eitaa logo
منتظران گناه نمیکنند
2.5هزار دنبال‌کننده
17.1هزار عکس
5.2هزار ویدیو
353 فایل
خادم کانال منتظران گناه نمیکنند👇 @appear وروزو کردن تبلیغات درکانال تاسیس کانال : ۱۳۹۷٫۱٫۱۱ پایان کانال : ظهور آقا امام زمان عج ان شاء الله نشر از مطالب کانال آزاد ✔️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلسله مباحث تفسیر سوره مبارکه حمد، تحت عنوان : 🌺 نماز دریچه ای بسوی آسمان و مهمترین راه ارتباطی با خداوند.🌸 🌸 جلسه : اول 🌺
🔶 درآمد و انگیزه بحث 🔷 همانطور که می دانید انسان اشرف مخلوقات در عالم ماده بسر می بردم که بر عوالم دیگر از جمله ملکوت که حالت سکون و ایستائی دارد، برتری دارد. چرا که عالم ماده دارای تحول و پویایی است شاید به همین دلیل است که اشرف مخلوقات و در نهایت به مقام اشرف کائنات می رسد. لذا بخاطر همین است که همیشه باید در حال تحول و دگرگونی و به روز باشد. و الا بر اساس نقل اولیای الهی زیانکار است. چرا که فرموده اند : " اگر کسی دیروز با امروزش یکی باشد اهل خسران و زیان است". (البته باید این تحول در مسیر الهی باشد). (1)
در رابطه با "فضای مجازی" و در رأس آن شبکه اجتماعی به مثال برخی از نعمات الهی نظیر چشم است که می شود از آن استفاده دو سویه نمود هم می شود در جهت طاعت و هم در جهت معصیت الهی ،استفاده کرد. لذا از این امکانات به روز انسانی هم می شود گناه و معصیت و یابا درجه نازل تری یعنی هزلیات، هجویات استفاده کرد و هم در جهت رشد و بالندگی و کسب معرفت و انشاءلله عمل و رسیدن به سعادت و قرب الهی بهره برد. شب نگار: و چون در عصر ما این فضا؛ با سرعت بیشتری در حال پیشروی از فضای حقیقی و مونس و همراه بسیاری از مردم قرار گرفته و مخاطبان فراوانی در این فضا وجود دارند و تأکید مقام ولایت نیز مبنی بر ورود مبلغین دینی در این فضاست.‌ (2)
دشمن غدار نابکار کمر همت به انحراف عزیزان ما مخصوصا نسل جوان و نوجوان بسته است. و دین و اعتقادات آنان را چه در حوزه نظر و چه در حوزه عمل نشانه رفته و می خواهد آنان را از درون تهی خواهد کرد. بنابراین برای اینکه ما مدعیان و مبلغ دین از این غافله عقب نمانیم و بروز باشیم، و مشمول حدیث شریف نشویم، سعی دارم به حسب وظایفی که بر شانه خود احساس می کنم مطالبی را که به زعم خودم مهم و لازم می دانم برای شما عزیزان از طریق این رسانه و با نام مستعار بفرستم. امید است مورد مرضی و رضای الهی و امام عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف و روحی لک الفدا و قبول شما عزیزان واقع شود. و ضمنا انتقال این مطالب با ذکر نام بلا مانع است. (3)
و در نهایت اینکه باز تأکید می کنم که از بیان نقطه نظرات بی نیاز نیستم و تقاضا می کنم که با بیان نقطه نظرات خود بنده را در انجام بهتر وظائفم یاری فرمایید. 🔶 مقدمه 🔷 در اغاز مطالب باید بگویم : اگر بخواهیم تکالیف الهی به صورت عقلانی و عرفی تبدیل کنیم که برای ما کاملا ملموس باشد و با تمام وجودمان آنرا لمس کنیم باید نسبت به فرائض دینی با نگاه عقلی و عرفی آنهم از نوع عرفی عامیانه نگاه کنیم تا هضمش برای ما آسان باشد چون بهتر می توانیم فهم و درک لازم و بعد تشنه و در نهایت بعلت تشنگی بوجود آمده بدنبال آب و سیراب شدن از خرمن معرفت الهی باشیم تا جان و دلمان را از آن سیراب کنیم و به سوی سعادت ابدی یعنی قرب الهی برسیم. (4)
لذا اگر بخواهیم به لحاظ عرفی اگر به مسئله نگاه کنیم در روابط اجتماعی با دیگران از قبیل انتخاب دوست و همراه، نیاز به رعایت یکسری پارامترهای مهم می باشیم تا دوستی ها، مستحکم و پایدار بماند و با اندک تلنگری از هم نپاشد و یا دچار تزلزل نشود. این پارامترها عبارتند از : 🔹۱ - شناخت این اشخاص 🔹۲ - زبان به مدح و ستایش آن 🔹3 - دادن دست بیعت و رفاقت (عهد و پیمان) 🔹4 - درخواست کمک و همراهی چه مادی و چه معنوی. که همه این موارد در سوره مبارکه حمد قابل پیاده است. که به مرور بیان خواهیم کرد. (5)
🔹دلایلی که این موضوع انتخاب و نامیدم : 🔸اول : هر چند هر عملی که برای انجام فرمان الهی و به قصد قربت انجام شود، عبادت محسوب، و رساننده به خداست. اما بر حسب حدیث شریف که حضرت حق فرمودند : هر وقت می خواهی با من سخن بگویی" نماز" بخوان، و از طرفی ستون دین و شرط قبولی اعمال عبادی نماز است (الصلاة عمود دینکم ان قبلت قبل ما سواها و...) لدا نماز بعنوان شاه راه ارتباطی با خدا و خود حضرت حق نیز با گنجاندن سوره حمد در جزء نماز، او را بعنوان راه ارتباطی بین خود و بندگانش قرار داد و من به همین خاطر نماز را در عنوان بحثم «دریچه ای به سوی آسمان و مهمترین راه ارتباطی با خداوند»، نامیدم. (6)
🔸 دوم : دلیل انتخاب شدن نماز و نامیدن آن بعنوان مهمترین راه ارتباطی : یکی از آن مسائل نماز و سوره مبارکه حمد است که معروف به ام الکتاب می باشد. که دربر دارنده همه اعتقادات : از قبیل توحید، امامت، معاد، و نبوت و دعا و درخواست از خداست. شاید برای شما عزیزان این سوال پیش بیاید که چرا از میان اینهمه مطالب، نماز انتخاب شده و انگیزه شما برای انتخاب این عنوان چه بوده است؟ 🔸سوم : اینکه چرا به بحث نماز پرداختم و انتخاب نمودم این است که؛ به این نتیجه رسیدم که اکثر کجروی ها و انحرافات و بی تقوائی ها چه در زمینه فردی و چه اجتماعی و سیاسی و فرهنگی به دو عامل مهم و اصلی بر می گردد : (7)
۱- قطع شدن و فاصله گرفتن از مبدأ ۲- بی اعتقادی و یا فراموشی معاد. چرا که اگر این اتصال با مبدا یعنی توحید بر قرار باشد و تحت فرمان اوامر و نواهی او باشیم و یاد مرگ و معاد و پاسخگویی و حساب باشیم همین امر موجب مواظبت از اعمال و کردار ما چه در زمینه های فردی و چه اجتماعی خواهد شد. من در آن اوایل تبلیغم این توفیق را داشتم که یک دوره مباحث اعتقادی ؛ خداشناسی، عدل الهی، نبوت و امامت و معاد صحبت کنم. برخی از مستمعین گرامی انتقاد می کردند که با وجود اینهمه فساد اخلاقی مثل دروغ، دزدی، زنا، غیبت و ... در جامعه وجود دارد آن وقت شما به مباحث توحید و خداشناسی چسبیدی؟! مگر مردم خداشناس نیستند که شما می خواهی آنها را خداشناس کنی؟! (8)
من هم واقفم منتهی ما باید به دنبال سر منشا نافرمانی و گناه و عصیان باشیم و اینکه داریم از چه کسی نافرمانی می کنیم. که امام رضا (ع) می فرماید : به کوچکی و یا بزرگی گناه نگاه نکن ببین ازچه کسی نافرمانی می کنی. لذا سر منشا همه این بدبختی ها نشناختن خدا و عظمت او و در نتیجه عدم تابعیت فرامین ونواهی اوست. اگر کسی خدا را به معنای واقعی کلمه بشناسد دیگر دور برگناه و فساد بی بندباری نمی رود می شود امام سجادی که وقتی صدای اذان را می شنود رنگ از رخسار مبارکش می پرد و زرد می شود یا علی بن ابیطالبی که از خوف خدا غش می کند. (9)
لذا انسانی که خدای خودش را به معنای واقعی کلمه بشناسد که دیگر نافرمانی نمی کند. مثل داستان بُشر که وقتی امام کاظم (ع) نغمه گناهی را از خانه او می شنود و برای امر به معروف به در خانه اش می رود کنیزکی دم درب حاضر می شود. امام سوال می کند که آیا این خانه عبد است یا آزاد؟ و کنیز می گوید آزاد است بعد امام می فرماید; الحق که آزاد است چرا که اگر عبد بود تابع اوامر مولایش بود و .... یا آن عالم مجاهدی که در نجف اشرف رفت بالای منبر گفت : مردم به صاحب این قبر امیرالمومنین قیامتی در کار است. (10)
🔹سوال : آیا تطبیق تفسیر سوره حمد با مسائل عرفی ونسبت دادن به خداوند نوعی تفسیر به رای نیست؟ از کجا معلوم که خداوند منظورش این بوده است؟ سوال و اشکالی عالمانه است. در پاسخ به این سوال چنین می توان گفت، آنچه که بزرگان ما فرمودند اینست که ؛ تفسیر به رای یعنی اینکه ما مطلبی را بدون توجه به ظواهر قرآن و روایات بیان کنیم و آنرا به طور حتم و یقین به خدا نسبت بدهیم. بگوییم به طور حتم منظور خداوند همانی بود که من فهمیدم. و این تفسیر به رأی و درست نیست. اما هدف ما در این جا این نیست که بخواهیم فهم خودمان را بطور حتم به خدا نسبت بدهیم. (11)
اما هدف ما در این جا این نیست که بخواهیم فهم خودمان را بطور حتم به خدا نسبت بدهیم. بلکه ما بدنبال برداشت نکته ای مان از آیات و تطبیق آن به مسائل عرفی برای بهتر فهمیدن و فهماندن آنست و آنهم بطور ظنی است. یعنی احتمال می دهیم خدا منظورش این بوده. نه اینکه اصرار و پافشاری داشته باشیم که به طور قطع و یقین منظور خداوند همانی است که من فهمیدم. و این برداشت مطابقی، تفسیر به رای محسوب نشده و گناه و بدعت نیست. لذا بعد از بیان این مطالب به سراغ موضوع اصلی بحث یعنی : «نماز دریچه ای به سوی آسمان و مهمترین راه ارتباطی با خداوند» می رویم. (12)
🌸 نماز دریچه ای به سوی آسمان و مهمترین راه ارتباطی با خداوند 🌸 همانطور که در مقدمه ذکر شد؛ یکی از راه های ارتباطی و ایجاد حلقه وصل با خدا و جلوه ایمان و ستون دین و شرط قبولی اعمال و استجابت دعا، نماز است. چرا که در نماز است که خود خدا به بندگانش یاد داده که چه جوری با او تکلم کنند و همه آیاتی که در نماز بیان می شود را خود او از زبان بندگانش بیان می فرماید که در آیات دیگرش کمتر اینگونه و به این گسترگی و اوج عرفانی آنهم از زبان بنده اش بیان فرموده است. (13)
واین ناشی از محبت و مهربانیت خداوند بر بندگان است.که نقطه اوج این عرفان تکلمی، درسوره مبارکه حمد و اوج عرفان عملی، درسجده و در موقع به خاک افتادن بندگان در برابر عظمت پروردگار عالم است. شاهد کلام ما اوج عرفان تکلمی و زبانی یعنی قرائت سوره حمد در نماز است. اگر بیاد بیآورید در اوایل مقدمه بیان کردیم که انتخاب و آوردن سوره مبارکه حمد در ابتدای نماز به مثال مراحل انتخاب دوست است که دارای مراحل چهارگانه بود. لذا اگر بخواهیم همان مراحل عرفی قابل لمس را در نماز و درسوره حمد پیاده کنیم این چنین می شود که در ذیل خواهد آمد : (15)
🌼 ۱- اولین مرحله شناخت 🌸 در مسأله شناخت به لحاظ نگاه فلسفی در اجسام و افراد دارای مراحلی است : نخست تصور، دوم : شوق ، سوم ; شوق موکد ; چهارم ; میل و رغبت، پنجم ; درک و ادراک و فهم، و در نهایت به تصدیق آن شی و یا فرد حاصل می شود. یعنی با درکنار هم قرار گرفتن چند تصور، تصدیق آن درست خواهد شد.که نتیجه همه این مراحل، منجر به شناخت خواهد شد. تازه این مراحل از شناخت فقط در عالم جسمانیت و مادیت قابلیت تصور دارد. لذا اینگونه شناخت اصلا در خداوند راه و تصور ندارد. (16)
چراکه خداوند نه جسم است و نه متعلق به عالم ماده بلکه خداوند نور است.(الله نور السماوات والارض). پس معلوم شد که شناخت خداوند از این نوع شناخت ها نیست. سوال : چگونه می توان خدا را شناخت؟ خدا را از سه راه می توان شناخت : ۱- راه عقلی ۲- راه نقلی ۳- از راه فطرت و دل . هر چند خیلی نمی خواهم در مسئله راه های شناخت خدا و ذهن شما را با بیان خشک فلسفی خسته کنم فهرست وار اشاره ای می کنم. اولین طریق، طریق عقلی است : عقل با مشاهده این نظم و انظباطی که در جهان حاکم است از زمین و کرات دیگر ستاره و سیاره و کهکشان ها، پی می برد. (17)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از حرم
‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ‍🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃🍃 ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ 📖🕋📖🕋📖 🕋📖🕋📖 💠همراهان گرامی کانال 🌷ختم دسته جمعی زیارت شاه عبد العظیم حسنی به مناسبت میلاد ایشان در کانال برگزار میشود امام هادی (ع) فرمودند: (خطاب به یکی از اهالی ری)بدان که اگر قبر عبد العظیم در شهر خودتان را زیارت کنى، همچون کسى باشى که حسین بن على (ع) را زیارت کرده باشد. (میزان الحکمه، ح 7984 ) ✅ تعداد ثبت مجموعه یا ضامن آهو میشود و توسط متصدی آمار در حرم مطهر 🍃🍂آقا علی بن موسی الرضا 🍂 🍃 از طرف شما عزیزان ثبت میشود و نزد ولی نعمتمان به امانت سپرده میشود ❇️فرصت تا دوشنبه شنبه شب ۱۱/ ۸/ ۹۸ ❇️ به نیابت از امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف، هدیه به شاه عبد العظیم حسنی( ع ) و برآورده شدن حاجت افراد شرکت کننده 📣لطفا تعداد دفعات زیارت را که‌ می خوانید ،به آیدی زیر بفرمایید تا آمار ثبت مجموعه یا ضامن آهو شود و جمع آن توسط متصدی آمار در حرم مطهر امام رضا( ع )ثبت شود تشکر و عاقبت بخیری از حضور پر رنگتون 🌹 ⬅️آیدی جهت پیام دادن برای اعلام تعداد تلاوت زیارت در ختم دسته جمعی 👇👇 🆔 @ZZ3362 ✍متن زیارت در زیر ⬇️⬇️⬇️
هدایت شده از حرم
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺 روزولادت حضرت عبدالعظيم حسنى مبارك زیارتنامه_حضرت_عبدالعظیم_الحسنی(ع) 🔹جناب عبد العظيم، كه نسب شريفش به چهار واسطه، به سبط جليل حضرت خير الوری امام حسن مجتبى عليه السّلام به اين طريق منتهى می گردد: عبد العظيم بن عبد اللّه بن علىّ بن الحسن بن زيد بن الحسن بن على بن ابى طالب. 🔸اَلسَّلامُ عَلی آدَمَ صِفْوَة اللهِ اَلسَّلامُ عَلی نُوحٍ نَبِیِّ اللهِ اَلسَّلامُ عَلی اِبْراهیمَ خَلیلِ اللهِ اَلسَّلامُ عَلی مُوسی كَلیمِ اللهِ اَلسَّلامُ عَلی عیسی رُوحِ اللهِ اَلسَّلام عَلیكَ یا رَسولَ اللهِ اَلسَّلامُ عَلیكَ یا خیرَ خَلْقِِ اللهِ اَلسَّلامُ عَلیكَ یا صَفِیَّ اللهِ اَلسَّلامُ عَلیكَ یا مُحَمَّدَ بْنَ عَبْدِاللهِ خاتَمَ النَّبیّینَ اَلسَّلامُ عَلیكَ یا اَمیرَالْمُؤمِنینَ عَلِیَّ بْنَ اَبیطالِبٍ وَصِیَّ رَسُول اللهِ اَلسَّلامُ عَلیکِ یا فاطِمَة سیِّدَة نِسآءِ الْعالَمینَ اَلسَّلامُ عَلیْكُما یا سِبْطَیِ الرَّحْمَة وَ سیِّدیْ شَبابِ اَهْلِ الْجَنَّة اَلسَّلامُ عَلیْكَ یا عَلیَّ بْنَ الْحُسیْنِ سیِّدَ الْعابِدینَ وَ قُرَّة عیْنِ النّاظِرینَ اَلسَّلامُ عَلیْكَ یا مُحَمَّدَ بْنَ عَلیٍّ باقِرَالْعِلْمِ بَعْدَالنَّبی اَلسَّلامُ عَلیْكَ یا جَعْفَرَبْنَ مُحَمَّدٍ الصّادِقَ الْبـآرَّ الْـاَمینَ اّلسَّلامُ عَلیْكَ یا مُوسی بْنَ جَعْفَرِ الطّاهِرَالطُّهْرَ اَلسَّلامُ عَلیْكَ یا عَلیَّ بْنَ مُوسَی الرِّضَا الْمُرْتَضی اَلسًّلامُ عَلیْكَ یا مُحَمَّدَ بْنَ عَلیٍّ التَّقیّ اَلسَّلامُ عَلیْكَ یا عَلی بْنَ مُحَمَّدٍ النَّقِیَّ النّاصِحَ الْـاَمینَ اَلسَّلامُ عَلیْكَ یا حَسَنَ بْنَ عَلیّ اَلسَّلامُ عَلی الْوَصیِّ مِنْ بَعْدِهِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی نُورِكَ وَ سِراجِكَ وَ وَلِیِّ وَلیِّكَ وَ وَصِیِّ وَصیِّكَ وَحُجَّتِكَ عَلی خَلْقِكَ اَلسَّلامُ عَلیْكَ ایُّهَا السّیِّدُ الزَّكِیُّ وَ الطّاهِرُ الصَّفِیُّ اَلسَّلامُ عَلیْكَ یَا بْنَ السّادَة الْاَطْهارِ اَلسَّلامُ عَلیْكَ یَا بْنَ الْمُصْطَفیْنِ الْـاَخیارِ اَلسَّلامُ عَلی رَسُولِ اللهِ وَ عَلی ذُریَّةِ رَسُولِ اللهِ وَ رَحْمَة اللهِ وَ بَرَكاتُهُ اَلسَّلامُ عَلی الْعَبْدِ الصّالِحِ الْمُطیعِ لِلّهِ رَبِّ الْعالَمینَ وَ لِرَسُولِهِ وَ لِاَمیرِ الْمُؤمِنینَ اَلسَّلامُ عَلیْكَ یا اَبَاالْقاسِمِ ابْنَ السِّبْطِ الْمُنْتَجَبِ الْمُجْتَبی اَلسَّلامُ عَلیْكَ یا مَنْ بِِزِیارَتِهِ ثَوابُ زِیارَة سَیِّدِ الشُّهَداءِ یُرْتَجی اَلسَّلامُ عَلیْكَ عَرَّفَ اللهُ بیْنَنا وَ بیْنَكُمْ فی الْجَنَّة وَ حَشَرَنا فی زُمْرَتِكُمْ وَ اَوْرَدَنا حَوْضَ نَبیِّكُمْ وَ سَقانا بِكَاْسِ جَدِّكُمْ مِنْ یَدِ عَلِیِّ بْنِ اَبیطالِبٍ صَلَوات اللهِ عَلیْكُمْ اَسْئَلُ اللهَ اَنْ یُرِیَنا فیكُمُ السُّرُورَ وَ الْفَرَجَ وَ اَنْ یَجْمَعَنا وَ ایّاكُمْ فی زُمْرَةِ جَدِّكُمْ مُحَمَّدٍ صَلی اللهُ عَلیْهِ وَ آلِهِ وَ اَنْ لایَسْلُبَنا مَعْرِفَتكُمْ اِنَّهُ وَلیٌّ قَدیرٌ اَتَقَرَّبُ اِلی الله بِحُبِّكُمْ وَ الْبَرائَةِ مِنْ اَعْدائِكُمْ وَ التَّسْلیمِ اِلی اللهِ راضیاً بِهِ غیْرَ مُنْكِرٍ وَ لامُسْتَكْبِرٍ وَ عَلی یَقینِ ما اَتی بِهِ مُحَمَّدٌ نَطْلُبُ بِذلِكَ وجهک یا سیِّدی اَللّهُمَّ و رِضَاکَ وَالدّارَ الاخِرَةَ یا سَیِّدی وَ ابنَ سَیِّدی اِشفَع لِی فِی الجَنَّةِ فَاِنَّ لَکَ عِندَاللهِ شَأناً مِنَ الشَّأنِ اَللّهُمَّ اِنّی اَسئَلُکَ اَن تَختِمَ لی بِالسَّعادَةِ فَلا تَسلُب مِنّی ما اَنَا فیهِ وَ لا حَولَ وَ لا قُوَّةَ اِلّا بِاللهِ الْعَلیِّ الْعَظیمِ اَللّهُمَّ اسْتَجِبْ لَنا وَتَقَبَّلْهُ بِكَرَمِكَ وَ عِزَّتِكَ وَ بِرَحْمَتِكَ وَ عافیَتِكَ وَ صَلّی اللهُ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ اَجْمَعینَ وَ سَلَّمَ تَسْلیماً یا اَرْحَمَ الّراحِمین
منتظران گناه نمیکنند
چراکه خداوند نه جسم است و نه متعلق به عالم ماده بلکه خداوند نور است.(الله نور السماوات والارض). پس م
که این نظم بدست ناظمی بوده که بالاتر و اعلم از جمیع موجودات عالم است.و یا از طریق قاعده علت و معلول، مبنی براینکه هر معلولی نیاز به علت و هر مصنوعی نیاز به صانع دارد. لذا پس علت و صانعی وجود دارد. ❤️ دوم : طریق نقل ; نقل را می شود از آیاتی که در قرآنش بیان می کند مثل آن آیاتی که با کلمات «و من آیاته» نظیر آنچه که در سوره مبارکه روم، شروع می شود و یا روایاتی که در این زمینه بیان شده فهمید. ❤️ سوم : فطرت و دل : که خداوند انسان را فطرتا خدا جو خلق کرده که به دنبال خالق خود بگردد و به او گرایش دارد.(فطرت الله التی فطرالناس علیها ...) (18)
🔴حوادث، بلایا و بیماریها در ‼️1. پیامبر اکرم صلی الله علیه و اله فرمودند: اعمال زشت در قومی ظاهر نمی گردد، مگر اینکه در آن قوم، طاعون و بیماریهایی آشکار می گردد که در گذشتگان آنها نبوده است.(۱) ‼️2. امیرالمومنین علی (علیه السلام ) فرمودند: در آن سال که امام قائم (علیه السلام ) ظهور می نماید در شام زلزله ای خواهد آمد در آن سال صد هزار نفر هلاک می گردند. خداوند آن را برای کافرین مایه عذاب قرار خواهد داد و آن حادثه بعد از ورود پرچمهای زرد مصر اتفاق می افتد.(۲) ‼️3. امام محمد باقر (علیه السلام ) فرمودند: قائم (عج) قیام نمی کند مگر در حال ترسی سخت و زلزله و گرفتاری و بلایی که مردمان را فرا می گیرد و پیش از این وقایع شیوع پیدا می کند.(۳) ‼️4. مولایمان موسی بن جعفر (علیه السلام ) فرمودند: بروز بواسیر و مرگهای ناگهانی و جذام از علامتهای نزدیک بودن ساعت - ظهور - خواهند بود.(۴) ‼️5. در روایات آمده است که در آخرالزمان باران ها در غیر وقت طبیعی خود می بارد؛ همچنین - در آن زمان - ابرهای خشم کننده به حرکت در آمده و باران های شدید و تند و سیل خیز، بارش خواهند کرد. (۵) ‼️ بر اساس تحقیقات اخیر دانشمندان، امروزه، میزان بارندگی و و سایر نزولات جوی، در مکانهای زندگی بشری در مقایسه با صد سال گذشته به نسبت یک دهم کاهش یافته است. اما متاسفانه این در حالی است که امروزه میزان حوادث و خسارات ناشی از سیل و بلایای طبیعی، نسبت به صد سال گذشته به میزان ده برابر افزایش یافته است. 📚 منابع : ۱) وسایل الشیعه، ج 16، ص 273؛ اصول کافی، ج 2، ص 277.  ۲) عقد الدرر، ص 53؛ بحار الانوار، ج 52، ص 216 .  ۳) غیبت نعمانی، باب 14، ح 13، ص 216.  ۴) الزام الناصب، ج 2، ص 125؛ بحار، ج 52، ص 269.  ۵) مهدی منتظر، ص 167؛ الزام الناصب ج 2، ص 125. @montzeran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عرف جامعه ای که حضرت زهرا توش زندگی میکرد با عرف الان فرق میکنه... آیا عرف جامعه برای ما راه فراری خواهد بود؟ حتما ببینید @montzeran
منتظران گناه نمیکنند
#تصویری #استاد_رائفی_پور عرف جامعه ای که حضرت زهرا توش زندگی میکرد با عرف الان فرق میکنه... آیا
دینداریمون کج و کوله ست🤕 این کلیپو که دیدم یاد اونایی افتادم که میگن شما میگیرید،شما رو سخت کردید... - آقا وقتی همه دارن آرایش میکنن و همه میبینن اگه ابروی اصلاح شده و تتو شده رو نامحرم ببینه که اتفاقی نمیفته، دیگه... + خوردن گوشت خوک هم یه جاهایی عرفه ، شمام بری اونجا گوشت خوک میخوری؟؟