🔴 فاصله ما تا امام زمان(عج) چقدر است؟
🌕 آیا تا به حال به این موضوع فکر کرده اید که "چه چیزی میان ما و مولایمان امام زمان (ارواحنافداه) فاصله انداخته است ؟
🔹 آیا فاصله ما با امام زمان , یک فاصله مکانی است؟ 100 متر, 100 کیلومتر یا ..
🔹 و یا فاصله ما با ظهور ایشان یک فاصله زمانی است؟ 1 هفته, 1 سال, 100 سال یا ...
🔹 براستی فاصله میان ما و امام زمان مکانی است یا زمانی یا چیز دیگر؟
🔹 ما باید به سمت مولایمان حرکت کنیم ما باید در جهت ظهور مولایمان گام برداریم, ما از ابتدا برای همین به دنیا آورده شدهایم, ما پیش از آن، با اهل بیت (علیهم سلام) عهد بستهایم و این وظیفه ماست. ما باید تمام تلاشمان را در این راستا قرار دهیم
🔹 اما اگر ندانیم که چه چیزی میان ما و مولایمان مانع است، چگونه میخواهیم به سمت ایشان و ظهور ایشان حرکت کنیم ؟
🔹 اصلاً حرکت یعنی چه؟ و سمت و سوی حرکت، در عمل چگونه است.
آیا حرکت به سمت ظهور یعنی اینکه، بلند شویم، از شهر و دیار خود خارج شویم و در کوه و صحرا به دنبال امام زمان (ارواحنافداه) بگردیم؟
🔹 یا اینکه به جمکران برویم و در آنجا به دنبال امام بگردیم؟ و یا اینکه به مکه برویم و در آنجا مقیم شویم تا در صبح ظهور اولین بیعت کننده باشیم؟ و یا ...
🔺 آیا حرکت بدین معناست؟یا معنای دیگری دارد؟
🔹 با توجه به آیات و روایات و نوع رفتار تمام بشریت در طول تاریخ با حجت های الهی در مییابیم که فاصله ما با ظهور و با مولایمان مهدی (ارواحنافداه) ، نه یک فاصله مکانی است و نه یک فاصله زمانی، بلکه فاصله ما، "فاصله صفاتی" است.
🔹 آن چیزی که میان ما و امام زمانمان فاصله انداخته است نوع صفات ماست. نوع اخلاق و تقوای ماست که میان ما و امام مانع شده است! نوع رفتار ماست که (چه بسا دائماً) فاصله ما را با امام بیشتر میکند!
🔹 حال حرکت ما باید چگونه باشد؟
🔺 ما باید حرکت به سمت ظهور و به سمت امام زمان ارواحنا فداه را با اصلاح خود آغاز کنیم. با اصلاح صفات خود، با اصلاح اخلاق خود، با اصلاح رفتار خود (که بر اساس صفات انسان روی میدهد) و تا خود را اصلاح نکنیم، قطعاً نمیتوانیم دیگران را نیز حرکت دهیم..
🔹 و به هر میزان که در این مسیر گام برمیداریم، بدانیم که داریم به مولایمان مهدی (ارواحنافداه) نزدیک میشویم هر چند که جسم ایشان را نبینیم. ندیدن جسم مبارک ایشان نباید بهانه حرکت نکردن ما شود .ما باید واجد اخلاق مهدوی شویم تا إن شاءالله لایق همنشینی با ایشان در بعد از ظهور شویم.
🌹باید که جمله جان شویم تا لایق جانان شویم..
✅ روز نیمهی رجب و اعمال امّ داود
اعمال اُمّ داود یکی از عبادات و ادعیهی معروف است که در ایام البیض ماه رجب به انجام آن تأکید شده است. #دعای_استفتاح را امّداود، مادر داود بن حسن بن حسن بن علی بن ابیطالب علیهمالسلام، که مادر رضاعی #امام_صادق علیهالسلام هم بود، از ایشان برای خلاصی فرزندش داود از زندان #منصور_دوانیقی لعنةاللهعلیه آموخت و روایت کرد. حضرت به او فرمودند: «چرا تاکنون از دعای إستفتاح غفلت کردهای؟ مگر نمیدانی که به وسیله این دعا، درهای آسمان گشوده میشود و فرشتگان الهی، دعاکننده را مژدهی اجابت میدهند و هیچ حاجتمند و دردمند و دعاکنندهای مأیوس نمیشود و خداوند هم پاداش خوانندهی این دعا را بهشت قرار داده است.» پس از انجام اعمال توسط امّداود در نیمهی رجب، چيزی نگذشت كه فرزندش از حبس منصور ملعون در عراق رهایی يافت و نزد مادرش در مدينه حاضر گشت.
#محدث_قمی رحمةاللهعلیه در مفاتیحالجنان ذیل اعمال نیمه رجب، این دعا را به عنوان پنجمین عمل آورده و مینویسد:
🌿 «عمدهی اعمال این روز است و برای برآمدن حاجات و رفع گرفتاریها و دفع ظلم ظالمان، مؤثر است و کیفیت آن بنا بر آنچه در مصباح المتهجّد شیخ طوسی آمده، آن است که چون خواست این عمل را به جا آورد، روز سیزدهم و چهاردهم و پانزدهم رجب را روزه بگیرد؛ پس در روز پانزدهم هنگام ظهر غسل کند و سپس نماز ظهر و عصر را بجا آورد در حالتی که رکوع و سجودشان را نیکو کند و در موضع خلوتی باشد که چیزی او را مشغول نسازد و انسانی با او تکلّم ننماید. پس چون از نماز فارغ شود، رو به قبله کند و این اعمال را به جا آورد:
➕ صد مرتبه سوره حمد؛
➕ صد مرتبه سوره توحید؛
➕ ده مرتبه آیة الکرسی؛
➕ قرائت سورههای مبارکهی انعام، اسراء، کهف، لقمان، یس، صافّات، فصّلت، شوری، دخان، فتح، واقعه، مُلک، قلم، انشقاق و سورههای بعد از آن تا آخر قرآن؛
➕ دعای إستفتاح مشهور به دعای امّداود.»
📚 بحارالانوار (علامهمجلسی)، ج۴۷، ص۳۰۷
مفاتیحالجنان (محدثقمی)، ص۲۱۰ (اعمال نیمه رجب)
📝 انجام اعمال امّداود در برآورده شدن حاجات، بسیار مجرّب است؛ حتی برای کسی که این سه روز یا روز نیمهی رجب را هم موفق نشده #روزه بگیرد، ظهر به نیّت رجاء، غسل کند و پس از خواندن نماز ظهر و عصر، مشغول به این اعمال و اذکار شود.
🍃 رمزی برای استجابت دعاها...
مولایمان صاحبالزّمان عجّلاللهفرجهالشریف در توقیع شریف به اسحاق بن یعقوب مرقوم فرمودند: «برای تعجیل در امر فرج زیاد دعا کنید، چرا که گشایش کار خودتان نیز در همین دعاست.»
💠 «وأكثروا الدعاء بتعجيل الفرج، فان ذلك فرجكم.»
📚 بحار الانوار، ج۵۲، ص۹۲، ح۷
📢پخش زنده مراسم ام داوود از تلویزیون
👈مراسم معنوی ام داوود از ساعت ۱۴:۳۰ امروز از شبکه قرآن سیما پخش خواهد شد.
👈همچنین پخش زنده مراسم ام داوود از حرم حضرت معصومه(س) از صفحه اینستاگرام حرم مطهر از ساعت ۱۳:۳۰ پخش خواهد شد.شبکه های اجتماعی آستان مقدس حضرت معصومه سلام الله علیها به نشانی astanqom@ نیز این مراسم را پخش خواهد کرد.
👈مراسم ام داوود در حرم مطهر رضوی هم از ساعت ۱۲:۴۵ با قرائت قرآن کریم آغاز و تا اذان مغرب ادامه خواهد داشت.