3نفر از شهدای امشب حزبالله که توسط ارتش تروریست پرور ترکیه به شهادت رسیدند
پ.ن: امشب ترکیه به مقر نیروهای همپیمان جبهه مقاومت از جمله حزب الله لبنان و نیروهای ویژه فاطميون حمله کرده است و تعدادی از عزیزانمان را به شهادت رساند/منتظر پاسخ سنگین جبهه مقاومت هستیم
#تروریست_عثمانی
Eitaa.com/montekhabesf
📸جدول پخش تلویزیونی دروس دوره تحصیلی ابتدایی
🔹با توجه به لزوم پیشگیری از شیوع بیماری کرونا، مدارس کشور در هفته گذشته تعطیل بود و در هفته آینده نیز فعلا تا دوشنبه تعطیل هستند.
🔹بر این اساس، وزارت آموزش و پرورش برنامههای آموزشی را پیشبینی کرده است که از طریق تلویزیون و فضای مجازی به دانشآموزان ارائه میدهد.
🔸جدول پخش تلویزیونی دروس دوره تحصیلی ابتدایی برای هفته آینده از شبکه آموزش پخش خواهد شد.
Eitaa.com/montekhabesf
ممنوعیت استفاده از پیامرسانهای خارجی در دستگاههای حاکمیتی و دولتی و مدارس و دانشگاهها:
معاونت فضای مجازی دادستانی کل کشور: بر اساس قوانین و مقررات کشور و مصوبات شورایعالی فضای مجازی هر گونه استفاده دستگاههای یادشده از شبکه های اجتماعی خارجی ممنوع است و تخلف و در برخی موارد جرم محسوب می شود.
بنابراین با توجه به تعطیلات مراکز آموزشی هر گونه آموزش از راه دور از طریق این شبکه ها ممنوع است و می بایست بر بستر شبکه های اجتماعی داخلی باشد و چنانچه در بسترهای خارجی ممنوعه کلاس و آموزشی برگزار شود فاقد وجاهت قانونی است و دانش آموزان و دانشجویان تکلیفی برای حضور در این آموزشها ندارند و دانشجویان و والدین دانش آموزان می توانند نسبت به این امر از طریق حراست دستگاههای مربوطه شکایت و اعتراض خود را منعکس کنند. حراست دستگاهها هم مکلف به بررسی و ممانعت از این فعالیتها و در صورت استنکاف انعکاس موضوع حسب مورد به هیئتهای تخلفات اداری یا مراجع قضایی (استنکاف از اجرای قوانین و مقررات کشور موضوع ماده ۵۷۶ قانون مجازات اسلامی) هستند و خود حراستها نیز در صورت عدم اجرای وظایف، دارای مسئولیت خواهند بود.
✅خواهش ما از همه مردم و مسئولان و مدیران مراکز آموزشی این است که با بصیرت کافی به ویژه در این ایام که دعوت مردم به شبکه های اجتماعی خارجی که ابزار عملیات روانی علیه مردم و ایجاد هراس و جنگ اقتصادی و سیاسی علیه کشورمان است، قطعا کمک به دشمن در ایراد خسارت به کشور محسوب می شود، تمام هم وغم خود را بر ترک شبکه های ویرانگر و بدتر از کرونای خارجی بگذاریم تا انشاءالله از کرونای بی بصیرتی و بی عملی در فضای مجازی خلاصی یابیم و این بار مردم مسئولان کرونازده فضای مجازی کشور را درمان و از خواب غفلت بیدار کنند و مانع تداوم برخی خیانتهای نفوذیها شوند.
دکتر جاویدنیا
Eitaa.com/montekhabesf
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیا صدای شکستن استخوانهای مسلمانان هندی را خواهند شنید؟😔
این روزها هندوهای افراطی با چراغ سبز دولت هند مسلمانان را قتل عام میکنند و رسانههای غربی نیز به شدت باکوت خبری میکنند
Eitaa.com/montekhabesf
‼️ اعضای حرام حیوانات حلال گوشت
🔷مواردی از #اعضای_حیوانات #حلال_گوشت که خوردن آن جایز نیست:
1. خون؛
2. آلت نری؛
3. آلت مادگی «فَرْج»؛
4. بچهدان (رحم)؛
5. غُدَد که آن را «دُشوِل» مىگویند؛
6. بیضه، که آن را «دنبلان» مىگویند؛
7. غدّه ای که در مغز - به شکل نخود - است؛
8. مغز حرام که در میان ستون فقرات است (نخاع)؛
9. پى که در دو طرف تیرۀ پشت است(عِلباوان)؛
10. زَهره دان (#کیسه_صفرا)؛
11. سِپُرز (#طحال)؛
12. مثانه؛
13. سیاهی چشم؛
14. چیزى که در میان سُم است(ذاتُ الاَشاجِع)؛
توجه: #فضله «مدفوع»، حرام است و اعضای حرامی که گذشت، اگر در #پرندگان_حلال_گوشت باشد، بنا بر احتیاط واجب حرام است.
#احکام_خوردنی_ها #اجزای_حرام_گوشت
Eitaa.com/montekhabesf
15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥در سوریه چه می گذرد؟
🔸بررسی دقیق آخرین وضعیت میدانی در سوریه
Eitaa.com/montekhabesf
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸عقل را جدی بگیرید!🔸
💡 چه طور شما قرآن را دو دستی و بااحترام می گیرید؟ چه طور وقتی حرم حضرت معصومه سلام الله علیها می روید، عقب عقب بر می گردید تا پشتتان به ضریح نباشد؟ این عقل خودتان را هم جدی بگیرید. وقتی فهمیدید چیزی بد است، سرسری نگیریدش. همه اش به این فکر کنید که عقل دارد چه چیز می گوید؟ اگر عادت کردید به متابعت عقل، آن وقت یک [استادی] مثل آقای بهجت گیرتان می آید. دستتان را می گیرد. دنبال پیدا کردن امثال آقای بهجت، نرو. فایده ندارد. [در عوض] این عقلی که خدا به تو داده را جدی بگیر.
💡اینهایی که زیاد استخاره می کنند، [عقلشان ضعیف می شود]. به عقلت رجوع کن. خودت می توانی فکر کنی، خودت می فهمی؛ اما به جای فکر کردن، استخاره می کنی! به جای مشورت کردن، استخاره می کنی!
خدا استخاره را داده برای تعطیل فکر؟! برای تعطیل مشورت؟! برای اینکه با خودت بگویی: «من که می توانم استخاره کنم، چرا مشورت کنم»؟!! مثلاً می خواهد زن بگیرد. مشورت نکرده، استخاره می کند! خب همین، کار دستش می دهد.
💡به عقلت رجوع کن. اول مقلد عقلت باش. اگر عقل تو دست تو را نگیرد و به امام زمان علیه السلام نرساند، هیچ عالِمی نمی تواند این کار را برای تو بکند. واسطه بین تو و امام زمان، این عقل تو است.
البته عقل در صلات چیزی نمی فهمد. از عقل نپرس چرا نماز ظهر چهار رکعت است. چرا صبح دو رکعت است؟ چرا رکوع؟ چرا سجود؟ عقل می گوید به من چه؟! من برای این کار نیامدم.
💡در دوستانت هر کسی که دیدی متابعتش نسبت به عقلش بیشتر است، دوستی ات را با او تداوم بده. بیشتر کن. فاصله ات با هر کدام از دوست هایت به اندازه فاصله آن ها با عقلشان باشد. هر که عقلش را جدی می گیرد، تو هم جدی بگیرش. هر کسی عقلش را سست گرفت، تو هم او را سست بگیر. هر کس از عقلش فاصله گرفت، تو هم از او فاصله بگیر.
💡می دانی اهل بیت چه قدر ناراحت اند از کسانی که از عقلشان استفاده نمی کنند؟ می دانی به آن ها چه می گویند؟ می گویند «احمق»! امام صادق آمده خانه یک کسی. آمد درِ خانه اش. خانه اش کوچک بود. گفت چرا؟ تو که وضعت خوب است، می توانی خانه بزرگی داشته باشی؟ گفت: بابای من هم به همین خانه های کوچک و این ها قانع بود تا از دنیا رفت. حالا تو فکر می کنی امام صادق علیه السلام چه جوابی داد؟ فرمود: «اذا کان ابوک احمق فانت احمق»؟! اگر یک جا به شما دادند که می توانید در آن بدوید؛ ورزش کنید، نگویید همان جای تنگ، بهتر بود. اگر جایی به شما دادند که هوایش بهتر بود؛ تنفس بهتر بود؛ اکسیژنش بهتر بود، نگویید همان دخمه ای که قبلاً داشتیم، بهتر بود. اگر یک جایی بهتان دادند، دیدند نور دارد؛ خوب است و از راه حلال می توانید بهداشت خودتان، سلامت خودتان، این ها را رعایت کنید، این کار را بکنید.
💡💡💡 خیلی عقل را جدی بگیرید.
@haerishirazi
Eitaa.com/montekhabesf
هدایت شده از علیرضا پناهیان
🔴 آیت الله بهجت: چرا مثل گذشته، برای رفع بلا و بیماری ها به حضرات معصومین(ع) متوسل نمیشویم؟
🔸وقتی بلایی مانند وبا در نجف پیدا میشد، حتی در بازارها هم گاهی مجالس روضه خوانی و توسل برقرار میشد؛ ولی ما مثل آدمهای مایوس و ناامید، گویا نمیخواهیم از این درِ رحمت داخل شویم و برای رفع بلا و گرفتاریها، به حضرات معصومین علیهم السلام متوسل شویم!
🔸آیا امروز برای رفع بلاها غیر از تضرعات و دعای صادقِ همراه با توبه و توسل، راه دیگری داریم؟!
👈🏻 در محضر بهجت، ج۲، ص۴۰
@Panahian_ir
🔴 چهارمین مرحله یارانه معیشتی امشب واریز میشود
طبق اعلام سازمان هدفمندسازی یارانهها،چهارمین مرحله یارانه حمایتهای معیشتی ساعت ۲۴ امشب به حساب سرپرستان خانوار واریز میشود.
Eitaa.com/montekhabesf
💥 علل طبیعی یا ماوراءطبیعی؛ دوگانه پنداری کرونایی! (1)
ریزموجودی مرموز و به نسبت خطرناک به نام ویروس #کرونا سر از کشور عزیزمان ایران درآورده است. بسیاری از مردم احساس نگرانی میکنند. روال طبیعی زندگی اجتماعی به هم ریخته، برنامه عادی مراکز آموزشی و پژوهشی تقریبا تعطیل شده است. سازمان های فراوانی درگیر مبارزه با این ویروس هستند. در این میان، پزشکان و پرستاران عزیز و سایر کادر پزشکی که به حق #مدافعان_سلامت هستند، وظیفه دشواری بر دوش دارند و شواهد نشانگر آن است که از عهده این وظیفه سنگین در خدمت به خلق خدا برخواهند آمد.
اما نگرانی از این پدیده زمانی بیشتر می شود که درمی یابیم این پدیده تنها یک مسئله پزشکی و بهداشتی نیست، بلکه متأسفانه وجوه دیگری یافته است که گاه پررنگتر از وجهه پزشکی مسئله است.
با اندکی تأمل درمی یابیم در این عرصه، بیش از آن که کرونا سلامت_جسمانی ما را نشان رفته باشد، مسائل دیگری در پوشش کرونا بر #سلامت_ذهنی و روانی ما چنگ انداخته اند. خود کرونا توان ایجاد این آسیب روانی را ندارد، بلکه او در این میان ابزار دست عوامل دیگر شده است. فضای واقعاً آشفته مجازی که لبریز از آمارهای غیردقیق، بلکه ساختگی و سیاه نماییهای رسانه های دشمن و مزدور است، ذهنیت مردم عزیز ما را نشانه رفته است. رسالت دست اندرکاران اصلی و رسانه های مردمی اطلاع رسانی دقیق از ابعاد مسئله به خصوص راهکارهای پیشگیری و درمان است. #مدافعان_سلامت_ذهنی جامعه نباید رسالت خطیر و جهاد کبیر خود را فراموش کنند.
یکی دیگر از آسیبهای جدی که به بهانه کرونا بر جان مردم عزیز ما وارد می شود، #آسیب_ایمانی است که ناشی از دوگانه موهوم #علل_طبیعی_یا_علل_ماوراءطبیعی؟ است. این دوگانه دروغین در بستر کرونا در دو عرصه الف) ریشه یابی و ب) درمان خود را نشان میدهد. برخی با ژست علمی اندیشی بار پیدایش همه پدیده های طبیعی از جمله بیماریهایی چون کرونا را بر دوش عوامل طبیعی می گذارند و در پی آن، بهبود وضعیت و رهایی از شرایط ناگوار را نیز تنها در دستان طبیعت جستجو می کنند. برخی دیگر در جبهه مقابل، چنان بر امور معنوی تأکید می کنند که گویا امور مادی از دایره علیت و معلولیت خارج اند.
این دوگانه، امری نوپدید نیست. هنوز صدای #آگوست_کنت در تاریخ به گوش میرسد که تفکر الهیاتی و اندیشه فلسفی را پیشاعلم می انگاشت، یا #نیوتن که خدا را تنها در حد و قواره #خدای_رخنه_ پوش میشناخت، یا آنان که نقش و تأثیر خداوند در جهان آفرینش را تنها در کسوت آغازگر پیدایش مخلوقات و بسان #ساعت_ساز_لاهوتی می انگاشتند.
اما #جهان_بینی_توحیدی قرآن کریم و تفکر فلسفی نهفته در آن با آموزه نورانی #توحید_افعالی به روشنی نشان می دهد، نظام تأثیر و تأثر در کل هستی جریان دارد. خداوند در هرم هستی قرار دارد و همه موجودات لحظه به لحظه و در همه شؤون هستی خود، محتاج افاضه و وجودبخشی اویند و در عین حال، این موجودات بر یکدیگر تأثیر مینهند و در این میان تفاوتی میان موجود مادی و غیرمادی نیست. اساساً ماده و معنا دو قلمرو بریده و دو کشور مستقل از یکدیگر نیستند. خود این مرزکشی میان ماده و معنا نیز موهوم است. بر این اساس، هم چنان که امور مادی در پیدایش امور مادی تأثیر میگذارند، نوشیدن آب تشنگی را برطرف میکند، امور معنوی نیز بر امور مادی تأثیر می نهند، مثل این که گناه مؤمن موجب تنگی روزی او می شود، یا نماز شب به رزقش وسعت می دهد و . . .
______________________ ✍️ کانال مهدی عبدالهی
عضو هیئت علمی مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران 🇮🇷
👉 🆔 @MAbdullahi
💥 علل طبیعی یا ماوراءطبیعی؛ دوگانه پنداری کرونایی! (2)
در پدیده ویروس #کرونا نیز هم در سوی 1) ریشه یابی و علت شناسی و هم در جهت 2) پیشگیری و درمان باید از یک جانبه نگری پرهیز کرد:
1) نه می توان علل و زمینه های مادی کرونا را نادیده گرفت و نه رواست که چشم بر زمینه های معنوی این پدیده ببندیم. کرونا یک پدیده مادی است که به بدن ما آسیب جدی میرساند. همان طور که عوامل مادی و طییعی و یا حتی آزمایشگاهی!!! این پدیده مادی را باید بررسی کرد، نباید از نگاه کلان ایمانی به آن نیز غافل شد. بنا بر توحید افعالی هیچ موجودی در هستی بی اذن و اراده الهی وجود نمی یابد، باید در این مسئله اندیشید که ممکن است این بیماری و بلا ریشه در برخی رفتارهای نادرست ما داشته باشد. بلاها برای برخی مایه تعالی و عروج در مراتب معنوی اند و برای برخی دیگر، مجازات رفتارهای نادرستی که در زبان دین، «گناه» نامیده میشوند.
2) دوجانبه نگری در بعد ریشه یابی و پیدایش کرونا ما را به دوجانبه نگری در بعد پیشگیری و درمان رهنمون میشود:
الف) حاصل شناسایی علل مادی پیدایش و تشدید کرونا آن است که از این عوامل دوری کنیم و امید است دانشمندان تلاشگر کشورمان بتوانند داروی درمان آن را نیز کشف کنند. پس با رعایت مسائل بهداشتی باید از پیدایش کرونا جلوگیری کنیم، یا اگر بدان آلوده شدیم، باید فرآیند طبیعی درمان را به درستی و دقیق دنبال کنیم. اما این بعد مادی مسئله منافاتی با رویه معنوی آن ندارد، بلکه
ب) عوامل ماوراطبیعی همچنان که در سایر موارد تأثیرگذارند، در این عرصه نیز بریده از قلمرو طبیعت نیستند. بر همین اساس، استغفار از گناهان خود، دعا و تضرع به درگاه پروردگار، توسل به اولیاء الهی، صدقه دادن و دیگر اموری که تأثیر معنوی آنها در جای خود اثبات شده است، بعد دیگر مسئله است که در کنار بعد مادی باید مورد توجه اهل ایمان باشد. از همین روست که اندیشمندان دینی ما همچون حضرت امام خمینی قدّس سرّه هم بر رعایت مسائل مادی و توصیه های پزشکی تأکید داشتند و هم بر امور معنوی.
وقتی تشنه می شویم، آب می خوریم. خدا به وسیله آب ما را سیراب میکند. در اینجا هم با رعایت توصیه های پزشکان عزیز و ارتباط معنوی با پروردگار جهانیان، از ابتلای به کرونا دور می مانیم، چنان که امیرمؤمنان علیه السلام از دیوار در حال سقوط فاصله گرفت، و فرمود: از قضای الهی به قدر او پناه بردم. (الصدوق، التوحید، ص369)
❇️ در این پدیده ناگوار کرونا نادیده گرفتن توصیه های پزشکی که برآمده از یافته های تجربی مستند به روشهای معتبر عقلایی و علمی است، به همان میزان غیرعقلانی است که انکار تأثیر امور معنوی از قبیل دعا و توسل. اصرار بر این قبیل #دوگانه_های_پنداری_کرونایی تنها فایده اش، ضرر و زیان مردمی است که در میانه مشکلات اقتصادی فراوان، گرفتار بیماری واگیرداری شده اند که برآورد دقیقی از آن ندارند.
علل طبیعی و علل ماوراءطبیعی هر دو در نظام هستی دخالت دارند، اما همگی به اراده الهی!
اَللَّهُمَّ فَصَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ . . . وَ طَهِّرْنى مِنْ دَنَسِ ما اَسْلَفْتُ، وَ اَوْجِدْنى حَلاوَةَ الْعافِيَةِ، وَاَذِقْنى بَرْدَ السَّلامَةِ. . .
بارخدایا بر محمد و آلش درود فرست . . و مرا از آلودگى اعمال گذشته پاک کن، و از لذّت عافیت کامیابم فرما، و گوارایى تندرستى را به من بچشان . . . (فرازی از دعای 15 صحیفه سجادیه امام زین العابدین علیه السلام)
______________________ ✍️ کانال مهدی عبدالهی
عضو هیئت علمی مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران 🇮🇷
👉 🆔 @MAbdullahi
⭕️ در سکوت کامل رسانه ای ۱۴۰۰ نفر مشکوک به کرونا تو اسرائیل قرنطینه شدن ولی نه bbc در موردش حرف زد، نه اینترنشنال، نه منوتو و نه رسانه های دیگهشون.
اینا خوب میدونن که ترس از کرونا، خطرناک تر از مبتلا شدن به کروناست
برای خودشون سیاست بایکوت رو پیش گرفتن و برای ایران کروناهراسی
Eitaa.com/montekhabesf