا به پیامبر (ص)، در شب معراج دادند، چیست؟ ※ ویژه شب معراج پیامبر "صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم" ‌
🌹17 ماه رمضان/معراج پیامبر صلّی الله علیه و آله ♦️معراج پیامبر صلّی الله علیه و آله در سال های بعد از بعثت در شب چنین روزی واقع شده، (1) و آیه ی «سُبحانَ الَّذی أسری بِعَبدِهِ لَیلاً مِنَ المَسجِدِ الحَرامِ اِلَی المَسجِدِ الأقصی …» (2)، در این باره نازل شده است. معراج پیامبر صلّی الله علیه و آله در 21 ماه رمضان نیز نقل شده است. (3) ♦️معراج از جمله ضروریات اسلام است (4)، و از آیات کریمه و احادیث متواتره ثابت شده است که خداوند متعال حضرت رسول صلّی الله علیه و آله را در یک شب از مکّه ی معظمه تا مسجد الأقصی و از آنجا به آسمان ها تا سدرة المنتهی و عرش أعلی بُرد، و عجایب آفرینش آسمان ها را به حضرت نمایاند و رازهای نهانی و معارف نامتناهی را به آن حضرت إلقا فرمود و آن حضرت در بیت المعمور تحت عرش به عبادت حقّ تعالی قیام فرمود و با انبیاء علیهم السلام ملاقات نمود و داخل بهشت شد و منازل بهشت و احوال کسانی که در عذاب بودند را مشاهده فرمود. ♦️احادیث متواتر دلالت دارد که عُروج آن حضرت به بدن بوده و نه به روح، و در بیداری بوده نه در خواب. (5) اقوال دیگر در تعیین روز معراج چنین است : 17 ماه رمضان سال 12 قبل از هجرت، 17ربیع الأوّل قبل از هجرت، 17 رجب قبل از هجرت، 17 ماه رمضان 5 سال قبل از بعثت، 27 ماه رمضان، 21 ماه رمضان، 9 ذی الحجّة. درباره ی مکانی که آغاز حرکت پیامبر صلّی الله علیه و آله به سوی معراج بوده نیز چند قول است : از منزل خدیجه علیها السلام، منزل امّ هانی خواهر امیر المؤمنین علیه السلام، از شعب ابی طالب علیه السلام. (6) امام صادق علیه السلام فرمودند : «حق تعالی حضرت رسول صلّی الله علیه و آله را صد و بیست و چهار مرتبه به آسمان بُرد، و در هر مرتبه به آن حضرت درباره ی ولایت و امامت امیر المؤمنین علیه السلام و دیگر ائمه ی طاهرین علیهم السلام زیاده از سایر فرایض تأکید و توصیه نمود». (7) 📚 منابع : 1. الوقایع و الحوادث : ج 1، ص 194. و ... . 2. سوره ی اسراء : آیه ی 1. 3. مسار الشیعة : ص 9. و ... . 4. الغدیر : ج 5، ص 16. و ... . 5. بحار الأنوار : ج 18، ص 289. حق الیقین : ص 30. 6. بحار الأنوار : ج 18، ص 302، 319، 380، ج 95، ص 196، ج 97، ص 168. و ... . 7. بصائر الدرجات : ص 79. و ... .
🌹17 ماه رمضان/بنای مسجد جمكران ♦️در شب سه شنبه 17 ماه مبارک رمضان سال 373 هـ بنا بر آنچه كه شيخ صالح و پرهيزكار جناب حسن بن مثله جمكرانی خبر داده است امام عصر حضرت صاحب الزمان علیه السلام دستور بنای مسجد شريف جمكران را صادر فرمودند و اين ماجرا داستانی طولانی دارد و مسجد هم دارای آداب و نماز مخصوصی است. (44) 📚 منبع : 44. مستدرک الوسائل : ج 3، ص 432 _ 447.
7.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👆واکنش رهبری به شعر خوانی «حسین خزائی» از در دیدار شاعران با رهبر فرزانه انقلاب: 👌آفرین ،آفرین ،شما مضمون سخنرانی یک ساعته من رو تو چند دقیقه گفتین