1_10047549800-AudioConverter.mp3
2.64M
چرا امامان ما در #امام_دوازدهم ختم میشود ⁉️
⭕️پاسخ: #ابراهیم_افشاری
➖➖➖➖➖➖➖
امـــــامـ زمـــانـــے شــــو
🆔 @montazerane_zohour
چرا نام امام زمان عليه السلام در قرآن نیامده، تا هر نوع ابهامی رفع شود⁉️
پاسخ: قرآن کريم براى معرفى شخصيتهاى الهى از سه راه وارد مى شود، و در هر موردى طبق مصالحى از شيوه خاصى پيروى مى کند. گاهى معرفى با اسم، گاهى معرفى با عدد، و گاهى نيز معرفى با صفت.
اگر نام حضرت مهدى عليه السلام در قرآن نيست، ولى صفات و خصوصيات حکومت او در قرآن وارده شده است.
اصولا قرآن در معرفى افراد، مصالح عالى را در نظر مى گيرد. گاهى مصالح ايجاب مى کند تنها به صفات افراد بپردازد، چنان که درباره حضرت مهدى عليه السلام جريان از اين قرار است که:
اولا: تشکيل چنين حکومتى، در مواردى صريحا و در موارد ديگر به طور اشاره در قرآن وارد شده است. آياتى که در سوره (توبه) و (صف) از انتشار و گسترش اسلام در سطح جهانى نويد مى دهد، مانند: (ليظهره على الدين کله) يعنى تا آن را بر همه اديان پيروز سازد، اشاره به تشکيل اين حکومت است. زيرا مفسران گويند: مضمون اين آيه را که پيشگويى از گسترش فراگير و همه جانبه اسلام در سطح جهان است، هنوز تحقق نپذيرفته است.
از اين گذشته، در آيه 106 سوره انبياء مى فرمايد: (ما پس از ذکر، در زبور نوشتيم که بندگان شايسته من، وارث زمين خواهند بود). آيه شريفه نويد مى دهد که صالحان، وارثان زمين خواهند بود وحکومت جهان را به دست خواهند گرفت. و به اتفاق تاريخ بشر، هنوز اين وعده الهى تحقق نپذيرفته است.
ثانيا: اگر نام اصلى امام زمان عليه السلام را نبرده، به خاطر مصلحتى است که براى اهل فضل و درک مخفى نمى باشد، زيرا به همان علت که نام امام على عليه السلام را نبرده، نام آن حضرت را نيز ذکر ننموده است. اگر نام اين پيشوايان گرامى را مى برد، کينه هاى ديرينه (بدر واحد و حنين) بار ديگر زنده مى شد، و لذا مطلب را به صورت کلى مطرح کرده و فرموده است: (بندگان شايسته من، وارث زمين خواهند بود). نام بردن از گذشتگان، مانند لقمان وذى القرنين، قابل قياس با افراد آينده نيست، درباره گذشتگان، حسدها و کينه ها تحريک نمى گردد، و افراد سودجو و شهرت طلب نمى توانند از آن سوء استفاده کنند، ولى بردن نام آيندگان اين محظور را دارد.
آيا شما فکر مى کنيد که تنها ذکر نام، دردى را دوا مى کند⁉️ آيا فکر مى کنيد که اگر نام امام زمان عليه السلام در قرآن برده مى شد، امکان نداشت که در طول تاريخ، شيادان و افراد شهرت طلب آنان سوء استفاده نکنند، يا افرادى روى غرض هاى خاص، وجود او را انکار ننمايند⁉️ تجربه تاريخى نشان داده است که اگر هم در قرآن صراحتا نام آن حضرت برده مى شد، باز در طول تاريخ، شيادان و مدعيان دروغين مهدويت پيدا مى شدند و نام خود را امام زمان و مهدى موعود مى گذاشتند، تا از آب گل آلود ماهى بگيرند و از نام او و انتظار مردم استفاده نادرست کنند. مگر نام پيامبر خدا (صلى الله عليه وآله وسلم) را در انجيل نبرده است⁉️ ولى گروههاى مغرض، از آن بهره بردارى ناجوانمردانه کردند.
بنابراين، مساله مهم، بيان خصوصيات ديگر آن حضرت است که افراد دل آگاه، با شناخت آنها، مهدى واقعى را از مدعيان قلابى مهدويت باز شناسند. (1)
پي نوشته ها :
1- اقتباس از (پرسشها و پاسخها) جعفر سبحانى، ص 185.
➖➖➖➖➖➖
امـــــامـ زمـــانـــے شــــو
🆔 @montazerane_zohour
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا یاران امام مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف جوان هستند⁉️🤔
👤استاد #رائفی_پور
➖➖➖➖➖➖➖
امـــــامـ زمـــانـــے شــــو
🆔 @montazerane_zohour
محمد رسول الله 7- دعوت آشکار به اسلام 2.mp3
10.06M
کتاب صوتی #محمد_رسول_الله
فصل هفتم: دعوت آشکار به اسلام
قسمت 2
ادامه دارد ...
➖➖➖➖➖➖➖
امـــــامـ زمـــانـــے شــــو
🆔 @montazerane_zohour
6.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️پست ویژه ۳ امروز کانال منتظران ظهور
🎆 امـــان از فتنه های آخرالزمان
🕊اشکهای امام صادق (ع) بر غیبت طولانی امام مَهدی (عج) در آخرالزمان و سقوط بعضی از شیعیان در دوران غیبت...
#اللھمعجلݪوݪیڪاݪفࢪج
➖➖➖➖➖➖➖
امـــــامـ زمـــانـــے شــــو
🆔 @montazerane_zohour
6.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سلام_امام_زمانم
اَلسَلامُ عَلَیکَ یاصاحِبَ ال٘زَمان😍✋
مهدیا منتظرانت همه در تاب و تبند،
همه اهل جهان، جمله گرفتار شبند...
چو بیایی غم و ظلمت برود از عالم،
شاد گردد دل آنان که گرفتار غمند...
#اللّهُمَ_عَجِّل_لِوَلِیِّکَ_ال٘فَرَّج
➖➖➖➖➖➖➖
امـــــامـ زمـــانـــے شــــو
🆔 @montazerane_zohour
هدایت شده از منتظران ظهور
دعای عهد از علی فانی.mp3
21.06M
#دعای_عهد با صدای #علی_فانی
قرار هر روز ما
بیش از یک میلیون و ۴۰۰هزار بار در کانال منتظران ظهور خوانده شده
#امام_زمان
➖➖➖➖➖➖➖
امـــــامـ زمـــانـــے شــــو
🆔 @montazerane_zohour
17.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#استوری
حالا به این نزدیکیام که نیست که...
هِی میگن ظهور نزدیکه‼️نزدیکه‼️نزدیکه‼️
#شیطان_شناسی
#آخرالزمان
➖➖➖➖➖➖➖
امـــــامـ زمـــانـــے شــــو
🆔 @montazerane_zohour
💢 چرا امام مهدى علیه السلام در زمان غیبت کبری نایب خاص ندارد⁉️
🔷در پاسخ این سوال، باید گفت اوّلا، غیبت صغری مقدمه اى براى آغاز غیبت کبری بود و در این دوره، نایبان خاص، وظیفه داشتند تا شیعیان را آماده ى غیبت امام علیه السلام کنند. در همین مدّت غیبت صغری، شیعیان توانستند خود را براى ورود به مرحله ى جدید آماده کنند؛ بنابراین، هدف اصلى از تعیین نواب خاص، تحقق یافته بود و دیگر نیازى به تعیین نایب خاص نبود؛ چون، با آغاز غیبت کبری ـ که هدف از آن، حفظ جان امام، آزمایش مردم، آماده سازى مردم جهان براى قیام امام علیه السلام در آخرالزمان و... بود ـ تعیین نایب خاص، با اهداف و فلسفه ى غیبت تعارض پیدا مى کرد.
ثانیاً، در صورت استمرار تعیین نایب خاص، امکان داشت فرصت مناسبى ایجاد شود تا هر کس ادعاى نیابت امام زمان علیه السلام را بکند و صادق و کاذب مشتبه شود و البته این هم امکان نداشت که خود حضرت هر بار ظاهر شود و اوّلا، معجزه اى بیاورد که خود امام است و ثانیاً، براى هر عصرى، کسى را معرّفى کند.[1]
ثالثاً، شاید دلیل عدم تعیین نائب خاص، این بوده که اگر نائب خاص تعیین مى شدند، دشمنان، آنان را آزاد نمى گذاشتند، بلکه آنان را شکنجه و زجر مى دادند.
📚پی نوشت:
[1]. ابراهیم امینى، دادگستر جهان، ص 153.
منبع: امام مهدى علیه السلام، رسول رضوى، انتشارات مرکز مدیریت حوزه علمیه (1384).
#اللھمعجلݪوݪیڪاݪفࢪج 🌹
➖➖➖➖➖➖➖
امـــــامـ زمـــانـــے شــــو
🆔 @montazerane_zohour
18.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جریان سفیانی ...
#ترامپ یا ....
سیدحسین دهستانی
#جنبش_سفیانی
#سفیانی
➖➖➖➖➖➖➖
امـــــامـ زمـــانـــے شــــو
🆔 @montazerane_zohour
17.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️پست ویژه ۱ امروز کانال منتظران ظهور
خراسانی و یمانی کیستند ⁉️
سفیانی کجاست ⁉️
#سید_خراسانی #سید_یمانی #سفیانی
➖➖➖➖➖➖➖
امـــــامـ زمـــانـــے شــــو
🆔 @montazerane_zohour