eitaa logo
یا ابا صالح المهدی ، ادرکنا ...
725 دنبال‌کننده
24.1هزار عکس
32.1هزار ویدیو
292 فایل
ارتباط با ادمین👇 @ya_mahdi_adreknaa
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌ 🔴روایت شاهدان عینی از وحشت مردم در روز حادثه ♦️یکی از شاهدان عینی در جلسه دادگاه در رابطه با ترس و وحشت مردم از جنایت مجیدرضا رهنورد گفت: 🔺من و افرادی که در صحنه حضور داشتند وحشت کرده بودیم، هر کسی به یک طرفی فرار می‌کرد. به همین خاطر مردم درخواست دارند که متهم به اشد مجازات برسد؛ من ۲ دختر دارم. از آن روز به بعد دخترانم شب‌ها کابوس می‌بینند و هنگامی که من بیرون از خانه هستم مدام با من تماس می‌گیرند و اظهار نگرانی می‌کنند. این اقدام محله ما را بد نام کرد. دست‌های شهید زینال زاده در دستان من بود تا به شهادت رسید؛ ضارب آنچنان ضربه‌ای به گردن وی زده بود که این جوان همانجا به شهادت رسید. یکی دیگر از شاهدان عینی نیز گفت: 🔺آن روز من ترس را در چشمان مردم می‌دیدم. چند خانم که فرزندانشان همراهشان بود جیغ می‌زدند و فریاد می‌کشیدند. یک شاهد عینی دیگر نیز روز حادثه را اینچنین روایت می‌کند: 🔺آن روز دیدم که متهم روی بدن یکی از شهدای خیابان حرعاملی نشسته و به شدت در حال ضربه زدن با چاقو به این جوان است و مردم وحشت زده در حال داد و فریاد ناشی از ترس هستند. یکی از کسبه خیابان حرعاملی که در جلسه دادگاه حاضر شده بود گفت: 🔺بعد از این اتفاق، مردم دیگر رغبتی به حضور در این خیابان ندارند و کسبه با مشکلات متعددی مواجهه هستند و ما از این موضوع بسیار ناراحت هستیم، مخصوصا اینکه انگار کسی جرات نمی‌کند با بچه کوچک از این منطقه عبور کند چرا که مردم هنوز نگرانند و ترسیده‌اند.
🔴تصویری از اعدام قاتل شهدای مشهد که امروز صبح اجرا شد. ♦️این تصویر باید درسی باشد برای همه ی کسانی که با تحریک مزدورانی مثل و و .... مرتکب جنایت میشوند و بدانند خط قرمز نظام امنیت مردم هست. ♦️ مقایسه این دوتا تصویر بسیار عبرت آموز است. در حال عیاشی و یک فرد فریب خورده که به اراجیف این منافق گوش کرده و آدم کشی کرده بالای دار مجازات.
6.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 قاتل شهیدان رضازاده و زینال‌زاده: برادرکُشی کردم مادر شهید حسین رضازاده: آیا آن زمان که خنجر کشیدی نگفتی این حسین مادر دارد؟ آیا در چشمان حسین قلب شکسته ی مادرش را ندیدی؟ ويدئو بخشی از دادگاه مجیدرضا رهنورد قاتل شهیدان «حسین رضازاده» و «دانیال زینال زاده» ناصر کاوه: 🔺مجیدرضا رهنورد در ملأعام اعدام شد 🔹خبرگزاری فارس نوشت: مجید‌رضا رهنورد که طی درگیری در ۲۶ آبان ۲ بسیجی با نام های زینال‌زاده و رضازاده را به شهادت رساند و ۴ نفر دیگر را مجروح کرد،صبح امروز در مشه و در ملأعام اعدام شد...فیلم لحظه چاقو زدن و شهادت دو نفر از پرسنل بسیج به دست داعشی اغتشاشگر، محیدرضا رهنورد را نشان می دهد. 📌عزیزان دهید تا جای جلاد و شهید عوض نشود 📌نشردهید تا مصی علینژاد وعلی کریمی بیشتر از این جوانان را فریب ندهند
📷صحنه اعدام قاتل شهیدان زینال زاده و رضازاده در ملاء عام در شهر مشهد با حضور خانواده های این دو شهید
اعدام یک کارگر حافظ قرآن به اتهام اقدام برای ترور علی‌بن ابی‌طالب عبدالرحمن مرادی کارگر زحمت کش و حافظ قرآنی که اخیرا نیز در آستانه ازدواج بود و در دوران نامزدی به سر می‌برد، به بهانه تلاش برای ترور خلیفه وقت دستگیر و در آستانه اعدام است. نامزد وی قطام نیز بخاطر حال روحی نامساعد و از ترس نیروهای امنیتی به مکان نامعلومی گریخته است... 🗣 معاویه اینترنشنال
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا