🔴 در آخرالزمان مراقب خودت باش!
🌕 امام صادق علیه السلام پس از وصف ایام و حالات مردم در آخرالزمان، خطاب به راوی فرمودند: در چنین زمانی مراقب خود باش! (خودت را نگهدار)! و نجات از این مهالک را از خداوند بخواه! (فرج نزدیک است)؛ و بدان که مردم با این نافرمانیها مستحق عذابند.
اگر عذاب بر آنها فرود آمد و تو در میان آنها بودی، باید به سوی رحمت حق بشتابی تا از کیفری که آنها به واسطه سرپیچی از فرمان خدا میبینند، بیرون بیایی. و بدان که خداوند پاداش نیکوکاران را ضایع نمیگرداند و رحمت خدا به نیکوکاران نزدیک است.
@masirkhoda
آیه266🌹ازسوره بقره🌹
أَ يَوَدُّ أَحَدُكُمْ أَنْ تَكُونَ لَهُ جَنَّةٌ مِنْ نَخِيلٍ وَ أَعْنابٍ تَجْرِي مِنْ تَحْتِهَا الْأَنْهارُ لَهُ فِيها مِنْ كُلِّ الثَّمَراتِ وَ أَصابَهُ الْكِبَرُ وَ لَهُ ذُرِّيَّةٌ ضُعَفاءُ فَأَصابَها إِعْصارٌ فِيهِ نارٌ فَاحْتَرَقَتْ كَذلِكَ يُبَيِّنُ اللَّهُ لَكُمُ الْآياتِ لَعَلَّكُمْ تَتَفَكَّرُونَ
آيا كسى از شما دوست دارد كه باغى از درختان خرما وانگور داشته كه از زير درختان آن نهرها در جريان وبراى او در آن (باغ) از هر گونه ميوهاى وجود داشته باشد ودر حالى كه به سن پيرى رسيده وفرزندانى (كوچك و) ضيعف دارد، گردبادى همراه با آتش سوزان به آن باغ بوزد و باغ را يكسره بسوزاند. اين چنين خداوند آيات را براى شما بيان مىكند تا شايد انديشه كنيد
@tafsirghorangharaati
آیه266🌹ازسوره بقره🌹
أَ يَوَدُّ : آیا دوست می دارد
أَحَدُكُمْ : یکی ازشما
أَنْ :که
تَكُونَ: باشد
لَهُ : برایش
جَنَّةٌ: باغستانی
مِنْ :از
نَخِيلٍ :درختان خرما
وَ أَعْنابٍ:وانگورهایی
تَجْرِي:که روان است
مِنْ :از
تَحْتِهَا :دامن آنها
الْأَنْهارُ :رودها
لَهُ:وبرای او
فِيها :درآن (باغ)
مِنْ:از
كُلِّ :همه
الثَّمَراتِ:محصولات است
وَ أَصابَهُ:ورسیده باشد اورا
الْكِبَرُ:پیری
وَ لَهُ :وبرایش
ذُرِّيَّةٌ :فرزندانی
ضُعَفاءُ :خردوناتوان باشد
فَأَصابَها:آنگاه دررسد بدان باغ
إِعْصارٌ:گردبادی
فِيهِ :که درآن
نارٌ :آتشی است
فَاحْتَرَقَتْ:وبسوزد
كَذلِكَ :اینچنین
يُبَيِّنُ :بیان می کند
اللَّهُ :الله
لَكُمُ :برای شما
الْآياتِ :آیات را
لَعَلَّكُمْ :باشدکه شما
تَتَفَكَّرُونَ :بیندیشید
@tafsirghorangharaati
🔸برنامه هفتگی هیئت وارثان ثارالله
▪️همزمان با شب شهادت امام محمد باقر علیه السلام
🗓 مورخ: ۴ تیر ماه
⏱ ساعت: ۲۰:۳۰ الی ۲۲:۳۰
مسجد امام هادی علیه السلام
سخنران حجتالاسلام والمسلمین شمسایی
@varesanesarallah
✍آیتالله بهجت(ره):
این احساس لذت در #نماز ، یک سری مقدمات خارج از نماز دارد، و یک سری مقدمات در خود نماز! آن چه پیش از نماز و در خارج از نماز باید مورد ملاحظه باشد و عمل شود این است که:
انسان گناه نکند و قلب را سیاه و دل را تیره نکند. و معصیت، روح را مکدّر می کند و نورانیّت دل را می برد. و در هنگام خود نماز نیز انسان باید زنجیر و سیمی دور خود بکشد تا غیر خدا داخل نشود یعنی فکرش را از غیر خدا منصرف کند.
📚 برگی از دفتر آفتاب، ص۱۳۳
@masirkhoda
عَن النَّبیِّ وَ أمیرِالمُؤمِنینَ وَ الصَّادقِ علیهم السلام:
کُلُّ دُعاءٍ (یُدْعیِ اللهَ عَزَّوَجَلَّ بهِ) مَحجُوبٌ عَن السَّماءِ حَتیّ یُصَلِّی علی مُحمَّدٍ وَآلِ مُحمَّدٍ.
از پیامبر اکرم و حضرت امیر مؤمنان و امام صادق علیهم السلام نقل شده است:
هر دعایی که خدای متعال با آن خوانده شود، بالا نمیرود مگر آنکه بر محمّد و آل محمّد صلوات فرستاده شود
@masirkhoda
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خاصیت عجیب دعای عدیله
مرحوم آیت الله مجتهدی تهرانی
@masirkhoda
هدایت شده از بسیج مسجد چهارده معصوم علیهم السلام
.
♻️ شما بیشتر امیرالمؤمنین را دوست دارید یا این مسیحی؟!
🔰 به جرج جرداق گفتند: شما یک مسیحی هستی و خیلی هم مذهبی نیستی، چه شد که در مورد حضرت علی (ع) کتاب نوشتی؟
به گریه افتاد و گفت مرحوم علامه امینی هنگامی که کتاب الغدیر را نوشت چند جلد از کتاب را برای من فرستاد. یک نامه هم نوشت و گفت آقای جرد جرداق شما یک حقوقدان و وکیل دادگستری هستی، نه شیعه هستی و نه سنی که بگوییم طرفداری میکنی، کار تو دفاع از مظلوم است. ما با اهل سنت بر سر علی (ع) دعوا داریم ما میگوییم حق با علی است آنها می گویند نه. حالا این چند جلد کتاب الغدیر را به عنوان پرونده مطالعه کنید. تمام مدارک هم از اهل سنت است. من از شیعه چیزی در آن ننوشتهام. شما هم در حد یک وکیل دادگستری قضاوت خود را برای من بنویسید.
جرداق می گوید: من دیدم وقتی انسانی مرا به عنوان یک وکیل دادگستری مخاطب قرار داده و از من کمک خواسته بیانصافی است اگر کمک نکنم بنابراین پذیرفتم. وقتی کتابها را دقیق خواندم دیدم در تاریخ از علی(ع) مظلومتر نمیشناسم و لذا تصمیم گرفتم به اقتضای شغلم که وکیل دادگستری است، از این مظلوم دفاع کنم و کتاب «الامام علی صوة العدالة الانسانیة» را نوشتم.
🔹#عید_غدیر نزدیک است. یک مسیحی اینطور از مظلومیت امیرالمومنین دفاع کرد. برنامه من و شما چیست؟ در سطح خانواده، در بین محله، در شهرتان، در کشورتان و در دنیای تشنه عدالت امروز، چه سهم و برنامهای برای معرفی غدیر داریم؟