eitaa logo
منتظران ظهور امام زمان عجل الله 313
2.2هزار دنبال‌کننده
10.5هزار عکس
9.2هزار ویدیو
309 فایل
﷽ #اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجــــ کپی آزاد 💯 پیام ناشناس 👇 https://gkite.ir/es/10234716
مشاهده در ایتا
دانلود
249_151_21.mp3
زمان: حجم: 333.7K
•┈┈••••✾•🌿🌼🌿•✾•••┈┈• ✨﷽✨ ✨♥️͜͡🕊 صوت حضرت زهرا(سلام الله علیها) در روز ______________@montazeranzohour_313 «»
•┈┈••••✾•🌿🌼🌿•✾•••┈┈• ✨﷽✨ ✨♥️͜͡🕊 📖 حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیه: خداوندا، به حقّ اولیاء و مقرّبانى كه آنها را برگزیده‌اى، و به گریه فرزندانم پس از مرگ و جدائى من با ایشان، از تو مى خواهم گناه خطاكاران شیعیان و پیروان ما را ببخشى. __________@montazeranzohour_313 «»
@Ostad_Shojaeارتباط موفق 29.mp3
زمان: حجم: 11.13M
•┈┈••••✾•🌿🌼🌿•✾•••┈┈• ✨﷽✨ ✨♥️͜͡🕊 ۲۹ 👋 آنان که در رفاقت و ارتباط موفقند ؛ ۱. هم اهل ثبت و حفظ و به یادآوردن بعضی مواردند ! ۲. و هم اهل فراموشی موارد دیگر! اما؛ - قدرت تشخیص اینکه چه چیزهایی باید فراموش شوند و چه چیزهایی نباید ... - و قدرت عمل کردن به این دریافتها، 🔄 مهم‌ترین ضمانت کننده‎‌ها‌ برای حفظ و استمرار یک ارتباطند. 🎤 ______________@montazeranzohour_313 «»
10.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•┈┈••••✾•🌿🌼🌿•✾•••┈┈• ✨﷽✨ ✨♥️͜͡🕊 💥 پیامبر در جواب، حالتون چطوره؟ چی میگفتن؟ ما چی میگیم؟! ✍️بهترین الگو زندگی پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و اهلبیت علیهم السلام او هستند 🎙استاد ______________@montazeranzohour_313 «»
5.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•┈┈••••✾•🌿🌼🌿•✾•••┈┈• ✨﷽✨ ✨♥️͜͡🕊 🔴 با دقت این دکتر زرشناس گوش کنید 🔹روسیه بیش از ۴ برابر ایران با عدد ۱۸۷۷۲ تحریم در صدر است و ایران با ۴۹۵۳ تحریم رتبه دوم جهان را دارد! 🔹حالا چرا ارزش پول روسیه سقوط نکرده و پول ایران همیشه در سراشیبی سقوط قرار دارد؟! ☝️پاسخ سئوال فوق را در ویدئو ببینید ______________@montazeranzohour_313 «»
@Maddahionlinمداحی آنلاین - نعمت توسل به امام زمان - استاد رفیعی.mp3
زمان: حجم: 2.74M
•┈┈••••✾•🌿🌼🌿•✾•••┈┈• ✨﷽✨ ✨♥️͜͡🕊 نعمت توسل به امام زمان عجل الله تعالی فرجه حجت الاسلام 🎙 سخنرانی ______@montazeranzohour_313 «»
2.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•┈┈••••✾•🌿🌼🌿•✾•••┈┈• ✨﷽✨ ✨♥️͜͡🕊 🔻 محقق هسته ای سوئیسی: بمب هسته ای کوچک تاکتیکی را در شهر طرطوس سوریه آزمایش کرد 🔹‌تصویر ماهواره ای بخشی از کوه به عرض حدود ۲۰۰ فوت را نشان می دهد که در آسمان ناپدید می شود و شاخ و برگ درختان در شعاع حدود یک کیلومتری تبخیر می شوند. ______________@montazeranzohour_313 «»
1.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•┈┈••••✾•🌿🌼🌿•✾•••┈┈• ✨﷽✨ ✨♥️͜͡🕊 🍃🌺 ۞اَللّهُمَّ۞ ۞کُنْ لِوَلِیِّکَ۞ ۞الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ۞ ۞صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَعَلی آبائِهِ۞ ۞فی هذِهِ السّاعَه وَفی کُلِّ ساعة۞ ۞وَلِیّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَلیلاً۞ ۞وَعَیْناً حَتّی تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ۞ ۞طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها۞ ۞طَویلا۞ زمان اَلَّلهُم‌عجِّل‌‌لِوَلیِڪَ‌‌الفرَج🌤 👈 عضویّت در منتظران ظهور👉 @montazeranzohour_313
•┈┈••••✾•🌿🌼🌿•✾•••┈┈• ✨﷽✨ ✨♥️‌🕊 «شبیخون» دلم پر درد و آشوب است در سودای شب‌های ملال‌انگیز و در سوگ است اندر ماتم شهری که می‌سوزد میان شعله‌های آتش ناپاک وهم‌انگیز! هنوز آن شب به یادم هست؛ شبیخون بود و پیر شهر جوانان را که خواب شه‌پریان در میان لشگرِ دشمن چو پیچک‌های هرزی پایبند مرگشان می‌کرد ز حیلت‌های چشم‌آرا حذر می‌داد! ولیکن چشم‌ها و گوش‌ها و قلب‌هاشان قفل ولیکن کور و کر همچون مجانین ذهن‌هاشان گنگ نفهمیدند و نشنیدند هشدار شبیخون را! هنوز آن شب به یادم هست؛ که اول در نقاب دلقکان و مطربان آتش به پا کردند آتش‌بازی شب را پریان چشم‌ها را سِحر با چشمانشان کردند و در اوضاع خواب‌آلود این مردم خودم دیدم تمام کوچه‌های شهرمان اندر میان شعله‌ها می‌سوخت! هنوز آن شب به یادم هست؛ تمام سایه‌های شب به آرامی ز دژهامان گذر کردند و خنجرهای زهرآگین به جان مردهای خفته در اوهام به آرامی و با نرمی اثر کردند! و برخی زهرخون گشته به خنده پیر را گفتند: «دشمن را کجا دیدی؟! که دشمن در سرای خود هزاران دردسر دارد!» نفهمیدند دشمن فطرتش با فطرت این مردمان قهر است! هنوز آن شب به یادم هست؛ که دشمن حِقد و بغضش را به جادو درد آزادی نشان می‌داد و با غیظی شرارت‌بار با چنگال و دندانش به پیر شهر خشمش را نشان می‌داد! و مردان در غل و زنجیر نفسانی اسارت را میان فتنه‌ی شیطان به آزادی مثل کردند! ولی امروز اگرچه جنگ اندر خانه‌مان برپاست جوانانی ز نسل آن اساطیر سفر کرده دوباره همتی بستند افشای حقایق را! دوباره قصد حمله کرده‌اند امروز با طرحی تمام مایه‌اش افکار پیر شهر! بدین امّید که برخیزند مردان از میان فتنه‌ی دشمن و صف‌های نبرد خویش را از سر به پا سازند و دژها را ز دشمن‌های مردم باز پس گیرند! بدین امید که برگردد جوان آسمانی رهبر آن حمله‌ی آخر! بدین امید که اندر آسمان پر غبار شهر دوباره سر زند خورشید! سجاد رستمعلی (تهمتن) ‼️عزیزانتان را یک جرعه شعر مهمان کنید! ارسالی اعضا🌹 ______________ @montazeranzohour_313 «»
11.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•┈┈••••✾•🌿🌼🌿•✾•••┈┈• ✨﷽✨ ✨♥️͜͡🕊 ⚠️مذهبی هایی که عاقبت بخیر نمیشن! ______@montazeranzohour_313 «»
•┈┈••••✾•🌿🌼🌿•✾•••┈┈• ✨﷽✨ ✨♥️͜͡🕊 🌼 درّ و یاقوت مهدوی 🌹 پیچ بزرگ تاریخی 🔵گاهی ملتی، انتخاب بزرگی را رقم می زند و به سمتی تغییر جهت می دهد که آثار و تبعات آن، تمام جامعه بلکه به تدریج همه بشریت را در بر می گیرد چنین چیزی را 🔘« پیچ بزرگ تاریخی » می نامند و در زبان عربی گاهی از این مسئله با عنوان « عطف » یاد می شود. ⬅️این تغییرِ جهت، گاهی به سمت باطل است و مواقعی به سوی حق؛ یکی از بزرگترین پیچ های تاریخی، اعراض از غدیر و اهل بیت رسول اعظم خدا بود که آن چه که امروز در دنیا دیده می شود نتیجه آن غفلت و کوتاهی امت اسلام بود که بشریت را به بحران و بن بست رسانده است. ♻️اما چه زیبا هزار و اندی سال قبل، امیر المؤمنین علی بن ابی طالب مژده و نویدی داده که جان تازه ای به عالَم می دهد ایشان فرمودند: ♻️«لَتَعْطِفَنَ‏ الدُّنْيَا عَلَيْنَا بَعْدَ شِمَاسِهَا عَطْفَ الضَّرُوسِ عَلَى وَلَدِهَا» به طور قطع و یقین دنیا بعد از آن چموشی (و اعراض از ما) با عشق و علاقه به سوی ما بر خواهد گشت؛ سپس آیه 5 قصص را تلاوت نمودند «وَ نُرِيدُ أَنْ نَمُنَّ عَلَى الَّذِينَ اسْتُضْعِفُوا فِي الْأَرْض‏...» (۱) ⬅️ شواهد و قرائن فراوانی وجود دارد که این پیشگوئی حضرت، در حال وقوع است و مقام معظم رهبری بارها و بارها این مسئله را یادآور شده اند و فرموده اند: ✅«بدانید امروز تاریخ جهان، تاریخ بشریت، بر سر یک پیچ بزرگ تاریخی است تحول از سیطره‌ی دیکتاتوری، به آزادی ملتها و حاکمیت ارزشهای معنوی و الهی » (۲) 📚منابع : ۱) .نهج البلاغه، حکمت ۲۰۹. ن.ک: کانال بشیر، بحث پیچ بزرگ تاریخی، https://eitaa.com/mas110 ۲). اجلاس جوانان و رهبری،10/11/90 ☀️ 💎 ۱۵۲ ______@montazeranzohour_313 «»